home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
MV Agusta 675

MV Agusta je brend koji uvek među prvima na svoje serijske motocikle ubacuje naprednu tehnologiju. Naredne godine će F3 675 biti prvi supersport motocikl u klasi sa naprednom elektronikom.

 (Dalje)Suzuki RM-Z250

Objavljeni su prvi detalji novog Suzukija RM-Z250, a u poređenju sa još uvek aktuelnim modelom donosi dosta poboljšanja.

 (Dalje)

BMW retro

BMW često koristi svoj festival u Garmiš-Partenkirhenu za otrkivanje novih verzije modela, a ova godina nije nikakav izuzetak.

 (Dalje)

Ducati muzej

Kustos Ducati muzeja, Livio Lodi, poznat je kao „živa Ducati arhiva“ i to zbog znanja koje poseduje o italijanskom brendu.

 (Dalje)

CSC City Slicker

Početkom ove godine, California Scooter Company (CSC) je najvila lansiranje modela City Slicker, električnog motocikla koji je trebalo da čvrsto osigura pozicije u ovom segmentu.

 (Dalje)

 TMC Dumont Concept

Proizvođači automobila već neko vrieme planiraju i leteća vozila, ali začudo, proizvođači motocikla su po ovom pitanju još uvek prilično indiferentni.

 (Dalje)

Honda CBX

Ako vam se dopao retro Kawasaki Z900RS Cafe, onda ćete voleti i novi projekat još jednog japanskog proizvođača motocikala.

 (Dalje)

Ducati Streetfighter

Više nije pitanje da li će, već kada će Ducati napraviti streetfighter verziju novog Panigale V4 motocikla – bar tako navode dobro obavešteni izvori iz Italije.

 (Dalje)

Husqvarna FS 450 Supermoto

Izlazak na supermoto stazu bi bio nemoguć bez prave mašine, a takvih ima dosta na tržištu, nekih manje, nekih više atraktivinijih.

 (Dalje)

Ducati Mirabilandia

Šta biste očekivali da nađete u zabavnom parku inspirisanom motociklima? Ako ne znate odgovor na to, pitaćemo ljude iz kompanije Ducati koja je počela s radovima na svom.

 (Dalje)

Ad Hoc Ducati 900 SS

Ducati 900 SS je motocikl „stare škole“ koji nudi dosta zabave u vožnji, što ga čini odličnim donorom za izradu mašine po meri.

 (Dalje)

Feely 450

Ime Feely teško da izaziva iste emocije kao Ducati ili Honda, ali vest da je kompanija lansirala novi sportski motocikl je i te kako dobra, pogotovo jer pomenuti motocikl uopšte ne izgleda loše.

 (Dalje)

Jovan Dašić – Eurotrip!

Jovan Dašić, avanturista i vloger iz Kruševca rešio je da svojim Cafe Racer-om kućne izrade obiđe celu Evropu napravivši 10.000 km za samo 44 dana!

 (Dalje)

Ducati Monster 1200

Ducati proslavlja 25 godina od početka proizvodnje kultnog modela Monster, a u tu čast će biti lansirana i specijalna, slavljenička verzija.

 (Dalje)

Vespa Primavera

Piaggio slavi vrlo bitnu godišnjicu ove godine, u čiju čast je predstavio ne jednu, već dve specijalne verzije svog neodoljivog Primavera skutera. Specijalna izdanja Vespe Primavera nose nazive „Yacht Club“ i „Notte“, i obeležavaju 50. rođendan malenog skutera iz Piaggio porodice.

 (Dalje)


1 2 3 ... 69 70 71  Sledeći»