home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Vespa

Popularna italijanska „vespa“ puni 75 godina. Enriko Pjađo, koji je patentirao ovaj skuter 23. aprila 1946 kada je i proizveo 2.000 primeraka, verovatno nikada nije ni pretpostavljao da će dostići ovakav uspeh.

 (Dalje)BMW F 900 R Force

Francuska filijala kompanije BWM Motorrad predstavila je novi F 900 R Force, motocikl za kojeg su inspiracije našli u svetu aviona.

 (Dalje)

Novi motocikl

Šta god novo da kupimo želimo da nam što duže tako i izgleda – novo. Isto je i sa motociklima. Ako ćete da ga koristite, a ne samo čuvate u garaži ili sobi, teško je očekivati da ćete motocikl da zadržite u salonskom stanju.

 (Dalje)

Hamyak ATV,

Često naletimo na unikatne mašine, delo kreativnih entuzijasta. Ponekad, takve kreacije samo krasi atraktivan izgled, ali se katkad ispostavi da su izuzetno praktične.

 (Dalje)

Moxiao 500RR

Nije tajna da se Ducati motocikli nalaze na listama želja mnogih ljubitela motocikala. Ne samo zato što izgledaju dobro, već i zato što su prave zveri na stazi.

 (Dalje)

MV Agusta Brutale

MV Agusta nastavlja sa osvežavanjem svoje trocilindarske platforme od 800 kubika.

 (Dalje)

Triumph Scrambler 1200

Triumph je lansirao ograničenu seriju svog novog Scrambler 1200 modela, koja nosi naziv po čuvenom glumcu Stivu Mekvinu.

 (Dalje)

Ducati EV

Ducati je odlučio da, bar u ovom trenutku, odustane od proširenja aktuelne linije svojih modela novim električnim motociklom.

 (Dalje)

KTM 1290 Super Duke RR

KTM je nedavno lansirao ograničenu seriju svog 1290 Super Duke RR motocikla, a ako ste planirali da jedan parkirate u svoju garažu, imamo loše vesti za vas.

 (Dalje)

Aprilia Tuono V4

Nakon što je za 2021. osvežen RSV4 superbajk, Aprilia je spremila sličan tretman i za Tuono V4 liniju.

 (Dalje)

Motocikli

Vest koja je krajem prošle godine mnoge iznenadila, pa čak i dobre poznavaoce prilika, jeste da je tokom 2020. u odnosu na 2019. godinu zabeležen rast prodaje mopeda od 12%, a motocikala od čak 69%.

 (Dalje)

BMW R18

BMW-ova moto divizija ima velike planove, bukvalno. Naime, Nemci spremaju lansiranje velikih motocikala, zasnovanih na R18 kruzeru i spremnih da se uhvate u koštac sa najvećim mašinama iz linije Harley-Davidsona.

 (Dalje)

Benelli TNT 600

Ako vam motocikl na slici izgleda kao BMW S 1000 RR, bojimo se da niste u pravu. Radi se o Benelli TNT 600 mašini, dobro prerušenoj da liči na nemački dvotočkaš.

 (Dalje)

MV Agusta Veloce

MV Agusta je predstavila Superveloce liniju za 2021, koju čine standardna i nova "S" verzija.

 (Dalje)

Segway Apex H2

Kompanija Seqway je poznata po svojim "čudnim" vozilima za personalni transport, a njen najnoviji proizvod je veoma zanimljiv.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 116 117 118  Sledeći»