home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Subaru Levorg Prototype

Subaru je ovogodišnji sajam automobila u Tokiju iskoristio da najavi potpuno novu generaciju modela Levorg (LEgacy, reVOlution, touRinG).

 (Dalje)Mitsubishi MI-Tech Concept

I Mitsubishi Motors ima nekoliko premijera na 46. sajmu automobila u Tokiju koji se održava do 4. novembra.

 (Dalje)

Nissan Ariya Concept

23 Okt 2019 - 13:19 Concept cars Link
Nissan Ariya Concept

Nissan je za ovogodišnji sajam automobila u Tokiju još ranije potvrdio premijeru električnog IMk Concepta (najavljen kao ultimativno gradsko prevozno sredstvo), ali to nije njihov jedini novitet.

 (Dalje)

Lexus LF-30 Electrified Concept

46. sajam automobila u Tokiju je i mesto promocije Lexusovog novog električnog koncept vozila.

 (Dalje)

Hyundai HDC-6 Neptune

Severnoamerički salon komercijalnih vozila obično ne privlači veliku pažnju javnosti, ali to će se promeniti zahvaljujući Hyundaiju, koji će tom prilikom predstaviti svoj HDC-6 Neptune koncept, 29. oktobra.

 (Dalje)

Subaru Levorg Prototype

Subaru je potvrdio da će ovogodišnji sajam automobila u Tokiju iskoristiti da najavi potpuno novu generaciju modela Levorg (LEgacy, reVOlution, touRinG).

 (Dalje)

Mazda MX-30

Mazda je još početkom septembra prikazala prototip nazvan e-TPV (Electric Technology Prove-Out Vehicle), napravljen sa karoserijom Mazde CX-30, ali njihov budući električni model će imati drugačiji oblik.

 (Dalje)

Mitsubishi MI-Tech Concept

I Mitsubishi Motors će imati više premijera na predstojećem 46. sajmu automobila u Tokiju koji će se održati od 24. oktobra do 4. novembra 2019.

 (Dalje)

Nissan Ariya Concept

18 Okt 2019 - 23:49 Concept cars Link
Nissan Ariya Concept

Nissan je za ovogodišnji sajam automobila u Tokiju još ranije potvrdio premijeru električnog IMk Concepta (najavljen kao ultimativno gradsko prevozno sredstvo), ali to neće biti njihov jedini novitet.

 (Dalje)

Sony Cart SC-1

Sociable Cart SC-1, samoupravljivo vozilo kompanije Sony, zamišljeno je kao autobus za zabave, te vozilo koje bi saobraćalo u zabavnim parkovima i na terenima za golf.

 (Dalje)

Hyundai iMax N

* Hyundai Australia predstavlja unikatni iMax N Drift Bus, sa 3.5 litarskim twin-turbo V6 motorom koji razvija 300 kW/408KS i 555 Nm obrtnog momenta

 (Dalje)

Hyundai Veloster Grappler Concept

Hyundai za ovogodišnjii SEMA sajam tjunera u Las Vegasu (od 5. do 8 novembra) priprema off-road verziju modela Veloster, za sada najavljenu sa jednom slikom.

 (Dalje)

Toyota LQ concept

11 Okt 2019 - 13:36 Concept cars Link
Toyota LQ concept

Još jedna studija koju će Toyota izložiti na predstojećem 46. sajmu automobila u Tokiju je i LQ concept.

 (Dalje)

Toyota Mirai concept

10 Okt 2019 - 23:37 Concept cars Link
Toyota Mirai concept

Toyota je danas javnosti prikazala koncept verziju nove generacije modela Mirai sa vodoničnim gorivim ćelijama, a čija serijska varijanta će se u prodaji pojaviti krajem 2020. godine.

 (Dalje)

Lexus BEV concept

46. sajam automobila u Tokiju (od 23. oktobra do 4. novembra 2019.) biće i mesto promocije Lexusovog novog električnog koncept vozila (Lexus BEV concept - Battery Electric Vehicle).

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 221 222 223  Sledeći»