home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Morgan XP-1

Britanski Morgan predstavlja XP-1, eksperimentalni prototip sa potpuno električnim pogonom.

 (Dalje)Lamborghini Revuelto Opera Unica

Ovaj specijalni Lamborghini Revuelto Opera Unica je predstavljen na događaju Art Basel Miami Beach 2023, kreiran u čast 60-godišnjice kompanije.

 (Dalje)

Honda EV Concept

Honda je sa jednom slikom i kratkim saopštenjem najavila da će početkom januara sledeće godine na CES sajmu u Las Vegasu predstaviti novi koncept.

 (Dalje)

Polonez

Iako je poljsku autoindustriju obeležio Fiat 126p - kultna Peglica, ne možemo da se ne setimo legendarnog Poloneza koji je nastao na zastareloj mehanici Fiata 1300.

 (Dalje)

Toyota Urban SUV concept

Toyota planira da sledeće godine lansira još jedan od svojih bZ potpuno električnih modela, i to manji SUV.

 (Dalje)

Genesis X Gran Berlinetta Vision Gran Turismo

Genesis je svoj novi koncept X Gran Berlinetta Vision Gran Turismo predstavio na događaju Gran Turismo World Series World Finals u Barseloni, Španija.

 (Dalje)

Genesis GV70 Project Overland

Genesis otvara nove terene u off-road segmentu sa modelom GV70, koji je dizajniran i napravljen u saradnji sa off-road stručanjacima iz kompanje Delta 4x4.

 (Dalje)

Genesis Vision Gran Turismo

Genesis je potvrdio da će 2. decembra predstaviti svoj Vision Gran Turismo Concept, koji će se pojaviti u sedmom delu franšize video igrica.

 (Dalje)

Fiat Topolino Disney

22 Nov 2023 - 09:00 Concept cars Link
Fiat Topolino Disney

I Fiat obeležava 100. godišnjicu Diznija, i to sa pet jedinstvenih primeraka malog električnog modela Topolino koje odlikuju grafike sa temom crtanih filmova.

 (Dalje)

Skywell Skyhome concept

Kineska kompanija Skywell prikazuje koncept električne limuzine Skyhome, uz najavu da će sledeće godine stići i serijska verzija.

 (Dalje)

GAC ERA Concept

19 Nov 2023 - 12:30 Concept cars Link
GAC ERA Concept

Kineski GAC na sajmu automobila u Guangdžouu privlači pažnju novim koncept vozilom ERA, kojim pokazuje svoju viziju za budućnost, elegantnog oblika i opremljenog pogonskim sklopom FCEV.

 (Dalje)

Mitsuoka M55 Concept

Najnoviji projekat japanske Mitsuoke je napravljen povodom 55. godišnjice kompanije, a u pitanju je Mitsuoka M55 Concept koji spaja dizajn Dodge Challengera sa Hondom Civic 11. generacije.

 (Dalje)

Renault Twingo

Nakon električnog Renaulta 5 (danas potvrđen kao premijera za ženevski sajam automobila u februaru 2024. godine po početnoj ceni od 25.000 evra), francuski proizvođač automobila će tržištu 2026. godine ponuditi još manji i povoljniji gradski električni model, i to pod već dobro poznatim nazivom Twingo.

 (Dalje)

Alfa Romeo Castagna Vittoria

Alfa Romeo Castagna Vittoria iz 1995. godine je legitiman kandidat za titulu najružnijeg automobila ikada. Iako nosi značku kultne italijanske kompanije, ovaj Alfa Romeo u stvari nije pravi Alfa Romeo.

 (Dalje)

Lada Niva

Laslo Nađ Perge iz Subotice je nedavno privukao ogromnu pažnju i domaće i strane javnosti svojim radovima, koji su uključivali čitavu seriju modernizovanih Zastavinih vozila (o tome više OVDE).

 (Dalje)


1 2 3 ... 261 262 263  Sledeći»