home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Energica

Američka kompanija Ideanomics je završila kupovin italijanskog proizvođača motocikala na struju, kompanije Energica.

 (Dalje)Harley-Davidson Nightster

Harley-Davidson je otkrio novi Nightster, koji nam stiže kao zamena za Iron 883 i donosi tradicionalnu estetiku i novi agregat manje kubikaže.

 (Dalje)

Peugeot Django Shadow

Peugeot je spremio novo izdanje Django Shadow skutera za 2022, koji donosi svež dizajn i novu kombinaciju boja.

 (Dalje)

Justin Bieber X Vespa Sprint

Poznato je da je Džastin Biber veliki fan motocikala, a jedan Ducati Scrambler se pojavio u spotu za pesmu Hold On. Zato ne čudi njegova saradnje sa kultnim italijanskim brendom Vespa.

 (Dalje)

Sym Symphony S 50

Uz mesečnu ratu od 38 evra do skutera za prevoz i zabavu, ali i ekonomičnog sredstva za rad – za sve popularniju brzu gradsku dostavu malih pošiljaka ili hrane

 (Dalje)

Kawasaki Ninja ZX-25R

Kawasaki Ninja ZX-25R je žestoka mašina zapremine od četvrt litra. Sa agregatom zapremine 249,8 kubika, dolazi sa maksimalnih 17.000 o/min i 50 KS.

 (Dalje)

GASGAS

GASGAS, španska kompanija u sastavu KTM grupe je otkrila svoju liniju enduro motocikala za 2023.

 (Dalje)

Vmoto

Dinastija Kastiljoni se vraća u moto industriju, nakon što je saopšteno su uložili novac i potpisali strateško partnerstvo sa kinesko-australijskom kompanijom Vmoto.

 (Dalje)

Yamaha R7

Uz Hondu, i Yamaha je imala zapaženo pojavljivanje na ovogodišnjem izdanju Red Dot dizajnerskih nagrada. U organizaciji nemačkog Design Zentrum Norhein Westfalen, radi se o jednoj od najprestižnijih događaja u industriji.

 (Dalje)

BMW GS

BMW Motorrad sprema tri nova avanturistička motocikla, koja stižu kao zamena za aktuelnu R1250 GS liniju.

 (Dalje)

Motocrew XS650

Motocrew je radionica poznata po svojim elegantnim kreacijama, snažnog i veoma modernog izgleda. Ali nekad je dobro probati nešto novo, čak i kada je to “novo” u stvari staro. Upravo se to dogodilo s ovim dvotočkašem.

 (Dalje)

Harley-Davidson Sportster S

Sportster S platforma kompanije Harley-Davidson će dobiti novu varijantu, a to nam otkriva najnoviji tizer video snimak.

 (Dalje)

Yamaha R7

Usled globalnog haosa prouzrokovanog pandemijom virusa korona, Yamaha R7 nije mogla da nastupi na trci izdržljivosti “8 sati Suzuke”, 2020. godine.

 (Dalje)

Yamaha TY-E 2.0

Upoznajte Yamahu TY-E 2.0, električni motocikl japanske fabrike spreman za takmičenje u ovogodišnjem Trial svetskom šampionatu. Kompanija iz Ivate je sada otkrila detalje o ovom dvotočkašu, napravljenom u okviru planova za postizanje karbonske neutralnosti do 2050.

 (Dalje)

Can-am

Can-Am možda nije prvo ime koje vam padne na pamet kada pomislite na proizvođače motocikala, ali kanadski brend ima bogatu tradiciju, pogotovo kada je reč o ofroud trkanju.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 136 137 138  Sledeći»