home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Iako je restilizovana „tojota avensis” na našem tržištu već izvesno vreme prisutna, za navikavanje na nov izgled popularne japanske limuzine bilo je potrebno određeno vreme, jer su dizajnerske izmene prilično detaljne.

Ovoga puta dizajneri su osmislili znatno oštrije „crte lica“ koje automobil vizuelno čine privlačnijim i dinamičnijim. Svetlosne grupe su vešto preoblikovane i uz to pojačane funkcijom dnevnih svetala, a sada opciono dolaze u pratnji sve traženijih LED dioda. Jednako ubedljivo deluje i veliki otvor u prednjem odbojniku, čime je doza agresivnosti skladno uravnotežena na prednjem delu. Za razliku od prednjih, svetlosne grupe pozadi, kao i čitav zadnji kraj, nisu propraćene većim estetskim korekcijama.

Da unutrašnjost ne oskudeva u poboljšanjima, uverili smo se odmah po ulasku u automobil. U kokpitu su nas obradovala nova sedišta koja su ergonomski poboljšana i sada daleko bolje prihvataju telo nego što je to ranije bio slučaj.

Kompletan članak na sajtu Topspeed.rsčitanja : 822Komentari

"...dizajnerske izmene prilično detaljne."

Do neprepoznatljivosti. :)

Autor MV 29 Jul 2013, 09:19

Sve, sve, ali farovi...

Autor Dikh tu kava 29 Jul 2013, 09:24

Samo farovi.

Autor Dejan L 29 Jul 2013, 09:47

Promeniili farove i plastiku branika, nalepili par hrom lajsni i ponudili jednu novu boju = detaljno. Ne na ovoj planeti.

Autor Fordovac 29 Jul 2013, 22:17