home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
SpaceX Starman i Tesla Roadster

Elon Musk je 7. februara 2018. u kosmos poslao sada već dobro poznati Tesla Roadster, a kamere pričvršćene za vozilo emitovale su kretanje nekoliko sati, te nam pre nego što su se ugasile poslale nezaboravne snimke planete Zemlje.

 (Dalje)Tesla Model 3

Proizvođači eletričnih automobila "trkaju" se čiji će model imati veću autonomiju sa jednim punjenjem baterije. Tesla svoj elitni status gradi na tvrdnji da je bilji od bilo kog konkurenta, zbog čega kupci čekaju i po dve godine na automobil. Ali, koliki je stvarni domet EV automobila?

 (Dalje)

Opel Astra Sports Tourer

Riselshajm. Nova Opel Astra, koja će svoju svetsku premijeru doživeti na IAA Međunarodnom Salonu automobila u Frankfurtu (otvoren za posetioce od 12. do 22. septembra), pridružila se legendarnim modelima Opel Calibra i Insignia kao najaerodinamičniji automobil koji je nemački proizvođač ikada napravio.

 (Dalje)

Lamborghini Miura Jota SVR

Na svetu postoji samo jedan Lamborghini Miura Jota SVR. Ne iznenađuje to što je taj model privukao veliku pažnju na “Konkursu elegancije” u Pebl Biču.

 (Dalje)

Porsche Type 64

Ovo ispred vas je početak Porschea, početak jednog od najpoznatijih svetskih proizvođača sportskih automobila na svetu. Neverovatni Type 64 se pojavio 1939. i dugo se uopšte nije znalo za njega. Mnogi su živeli u uverenju da je baš čuveni 356 prvi model proizveden pod palicom Ferdinanda Porschea...

 (Dalje)

Kia Sportage

Vlasnici Kija su doživeli najmanje kvarova u prvih 90 dana od kupovine od svih neluksuznih brendova u SAD-u

 (Dalje)

Probne tablice

Koliko koštaju probne tablice? Gde se uzimaju probne tablice? Na koliko dana mogu da se uzmu probne tablice? Da li auto mora da prođe tehnički pregled da bi mogao da dobije probne tablice?

 (Dalje)

Aston Martin Vanquish

Nesuđeni vlasnik prava na proizvodnju prelepog Astona je kineska firma.

 (Dalje)

Toyotini roboti

Toyota Motor Corporation (Toyota), kao globalni partner Olimpijskih i Paraolimpijskih igara, želi da pružiti rešenje mobilnosti koje se ne zaustavlja na ustupanju službenih vozila za Olimpijske i Paraolimpijske igre u Tokiju 2020.

 (Dalje)

Bugatti EB110

Poslednjih godina tržište klasičnih automobila beleži drastičan rast. Cene pojedinih modela automobila u rekordnom roku su skočile toliko da trenutno malo šta može da im konkuriše, prenosi Index.hr. Nema te banke i fonda koji će vam legalno doneti toliki prinos, a o ulaganjima u nekretnine da i ne govorimo.

 (Dalje)

Beetle Final Edition

U čast jednog od najpoznatijih automobila na svetu, Volkswagen je uradio nešto vrlo neobično.

 (Dalje)

Chevrolet Camaro

Nakon ponude iz Chevroleta ljubav brojnih vlasnika Mustanga prema njihovim limenim ljubimcima se našla na iskušenju.

 (Dalje)

Tesla Model 3

Američki proizvođač električnih automobila Tesla izgubio je milionski ugovor iz Nemačke.

 (Dalje)

Kia Slovakia

Nakon pola godine je jasno da će fabrika ove godine dostići novi proizvodni rekord

U prvih šest meseci ove godine su u Kijinoj fabrici u Slovačkoj (Žilina), jednoj od najsavremenijih fabrika automobila na svetu, proizveli 180.200 putničkih vozila i 222 hiljade motora (potonje rade i za kompaniju sestru Hyundai).

 (Dalje)