home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Moto Morini X-Cape

Ovlašćeni uvoznik i distributer, beogradski Euro Sumar, prvi model iz bogate ponude, X-CAPE 650, predstavlja na sajmu Motopassion, od 12. do 15. maja.

 (Dalje)Honda NX

Nedavno ste mogli da pročitate da Honda radi na novom CL500 skrembler modelu, a sada stižu informacije o još jednom novitetu japanske kompanije.

 (Dalje)

Yamaha Tricity 125

Yamaha je predstavila novi Tricity 125 skuter, koji i te kako ima šta da ponudi tržištu.

 (Dalje)

Harley-Davidson Bronx

Poslednjih nekoliko godina su bile pravi tobogan za najpoznatijeg američkog proizvođača motocikala.

 (Dalje)

Yamaha XSR

Nema sumnje da je Yamahina XSR Sport Heritage linija popularna među ljubiteljima dvotočkaša širom sveta. Sada nas očekuje novine u ovoj liniji, jer kompanija iz Ivate razvija novu varijantu koja će nositi naziv GP.

 (Dalje)

Yamaha Racing Experience

Staza Pol Rikar u Le Kasteletu biće domaćin Yamaha Racing Experience događaja, koji će se održati u septembru.

 (Dalje)

CFMOTO 450SR

Segment kineskih sportskih motocikala male kubikađe je dobio novog člana u vidu CFMOTO 450SR modela. Ovaj dvotočkaš ima snagu mašine od 500 kubika, a težinu u rangu modela od 250 kubika. Ovakav odnos snage i težine nije jedini adut 450SR, jer agresivni, trkački inspirisani stilski izgled izdvaja ovu mašinu od njenih tržišnih rivala.

 (Dalje)

GASGAS

GASGAS je predstavio dva nova za ulicu legalna modela, koji označavaju debi kompanije u segmentu drumskih modela.

 (Dalje)

Yamaha Tenere

Čini se da veća i snažnija Yamaha Tenere 900 u planovima japanskog proizvođača. To se čini kao logičan korak, imajući u vidu daje Tenere nekad pokrivao širok spektar tržišta.

 (Dalje)

ABS

Ako ste se pitali zašto su se vremena isporuke u poslednje vreme odužila, postoji dobar razlog za to.

 (Dalje)

Norton

TVS Motor Company je najavila veliku investiciju u britanskog proizvođača motocikala Norton Motorcycles, koji će se i te kako odraziti na poslovanje kompanije.

 (Dalje)

QJMotor

QJMotor golica maštu novim sportskim modelom, koji donosi isti paralelni tvin agregat zapremine 550 kubika kakav se nalazi na predstojećem MV Agusta Lucky Explorer 5.5 modelu.

 (Dalje)

Harley Pan America

Harley-Davidson je privukao dosta pažnje lansiranjem svog Pan America avanturističkog motocikla. Razlog tome je fantastični agregat ovog modela. U pitanju je Revolution Max V-tvin jedinica, zapremina 1.252 kubika, s vodenim hlađenjem, DOHC arhitekturom i VVT sistemom.

 (Dalje)

BMW Motorrad Canada

BMW Motorrad Canada je predstavio rezultate svog prvog projekta izrade motocikala po meri. Kompanija je udružila snage sa tri talentovana majstora (tačnije jednim majstorim i dve radionice) izrade custom motocikala, a svakom od njih je dala novi BMW R 18 kao platno na kojem će raditi.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 136 137 138  Sledeći»