home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Byton SIV concept

Kineska kompanija Byton je u januaru na CES sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu održala svetsku premijeru svog prvog električnog vozila (opisanog kao SIV odnosno "Smart Intuitive Vehicle"), dok je za evropsku promociju odabran 2018 Milan Design Week.

 (Dalje)Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury

Mercedes-Maybach će na ovogodišnjem sajmu automobila u Pekingu imati jednu od najzanimljivih premijera, i to u vidu koncept vozila nazvanog Vision Mercedes-Maybach Ultimate Luxury.

 (Dalje)

Honda Small RS Concept

Honda na sajmu automobila u Džakarti (Indonesia International Motor Show 2018) promoviše i Small RS Concept, studiju malog sportskog automobila.

 (Dalje)

Buick Enspire Concept

Nakon prve teaser slike, Buick je danas objavio prvi set zvaničnih fotografija svog novog koncept vozila Enspire, koje će sledeće nedelje predstaviti i na sajmu automobila u Pekingu.

 (Dalje)

Aiways U5 Ion

17 Apr 2018 - 10:30 Concept cars Link
Aiways U5 Ion

Kineski Aiways je još ranije najavio da će krajem ovog meseca na sajmu automobila u Pekingu i zvanično predstaviti novi električni supersportski automobil RG (do 100 km/h će ubrzavati za 2,5 sekunde), ali to neće biti sve.

 (Dalje)

DS concept

DS je objavio nekoliko teaser slika i kraći najavni video svog novog koncept vozila DSX E.Tense koji bi javnosti mogao da bude predstavljen na predstojećem sajmu u Pekingu.

 (Dalje)

Pininfarina HK K350 concept

Pininfarina je pre nekoliko dana već potvrdio da će predstojeći sajam automobila u Pekingu iskoristiti da prikaže novi H500 concept, ali to neće biti njihov jedini novitet.

 (Dalje)

Pininfarina H500 concept

Još jedna premijera predstojećeg sajma automobilau Pekingu biće i novi Pininfarinin koncept H500, za sada najavljen sa dve teaser slike.

 (Dalje)

Audi e-tron Vision Gran Turismo

Kao što je i najavio, Audi Sport je danas i zvanično predstavio novi E-Tron Vision Gran Turismo, pripremljen za Gran Turismo Sport igricu (za PlayStation 4).

 (Dalje)

Buick Enspire Concept

Buick je sa jednom teaser slikom najavio da će sledeće nedelje predstaviti svoje novo koncept vozilo nazvano Enspire.

 (Dalje)

Lada Questa

Na internetu su se pojavili kompjuterski prikazi superautomobila koji je osmislio ruski dizajner Vjačeslav Aleksandrov.

 (Dalje)

Lada 2050

Dizajner Andrej Kiričenko pokazao nam je svoju viziju vozila budućnosti. Koncept Lada 2050. izgleda krajnje futuristički.

 (Dalje)

SF Motors SF5

Predstavljen je još jedan kineski električni automobil, a ovoga puta je u pitanju kompanija SF Motors i njihov električni crossover SF5.

 (Dalje)

Infiniti Q60 Black S koncept

Prošle godine je na salonu automobila u Ženevi predstavljen Infiniti Project Black S Q60 Concept (na slikama), a Japanci su za ovogodišnji salon u Parizu najavili dorađenu verziju pojačanu na 500 konja.

 (Dalje)


1 2 3 ... 197 198 199  Sledeći»