home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Reklama „Dan mrmota“ brenda Jeep® za Superboul (Super Bowl) 2020, u kojoj glumi Bil Mari i pojavljuje se pikap 2020 Jeep Gladiator, je najgledanija reklama Velike utakmice na društvenim mrežama (YouTube, Facebook, Twitter i Instagram).

 (Dalje)Genesis G70

Sa trona najpouzdanijih marki svrgnut je Lexus, a zamenila ga je jedna od najmlađih marki, prenosi Index.hr.

 (Dalje)

Parking

Manjak parking mesta predstavlja globalni problem koji je posebno izražen u velikim gradovima u kojima su vozači osuđeni na kruženje i čekanje kako bi svog limenog ljubimca smestili u legalno parking mesto.

 (Dalje)

Lancia kolekcija

Danas Lancia gotovo da ne postoji na karti svetske automobilske industrije, ali nekad je bila sinonimom za sportski uspeh.

 (Dalje)

Holden Commodore

General Motors će "obustaviti" prodaju, dizajn i inženjerske operacije u Australiji i Novom Zelandu i ukinuti svoju robnu marku Holden u regionu do 2021. godine.

 (Dalje)

Kradja

Kradljivci automobila za tren oka mogu se odvesti u vašem ljubimcu na četiri točka, i zato uvek morate imati na umu bar pet sledećih stvari.

 (Dalje)

Maybach 57

Mercedes-Maybach je jedan od najpoznatijih i najluksuznijih brendova na svetu, a stoji uz rame i Bentleyu i Rolls-Royceu.

 (Dalje)

Mercedes u Pekingu

Epidemija u Kini donela je novu glavobolju za BMW, Mercedes i Folksvagen — zbog zaraze opada prodaja automobila. Kina je najveće tržište za nemačke proizvođače, a nemački giganti i ionako nisu u najboljoj formi.

 (Dalje)

BMW 5 Series

Kako poslednje informacije kažu, pregovori ruske vlade i predstavnika BMW–a zvanično su propali, a razlozi su čisto ekonomske prirode, prenosi B92.

 (Dalje)

Tesla Model Y

Izgradnja Tesline fabrike u Nemačkoj je dobila novi zaplet. Berlinski sud je odbacio odluku nižeg suda, koji je prethodno odbio žalbu organizacije za zaštitu okoline.

 (Dalje)

FCA Srbija

Kompanija Fijat-Krajsler automobili je saopštila da će privremeno obustaviti proizvodnju vozila u fabrici u Kragujevcu zbog nedostatka delova za ugradnju iz Kine, pogođene epidemijom koronavirusa.

 (Dalje)

Opel Corsa Autobest

Rüsselsheim/Mainz: Dvostruki uspeh za Opel u AUTOBEST-u: Na ceremoniji dodele priznanja u Majncu, generalni direktor Michael Lohscheller dobio je nagradu „MANBEST“ za najboljeg menadžera u 2019. godini. Pored toga, šef Opela dobio je „Best Buy Car“ 2020” trofej za novu Opel Corsu.

 (Dalje)

„Connected Car Award 2019“

Rüsselsheim: Nova Opel Corsa osvojila je još jednu nagradu. Auto Bild i Computer Bild su dodelili „Connected Car Award 2019“ novom Opelovom modelu koji nudi najbolje sveobuhvatno povezivanje u svojoj klasi.

 (Dalje)

Renault Talisman

Kako prenosi Tanjug, kompanija Reno je saopštila da je 2019. godine zabeležila prvi gubitak u više od jedne decenije i da je smanjila ciljanu maržu za 2020.

 (Dalje)

Lexus ES sa kamerama

Kamere i digitalni ekrani koji zamenjuju tradicionalne retrovizore sa ogledalima odavno nisu novost u auto-industriji, ali se, uglavnom zbog lokalnih propisa, još uvek retko primenjuju na produkcijskim modelima.

 (Dalje)