home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Vožnja motocikla

Vožnja automobila je izuzetno stresna aktivnost. Toliko je stresna da je u engleskom jeziku nastao termin road rage („drumski bes“), koji označava iskazivanje agresivnog i opasnog ponašanja prema drugim ljudima.

 (Dalje)Ducati E

Već duže vreme se priča o tome da bi Ducati uskoro mogao da napravi svoj prvi električni motocikl.

 (Dalje)

Harley-Davidson

Uz najavu početka prodaje novog LiveWire električnog modela i njegove cene, Harley-Davidson je predstavio svoja dva nova koncepta.

 (Dalje)

Harley Davidson LiveWire

Prvi električni motocikl proizveden od strane nekog velikog proizvođača je Harley Davidson LiveWire, a ove godine će se naći i u prodaji.

 (Dalje)

Zero

Američki proizvođač električnih motocikala, Zaro, najavio je lansiranje novog „naked“ modela, čija premijera nas očekuje narednog mesta.

 (Dalje)

Honda CB250 RS

Slobodno možemo reći da je lak posao uzeti jedan sportski klasični Ducati i napraviti od njega atraktivnu „custom“ kreaciju.

 (Dalje)

BMW S 1000 RR

Prethodna generacija BMW S 1000 RR modela je imala asimetrični dizajn farova, koji je i te kako bio kontroverzan kada je debitovao te 2008. godine.

 (Dalje)

Leteći motocikl

Teško je privući pažnju na internetu, čak i kada ste brend kao Lazareth, koji već duže od jedne decenije stvara kreacije koje obaraju s nogu.

 (Dalje)

Walt Siegl Motorcycles Ducati

Čini se da je svet prepun radionica za izradu „custom“ modela, željnih dokazivanja, ali tu su i imena sa povećim stažom na sceni.

 (Dalje)

Honda Super Cub

Kreiran bez prestanka od 1958. godine, u proizvodnim linijama koje su prevazišle brojku od sto miliona prošle godine, Honda Super Cub predstavlja najprodavaniji motocikl u istoriji.

 (Dalje)

Yamaha YZF-R1 GYTR

Pre svega dva dana smo najavili lansiranje nove specijalne varijante R1 superbajka, GYTR, koje je na tržište stiglo u ograničenom broju i sa poprilično visokom cenom.

 (Dalje)

McLaren Orange Yamaha MT-10

U svetu motora, u poslednjih nekoliko decenija svedoci smo neverovatnog napretka, kako po pitanju dizajna, tako i po pitanju performansi.

 (Dalje)

Yamaha YZF-R1 GYTR

Yamaha YZF-R1 GYTR je definitivno jedna posebna mašina, a to dovoljno potvrđuje činjenica da će biti proizvedena u svega 20 primeraka.

 (Dalje)

Suzuki Hayabusa

Internetom je prošle sedmice, kao bomba odjeknula vest o „smrti“ Suzuki Hayabuse, ali izgleda da su medijski natpisi bili pomalo prenaglašeni.

 (Dalje)

Yamaha Tesseract

Pomalo je iznenađujuće da velika imena moto industrije ulažu toliko malo u razvoj novih tehnologija i korporativni razvoj uopšte.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 78 79 80  Sledeći»