home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
uaz hunter

Ljubitelji automobila u Rusiji već 45 godina sa uživanjem koriste rusko terensko vozilo UAZ „Hanter“. Prošle jeseni je Uljanovska fabrika automobila (UAZ) specijalno povodom godišnjice izbacila jubilarnu verziju ovog vozila.

 (Dalje)hyundai ioniq

Hyundai Ioniq je najekonomičniji automobil na hibridni pogon sa potrošnjom od svega 4,13 litara na 100 kilometara.

 (Dalje)

VIDEO: 2001 Jeep Cherokee

25 Feb 2018 - 22:44 Video Link


hyundai tucson

Čitav konvoj Hyundai Tucson (2019) protitipa uočen je tokom testiranja. Ovaj unapređeni model dobiće izmenjenu rešetku i farove, a možemo očekivati i novi prednji branik. Ipak, kamuflaža otežava uvid u to šta će se sve promeniti.

 (Dalje)

VIDEO: Test Ford Ka+

25 Feb 2018 - 21:10 Video Link


nirburgring

Japanski gigant Toyota planira veliku investiciju u novi test kompleks koji će biti imitacija nemačke legendarne staze Nirburgring.

 (Dalje)

VIDEO: Test Ford Mondeo

25 Feb 2018 - 19:50 Video Link


tesla bg

Najava Međunarodne konferencije o održivim energetskim sistemima koja će se u julu održati u Novom Sadu, poslužila je da se na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu održi predavanje o tome šta će se desiti u Srbiji kada elektromobili postanu svakodnevica.

 (Dalje)

Iako uglavnom robusnog i "sirovog" izgleda, SUV automobili su odavno prestali da budu asocijacija na prava terenska vozila.

 (Dalje)

marko melandri

Vozač Dukatija Marko Melandri ostvario je i drugu pobedu na stazi „Filip Ajland“, gde je startovao ovogodišnji Svetski superbajk šampionat.

 (Dalje)

VIDEO: 2019 Volvo XC40

25 Feb 2018 - 17:13 Video Link


Peugeot 508

Peugeot bi novi 508 SW po nekim izvorima mogao da promoviše na jesenjem sajmu automobila u Parizu, a dok se to ne desi pred nama je nekoliko nezvaničnih rendera mogućeg izgleda ovog karavana (drugi render pokazuje 508 RXH verziju).

 (Dalje)

Warhawk

Confederate Motorcycles je prošle godine postao Curtiss Motorcycles, pa je tako novi model postao prvi motocikl s Curtiss oznakom nakon više od 100 godina.

 (Dalje)