home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

MG Maze concept

22 Sep 2021 - 18:22 Concept cars Link
MG Maze concept

Studio SAIC Design iz Londona je prezentovao koncept futurističkog kompaktnog električnog gradskog automobila namenjenog gejmerima.

 (Dalje)BYD Ocean-X Concept

14 Sep 2021 - 01:07 Concept cars Link
BYD Ocean-X Concept

Kineska kompanija BYD predstavlja električni Ocean-X Concept, kao nagoveštaj budućeg sportskog sedana.

 (Dalje)

Continental AmbienC3

Mnogo zanimljivih koncept vozila je predstavljeno na ovogodišnjem Salonu automobila u Minhenu. Između BMW-ovog i Vision koncepta i serijskog EV Mercedesa EQB-a, tu se našao i pokoji klasik. Najviše pažnje je odneo Volkswagenov legendarni kombi T2.

 (Dalje)

Ford Mustang Mach-E Police

* Za sada je u pitanju prototip, ali policija u Velikoj Britaniji je za njega pokazala veliko interesovanje pa se očekuje da se ovakav automobil uskoro nađe u floti britanske policije

 (Dalje)

Cupra Tavascan Extreme E Concept

Uz UrbanRebel Concept, Cupra na sajmu u Minhenu prikazuje i Tavascan Extreme E Concept, još jedan električni automobil.

 (Dalje)

Renault 5 Prototype

Kultni automobil sedamdesetih sa svetlima koja namiguju. Zvuči li vam to poznato? Naravno, to je R5! Njegov nestašni izgled je deo našeg nasledja pa se iz modela Renault 5 Prototype može jasno zaključiti odakle potiče. Nicolas Jardin, autor spoljašnjeg dizajna prototipa nam je pojasnio kako je na savremen način oživeo prepoznatljiv izgled originalnog Renaulta 5.

 (Dalje)

Hyundai Vision FK

SEUL, 7. Septembar, 2021. godine - Hyundai Motor Group (Grupa) iznela je svoju viziju energije vodonika globalnoj vodoničnoj zajednici. Na globalnom forumu Hydrogen Wave koji je održan danas, Grupa je predstavila svoje planove za popularizaciju vodonika do 2040.godine uvođenjem novih tehnologija u transport i druge sektore.

 (Dalje)

Porsche Mission R Concept

Iz Porschea je prošlog meseca stigla najava da će na ovogodišnjem sajmu automobila u Minhenu izložiti i novi koncept automobil.

 (Dalje)

Volkswagen ID.Life Concept

Volkswagen je za sajam automobila u Minhenu pripremio ID.Life Concept, viziju budućeg malog električnog automobila i nagoveštaj serijskog modela koji se u prodaji može očekivati za tri do četiri godine (po ceni od oko 20.000 evra).

 (Dalje)

Volkswagen ID.Buzz AD

Volkswagen Commercial Vehicles je u februaru ove godine potvrdio da će ponuditi i autonomnu verziju budećeg električnog modela ID. Buzz, a sada je za sajam u Minhenu spreman i prototip ovog vozila.

 (Dalje)

Smart Concept #1

5 Sep 2021 - 21:46 Concept cars Link
Smart Concept #1

Smart je još prošle godine potvrdio da priprema električni SUV za koji se kaže da će odmah biti prepoznatljiv kao ultra moderan, sofisticiran i napredan što se tiče mogućnosti konekcije.

 (Dalje)

Mercedes-Maybach EQS SUV Concept

Mercedes-Benz ubrzava svoje planove za elektrifikaciju i sada želi da 50 odsto modela bude hibridno ili potpuno električno do 2025. godine, umesto ranijeg cilja od 25 posto. Tokom predstavljanja strategije, nekoliko izvršnih direktora nemačke kompanije je iznelo ove planove, uključujući potvrđivanje više novih modela.

 (Dalje)

Mercedes EQG Concept

Već neko vreme je poznato da Mercedes-Benz radi na potpuno električnoj verziji G klase, modelu koji je izvršni direktor Ola Kallenius opisao kao neizbežan.

 (Dalje)

Audi Urbansphere Concept

Audi je prošlog meseca predstavio Skysphere Concept, prvi iz serije tri nove studije, juče je prikazan Grandsphere Concept (koji će moći da upoznaju i posetioci predstojećeg sajma automobila u Minhenu), a sada je najavljen i Urbansphere Concept.

 (Dalje)

Smart Concept #1

Smart je još prošle godine potvrdio da priprema električni SUV za koji se kaže da će odmah biti prepoznatljiv kao ultra moderan, sofisticiran i napredan što se tiče mogućnosti konekcije.

 (Dalje)