home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Tesla Model 3

Izvršni direktor proizvođača električnih automobila Tesla Motors, Elon Musk, saopštio je svojim radnicima da će Tesla ostati bez novca za deset meseci ukoliko se ne dese ozbiljne promene u smislu smanjenja troškova, pišu strani mediji.

 (Dalje)Knjiga o brendu Bentley

Bentley će svoj 100. rođendan obeležiti superluksuznom knjigom o istoriji ove kompanije koja će se štampati u maloj seriji, a u najekskluzivnijoj varijanti biće ukrašena dijamantima.

 (Dalje)

Lilium

Među brojnim startapovima koji razvijaju leteće taksije nalazi se i firma Lilium koja razvija svoju letelicu koja može da vertikalno uzleti i sleti, lebdi i zatim leti kao avion.

 (Dalje)

VW Hybrid

Volkswagen je iskoristio bečki Vienna Motor Symposium za predstavljanje jednog od hibridnih pogonskih sklopova koji će se naći u ponudi nove generacije modela Golf. Tačnije, reč je o tzv. blagom hibridu s 48-voltnim električnim sistemom.

 (Dalje)

C7 Chevrolet Corvette

Dok zainteresovani kupci nestrpljivo očekuju novi C8 Chevrolet Corvette, na aukciji će se u junu pojaviti poslednji proizvedeni C7.

 (Dalje)

Volkswagen Tharu

Najnovije informacije kažu da će Volkswagen svoju paletu na tržištu Severne Amerike obogatiti i manjim SUV modelom nazvanim Tarek.

 (Dalje)

T-Pod

Električni kamion bez vozača u švedskom gradu Jönköpingu je sproveo prvu probnu vožnju.

 (Dalje)

Mercedes C klase

Popularnost SUV segmente utiče na prodaju Mercedesovih sedana u SAD, zbog čega se nemačka kompanija odlučila na drakonski potez.

 (Dalje)

Donald Tramp

Američki predsednik Donald Tramp doneo je odluku da će odložiti uvođenje carina na uvoz automobila na period od sledećih šest meseci.

 (Dalje)

Maserati Quattroporte

Vlasnik Maseratija Quattroportea je odlučio da sprovede zanimljiv „eksperiment” koji je zabeležio svojom kamerom i objavio na društvenim mrežama. On je naime odlučio da proveri koliko delova na njegovom Maseratiju je preuzeto s jeftinijih modela iz FCA grupe kojoj pripada Maserati.

 (Dalje)

Volvo Car Accident Advisor

Volvo je svojim kupcima ponudio novi besplatnu aplikaciju koja je osmišljena da im pruži savete i pomoć nakon eventualnog udesa.

 (Dalje)

Koenigsegg Jesko

Kompanija Koenigsegg planira da privuče nove kupce mnogo jeftinijim novim modelom, barem tako tvrdi šef Cristian von Koenigsegg.

 (Dalje)

ProPilot 2.0

Nissan je najavio unapređenu verziju svog ProPilot sistema za autonomnu vožnju koja će omogućiti vozačima “hands-free” putovanja na autoputu

 (Dalje)

Rivian R1T

Predstavnici kompanije Rivian su otkrili da će najveća baterija koja će se naći na modelima R1T i R1S zapravo biti najveća baterija u automobilskoj industriji.

 (Dalje)

Mercedes-Benz 500 SEC

Reč je o Mercedes Benz 500 SEC AMG modelu...

Verovali ili ne, ovaj oldtimer je prešao samo 10.000 milja i bukvalno je u prefektnom stanju,a prodaje se na popularnom sajtu eBay za 57.000 dolara. Ovaj automobil poseduje 5.0 litarski V8 motor sa 230 konjskih snaga. Sa motorom je povezan četvorostepeni automatski menjač koji je bio vrlo redak za to vreme i koji čini da ovaj automobil bude još ređi i vredniji.

 (Dalje)