home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Audi A6 e-tron

Tek što je pre nekoliko dana predstavio Q4 e-tron (uključujući Q4 e-tron Sportback), Audi je pripremio novi e-tron automobil.

 (Dalje)Hongguang Mini EV Cabrio Concept

Mali gradski električni automobil Wuling Hongguang Mini EV je veoma popularno vozilo u Kini, pre svega zbog njegove niske cene.

 (Dalje)

Hyundai Pony EV Heritage

Hyundai je na "Design to Live by" izložbi u Busanu u Južnoj Koreji prikazao zanimljivi restomod projekat Pony EV Heritage.

 (Dalje)

Volkswagen Tiguan SE R-Line Black RiNo Concept

* Tiguan SE R-Line Black RiNo Concept je nazvan po Riverside North art distriktu u Denveru, inspirisan njegovim avanturističkim duhom

 (Dalje)

MG Cyberster concept

MG Motor je još ranije potvrdio da će njihov dugo najavljivani Cyberster concept premijeru imati 21. aprila u Šangaju, a kao najava služe i ove nove zvanične slike.

 (Dalje)

Montreal Hommage

Pod kapom Stellantisa se najavljuje novo vreme za Alfa Romeo na globalnom nivou. Povodom toga, dizajneri se inspirišu nekim kultnim klasičnim modelima i njihovim inkarnacijama u današnjem vremenu, a jedan od zanimljivih rendera je i ovaj moderni Alfa Romeo Montreal.

 (Dalje)

Jeep Safari 2021

2021. Oburn Hils, Mičigen - Električni pogon i energetične performanse savremenih motora sa unutrašnjim sagorevanjem koje kombinuju mogućnosti terenske vožnje sa slobodom i zabavom pri vožnji, imaju centralno mesto na ovogodišnjem uskršnjem Jeep Safariju. Timovi brenda Jeep® i Jeep Performance Parts ponovo su se udružili kako bi napravili gamu posebno izrađenih koncept vozila koja će osvojiti legendarne staze u Moabu, u Juti.

 (Dalje)

MG Cyberster concept

MG Motor je potvrdio da će njihov dugo najavljivani Cyberster concept premijeru imati 21. aprila u Šangaju, a objevljeno je još nekoliko teaser slika.

 (Dalje)

Genesis X Concept

31 Mar 2021 - 02:51 Concept cars Link
Genesis X Concept

* Genesis je u Los Anđelesu predstavnicima medija prikazao svoj novi koncept automobil nazvan jednostavno X

 (Dalje)

Lexus LF-Z Electrified Concept

Lexus je svoj novi električni koncept automobil prvo najavio još početkom decembra prošle godine, pa je onda proteklih meseci još par puta objavio nekoliko teaser slika i video klipova, dok je danas konačno i zvanično održana njegova premijera.

 (Dalje)

Škoda Octavia supersport

Češki dizajner Rostislav Rosta Prokop je kreirao rendere izuzetno zanimljivog automobila.

 (Dalje)

Kineski SAIC je za ovogodišnji sajam u Šangaju najavio i novi električni koncept automobil R ES33.

 (Dalje)

Jeep Magneto Concept

Jeep je najavio da će na ovogodišnjem izdanju događaja Easter Jeep Safari (počinje 27. marta) prikazati više modifikovanih i koncept vozila.

 (Dalje)

Lancia Delta

Italijanski dizajner Sebastiano Ciarcia je sebi postavio zadatak oživljavanja jednog od najznačajnijih italijanskih automobila, a priloženi renderi pokazuju mogući izgled osmišljen za moderno doba.

 (Dalje)

MG Cyberster

MG Motor je potvrdio da će uskoro predstaviti novi koncept automobil. U kratkoj vesti se navodi da je u pitanju MG Cyberster concept, vizija potpuno električnog sportskog dvoseda.

 (Dalje)


1 2 3 ... 234 235 236  Sledeći»