home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Audi Aicon concept

Audi će predstaviti dva futuristička koncepta ove godine na sajmovima u Šangaju i Frankfurtu, a jedan od njih će ponuditi uvid u budućnost Audijevog dizajna.

 (Dalje)Lynk & Co 03 Cyan Concept

Cijan rejsing je objavio prvi video svog konceptnog putničkog automobila “lynk&co 03” tokom testiranja na putevima Španije.

 (Dalje)

VIDEO: Sbarro Renner

12 Mar 2019 - 06:50 Concept cars Link
Sbarro Renner

* Sbarro na sajmu u Ženevi predstavlja modernu interpretaciju Porschea 904, nazvanog Renner

 (Dalje)

Karma Pininfarina concept

Karma Automotive je još ranije najavio da za ovogodišnji sajam automobila u Šangaju priprema više noviteta.

 (Dalje)

Porsche 917 concept

11 Mar 2019 - 15:51 Concept cars Link
Porsche 917 concept

Porsche ove godine obeležava 50-godišnjicu legendarnog trkačkog modela 917, i to novim koncept automobilom.

 (Dalje)

Renault Alaskan Ice Edition Concept

Uz potpuno novi Clio i obnovljeni Twingo, Renault na sajmu automobila u Ženevi premijerno izlaže i Alaskan Ice Edition Concept.

 (Dalje)

Aston Martin AM-RB 003

Dok drugi razmatraju kako da pobegnu iz Britanije nakon Brexita, Aston Martin kreće u ofanzivu

Izlazak Velike Britanije iz EU ne posmatraju svi isto. Dok Honda, Nissan, Toyota, i BMW prave planove gde da izmeste svoju proizvodnju sa Ostrva, Aston Martin nema problema sa post – Brexit situacijama sa taksama i carinama na vozila iz Engleske, i planira da svojim kupcima ponudi mnogo toga novog.

 (Dalje)

Honda Tomo by IED

6 Mar 2019 - 20:33 Concept cars Link
Honda Tomo by IED

Honda je sajam automobila u Ženevi iskoristila kao mesto premijere malog električnog modela e Prototype, ali to nije jedini električni automobil sa njihovim logom koji može da se vidi na toj manifestaciji.

 (Dalje)

Lagonda All-Terrain concept

Aston Martin je prošlogodišnji sajam automobila u Ženevi iskoristio da javnosti prikaže futuristički Lagonda Vision Concept, dok je ove godine u Ženevi predstavljen Lagonda All-Terrain Concept na istoj platformi.

 (Dalje)

Mercedes EQV concept

Mercedes je prošlog meseca tokom promocije obnovljene V klase najavio i da će na sajmu automobila u Ženevi predstaviti električni koncept EQV.

 (Dalje)

Mitsubishi Engelberg Tourer concept

Mitsubishi na Sajmu automobila u Ženevi, uz obnovljene verzije modela ASX i L200, predstavlja i elektrifikovani konceptni SUV fokusiran na tehnologiju nove generacije.

 (Dalje)

Subaru Viziv Adrenaline Concept

Sem hibridnih verzija modela XV i Forester, Subaru je za ovogodišnji, već 89. sajam automobila u Ženevi pripremio i svetsku premijeru svog novog koncept vozila.

 (Dalje)

Alfa Romeo Tonale

Susret elektrifikacije sa lepotom i dinamikom

Alfa Romeo ulazi u svet električnih automobila na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi 2019. godine predstavljajući novi koncept terenca srednje veličine - Alfa Romeo Tonale. Tonale je prvi plug-in hibrid i prvi terenac srednje veličine koji je proizveo Alfa Romeo. On ispisuje nova pravila u najbrže rastućem segmentu današnjice koristeći prepoznatljivi jezik svog proizvođača koji se sastoji iz italijanskog stila i neprikosnovenog užitka u vožnji.

 (Dalje)

Nissan IMQ concept

5 Mar 2019 - 13:16 Concept cars Link
Nissan IMQ concept

Ženeva, Švajcarska (5. mart 2019.) – Nissan je danas predstavio potpuno novo konceptno vozilo IMQ, naprednu tehnologiju i dizajn koji najavljuje sledeću generaciju crossovera.

 (Dalje)

Fiat Centoventi koncept

Na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi 2019. godine, svetu će se predstaviti Fiat Concept Centoventi, koncept automobil koji savršeno oslikava ideju ovog italijanskog brenda o masovnoj električnoj mobilnosti u bliskoj budućnosti.

 (Dalje)


1 2 3 ... 211 212 213  Sledeći»