home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Alonso

Kako prenosi Sport Klub, Instagram stranica 24 sata Le Mana organizovala je razgovor sa Fernanodom Alonsom koji je gledalo oko 38.000 ljudi. Mnogo pitanja i mnogo zanimljivih odgovora...

 (Dalje)Monca

Kako prenosi Sport Klub, velika nagrada Italije će biti održana, kako je prvobitno predviđeno, od 4. do 6. septembra na autrodromu u Monci.

 (Dalje)

Moto GP vesti

7 Maj 2020 - 17:38 Sport Link
Moto GP

Dorna čeka dozvolu: Dve trke u Herezu krajem jula

Kako prenosi Sport Klub, Regionalna vlada Andaluzije, Gradsko veće Hereza i Dorna složili su se da upute predlog Vladi Španije da odobri održavanje dve Moto GP trke i jednu trku Superbajka krajem jula i početkom avgusta na stazi Herez - Anhel Nieto.

 (Dalje)

Razali

Kako prenosi Sport Klub, Petronas Jamaha još uvek ne zna ko će uz Franka Morbidelija biti vozač te satelitske ekipe u 2021. godini. Pominje se da bi to mogao da bude Valentino Rosi koji još uvek nije odlučio da li će voziti posle aktuelne sezone.

 (Dalje)

Fetel

Četvorostruki svetski prvak u Formuli 1 Sebastijan Fetel još nije dobio konkretnu ponudu Ferarija za nastavak saradnje, prenosi Skaj Sports.

 (Dalje)

Karlos Sainc

Gotovo je glasanje navijača širom sveta za najboljeg reli vozača u istoriji. Na kraju je slavio čuveni Španac, koji je gospodario WRC karavanom početkom devedesetih godina prošlog veka.

 (Dalje)

Ros Bron

Kako piše Sport Klub, naredna sezona u Fomuli 1 treba da bude ključna u izjednačavanju konkurencije, a jedan od važnih faktora za to je budžetsko ograničenje.

 (Dalje)

Eklston

Kako prenosi Sport Klub, Berni Eklston, nekadašnji prvi čovek Formule 1, ističe da je uticaj Luisa Hamiltona u automoto sportu neverovatno veliki.

 (Dalje)

Aleks Albon

Kako prenosi Sport Klub, na virtuelnoj trci za Veliku nagradu Holandije koja se vozila na stazi "Interlagos" trijumfovao je vozač Red Bula Aleks Albon. Time je prekinuo seriju Šarla Leklera koji je imao tri uzastopne pobede.

 (Dalje)

Trabant

Pre skoro pola stoleća, tačnije 1971. godine, na našem najpoznatijem reli takmičenju – YU RELIJU, prvi put se pojavio istočnonemački „trabant“. Fabrički pripremljeni automobili sa odabranim posadama i pravim pratećim ekipama odmah su privukli pažnju i posle prvih dobrih rezultata počeli su da stiču popularnost…

 (Dalje)

Heres

Kako prenosi Sport Klub, prva trka ovogodišnjeg Moto GP šampionata mogla bi da bude održana u Heresu, svakako ne u terminu kada je Velika nagrada Španije bila planirana na stazi „Anhel Nijeto“, već 19. jula.

 (Dalje)

Moto GP vesti

2 Maj 2020 - 00:27 Sport Link
Razlan Razali

Razali: Hoćemo Rosija, ali prvo da shvatimo šta on želi

Kako prenosi Sport Klub, iz ekipe Petronas Jamahe poručuju da bi želeli da imaju Valentina Rosija na svom motociklu 2021. godine, ali da najpre moraju da shvate kakvi su Doktorovi planovi za budućnost.

 (Dalje)

Naskar se vraća 17. maja

1 Maj 2020 - 20:33 Sport Link
Naskar

Kako piše Sport Klub, ako sve bude onako kako je sada planirano, Naskar se vraća 17. maja trkom Naskar Kup serije u Darlingtonu. Biće to prva od sedam trka koje će biti vožene na dve staze za samo 11 dana. Trkama neće moći da prisustvuju navijači jer za to ne postoje uslovi.

 (Dalje)

Formula 1 Hungary

U Mađarskoj su zabranjeni veliki skupovi i događaji do sredine avgusta, a to može da znači da neće biti Velike nagrade Mađarske u Formuli 1.

 (Dalje)

Ken Block Mustang

Kreator najnovijeg Betmobila, odlučio je da jednom od najboljih reli vozača kreira nov automobil.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 466 467 468  Sledeći»