home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nigerija

Nigerijska savezna vlada ozbiljno razmišlja da uvede zabranu na prodaju i korišćenje motocikala u zemlji, kako bi sprečila terorističke napade.

 (Dalje)Dakar reli

GasGas se sprema za lansiranje novog motocikla, a najnovija dokumenta otkrivaju da će nositi ime RX 450F Replica.

 (Dalje)

Vožnja motociklom

Ima puteva koji su sjajni, ima onih koji su osrednji, a neki su u šokantnom stanju. To važi kako za Srbiju, tako i za druge zemlje, na primer, Italiju.

 (Dalje)

Moto Morini Seiemmezzo

Moto Morini je predstavio svoj dvojac srednje kategorije, modele Seiemmezzo STR i Seiemmezzo SCR.

 (Dalje)

Piaggio patent

Italijanska kompanija Piaggio trenutno radi na novom sistemu ogibljenja za svoje skutere, a zanimljivo je da je inspiraciju našao u delima Džejmsa Vata iz XVIII veka.

 (Dalje)

Ducati Monster

Kao što smo već najavili, Ducati će modele za proizvodnu 2023. godinu predstaviti onlajn, preko Ducati World Premiere serijala.

 (Dalje)

Harley-Davidson FLH 1200 Electra Glide

Harley-Davidson FLH 1200 Electra Glide iz 1976. godine u vlasništvu pokojnog velikana Elvisa Prislija ponovo je na aukciji, samo tri godine nakon što je na jednoj zaradio više od 800.000 dolara.

 (Dalje)

Kawasaki EV

Kawasaki je odličio da iznenadi posetioce nedavno završene trke "8 sati Suzuki" probnom vožnjom svojih električnih i hibridnih prototipa.

 (Dalje)

Can-Am

Can-Am je zvanično predstavio svoje prve motocikle u poslednjih 35 godina, lansiranjem Origin i Pulse električnih motocikala.

 (Dalje)

Jedi Vision

Kinesko tržište motocikala prolazi kroz revoluciju, makar kada je reč o stilu, tehnologiji i kvalitetu proizvedenih dvotočkaša.

 (Dalje)

Suzuki GSX

Iako se životni vek legendarnog GSX-R1000 polako bliži kraju, najmanji članovi GSX-R porodice, R125 i S150, dobili su novi zamajac za 2022.

 (Dalje)

MV Agusta Lucky Explorer

MV Agusta će, po prvi put u svojoj istoriji, ući u segment avanturističkih motocikala svojim predstojećim Lucky Explorer 9.5 modelom.

 (Dalje)

Triumph i Bajaj

Već duže vreme kruže brojni napisi o saradnji kompanija Triumph i Bajaj, a iako je već u naznakama obelodanjen model na kojem rade, obe strane još uvek nisu otkrile datum lansiranja.

 (Dalje)

PFMoto

Lista kineskih moto brendova polako raste, uprkos negativnim predrasudama. CFMOTO i QJ Motor su već pokazali visok nivo kvaliteta i odlično se kotiraju, kako kod kuće, tako i u Evropi.

 (Dalje)

Video: DPCcars
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 142 143 144  Sledeći»