home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

DTM prepravio kalendar

3 Jun 2020 - 19:16 Sport Link
DTM

DTM organizator izašao je u javnost sa novom verzijom kalendara za 2020. godinu.

 (Dalje)MotoGP vesti

3 Jun 2020 - 18:22 Sport Link
Espeleta

Espeleta: Kalendar MotoGP trka naredne sedmice

Kako prenosi Sport Klub, MotoGP bi ove sezone mogao da održi 16 trka, a bar 12 ili 13 bi se vozilo u Evropi.

 (Dalje)

Vesti iz Formule 1

3 Jun 2020 - 16:47 Sport Link
Hamilton

Novo Hamiltonovo saopštenje, oglasila se i Formula 1

Kako prenosi Sport Klub, Luis Hamilton rekao je da je prethodnih dana "potpuno savladan besom" zbog svega što se dešava u SAD nakon ubistva Džordža Flojda.

 (Dalje)

Mikoš Rnjaković

Bio je sjajan gost emisije TV SPRINT, na kanalu TV Politika, leta 1992. godine, a gledaoci su imali priliku da čuju i vide biciklistu iz Požege (kod Užica) koji je na novinskim stubcima dobio baš ogroman broj hvalospeva i pompeznih naslova, kakve stiču samo vrhunski majstori sporta. Da li je Mikoš Rnjaković bio vrhunski učesnik mnogih trka…

 (Dalje)

F1 Austrija

Sezona u Formuli 1 počeće u Austriji 5. jula, potvrdili su organizatori. Otkriveni datumi još sedam trka u Evropi.

 (Dalje)

Vesti iz Formule 1

1 Jun 2020 - 20:24 Sport Link
Hamilton

Hamilton kritikovao kolege što ne reaguju na nepravdu

Kako prenosi Sport Klub, Luis Hamilton je kritikovao zvezde Formule 1 zbog toga što nisu reagovali na ubistvo afroamerikanca Džordža Flojda.

 (Dalje)

MotoGP vesti

1 Jun 2020 - 14:08 Sport Link
Nakagami

Nema ni Velike nagrade Japana

Kako prenosi Sport Klub, posle niza trka koje su otkazane ove sezone, Dorna je obavestila da svetski šampionat u motociklizmu neće posetiti ni stazu Motegi u Japanu.

 (Dalje)

F1

Dve trke Formule 1 trebalo bi da se će održe ovog leta u Engleskoj, na stazi Silverston, preneo je BBC Sport pozivajući se na pojedine izmene najavljenih mera samoizolacije svih inostranih građana koji ulaze u Veliku Britaniju.

 (Dalje)

DTM Norisring

DTM tek treba da publikuje novu, po redu treću verziju kalendara sezone 2020; iako se organizator serije ne izjašnjava o svojim planovima, prema informacijama portala Motorsport-Total.com, direktor šampionata Gerhard Berger i dalje računa da će prvenstvo početi na Norisringu.

 (Dalje)

Aleks Rins

Kako podseća Sport Klub, tokom kvalifikacija na prošlogodišnjoj Velikoj nagradi Češke u Brnu su Aleks Rins i Mark Markes imali blizak susret, a vozač Suzukija kaže da se od tada promenio njegov odnos sa osmostrukim svetskim šampionom.

 (Dalje)

Alonso

U junu je obično na programu čuvena trka 24 časa Le Mana, ali zbog pandemije koronavirusa ona ne može da bude održana. Ipak biće održana virtuelna trka u kojoj će biti Fernando Alonso kao i Rubens Barikelo.

 (Dalje)

Superbajk

Kako prenosi Sport Klub, svetski superbajk šampionat biće nastavljen u avgustu na stazi „Heres“ posle pauze zbog pandemije koronavirusa.

 (Dalje)

Vesti iz Formule 1

30 Maj 2020 - 16:14 Sport Link
Mercedes F1

Mercedes ostaje u F1 još dugo

Kako prenosi Sport Klub, kompanija Dajmler, u čijem posedu se nalazi Mercedes, objavila je da je u godinama koje slede posvećena Formuli 1, pošto se pojavile nove spekulacije o budućnosti nemačkog tima u šampionatu i planovima koje ima šef ekipe Toto Volf.

 (Dalje)

Vilijams

Kako prenosi Sport Klub, Vilijams razmatra delimičnu ili čak potpunu prodaju Formula 1 tima kao deo strategije da se osigura budućnost.

 (Dalje)

Silverston

Kako prenosi Sport Klub, Moto GP trke na Silverstonu i Filip ajlandu zvanično su otkazane.

 (Dalje)


1 2 3 ... 467 468 469  Sledeći»