home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Renault Megane eVision concept

Sem serijske verzije Dacije Spring, Renault je na eWays događaju danas prikazao i svoj novi električni koncept automobil.

 (Dalje)Acura MDX prototype

14 Okt 2020 - 20:21 Concept cars Link
Acura MDX prototype

Acura je danas najavila novu, četvrtu generaciju crossovera MDX, i to u formi prototipa.

 (Dalje)

Fiat 126 Vision

Fiat je model 126 (kod nas poznat kao "peglica") predstavio 1972. godine u Torinu, a u Italiji se pravio do 1980. Međutim, u Poljskoj je ostao u proizvodnji sve do 22. septembra 2000. godine kada je tamo napravljen poslednji primerak.

 (Dalje)

Mercedes EQC 4×4² concept

Kompanija Mercedes-Benz je predstavila svoj novi električni koncept, a to je moćni terenac EQC 4×4².

 (Dalje)

Mercedes Vision EQXX

Mercedes-Benz je najavio potpuno električni prototip nazvan Vision EQXX koji obećava da će biti najefikasniji električni automobil ikada i da će imati najveći domet.

 (Dalje)

Lexus J201 Concept

* J201 Concept je baziran na Lexusu LX, a razvijen je u saradnji sa kompanijom Expedition Overland

 (Dalje)

SLRV

Ne tako davno su se vozila na gorive ćelije smatrala alternativom klasičnim motorima s unutrašnjim sagorevanjem, ali u poslednje vreme su dominantnu ulogu u "ekološki prihvatljivom transportu" stekli električni automobili i autobusi.

 (Dalje)

Kyocera Moeye concept

* Japanski Kyocera Corporation je između ostalog poznat kao proizvođač elektronike, a Kyocera je njihov već drugi koncept automobil kojim pokazuju deo svoje tehnologije i kako ona može da se upotrebi u automobilskoj industriji

 (Dalje)

VOITURETE

Kako bi izgledali legendarni automobili iz 125-togodišnje istorije brenda ŠKODA da su ih dizajnirali savremeni dizajneri? ŠKODA Storyboard može vam pokazati. Uđite u svet mašte i saznajte šta inspiriše dizajnere

 (Dalje)

Changan Vision-V Concept

Još jedan kineski proizvođač na sajmu u Pekingu izlaže novi koncept automobil. Proizvođač je Changan, a studija u pitanju je Vision-V Concept.

 (Dalje)

Chery Arrizo Star

1 Okt 2020 - 17:06 Concept cars Link
Chery Arrizo Star

Kineska vozila su nekada imala dosadne i neinspirativne dizajne ili su kopirala evropske i američke modele. Stvari se, međutim, brzo menjaju, a Arrizo Star, koji se trenutno prikazuje na sajmu u Pekingu, jedan je od najupečatljivijih automobila iz Kine.

 (Dalje)

Great Wall Black Bullet

Great Wall Motors je na međunarodnoj izložbi automobila, koja se upravo održava u kineskom glavnom gradu Pekingu, predstavio svoj konceptni model ekstremnog pickupa pod nazivom Black Bullet (u prevodu: crni metak) koji se bazira na postojećem serijskom pickupu Great Wall P-serije.

 (Dalje)

Voyah i-Land concept

Kineska kompanija Dongfeng je nedavno osnovala novu marku automobila Voyah za koju se u saopštenju kaže da će se baviti isključivo razvojem i prodajom električnih i hibridnih vozila.

 (Dalje)

Eureka 03 Concept

Neta je nova kineska marka električnih automobila (deo kompnaije Hozon Auto), a na sajmu u Pekingu se predstavlja koncept vozilom Eureka 03.

 (Dalje)

Nissan RE-LEAF

Nissan je predstavio koncept potpuno električnog vozila za odgovor na vanredne situacije, osmišljen kao mobilni izvor električne energije u slučaju katastrofe ili ekstremnih vremenskih pojava. Radni prototip nazvan RE-LEAF se bazira na električnom Nissanu LEAF.

 (Dalje)