home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Honda Civic Protoype

U Hondi su pripremili naslednika aktuelnog Civica koji će se na tržištu pojaviti tokom sledeće godine (kao MY2022), a kao najavu Japanci sada prikazaju ovaj Civic Prototype (na slikama je američka verzija).

 (Dalje)Mini Vision Urbanaut

* Vision Urbanaut je novi Minijev futuristički autonomni monovolumen

 (Dalje)

Porsche Vision 918 RS

Ovo su još tri, do sada nepoznata, Porscheova koncept vozila.

 (Dalje)

Porsche Boxster Bergspyder

Porsche je 1968. godine napravio trkački model 909 Bergspyder, lagani jednosed u formi speedstera, a zatim je 2014. pripremio i njegovu modernu interpretaciju, i to na bazi 981 Boxstera.

 (Dalje)

Porsche 960 Vision Turismo

Nije svaki uspešan model serijske proizvodnje razvijen u linearnom postupku dizajniranja. Ponekad može doći do niza slučajnosti, koje dizajnera vode kroz nekoliko zaobilaznih puteva do konačnog cilja.

 (Dalje)

Porsche Le Mans Living Legend

Do sada nepoznati Porsche Le Mans Living Legend Concept iz 2016. godine je baziran na Boxsteru, a po saopštenju nemačke kompanije ova dizajnerska studija je u najširem smislu u stvari prethodnik 718 Caymana GT4.

 (Dalje)

Porsche 904 Living Legend

Još jedan koncept automobil koji je Porsche sve do danas krio od javnosti je i ovaj 904 Living Legend iz 2013. godine.

 (Dalje)

Porsche Vision 920

12 Nov 2020 - 17:58 Concept cars Link
Porsche Vision 920

Kada je Porsche najavio da će napustiti FIA Svetsko prvenstvo i povući izuzetno uspešni hibrid 919 u korist Formule E, svet automobilističkih sportova ostao je bez jednog od svojih najpopularnijih trkačkih vozila.

 (Dalje)

Porsche 911 Vision Safari

U Porscheu poslednjih dana otkrivaju interesantne konceptne modele s kojima podsećaju na mnogobrojne uspehe u različitim granama autosporta, a podsetnici na davne afričke reli avanture kriju se iza naziva 911 Vision Safari i Macan Safari.

 (Dalje)

Porsche 919 Street concept (Dalje)

BMW M4 kao kamper

11 Nov 2020 - 19:01 Concept cars Link
BMW M4 kao kamper

Novi M4 je sam po sebi toliko luksuzan i udoban da u njemu komotno možete spavati, a ova nova kamper verzija stvari podiže na novi nivo. Konceptni kreator autombila, BradBuilds, napravio je ovu verziju M4 modela i zamislio ga kao ultimativno kamper vozilo.

 (Dalje)

Audi RS 6 GTO Concept

* Audi RS 6 GTO Concept je nastao kao ideja Audijevih pripravnika u Neckarsulm fabrici, napravljen je povodom 40-godišnjice legendarnog Quattra, a inspirisan je trkačkim Audijem 90 Quattro IMSA GTO iz 1989. godine

 (Dalje)

Jeep Gladiator Top Dog

           Mopar® tim u SAD osmislio je potpuno nov koncept zasnovan na modelu Gladiator za virtuelno izdanje SEMA Sajma, koji se održava od 2. do 6. novembra 2020.

 (Dalje)

BMW E9

Dizajner automobila Čako Abraham impresionirao nas je reinterpretacijom legendarnog BMW modela.

 (Dalje)

Toyota GR Supra Sport Top Edition

Toyota je za ovogodišnji SEMA360 show najavila novu GR Supru u Sport Top Edition izdanju, i to sa krovnim panelima koji mogu da se uklone.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 232 233 234  Sledeći»