home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW Motorrad skup

Kompanija Delta Motors je u petak 18. maja tradicionalno, po treći put, organizovala BMW Motorrad skup povodom otvaranja sezone na placu ispred BMW salona automobila.

 (Dalje)Arch Method 143

Da li volite „custom“ motocikle? Da li vam se dopada film „Matriks“? Kijanu Rivs vam je jedan od omiljenih glumaca? Odlično.

 (Dalje)

Yamaha V-Max

Yamaha je jedan od proizvođača koji u poslednje vreme ulaže ogromna sredstva u razvoj motocikala na tri točka, ali onih visokih performansi.

 (Dalje)

Harley-Davidson

Proizvođaču motocikala iz Milvokija već neko vreme ne cvetaju ruže, ali izgleda da u Harley-Davidsonu uspevaju da pronađu i inovativne metode kojima će dodatno da otežaju svoju situaciju.

 (Dalje)

Trevis Pastrana

Ime Trevis Pastrana je gotovo legendarno, a nakon što je svojim vratolomija stekao svetsku slavu, Amerikanac planira da uradi nešto zaista ludo.

 (Dalje)

2020 Curtiss Zeus

Budućnost prevoza korišćenjem električnih motocikala je bliže nego što se misli, iako mnogi sumnjaju u to.

 (Dalje)

Suzuki motocikli

Odlične cene za nekoliko modela proizvedenih 2017. godine

Na ulicama srpskih gradova ali i na otvorenom putu sve je više Suzukijevih motocikala, a da bi taj trend bio nastavljen, uvoznik i serviser, beogradska kompanija Euro Sumar, zadržala je promotivne cene koje su važile na martovskoj izložbi Motopassion, održanoj na Beogradskom sajmu.

 (Dalje)

Honda CBR1000RR

Već duže vreme kruže glasine o Hondinom CBR1000RR superbajku, a najnovija koja stiže iz Japana je izuzetno zanimljiva.

 (Dalje)

Thriumph Thruxton

Šta može da se dogodi kada se spoje motocikli, skejtbordi i umetnost? Jedan Triumph Thruxton iz Australije daće odgovor na to pitanje.

 (Dalje)

Flow

Na većini tržišta u razvoju dominiraju mali skuteri, a sada je indijska kompanija 22Motors proizvela električni skuter pod nazivom Flow.

 (Dalje)

Yard Built

Ako ste ljubitelj Yard Built projekta, onda treba da znate da je Yamaha preko ove platforme napravila popriličan broj „custom“ mašina.

 (Dalje)

BMW G 310 R i BMW G 310 GS

Za početak moto sezone BMW Motorrad Srbija pripremio je specijalne finansijske uslove za kupovinu motocikala BMW G 310 R i BMW G 310 GS sa mesečim ratama od 99€ odnosno 133€ koje uključuju kasko osiguranje.

 (Dalje)

Ducati Panigale V4

Problemi s novim modelima su realnost, a ponekad ni mašine visokih performansi nisu imune na njih.

 (Dalje)

GIVI stakla

Nova kolekcija vetrobranskih stakala je zasnovana na kultnoj Kawasaki “Lime Green” zelenoj boji.

 (Dalje)


1 2 3 ... 66 67 68  Sledeći»