home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Toyota GR Yaris H2 concept

Uz zvaničnu najavu da će do 2035. godine u Evropi prodavati samo vozila sa nultom emisijom, Toyota je istovremeno promovisala i eksperimentalnu verziju sportakog GR Yarisa.

 (Dalje)Lexus Recreational Off-Highway Vehicle Concept

Nakon prve najave u oktobru, Lexus je sada zvanično prikazao zanimljivo rekreativno vozilo nazvano Recreational Off-Highway Vehicle Concept koje koristi vodonik.

 (Dalje)

Nissan Ariya Single Seater Concept

Nakon što je počeo sa prodajom serijskog crossovera Ariya, Nissan je sada prikazao i Ariya Single Seater Concept.

 (Dalje)

Project Maybach

Nekoliko dana nakon smrti modnog dizajnera Virgila Abloha, Mercedes je i zvanično prikazao novi Project Maybach na kome je sarađivao sa pomenutim dizajnerom.

 (Dalje)

WayRay Holograktor

30 Nov 2021 - 10:30 Concept cars Link
WayRay Holograktor

Holograktor je vizija švajcarskog WayRaya za budućnost zajedničke mobilnosti, uz novi koncept taksija sa fokusom na poboljšanu bezbednost, dužu autonomiju i udobnost putnika.

 (Dalje)

BMW XM Concept

Nakon što smo juče već videli prve (procurele) fotografije najnovijeg BMW-ovog koncept vozila, Nemci su sada i zvanično predstavili ovu studiju pod nazivom BMW XM Concept.

 (Dalje)

BMW XM Concept

Dok čekamo na premijeru, evo kako izgleda BMW XM Concept "visokih performansi, elektrifikovan", kao najava serijskog modela koji se očekuje tokom sledeće godine.

 (Dalje)

Nissan Chill-Out

Nissan vizija Ambition 2030: Stižu 23 elektrifikovana modela, uključujući 15 potpuno električnih

Nissan je danas predstavio Nissan Ambition 2030, novu dugoročnu viziju kompanije za jačanje mobilnosti i šire. Odgovarajući na kritične potrebe okoline, društva i kupaca, Nissan nastoji da postane istinski održiva firma koja se kreće prema čistijem i sigurnijem svetu.

 (Dalje)

AIR4

Kako bi na prikladan način zaključio proslavu 60. godišnjice kultne četvorke, Renault je u saradnji sa centrom za razvoj ekosistema mobilnosti TheArsenale ponudio futurističku interpretaciju ovog legendarnog modela.

 (Dalje)

Hycan Concept-S

22 Nov 2021 - 12:37 Concept cars Link
Hycan Concept-S

Kineski Hycan ("Here you can") na sajmu automobila Guangzhou predstavlja i električni Concept-S koji se opisuje kao coupe sa četvora vrata.

 (Dalje)

Buick GL8 Flagship concept

Buick na Guangzhou sajmu automobila u Kini prikazuje nekoliko noviteta, među njima i GL8 Flagship concept.

 (Dalje)

Honda e:N SUV Concept

Još jedan od Hondinih najavnih koncept vozila je i e:N SUV Concept koji premijeru ima na Guangzhou sajmu automobila u Kini. Takođe, pored njega je prikazan i e:N Coupe Concept.

 (Dalje)

Barbie Extra

Među superautomobilima, luksuznim i sportskim automobilima na Sajmu automobila u Los Anđelesu je bila i jedna "igračka", a to je automobil pod nazivom Barbie Extra.

 (Dalje)

Kia EV9 concept

17 Nov 2021 - 20:40 Concept cars Link
Kia EV9 concept

Kao što je bilo i najavljeno prošle nedelje, Kia je danas na sajmu u Los Anđelesu održala premijeru svog novog koncepta sa električnim pogonom.

 (Dalje)

Hyundai SEVEN

Hyundai Motor Group priprema još nekoliko električnih modela koji će koristiti njihovu E-GMP platformu za električna vozila.

 (Dalje)


1 2 3 ... 241 242 243  Sledeći»