home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nissan 370Z Z-Adventure

* Z-Adventure je unikatni Nissan 370Z u Safari stilu, sa off-road potencijalom

 (Dalje)Toyota Aygo X prologue

Smešten u blizini Nice, na francuskoj Azurnoj obali, ED² je Toyotin evropski dizajnerski studio. Veći deo 21. veka, Toyota je predvodnik u segmentu A u Evropi.

 (Dalje)

MAN TGE 3.180 4x4 Combi

Proizvođač komercijalnih vozila u vlasništvu VW Grupe Man Truck & Bus je prikazao kombi koji može da bude opremljen gusenicama kao pogonskim jedinicama u stilu tenka umesto točkova, što je značajno poboljšalo njegovu terensku sposobnost.

 (Dalje)

Hyundai Blink koncept

Dok se Hyundaijevi proizvodni modeli rangiraju među najboljim na tržištu, pojedini koncepti ipak neće završiti na putevima i u garažama. Takav je slučaj sa konceptom Hyundai Blink, osmišljenog u saradnji sa k-pop bendom Blackpink.

 (Dalje)

Volkswagen Jetta Blue Lagoon GLI Concept

Volkswagen je pripemio Jettu Blue Lagoon GLI Concept, u čast nekadašnje Jette Mk4 Blue Lagoon GLI.

 (Dalje)

Tiger X-1

Grupacija Hyundai Motor Group (HMG), čiji automobilski deo čine Hyundai, Kia i Genesis, razotkrila je koncept TIGER (Transforming Intelligent Ground Excursion Robot), koji je njihovo drugo ultimativno mobilno vozilo (UMV) i prvo bez posade. Transformirajući inteligentni hodajući robot namenjen je transportu različitih vrsta tereta na zahtevnim terenima.

 (Dalje)

Lotus E-R9

16 Feb 2021 - 18:51 Concept cars Link
Lotus E-R9

* Lotus predstavlja E-R9, novu dizajnersku studiju sledeće generacije potpuno električnog trkačkog vozila za trke izdržjivosti, spremnog za sezonu 2030.

 (Dalje)

Renault 5

Kultni automobil sedamdesetih sa svetlima koja namiguju. Zvuči li vam to poznato? Naravno, to je R5! Njegov nestašni izgled je deo našeg nasledja pa se iz modela Renault 5 Prototype predstavljenog u januaru može jasno zaključiti odakle potiče. Nicolas Jardin, autor spoljašnjeg dizajna prototipa nam je pojasnio kako je na savremen način oživeo prepoznatljiv izgled originalnog Renaulta 5.

 (Dalje)

Lexus UX Art Car

13 Feb 2021 - 11:30 Concept cars Link
Lexus UX Art Car

Interpretacija klasičnog japanskog vrta za meditaciju je pobednik drugog dizajnerskog takmičenja UX Art Car

„Zen Garden“ je delo Clap Studija iz Valensije, a predstavlja celu karoseriju Lexusovog premium kompaktnog crossovera prekrivenu uzorkom hiljada papirnatih latica.

 (Dalje)

Hyundai TIGER X-1

Vozilo bez posade napravljeno za istraživanje surovog okruženja na zemlji i šire

Hyundai je predstavio svoje novo koncept vozilo TIGER X-1 bez posade. Ovo bespilotno vozilo (UMV) je baza Hyundaijeve eksperimentalne T.ransforming I.ntelligent G.round E.xcursion R.obot platforme, koja je dizajnirana za vožnju na surovom terenu na zemlji (ili izvan njega), pružajući operaterima daljinski pristup okruženja koja bi inače bila previše neprijateljska za istraživanje.

 (Dalje)

ŠKODA 1203

Kako bi izgledao legendarni model ŠKODA 1203 da ga je dizajnirao savremeni dizajner? Uđite u svet mašte dizajnera i saznajte šta ih inspiriše.

 (Dalje)

BF Goodrich off-road brisači

Poznati eksperti u oblasti terenskih pneumatika, razvili su potpuno nove brisače za vetrobransko staklo za off-road uslove.

 (Dalje)

Wuling Journey

28 Jan 2021 - 20:18 Concept cars Link
Wuling Journey

Kineski Wuling (deo SAIC-GM-Wulinga) najavljuje novi pick-up model, i to koncept vozilom Wuling Journey.

 (Dalje)

Nissan e-NV200 Winter Camper

* Nissan je na bazi električnog modela e-NV200 pripremio koncept vozilo za avanture tokom zimskog perioda

 (Dalje)

Toyota Supra

Kompanija Toyota je u saradnji s Univerzitetom Stanford razvila autonomnu verziju modela Supra koja može samostalno da driftuje.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 235 236 237  Sledeći»