home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Voyah i-Land concept

Kineska kompanija Dongfeng je osnovala novu marku automobila Voyah za koju se u saopštenju kaže da će se baviti isključivo razvojem i prodajom električnih i hibridnih vozila.

 (Dalje)BMW M3 Touring E46

BMW M Power priča traje već 34 godine pri čemu su se Bavarci uvek držali proverenog recepta po pitanju modela. BMW Motorsport kao prethodnik M odeljenja je pritom uvek bio neverovatno rigorozan u primeni "nerazređene" trkačke tehnologije u civilnim modelima s logikom da se ne može M "trpati" u bilo koji oblik karoserije (za razliku od danas kad M oznake nose i SUV modeli od dve tone, ali to je jedna potpuno druga tema).

 (Dalje)

Wuling Hongguang X concept

Kompanija SAIC-GM-Wuling (u kojoj Amerikanci imaju 44% učešća) na Chengdu Auto Show-u promoviše novi crossover Hongguang X.

 (Dalje)

Toyota RAV4 Limo

* Automobil je delo grupe radnika iz fabrike Takaoka u Japanu, dugačak je 790 cm i nema planova za njegovu proizvodnju

 (Dalje)

Škoda Slavia Concept

Konačno smo u prilici da vidimo dugo najavljivano novo koncept vozilo koje je uradila grupa studenata Škodine akademije.

 (Dalje)

Nissan Magnite Concept

Nissan je danas objavio slike i video svog svog novog koncept vozila Magnite, za koji je već sada potvrđeno da će u januaru sledeće godine dobiti i serijsku verziju.

 (Dalje)

Jeep Wrangler Rubicon 392 Concept

* Jeep je nedavno najavio novu verziju aktuelnog Wranglera, koja je danas i zvanično predstavljena. U pitanju je studija nazvana Wrangler Rubicon 392 Concept, ali je već nagovešteno da je moguća i serijska verzija

 (Dalje)

Škoda Slavia concept

Krajem ovog meseca ćemo biti u prilici da upoznamo još jedno koncept vozilo koje je uradila grupa studenata Škodine akademije.

 (Dalje)

Audi Q4 Sportback e-tron Concept

Audijeva e-tron porodica električnih modela će imati još jednog člana, a to je Q4 Sportback e-tron koji je danas prikazan u formi koncept vozila. Ovde treba podsetiti da je prošle godine već predstavljen i Audi Q4 e-tron concept (razlika između ove dve verzije je pre svega u drugačijem zadnjem delu).

 (Dalje)

Roewe iM8 Concept

1 Jul 2020 - 09:30 Concept cars Link
Roewe iM8 Concept

Kineski Roewe predstavlja svoj novi automobil, i to miniven sa oznakom iM8.

 (Dalje)

Rimac Scalatan

Dok većina brendova kroji planove proizvodnje za nekoliko godina unapred, hrvatski Rimac je zavirio nekoliko decenija u budućnost. Kompanija je pred svoje fanove postavila izazov da osmisle najbolji hiperautomobil 2080. godine.

 (Dalje)

Dacia Sentry

Dacia 1300 je bila rumunski narodni auto, a u proizvodnji se održala do 2004. godine. Ovo je predlog za veliki povratak, piše Index.hr.

 (Dalje)

Tesla Cybertruck

Teslin Cybertruck smo već mogli da vidimo u policijskom izdanju, a sada nam dolaze još radikalnije prerade.

 (Dalje)

Porsche 911 HLS

Porsche 911 je verovatno najpoznatiji sportski automobil ikada. Sa motorom pozadi, prepoznatljivom linijom karoserije i odličnim vozačkim performansama osvaja brojne vozače već više od 55 godina.

 (Dalje)


1 2 3 ... 227 228 229  Sledeći»