home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Hyundai SUV Concept

* Hyundai će na predstojećem sajmu automboila u Los Anđelesu prikazati i novi SUV Concept, što je najavljeno sa nekoliko teaser slika i kraćim videom

 (Dalje)STEYR Konzept

Zetor by Pininfarina i Ford 9N su samo neki od primera da traktori uz svoju funkcionalnost mogu da oduševe i estetikom. Šta onda reći za koncept hibridnog Steyra?

 (Dalje)

Maserati GranTurismo Zeda

Povodom prestanka proizvodnje modela GranTurismo i GranCabrio, Maserati je napravio unikatni primerak pod nazivom GranTurismo Zeda.

 (Dalje)

Karma SC2 Concept

7 Nov 2019 - 23:48 Concept cars Link
Karma SC2 Concept

Karma Automotive sa jednom teaser slikom za predstojeći sajam automobila u Los Anđelesu najavluje novi koncept automobil.

 (Dalje)

Volkswagen ID. Space Vizzion

Volkswagen je u kratkom saopštenju najavio da će 19. novembra predstaviti još jedan električni koncept automobil iz svoje ID serije, i to ID. Space Vizzion.

 (Dalje)

Ford Mustang Lithium

Među brojnim primercima Ford Mustanga na SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu posebno mesto pripada jednom električnom primerku sa čak 900KS i 1355 Nm.

 (Dalje)

VIDEO I: Nissan Kicks Street Sport

* Nissan Kicks Street Sport ima aero body kit, točkove Falken Azenis, gume 245/45R17, modifikovano oslanjanje, NISMO izduvni sistem, 1.6 litarski četvorocilindrični motor sa Garrett GT2255 turbo punjačem, kao i Sparco SPX sedišta od ugljeničnih vlakana

 (Dalje)

Chevrolet E-10 Concept

* Chevrolet E-10 concept je ektrični pickup koji mogu da vide posetioci ovogodišnjeg SEMA sajma tjunera u Las Vegasu

 (Dalje)

Kia Futuron concept

* Kia Motors na sajmu 2019 China International Import Expo (CIIE) u Šangaju promoviše svoje novo koncept vozilo nazvano Futuron

 (Dalje)

Volkswagen Jetta GLI by H&R

I Volkswagen je pripremio brojne modifikovane modele za ovogodišnji SEMA sajam tjunera u Las Vegasu, među njima i više doteranih verzija SUV modela Atlas.

 (Dalje)

NCV

Japansko ministarstvo za zaštitu životne sredine prikazalo je jedinstveni superautomobil napravljen od celuloze i poljoprivrednog otpada. Iako je relativno lagan, i dalje je, tvrde, veoma snažan i izdržljiv.

 (Dalje)

Hyundai Veloster Raptor N Concept

Posetioci SEMA sajma tjunera u Las Vegasu će moći da vide još dva tjunirana Hyundaijeva modela.

 (Dalje)

Volkswagen ID Concept

Volkwagen je u kratkom saopštenju najavio da će 19. novembra predstaviti još jedan električni koncept automobil iz svoje ID serije.

 (Dalje)

Hyundai HDC-6 Neptune

Severnoamerički salon komercijalnih vozila obično ne privlači veliku pažnju javnosti, ali to se promenilo zahvaljujući Hyundaiju koji je za tu priliku pripremio HDC-6 Neptune koncept.

 (Dalje)

Hyundai Veloster N Performance Concept

SEMA sajam tjunera u Las Vegasu je sve bliži (počinje 5. novembra), a tamo će Hyundai prikazati i ovaj Veloster N Performance Concept.

 (Dalje)


1 2 3 ... 220 221 222  Sledeći»