home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nissan Altima-te AWD

* Za realizaciju projekta se pobrinula kanadska firma Motorsports in Action

 (Dalje)GAC Entranze Concept

Kineska kompanija GAC Motor je na sajmu automobila u Detroitu između ostalog predstavila i svoje novo koncept vozilo nazvano Entranze.

 (Dalje)

Infiniti QX Inspiration concept

Infiniti na NAIAS sajmu automobila u Detroitu promoviše novi električni koncept QX Inspiration, kojim ovaj luksuzni japanski brend proslavlja i svoju 30-godišnjicu. Prvi Infiniti je naime baš u Detroitu 1989. godine i ugledao svetlost dana.

 (Dalje)

Nissan IMs Concept

14 Jan 2019 - 18:34 Concept cars Link
Nissan IMs Concept

I Nissan je na ovogodišnji sajam automobila u Detroitu došao sa svetskom premijerom.

 (Dalje)

Kia Motors CES 2019

Kia Motors kao deo grupacije Hyundai Motor Group na sajmu zabavne elektronike CES 2019 u Las Vegasu predstavlja nekoliko novih tehnologija, namenjenih post-autonomnoj vožnji.

 (Dalje)

GAC Motor Entranze Concept

Kineska kompanija GAC Motor će u ponedeljak na sajmu automobila u Detroitu predstaviti i svoje novo koncept vozilo nazvano Entranze.

 (Dalje)

Lexus LC Cabrio Concept

U ponedeljak će svetsku premijeru na 2019 NAIAS sajmu automobila u Detroitu imati i Lexus LC Cabrio Concept, kojim Japanci najavljuju i budući serijski model.

 (Dalje)

Toyota GR Supra Super GT Concept

Dok čekamo na premijeru nove generacije Supre koja će se održati sledeće nedelje na sajmu automobila u Detroitu, Toyota je danas prikazala i koncept trkačke verzije nove Supre.

 (Dalje)

Fiat 500e by Harman

11 Jan 2019 - 06:50 Concept cars Link
Fiat 500e by Harman

I Harman je prisutan na ovogodišnjem sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu, i to koncept vozilom na bazi Fiata 500e.

 (Dalje)

XtraVue Trailer

Valeo je na ovogodišnjem izdanju sajma potrošačke elektornike CES u Las Vegasu predstavio novi sistem koji će povećati vidljivost iza vašeg vozila. Tačnije, ova kamera zamenjuje standardni retrovizor, a najveća prednost je da omogućava pogled “kroz” prikolicu. Na taj način vozač je informisan o stanju saobraćaja iz sebe, a najviše će doprineti prilikom vožnje unazad i parkiranja.

 (Dalje)

Hyundai Elevate concept

* Elevate concept može da se vozi i da hoda (zahvaljujući točkovima sa robotskim nogama), a Hyundai ga opisuje kao Ultimate Mobility Vehicle (UMV)

 (Dalje)

Porsche GT Vision truck

Već smo navikli na izuzetne rendere ovog talentovanog dizajnera, ali svojim prvim kamionom je verovatno iznenadio i sam Porsche.

 (Dalje)

Infiniti QX Inspiration

Infiniti je sa prvim zvaničnim slikama i kratkim saopštenjem potvrdio da će uskoro promovisati još jedan električni koncept, i to na predstojećem NAIAS sajmu automobila u Detroitu.

 (Dalje)

Suzuki Jimny 6x6

* Ovu virtuelnu kreaciju potpisuje SRK Designs studio

 (Dalje)


1 2 3 ... 207 208 209  Sledeći»