home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
KAMAZ-1221

Najveći ruski proizvođač teretnih vozila Kamaz predstavio je u Kazanju prototipove električnih autobusa bez vozača.

 (Dalje)

Byton K-Byte

Kineska kompanija Byton je u prvo januaru na CES sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu održala svetsku premijeru svog prvog električnog vozila (crossover opisan kao SIV odnosno "Smart Intuitive Vehicle"), a koji je zatim evropsku promociju imao u aprilu na događaju 2018 Milan Design Week.

 (Dalje)

Opel concept

Opel je na događaju 2018 Tech Day između ostalog najavio i promociju novog koncept vozila.

 (Dalje)

Porsche 911 Speedster Concept

Porsche je proslavu svoje 70-godišnjice iskoristio da javnosti prikaže Speedster varijantu aktuelne 911-ice, kao i da saopšti naziv serijske verzije električnog Mission E concepta.

 (Dalje)

Hyundai Grandmaster

Hyundai na sajmu automobila u Busanu (2018 Busan Motor Show) predstavlja novo koncept vozilo koje služi kao najava za njihov budući veliki SUV.

 (Dalje)Škoda Sunroq concept

Grupa studenata Škoda Auto Akademije iz Mlade Boleslave je dobila priliku da na bazi novog SUV-a Karoq napravi svoj automobil, a rezultat njihovog rada je koncept nazvan Sunroq (Sun + Karoq).

 (Dalje)

Mercedes EQ

Mercedes-Benz sprema se da predstavi svoj prvi električni model kao podbrend EQ, a dok se čeka EQ C nemački gigant se koncentriše na Concept EQ koji je predstavio u zanimljivoj reklami.

 (Dalje)

Nissan Leaf Open Car

25 Maj 2018 - 13:08 Concept cars Link
Nissan Leaf Open Car

Pravo iznenađenje stiže iz Nissana, i to u vidu kabriolet verzije električnog modela Leaf koji je danas promovisan u Tokiju.

 (Dalje)

Honda Civic Type R Pickup Truck Concept

Slike govore više od hiljadu reči, pa pogledajte neobičnu transformaciju u pickup ultrasportskog kompakta Honde Civic Type R, koja je uverljivost potvrdila na legendarnom Ringu. 

 (Dalje)

Golf R Abstract concept

Volkswagen je za SOWO European Experience događaj u Džordžiji pripremio više novih koncept vozila, uz najavu da će kasnije ovi automobili krenuti na turu po sličnim događajima u SAD-u.

 (Dalje)

Specijalni Nissan Rogue Han Solo Edition je inspirisan svemirskim brodom Millennium Falcon iz Star Wars serijala, a radi se o unikatnom primerku u čijem razvoju su učestvovali i dizajneri iz kompanija Lucasfilm i Industrial Light & Magic.Volkswagen Golf GTI TCR Concept

Volkswagen je za ovogodišnje Wörthersee okupljanje pripremio i promociju Golfa GTI TCR Concept.

 (Dalje)

Volkswagen Golf GTI Next Level

Volkswagen je i za ovogodišnje Wörthersee okupljanje pripremio više modifikovanih Golfova.

 (Dalje)


1 2 3 ... 199 200 201  Sledeći»