home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Honda e-Drag

19 Apr 2021 - 14:00 Concept cars Link
Honda e-Drag

Honda je ranije ove godine najavila trkački koncept na bazi električnog modela "e", a u međuvremenu je ovaj projekat i realizovan.

 (Dalje)Wey Tank 300 Cybertank

Kineski Wey (deo kompanije Great Wall) od jula prošle godine u svojoj ponudi ima terensko vozilo Tank 300, a koje će na predstojećem sajmu u Šangaju moći da se vidi i u Cybertank izdanju.

 (Dalje)

Ora Conceptcat

Kineski Great Wall i njihov podbrend za električna vozila Ora su pre nekoliko dana najavili skoru promociju novog električnog vozila.

 (Dalje)

Audi A6 e-tron

Tek što je pre nekoliko dana predstavio Q4 e-tron (uključujući Q4 e-tron Sportback), Audi je pripremio novi e-tron automobil.

 (Dalje)

Hongguang Mini EV Cabrio Concept

Mali gradski električni automobil Wuling Hongguang Mini EV je veoma popularno vozilo u Kini, pre svega zbog njegove niske cene.

 (Dalje)

Hyundai Pony EV Heritage

Hyundai je na "Design to Live by" izložbi u Busanu u Južnoj Koreji prikazao zanimljivi restomod projekat Pony EV Heritage.

 (Dalje)

Volkswagen Tiguan SE R-Line Black RiNo Concept

* Tiguan SE R-Line Black RiNo Concept je nazvan po Riverside North art distriktu u Denveru, inspirisan njegovim avanturističkim duhom

 (Dalje)

MG Cyberster concept

MG Motor je još ranije potvrdio da će njihov dugo najavljivani Cyberster concept premijeru imati 21. aprila u Šangaju, a kao najava služe i ove nove zvanične slike.

 (Dalje)

Montreal Hommage

Pod kapom Stellantisa se najavljuje novo vreme za Alfa Romeo na globalnom nivou. Povodom toga, dizajneri se inspirišu nekim kultnim klasičnim modelima i njihovim inkarnacijama u današnjem vremenu, a jedan od zanimljivih rendera je i ovaj moderni Alfa Romeo Montreal.

 (Dalje)

Jeep Safari 2021

2021. Oburn Hils, Mičigen - Električni pogon i energetične performanse savremenih motora sa unutrašnjim sagorevanjem koje kombinuju mogućnosti terenske vožnje sa slobodom i zabavom pri vožnji, imaju centralno mesto na ovogodišnjem uskršnjem Jeep Safariju. Timovi brenda Jeep® i Jeep Performance Parts ponovo su se udružili kako bi napravili gamu posebno izrađenih koncept vozila koja će osvojiti legendarne staze u Moabu, u Juti.

 (Dalje)

MG Cyberster concept

MG Motor je potvrdio da će njihov dugo najavljivani Cyberster concept premijeru imati 21. aprila u Šangaju, a objevljeno je još nekoliko teaser slika.

 (Dalje)

Genesis X Concept

31 Mar 2021 - 02:51 Concept cars Link
Genesis X Concept

* Genesis je u Los Anđelesu predstavnicima medija prikazao svoj novi koncept automobil nazvan jednostavno X

 (Dalje)

Lexus LF-Z Electrified Concept

Lexus je svoj novi električni koncept automobil prvo najavio još početkom decembra prošle godine, pa je onda proteklih meseci još par puta objavio nekoliko teaser slika i video klipova, dok je danas konačno i zvanično održana njegova premijera.

 (Dalje)

Škoda Octavia supersport

Češki dizajner Rostislav Rosta Prokop je kreirao rendere izuzetno zanimljivog automobila.

 (Dalje)

Kineski SAIC je za ovogodišnji sajam u Šangaju najavio i novi električni koncept automobil R ES33.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 236 237 238  Sledeći»