home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Harley-Davidson

Harley-Davidson je odložio lansiranje svog avanturističkog motocikla Pan-America, kao i  Bronx „nejkeda“, do naredne godine.

 (Dalje)Vespa kopija

Italijanska kompanija Piaggio, proizvođač svetski poznate marke skutera Vespa, saopštila je u ponedeljak da je od evropske Kancelarije za intelektualno vlasništvo izdejstvovala poništenje kineskog dizajna koji kopira model Vespa Primavera.

 (Dalje)

Kawasaki ZX-25R

Jedna od aktuelnih tema u poslednje vreme je novi Kawasaki ZX-25R, model koji će se uskoro naći na tržištima širom Azije.

 (Dalje)

Kaciga

Američka savezna država Misuri je na korak od donošenja zakona koji bi motociklistima dozvoljavao da voze svoje mašine – bez nošenja kacige!

 (Dalje)

MV Agusta Rush 1000

Predstavljen na prošlogodišnjem EICMA sajmu, MV Agusta Rush 1000 model je defitinitivno privukao dosta pažnje ljubitelja dva točka.

 (Dalje)

Ebroh Bravo GLE

Jedan od najvažnijih faktora kojim proizvođači motocikala privlače kupce, pogotovo one navikle na tradicionalne dvotočkaše, je cena.

 (Dalje)

Ducati Superleggera V4

Nakon meseci karantina i brojnih ograničenja, život u Italiji se polako vraća u kakvu-takvu normalu.

 (Dalje)

RGNT No. 1

Ne manjka ni kompanija ni modela na struju, na kojima se trenutno radi, a imamo čak i jedan u masovnoj proizvodnji, LiveWire motocikl kompanije Harley-Davidson.

 (Dalje)

Piaggio MP3

Dostupni patenti kompanije Piaggio sugerišu da bi naredna generacija MP3 skutera mogoa da dobije pokretna zakrilca.

 (Dalje)

Gryps

Grčka je jedno od mesta koje je ostavilo veliki trag na savremenu civilizaciju, od mitologije, olimpijskih igara, pa sve do demokratije.

 (Dalje)

Akira

Ako ste ikada gledali japanski anime Akira, onda vam je sigurno u sećanju ostao motocikl koji vozi glavni junak ovog ostvarenja, Keneda.

 (Dalje)

MV Agusta Superveloce 800

MV Agusta nastavlja s proizvodnjom, i to u velikom stilu, najavivši dve nove kombinacije boja za najnoviji i bez ikakve sumnje, najlepši superbajk italijanske marke, Superveloce 800.

 (Dalje)

Android Auto

Pomalo je teško za poverovati, ali tek je ove godine Androi Auto softver stigao u moto industriju – čak 5 godina nakon lansiranja.

 (Dalje)

Honda v-tvin

Nova patentna skica otkriva da Honda radi na novom „v-tvin“ agregatu, koji bi uskoro mogao da nađe mesto u ponudi motocikala japanske kompanije.

 (Dalje)

Kawasaki Endeavor

Treba odati priznanje kompaniji Kawasaki, jer je jedina od velikih japanskih proizvođača zaista voljna da unosi inovacije u moto industriju.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 99 100 101  Sledeći»