home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
fiat 500l 500k

Petstohiljaditi primerak modela FIAT 500L sišao je danas sa proizvodne trake fabrike u Kragujevcu u Srbiji. Jubilarni automobil je FIAT 500L Cross sa Multijet motorom zapremine 1,6 litara sa 120 konjskih snaga u bi-kolore sicilijansko narandžastoj boji sa sjajnim crnim krovom.

 (Dalje)Video najava: Cupra Ateca

22 Feb 2018 - 15:36 Video Link
cupra ateca

Nešto više o Cupri Ateca pročitajte OVDE.

 (Dalje)

bosch

Bosch će predstaviti ove usluge u oblasti mobilnosti na konferenciji Bosch ConnectedWorld 2018

- Od iznajmljivanja do multimodalnosti: usluge za urbanu mobilnost bez stresa.
- Od pametnog parkiranja do spasavanja života preko cloud-a: usluge za umrežene automobile i opuštenu, ugodnu i bezbednu vožnju.
- Umreženost vodi ka mobilnosti bez stresa, bez nezgoda i bez emisija gasova.

 (Dalje)

Lister Storm II

Britanski Lister Motor Company najavljuje da će u budućnosti predstaviti novi supersportski automobil Storm II, naslednika nekedašnjeg Storma iz 1993. godine.

 (Dalje)

ABS Show – 505. emisija

22 Feb 2018 - 15:10 Abs Link


VIDEO: Novi Peugeot 508

22 Feb 2018 - 13:00 Video Link
Peugeot 508

Više o novom Peugeotu 508 pročitajte OVDE i OVDE.

 (Dalje)

bmw 8 concept

Pojedini mediji pišu da će BMW početkom sledećeg meseca na sajmu automobila u Ženevi predstaviti i novi koncept automobil.

 (Dalje)

Škoda Octavia RS 245

Češki proizvođač automobila Škoda je za 88. sajam automobila u Ženevi u martu pripremila nekoliko premijera među kojima je Octavia RS 245 sa Challenge Plus paketom opreme.

 (Dalje)

volvo xc40

Švedski proizvođač priprema značajan iskorak u smeru električne mobilnosti. Volvo je bio među prvim proizvođačima koji su najavili potpuno elektrifikaciju game od 2019, a čini se da će novopredstavljeni kompaktni SUV XC40 u ovim planovima igrati značajnu ulogu.

 (Dalje)

bosch

Nemački proizvođač automobilskih delova Robert Bosch je u sredu osnovao novo odeljenje zbog širenja na tržište usluga prevoza i umreženih vozila. U sklopu promene poslovnog fokusa kupili su i malu inovativnu američku kompaniju Splitting Fares.

 (Dalje)