home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Najavljen NIO EE7

21 Okt 2020 - 12:37 Concept cars Link
NIO EE7

Kineski NIO sa jednom teaser slikom najavljuje novi električni koncept automobil EE7.

 (Dalje)BMW M4 Design Study by Kith

* Automobil je u Cinnabar Red boji kakva se nekada upotrebljavala na BMW-u E30 M3 (takav ima i Ronnie Fieg, vlasnik kompanije Kith), a tu su i "Kith" oznake na naslonima za glavu, centralnom naslonu za ruke i poklopcu prtljažnika

 (Dalje)

Renault Megane eVision concept

Sem serijske verzije Dacije Spring, Renault je na eWays događaju danas prikazao i svoj novi električni koncept automobil.

 (Dalje)

Acura MDX prototype

14 Okt 2020 - 20:21 Concept cars Link
Acura MDX prototype

Acura je danas najavila novu, četvrtu generaciju crossovera MDX, i to u formi prototipa.

 (Dalje)

Fiat 126 Vision

Fiat je model 126 (kod nas poznat kao "peglica") predstavio 1972. godine u Torinu, a u Italiji se pravio do 1980. Međutim, u Poljskoj je ostao u proizvodnji sve do 22. septembra 2000. godine kada je tamo napravljen poslednji primerak.

 (Dalje)

Mercedes EQC 4×4² concept

Kompanija Mercedes-Benz je predstavila svoj novi električni koncept, a to je moćni terenac EQC 4×4².

 (Dalje)

Mercedes Vision EQXX

Mercedes-Benz je najavio potpuno električni prototip nazvan Vision EQXX koji obećava da će biti najefikasniji električni automobil ikada i da će imati najveći domet.

 (Dalje)

Lexus J201 Concept

* J201 Concept je baziran na Lexusu LX, a razvijen je u saradnji sa kompanijom Expedition Overland

 (Dalje)

SLRV

Ne tako davno su se vozila na gorive ćelije smatrala alternativom klasičnim motorima s unutrašnjim sagorevanjem, ali u poslednje vreme su dominantnu ulogu u "ekološki prihvatljivom transportu" stekli električni automobili i autobusi.

 (Dalje)

Kyocera Moeye concept

* Japanski Kyocera Corporation je između ostalog poznat kao proizvođač elektronike, a Kyocera je njihov već drugi koncept automobil kojim pokazuju deo svoje tehnologije i kako ona može da se upotrebi u automobilskoj industriji

 (Dalje)

VOITURETE

Kako bi izgledali legendarni automobili iz 125-togodišnje istorije brenda ŠKODA da su ih dizajnirali savremeni dizajneri? ŠKODA Storyboard može vam pokazati. Uđite u svet mašte i saznajte šta inspiriše dizajnere

 (Dalje)

Changan Vision-V Concept

Još jedan kineski proizvođač na sajmu u Pekingu izlaže novi koncept automobil. Proizvođač je Changan, a studija u pitanju je Vision-V Concept.

 (Dalje)

Chery Arrizo Star

1 Okt 2020 - 17:06 Concept cars Link
Chery Arrizo Star

Kineska vozila su nekada imala dosadne i neinspirativne dizajne ili su kopirala evropske i američke modele. Stvari se, međutim, brzo menjaju, a Arrizo Star, koji se trenutno prikazuje na sajmu u Pekingu, jedan je od najupečatljivijih automobila iz Kine.

 (Dalje)

Great Wall Black Bullet

Great Wall Motors je na međunarodnoj izložbi automobila, koja se upravo održava u kineskom glavnom gradu Pekingu, predstavio svoj konceptni model ekstremnog pickupa pod nazivom Black Bullet (u prevodu: crni metak) koji se bazira na postojećem serijskom pickupu Great Wall P-serije.

 (Dalje)

Voyah i-Land concept

Kineska kompanija Dongfeng je nedavno osnovala novu marku automobila Voyah za koju se u saopštenju kaže da će se baviti isključivo razvojem i prodajom električnih i hibridnih vozila.

 (Dalje)


1 2 3 ... 229 230 231  Sledeći»