home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Harley-Davidson HD350

Harli-Dejvidson je potpisao ugovor sa svojim novim kineskim partnerom, kompanijom Quianjiang, čime su ispunjeni uslovi za proizvodnju najnovije mašine renomiranog proizvođača.

 (Dalje)BMW E-Power Roadster koncept

Struja je, bez ikakve sumnje, budućnost prevozna, a BMW Motorrad i te kako razvija ovaj segment.

 (Dalje)

Husqvarna Norden 901

Jedan od noviteta koje je kompanija Husqvarna predstavila na EICMA sajmu bio je i avanturistički „turing“ koncept nazvan Norden 901, koji je dobio zeleno svetlo za serijsku proizvodnju.

 (Dalje)

Dubai policija

Policija u Dubaiju može da se pohvali najžešćom flotom motocikala koju ste videli.

 (Dalje)

BMW "bokser"

BMW je otkrio nove detalje o nedavno razvijenom dvocilindarskom „bokser“ agregatu, zvezdi čak četiri Motorrad koncepata predstavljenih tokom protekle godine, a koje ćemo vrlo verovatno videti u proizvodnoj formi.

 (Dalje)

Kymco RevoNEX

Kymco je na EICMA sajmu s ponosom predstavio novi RevoNEX, električni „nejked“ motocikl koji bi u prodaji trebalo da se nađe 2021. godine.

 (Dalje)

Kawasaki ZZR1400

Kawasaki je saopštio da se ZZR1400 više neće prodavati nakon 2020, 14 godina nakon što je prva generacija ovog modela ugledala svetlost dana.

 (Dalje)

Benelli EICMA

Novi Benelli modeli, predstavljeni na sajmu u Milanu, naglašavaju velike ambiciji novih vlasnika iz Azije.

 (Dalje)

Iž

Prototip novog električnog motora Iž koji je osmišljen u fabrici Kalašnjikov biće predstavljen na Forumu za profesionalnu orijentaciju Projektorija u Jaroslavlju.

 (Dalje)

Ducati Panigale 1299 S hybrid

Tražite snagu, a 205 ili 250 „konja“ nije dovoljno? Šta kažete na 300 KS, jer upravo toliko na raspolaganju ima Ducati Panigale 1299 S hibrid.

 (Dalje)

MV Agusta Rush 1000

Jedna od ovogodišnjih premijera EICMA sajma koja je privukla dosta pažnje je svakako nova MV Agusta Rush 1000.

 (Dalje)

Ducati EICMA

Među zvezdama štanda kompanije Ducati na milanskom sajmu bili su dva nova Ducati Scrambler koncepta, kreacije kompanijinog dizajnerskog centra.

 (Dalje)

Malaguti noviteti

20 Nov 2019 - 18:29 Motociklizam Link
Malaguti Drakon

Na nedavno završenom EICMA sajmu, imali smo priliku da vidimo ponovno rađanje Malaguti  brenda, kultne italijanske market koju je nakon bankrotstva 2011. godine, „oživela“ austrijska KSR grupa.

 (Dalje)

Seat e-Scooter

19 Nov 2019 - 23:57 Motociklizam Link
Seat e-Scooter

Kao što je i najavio ranije ovog meseca, Seat je danas na sajmu Smart City Expo World u Barseloni i zvanično predstavio svoj električni skuter koji je poneo naziv e-Scooter.

 (Dalje)

Husqvarna 901

Husqvarna je na nedavno završenom EICMA sajmu predstavila čak 10 novih modela, koji su i te kako privukli pažnju posetilaca u Milanu.

 (Dalje)


1 2 3 ... 89 90 91  Sledeći»