home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Lincoln Zephyr Reflection

Na sajmu u Šangaju, Lincoln je predstavio najavni automobil Zephyr Reflection, pokazujućći najbolje od Lincolnove globalne stručnosti u dizajnu u vozilu dizajniranom isključivo za kinesko tržište.

Zephyr Reflection služi za pregled najnovijeg izraza Lincolnovog DNK proizvoda i nagoveštava budućnost Lincolnove dizajnerske filozofije i karakteristika uoči debija u proizvodnom modelu kasnije ove godine. Potražnja potrošača za luksuznim limuzinama u Kini je jaka i Zephyr Reflection će kineskim klijentima pružiti jedinstveno vozilo dizajnirano za tamošnje tržište.

Lincoln Zephyr Reflection

Sa dinamičnom spoljašnjošću i naprednom unutrašnjošću, Zephyr Reflection je novi pogled na američki luksuz. Zephyr Reflection predstavlja upečatljivu, modernu estetiku, dizajniranu da se emocionalno poveže sa mlađim klijentom i da ga osvoji. Spoljašnji izgled je dinamičan i upečatljiv, zahvaljujući Lincolnovom potpisu dizajnerskog jezika.

Lincoln Zephyr Reflection

Personalizovani paket avangardnih boja poput satenskog srebra, toniranog hroma i bakarnih akcenata nudi mladalačku, šik eleganciju. Dinamična je i spoljašnjost koja odražava jedinstveno samopouzdanje i bezgranični optimizam mlađeg kineskog kupca.

Lincoln Zephyr Reflection

Promišljeni detalji unutrašnjosti stvaraju zaista podmlađujuću, mirnu kabinu, a osećaj utočišta je pojačan prepoznatljivim linijama dizajna marke u čitavoj kabini i prvim Lincolnovim ekranom coast-to-coast koji se sastoji od digitalnog klastera i panoramskog centralnog ekrana. Nudi intuitivne tehnologije i iskustva bez napora dizajnirane da smanje digitalni stres sa kojim se potrošači svakodnevno suočavaju.

Gotovo svi tasteri na konzoli su opremljeni pametnim površinama, inovativnim digitalnim dizajnom gde se ikone tastera pojavljuju samo kada se aktiviraju.

Zephyr Reflection ima druge smirujuće elemente dizajna, poput minimalističkog višenamenskog dugmeta i futurističkog volana. Dizajniran da poboljša putovanje svih putnika, ekran coast-to-coast kombinuje tri napredna ekrana koji nude jedinstvenu funkcionalnost za vozača i suvozača. Podeljeni ekran stvara efekat ultraširokog, pametnog ekrana gde se obe strane mogu podesiti nezavisno, nudeći vozaču relevantne informacije, a suvozaču bogatstvo zabave i drugih informacija.čitanja : 795Komentari