home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Video: Carwow.co.ukVideo: Carwow.co.ukVIDEO: Polestar Precept

3 Avg 2021 - 08:00 Video Link


VIDEO: Zenvo TSR-S

3 Avg 2021 - 07:00 Video Link


Ferrari 458 i njegova kopija

Automobil kalibra Ferrari 458 retko ko može da si priušti, ali već na repliku može da puca nešto širi krug poklonika. Jedna takva replika Ferrarija je osvanula u Sankt-Peterburgu.

 (Dalje)

Ferrari FXX K Evo je veoma redak primerak iz Maranella koji je gotovo nemoguće videti na javnim ulicama. Dva su razloga – nije legalan na putu, te većina primeraka provodi svoj životni vek kod italijanske kompanije te su vlasnicima na raspolaganju samo tokom događaja na stazi.

 (Dalje)

Brojni građani su proteklih nekoliko nedelja imali neprijatnosti prilikom odlaska na tehnički pregled vozila. Nakon uvođenja novih pravila veliki broj vozila je bio vraćen sa tehničkog pregleda iz opravdanih razloga, ali je bilo i slučajeva u kojima su vozači bili odbijeni zbog sitnica poput ogrebotine na automobilu.

 (Dalje)* Baza je Ford F-250 Super Duty, a tu su i prednja svetla i maska sa F-150 Raptora, blatobrani od fiberglasa, MRAP točkovi, 46-inčne Michelin XZL gume, Bilstein amortizeri, povišeni klirens, dodatna LED svetla, novi branici...

 (Dalje)