home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
 Džonatan Rea

Šestostruki uzastopni WSBK šampion, Britanac Džonatan Rea, položio je vozački ispit za motocikl iz prve i sada konačno može da vozi dvotočkaše i na ulici.

 (Dalje)



E-Ludix

Godina je 3021. i mnogo toga se promenilo. Deca u školama uče o teškim vremenima 2021, tehnološki zaostalim 4K HD tehnologijama, praistorijskim 5G telefonima i o nečemu što se zvalo „fosilna goriva“.

 (Dalje)

KTM Moto2

KTM je na društvenim mrežamaotkrio da sprema ograničeno izdanje svog Moto2 motocikla, koji će biti dostupan određenom broju kupaca širom sveta.

 (Dalje)

Pariz

Vlasti Pariza su donele novu odluku, čiji cilj je da prestonicu Francuske pretvori u idealno mesto za pešake.

 (Dalje)

Prevoz

Pre ili kasnije javiće se potreba da drugim vozilom transportujete svoj dvotočkaš. Bilo zbog kvara na putu ili u slučaju kupovine (novog) polovnog dvotočkaša koji još uvek nije registrovan.

 (Dalje)

BMW R1250 GS

BMW Motorrad je s ponosom objavio najnovije prodajne rezultate, a razloga za zadovoljstvo i te kako ima.

 (Dalje)

Voxan i Maks Bjađ

Kada je u pitanju Voxan, želja za postavljanjem novih rekorda nikada ne prestaje. Prošle godine, tim kompanije je zahvaljujući Maksu Bjađiju postavio čak jedanaest novih rekorda na aerodromu Šateru u Francuskoj.

 (Dalje)

LiveWire ONE

U okviru restrukturiranja poslovanja kompanije Harley-Davidson je lansirao svoj LiveWire električni brend, koji će nuditi buduće modele na struju proizvedene u Milvokiju.

 (Dalje)

Aprilia GPR250R

Aprilia je predstavila svoj sportski motocikl s jednocilindarskim agregatom zapremine 250 kubika. Pozdravite novi GPR250R.

 (Dalje)

BMW CE 04

* BMW CE 04 ima bateriju od 8.9 kWh i elektromotor sa 31 kW/42KS, ubrzanje od 0 do 50 km/h traje 2,6 sekundi, dok je najveća brzina 120 km/h

 (Dalje)

BMW R18

Segment motocikala koji se mogu voziti sa A2 kategorijom je izuzetno konkurentan, pa zato ne čudi što BMW Motorrad želi deo tog tržišnog kolača.

 (Dalje)

Honda Africa Twin

Novi patenti sugerišu da Honda razvija snažnu verziju svog CRF1100L Africa Twin modela.

 (Dalje)

2022 BMW S1000RR

6 Jul 2021 - 15:00 Motociklizam Link
BMW S1000RR

BMW S1000RR je skromno osvežen za proizvodnu 2022. godinu, ali novine nisu estetke prirode i ne uključuju samo novu crnu grafiku.

 (Dalje)

Rea

Kada instruktor vožnje bude video šestostrukog uzastopnog WSBK šampiona, Džonatana Reu, na polaganju, pomisliće da je u pitanju neka skrivena kamera.

 (Dalje)

Registracija motora

Motocikli i mopedi mogu da se registruju na manje od godinu dana, npr. na šest meseci, ali pitanje je koliko novca tako može da se uštedi?

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 121 122 123  Sledeći»