home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW R18

Ako volite velike nemačke motocikle, onda imamo odlične vesti za vas, jer je BMW konačno saopštio kad nam stiže novi R18!

 (Dalje)CF Moto 300SR supersport

Kineski CF Moto je konačno predstavio svoj novi 300SR supersport model, koji će u predstojećim mesecima stići na tržišta širom Azije.

 (Dalje)

BMW F 900 R i F 900 XR

Za BMW Motorrad, F 900 R i F 900 XR su kao dva brata. Možda različito izgledaju, ali imaju isto „srce“, isti ram, sa malim razlikama u ogibljenju.

 (Dalje)

CVO

Ljubiteljima Harley-Davidson brenda, akronim CVO je i te kako poznat. Custom Vehicle Operation, fabrički sređeni modeli su u proizvodnji još od početka novog milenijuma.

 (Dalje)

Apophis 99942

Italijanski dizajner Luka Lamperti predstavlja zanimljivu kreaciju, koja će – u to nema sumnje – privući dosta pažnje.

 (Dalje)

Newron

Prednarudžbine za električni, drveni motocikl pod nazivom EV-1 su otvorene, nakon što je francuski proizvođač Newron tokom prošle godine prezentovao javnosti svoje neobično dizajnirano vozilo.

 (Dalje)

Scout Bobber

Kada se radi o modeli kompanije Indian Motorcycle, Scout Bobber je svakako jedan od najlepših po svom izgledu. A uz to nudi odlične mogućnosti sređivanja.

 (Dalje)

Suzuki

Suzuki će postati poslednje u nizu velikih imena moto industrije koje će ući u segment električnih skutera i motocikala.

 (Dalje)

Zero SR/S

Nakon lansiranja SR/F električnog „stritfajtera“ prošle godine, Zero Motorcycles se sprema da proširi svoju gamu novim SR/S modelom.

 (Dalje)

Cagiva logo

MV Agusta je podnela zahtev za registraciju imena Elefant („slon“ na italijanskom), što ukazuje da kompanija iz Varezea sprema svoj avanturistički model u skorijoj budućnosti.

 (Dalje)

Lazaret LM 410

Ovaj pomalo ludi „kvad“, kog pokreće litarski agregat sa Yamahe R1, je LM 410, najnovija kreacija Francuza Lidovika Lazareta.

 (Dalje)

Cake Ösa

Segment električnih motocikala postaje sve popularniji, sa sve većim brojem modela u ponudi, dok mnogi proizvođači pokušavaju da se nametnu svojim dvotočkašima.

 (Dalje)

Bimota Tesi H2

Bimota je tokom svog postojanja imala dosta uspona i padova, nekoliko puta bila blizu odlaska u istoriju, ali je svaki put iznova spasavana.

 (Dalje)

Harley-Davidson CVO Road Glide

40.000 dolara, odnosno oko 37.000 evra je svakako dobarbudžet za kupovinu novog vozila. Kući možete da odete u novom Audiju A4, Jeep Wrangler modelu, ili čak RC automobilu kompanije Lexus.

 (Dalje)

Cagiva logo

Kultna Cagiva se vraća na tržište naredne godine, a MV Agusta, u čijem je vlasništvu poznati brend, ima interesantne planove za njenu budućnosti.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 94 95 96  Sledeći»