home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Lamborghini Urus ST-X Concept

Tek što je juče predstavio unikatni SC18, Lamborghini je danas privukao pažnju i konceptom trkačke verzije njihovog Super SUV modela Urus.

 (Dalje)Chevrolet FNR Carry All Concept

General Motors će osim sedana Chevrolet Monza na ovogodišnjem sajmu automobila Guangzhou Motor Show u Kini izložiti i studiju nazvanu Chevrolet FNR Carry All Concept.

 (Dalje)

Ferrari F40

Ferrari F40 je jedan od najrespektabilnijih Ferrarija ikada! Karoserija je napravljena od materijala poput ugljeničnih vlakana, kevlara i aluminijuma kako bi automobil bio što lakši (težina mu je samo 1.100 kg), dok je V8 motor preuzet s modela 288 GTO, a s dva turbo punjača je ojačan na čak 478KS.

 (Dalje)

Jaguar F-Type Rally Concept

Jaguar je završio projekat unikatnog trkačkog automobila baziranog na F-Type roadsteru, i to po FIA standardima.

 (Dalje)

Biomega SiN

Danski proizvođač bicikala, Biomega, namerava da se upusti u proizvodnju električnih automobila, a kao pilot projekat kompanija je u Šangaju pokazala koncept SIN.

 (Dalje)

Volkswagen Virtus GTS Concept

Sem Tarok pick-up Conceptom, Volkswagen na 2018 Sao Paulo Motor Show-u pažnju privlači još jednom studijom, i to sportskom GTS verzijom sedana Virtus.

 (Dalje)

Hyundai Saga EV concept

I Hyundai je došao sa svetskom premijerom na ovogodišnji Sao Paulo Motor Show, i to u vidu nove studije.

 (Dalje)

Volkswagen Tarok concept

I Volkswagen ima svetsku premijeru na Sao Paulo Motor Show-u, i to u vidu novog koncept vozila.

 (Dalje)

Fiat Fastback concept

Najvažnija Fiatova premijera na ovogodišnjem Sao Paulo Motor Show-u je ovaj Fastback concept koji bi za neku godinu trebalo da dobije i serijsku verziju.

 (Dalje)

Opel Rekord

Više od 30 godina u drugoj polovini prošlog veka Opel Rekord je predstavljao izazov za sve proizvođače u klasi luksuznih limuzina.

 (Dalje)

Ferrari 8E8Hyperspeed

Nema ni dve godine otkad je Ferrari predstavio 812 Superfast model koji je nasledio F12 Berlinetta. A kako bi mogla da izgleda njegova zamena, zapitao se i osmislio je Sang-Hyuk Ahn, diplomac umetničke škole u Pasadeni, a svoj rad podelio na Behance-u.

 (Dalje)

Audi RSQ e-tron concept

U septembru sledeće godine u bioskope stiže animirani film "Spies In Disguise" u kome "glumi" i Audi RSQ e-tron superautomobil.

 (Dalje)

Yugo GT5000

Dizajner Mihael Merkler je pokazao svoju viziju modernog Yuga 311 (naziv pod kojim se u Velikoj Britaniji prodavala trovratna Zastava 101 sa 1,1 litarskim motorom), i to u vidu ovog Yuga GT 5000.

 (Dalje)

Toyota Pie Pro Tundra

Ako ste ikad pomislili kako bi bilo lepo da imate “robotizovanu” kuhinju koja će vam sama napraviti picu, Toyota upravo ima rešenje za vas!

 (Dalje)

Dodge Super Charger SEMA concept

* Povodom 50-godišnjice 1968 Dodge Chargera, Mopar na SEMA sajmu u Las Vegasu prikazuje svoju najnoviju kreaciju, nazvanu 1968 Dodge Super Charger SEMA concept

 (Dalje)


1 2 3 ... 205 206 207  Sledeći»