home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
VOITURETE

Kako bi izgledali legendarni automobili iz 125-togodišnje istorije brenda ŠKODA da su ih dizajnirali savremeni dizajneri? ŠKODA Storyboard može vam pokazati. Uđite u svet mašte i saznajte šta inspiriše dizajnere

 (Dalje)Changan Vision-V Concept

Još jedan kineski proizvođač na sajmu u Pekingu izlaže novi koncept automobil. Proizvođač je Changan, a studija u pitanju je Vision-V Concept.

 (Dalje)

Chery Arrizo Star

1 Okt 2020 - 17:06 Concept cars Link
Chery Arrizo Star

Kineska vozila su nekada imala dosadne i neinspirativne dizajne ili su kopirala evropske i američke modele. Stvari se, međutim, brzo menjaju, a Arrizo Star, koji se trenutno prikazuje na sajmu u Pekingu, jedan je od najupečatljivijih automobila iz Kine.

 (Dalje)

Great Wall Black Bullet

Great Wall Motors je na međunarodnoj izložbi automobila, koja se upravo održava u kineskom glavnom gradu Pekingu, predstavio svoj konceptni model ekstremnog pickupa pod nazivom Black Bullet (u prevodu: crni metak) koji se bazira na postojećem serijskom pickupu Great Wall P-serije.

 (Dalje)

Voyah i-Land concept

Kineska kompanija Dongfeng je nedavno osnovala novu marku automobila Voyah za koju se u saopštenju kaže da će se baviti isključivo razvojem i prodajom električnih i hibridnih vozila.

 (Dalje)

Eureka 03 Concept

Neta je nova kineska marka električnih automobila (deo kompnaije Hozon Auto), a na sajmu u Pekingu se predstavlja koncept vozilom Eureka 03.

 (Dalje)

Nissan RE-LEAF

Nissan je predstavio koncept potpuno električnog vozila za odgovor na vanredne situacije, osmišljen kao mobilni izvor električne energije u slučaju katastrofe ili ekstremnih vremenskih pojava. Radni prototip nazvan RE-LEAF se bazira na električnom Nissanu LEAF.

 (Dalje)

Beijing Radiance Concept

Još jedna zanimljiva studija na sajmu automobila u Pekingu je i ovaj električni Beijing Radiance Concept.

 (Dalje)

Great Wall Futurist Concept

Kineski Great Wall Motors na sajmu u Pekingu između ostalog predstavlja i svoj novi koncept automobil Futurist.

 (Dalje)

Qoros Milestone

Kineski proizvođač automobila Qoros na sajmu u Pekingu promoviše i novi show car nazvan Milestone Concept.

 (Dalje)

Buick Electra

Buick je u Kini predstavio potpuno električni crossover za koji je iskoristio dobro poznato ime iz svoje prošlosti – Electra (upotrebljavano je između 1959. i 1990. godine).

 (Dalje)

Kama 1

Ruski mediji su objavili slike električnog gradskog automobila koji je nastao saradnjom kompanije KamAZ i Politehničkog univertziteta u Sankt Peterburgu.

 (Dalje)

Hyundai RM20e

* Hyundai N predstavlja sportski RM20e koji pokreće centralno postavljeni elektromotor sa 596 kW/810KS i 960 Nm, dok su baterije od 60 kWh

 (Dalje)

Honda SUV e:concept

26 Sep 2020 - 14:09 Concept cars Link
Honda SUV e:concept

Honda je na sajmu u Pekingu (od 26. septembra do 3. oktobra) izložila i svoje novo koncept vozilo.

 (Dalje)

Infiniti QX60 Monograph

Infiniti je pripremio novu dizajnersku studiju QX60 Monograph koja će biti izložena i na ovogodišnjem sajmu automobila u Pekingu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 231 232 233  Sledeći»