home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Triumph Rocket 3

Početkom godine, najveći proizvođač motocikala u Velikoj Britaniji najavio je lansiranje Rocket 3 TFC motocikla, opremljenog najvećim agregatom trenutno dostupnim na tržištu.

 (Dalje)Kawasaki KX250

Kawasaki je objavio detalje svoje off-road linije za 2020, u kojoj će se naći i novi KX250.

 (Dalje)

KTM 790 Adventure R Rally

Ako ste mislili da je KTM novi adventure motocikl srednje kategorije odličan, ali nedovoljno ozbiljan, onda će vam se dopasti novo Rally izdanje.

 (Dalje)

Harley-Davidson

Američki proizvođač motora "Harli Dejvidson" je sklopio partnerstvo sa kineskom kompanijom Čenđang motorsajkl (Qianjiang Motorcycle) u cilju proizvodnje novog asortimana manjih motora.

 (Dalje)

Ducati Streetfighter V4

Glasinama i nagađanjima je došao kraj, jer je on konačno tu – Ducati Streetfighter V4 prototip koji će krajem meseca nastupiti na Pajks Pik trci.

 (Dalje)

KTM 790

Izvršni direktor kompanije KTM, Štefan Pirer, je i dalje odlučan u nameri da od Volkswagen Grupe kupi Ducati, a sada se na njegovoj listi želja našao još jedan brend.

 (Dalje)

Honda Xross Challenge

Honda Srbija već petu godinu za redom partner je najvećeg “enduro” moto događaja u Srbiji - Xross Challenge.

 (Dalje)

BMW Xcross

BMW Motorrad Srbija, već petu godinu za redom, partner je najvećeg i najzahtevnijeg “enduro” moto događaja u Srbiji - Xross Challenge.

 (Dalje)

Ducati 750 Sport

Od Švajcarske, preko Alpa do Milana, zatim istočno do Venecije i onda još malo istočno do Balkana i prestonice Srbije, Beograda.

 (Dalje)

Juan Mekgregor ambasador Moto Guzzi V85TT

Poznati glumac Juan Mekgrekor, postao je novi ambasador Moto Guzzi V85TT motocikla italijanske kompanije.

 (Dalje)

Yamaha YZ450F

Yamaha je lansirala kompletno redizajniranu verziju svog YZ450F takmičarskog modela za 2020.

 (Dalje)

Bird Cruiser

Bird, kompanija koja je specijalizovana za iznajmljivanje električnih skutera, svojoj floti koja pomaže mikro-mobilnost dodaje i električni motocikl – Bird Cruiser.

 (Dalje)

Moto Guzzi V7 III Stone "Night Pack"

Moto Guzzi je uvek unapređivao modele V7 III porodice, zadržavajući njihov originalni karakter i autentičnost, kao i jedinstvene vrednosti koje traju i nakon toliko godina.

 (Dalje)

Harley-Davidson

Harley-Davidson je naširoko poznat po svojim mašinama sa V-twin agregatima velike kubikaže, ali stižu glasine da Amerikanci spremaju modele čija zapremina će biti 400 kubika i manja.

 (Dalje)

Ducati Hypermotard 950

Nije nam jasno zašto Ducati ovu kreaciju naziva konceptom, kad je Hypermotard 950 proizvodni model, a primerak koji vidite na slikama se razlikuje samo po boji i određenim delovima.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 83 84 85  Sledeći»