home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Suzuki Moto GP

Suzuki motor korporacija potpisala je ugovor o učešću u Moto GP šampionatu u periodu od 2022. do 2026. godine, prenosi Sport Klub.

 (Dalje)Vesti iz Formule 1

19 Apr 2021 - 22:46 Sport Link
Hamilton

Hamiltonov manevar na Imoli – sve po pravilima

U 31. krugu nedeljne trke na Imoli, Luis Hamilton udario je u zaštitnu ogradu, potrajalo je ali je uspeo da pronađe način da se vrati na stazu.

 (Dalje)

Kvartararo

Kako prenosi Sport Klub, vozač Jamahe Fabio Kvartararo trijumfovao je na trećoj trci ovogodišnjeg Moto GP šampionata, Velikoj nagradi Portugala.

 (Dalje)

Lamborghini supertrofeo

Prva potpuno srpska posada u Lamborgini supertrofeju, u sastavu Miloš Pavlović – Petar Matić, ubeležila je jedan plasman na otvarajućem vikendu serije u Monci.

 (Dalje)

Ferstapen

Kako prenosi Sport Klub, vozač Red Bula Maks Ferstapen ostvario je prvu pobedu u karijeri u Italiji, pošto je slavio na Velikoj nagradi Emilije Romanje, drugoj trci sezone Formule 1.

 (Dalje)

Milovanović

Srpski automobilista Nemanja Milovanović završio je drugu trku Centralnoevropske zone trka na kružnim stazama na trećem stepeniku podijuma.

 (Dalje)

Vesnić

Naš trofejni internacionalac i uspešni državni prvak, 46. godišnji Užičanin, Milovan Mikica Vesnić, može posle prve dve trke u seriji TCR Evropa Istok  2021. – biti zadovoljan.

 (Dalje)

Fabio Kvartararo

Kako prenosi Sport Klub, vozač Jamahe Fabio Kvartararo počeće sa pol pozicije trku za Veliku nagradu Portugalije, treću u kalendaru Moto GP šampionata.

 (Dalje)

F1: Hamiltonu pol u Imoli

17 Apr 2021 - 17:52 Sport Link
Mercedes F1

Kako prenosi Sport Klub, vozač Mercedesa Luis Hamilton osvojio je pol-poziciju pred Veliku nagradu Emilije Romanje, pošto je bio najbrži u kvalifikacijama u vremenu 1:14.411.

 (Dalje)

Milovanović

Srpski automobilista Nemanja Milovanović odvezao je prvu trku Centralnoevropske zone trka na kružnim stazama.

 (Dalje)

Pekarž

Čeh Tomaš Pekarž izvezao je najbrži krug na kvalifikacijama za prvu rundu TCR prvenstva Istočne Evrope na Hungaroringu.

 (Dalje)

Pavlović

Trinaesto izdanje evropskog Lamborgini supertrofeja počinje ovog vikenda u Monci, a na startu najbrže monomarka serije na svetu prvi put će se naći potpuno srpska posada u sastavu Miloš Pavlović – Petar Matić.

 (Dalje)

Majami

Čelnici Majamija dali su privremeno zeleno svetlo da se u najvećem gradu na Floridi uskoro održi trka Formule 1.

 (Dalje)

Moto GP vesti

15 Apr 2021 - 16:51 Sport Link
Markes

Markes prošao poslednji medicinski pregled uoči Portugala

Mark Markes se definitivno vraća na stazu. Višestruki šampion sveta u Moto GP šampionatu voziće trku za Veliku nagrada Portugala.

 (Dalje)

Dušan Borković

Navijači našeg najboljeg automobiliste, kada je reč o turing trkama, simpatizeri popularnog Pančevca, 36. godišnjeg Dušana Duce Borkovića, najzad su dobili toliko očekivanu informaciju o nastavku karijere tog perfektnog i hrabrog vozača.

 (Dalje)


1 2 3 ... 514 515 516  Sledeći»