home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Magni Filo Rosso Black Edition

Đovani Manji je Magni Filo Rosso predstavio na EICMA sajmu 2014. godine. Manji je dizajnirao Filo Rosso oko trocilindarskog motora sa MV Agusta Brutale 800 modela, kako bi stvorio izuzetnu modernu repliku originalnog GP 350/500 motocikla na kojem je Đakomo Agostini stigao do 12 svetskih titula, pet tj. sedam u svakoj od navedenih klasa.

 (Dalje)km22

Ako bi trebalo da proglasimo ultimativni Moto Guzzi cafe racer, onda je to ovaj motocikl. Delo radionice Kaffeemaschine ima savršen stav, savršen rezervoar za gorivo, uz kultni agregat sređen da privuče još više pažnje.

 (Dalje)

Warhawk

Confederate Motorcycles je prošle godine postao Curtiss Motorcycles, pa je tako novi model postao prvi motocikl s Curtiss oznakom nakon više od 100 godina.

 (Dalje)

kalašnjikov

Ruska fabrika oružja „Kalašnjikov“ će na proleće isporučiti prvu partiju motora na električni pogon za potrebe ruske armije.

 (Dalje)

harley-davidson

U poslednje vreme, iz Sjedinjenih Država stižu zanimljive vesti kada je u pitanju Harley-Davidson i električni motocikl kompanije iz Milvokija.

 (Dalje)

Triumph Boneville

Kolekcionare motocikala poznatih ličnosti čekala je prava poslastica ovog vikenda u Londonu.

 (Dalje)

suzuki hayabusa

Stiže nova glasina u vezi predstojeće Hayabuse, koja novog Japanca čini još primamljivijim.

 (Dalje)

mini bike

Mini motocikl korišćen u scenama filma Glup i gluplji, sa Džim Kerijem i Džefom Dejvisom, iz 1994. godine se trenutno nalazi na ebay aukciji i već je prebacio cifru od 35.000 dolara, iako je ostalo još dva dana do zatvaranja aukcije.

 (Dalje)

Ton-up Garage

Četvorocilindarski Honda CB modeli su postali toliko popularni na savremenoj custom sceni, da se prosto zaboravlja koliko su važni bili kada su lansirani.

 (Dalje)

ducati skuter

Dosta se priča o mogućnosti da Ducati lansira skuter, a najnoviji video na Youtube-u ide i korak napred u vezi toga.

 (Dalje)

Ninja ZX-10RR

Kawasaki Racing Team je zvanično lansirao motocikl za predstojeću sezonu, a na otkrivanju takmičarskog Ninja ZX-10RR motocikla su prisustvovali Džonatan Rea i Tom Sajks.

 (Dalje)

suzuki r

Motociklističke nesreće značajno učestvuju u crnim statistikama o bezbednosti u saobraćaju, a jedan od razloga je i što im ostali učesnici neretko oduzimaju prednost.

 (Dalje)

BMW G 310R

Zašto se veliki broj proizvođača odlučio za proizvodnju motocikala u klasi 250 i 300 ccm? Srednja klasa motora je segment koji ima najveći porast u prodaji, a ova nova kategorija teži da udvostruči broj potencijalnih kupaca.

 (Dalje)

harley-davidson

Harley-Davidson je najavio opoziv preko 174.000 motocikala, a razlog za ovakav potez američke kompanije je interesantan.

 (Dalje)

Suzuki GS550

Radionica ’’Eastern Spirit Garage’’ iz Poljske je postala poznata o svojim predivno konstruisanim kreacijama napravljenih od izvora koji na prvi pogled ne obećavaju, poput Honde CX500 i Suzukijeve GS serije.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 64 65 66  Sledeći»