home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Infiniti Prototype 10

Kao što je već dobro poznato, Infiniti će krajem ovog meseca prikazati novi električni koncept automobil, i to kako bi počeo da priprema javnost na svoju buduću elektrifikovanu gamu (prvi modeli na novoj modularnoj platformi se očekuju tokom 2021. godine).

 (Dalje)Porsche Cayman GT4 Clubsport Rally Concept

Porsche motorsport je pripremio rally verziju modela Cayman, ali za sada samo u koncept izdanju. Odluka o tome da li će ovaj Cayman GT4 Clubsport Rally Concept krenuti u proizvodnju biće doneta do kraja godine.

 (Dalje)

Renault EZ-PRO concept

Posetioci ovogodišnjeg sajma automobila u Ženevi su bili u prilici da vide i Renaultov koncept EZ-GO, dok će početkom oktobra na sajmu u Parizu promociju imati novi član EZ porodice koncept vozila.

 (Dalje)

Seat 20C

* Baza je Audi R8, a ovu kreaciju potpisuje Borja Perez Loren

 (Dalje)

Opel concept

Riselshajm. Dok Opel naporno radi na tome da postane visoko efikasna automobilska kompanija u okviru PSA grupe, kao što je i najavio izvršni direktor Mihael Lohšeler (Michael Lohscheller’) tokom predstavljanja strateškog plana PACE! prošlog novembra, takođe se fokusira i na jačanje i razvoj. Pre kraja godine, konceptno vozilo GT X Experimental koje se trenutno kreira u dizajnerskom studiju pokazaće u kom pravcu se kreće Opel. 

 (Dalje)

Datsun Mi-DO Show Car

Datsun za predstojeći salon automobila u Moskvi nije najavio premijeru nekog novog modela, pa će pažnju posetilaca pokušati da privuče specijalnim sajamskim primerkom malog hatchbacka Mi-DO.

 (Dalje)

Aston Martin Vision Volante Concept

Kompanija Aston Martin je predstavila koncept svog aviona.

 (Dalje)

Vazirani Shul

Još jedna zanimljivost ovogodišnjeg festivala brzine u Goodwoodu je i premijera indijskog hypercara Vazirani Shul koji se odlikuje i nekonvencionalnim pogonom.

 (Dalje)

BMW M2 M Performance Parts Concept

BMW je britanski Goodwood Festival of Speed iskoristio da posetiocima prikaže i koncept verziju modela M2 koja je za više od 60 kg lakša od regularne varijante.

 (Dalje)

Aston Martin V8 Cygnet

* Unikatni primerak za koji je zaslužan "Q by Aston Martin – Commission" servis, a koji premijeru ima na Googwood festivalu brzine u Velikoj Britaniji

 (Dalje)

UAZ Profi Hybrid

Hibridni automobil predstavljen na izložbi u Jekaterinburgu „Innoprom-2018” osmislili su stručnjaci iz Centralnog naučnoistraživačkog auto-motornog instituta i Naučno-tehnološkog instituta Fabrike za proizvodnju automobila iz Uljanovska na bazi komercijalnog teretnog vozila „Profi”.

 (Dalje)

Mercedes Aesthetics Progressive Luxury

Nešto se krije za koncepta podugačkog imena „Aesthetics Progressive Luxury“, koji će biti prikazan na ovogodišnjem Pebble Beach Concours D’Elegance. Sam oblik koncepta je vše nego poznat, i gotovo da je identčna forma karoserije u kojoj je Rudolf Caracciola pre 90 godina postavio brzinski rekord na auto-putu između Frankfurta i Darmstadta.

 (Dalje)

Alfa Romeo 33 Stradale

Jedan od najlepših automobila kompanije Alfa Romeo, 33 Stradale, je ponovo zamišljen kao moderni sportski automobil za 21. vek, a kreator ovih dizajnerskih skica je Patrik Piplov.

 (Dalje)

Volkswagen California XXL

California XXL, hotel na točkovima baziran na VW Crafteru, za početak će biti predstavljen na jesen u konceptnoj verziji, a već sledeće godine se planira početak proizvodnje.

 (Dalje)

DSD Golem

Nismo čuli puno toga od kompanije DSD Design & Motorsport još od kada je predstavila model Boreas prošle godine, ali sada su ponovo ti i predstavili su nam svoj novi koncept SUV automobil po imenu Golem.

 (Dalje)


1 2 3 ... 200 201 202  Sledeći»