home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Volvo XC40

Prvi potpuno električni automobil kompanije Volvo biće SUV model XC40, a tu informaciju je potvrdio i šef dizajna švedske kompanije, Tomas Ingenlat.

 (Dalje)Tesla Model 3

Bivši radnik Tesle, kojeg je Ilon Mask optužio za sabotažu, tvrdi da je svojim postupcima samo želeo da ukaže na nepravilnosti u radu fabrike u kojoj je zaposlen.

 (Dalje)

harley-davidson

Kako prenosi Tanjug, evropska komesarka za trgovinu Sesilija Malmstrem kaže da će na udaru evropskih tarifa biti i ikone američkih proizvoda, poput motora firme Harli Dejvidson.

 (Dalje)

Hyundai Tucson

• Hyundai osvojio drugu najvišu poziciju u kategoriji non premium brendova

• Poboljšana pozicija na ukupno treće mesto prema prijavama primedbi od strane vlasnika vozila, što predstavlja za 14 manje na 100 vozila, nego u 2017. godini

 (Dalje)

Ferrari 250 GTO

Pre nešto više od nedelju dana pisali smo o neverovatnom rekordu koji je oboren kada je David Mac Neil keširao čak 68 miliona evra za legendarni Ferrari 250 GTO Series 1 "Christian Glaesel". Podsetimo, do tada je rekord iznosio 52 miliona evra koliko je jedan kolekcionar keširao takođe za Ferrari 250 GTO.

 (Dalje)

Tesla factory

Samo dve nedelje nakon što je potvrdio da će kompanija Tesla konstruisati svoju novu giga-fabriku u Šangaju, Ilon Mask je naveo i da će prva takva fabrika u Evropi najverovatnije biti locirana u Nemačkoj.

 (Dalje)

Toyota Camry

Nakon 14 godina odsustva, Toyota ponovo uvodi Camry u zapadnu Evropu, kako bi održala prisustvo brenda u D/E sedan segmentu.

 (Dalje)

airbus

Od početka 20. veka vizionari, investitori i proizvođači automobila su zaokupljeni idejom letećeg automobila, a sada kompanije Audi i Airbus planiraju da realizuju zajednički projekat Urban Air Mobility i da testiraju leteći taksi u Ingolstadtu u Nemačkoj.

 (Dalje)

Mercedes SAD

Kako prenosi Tanjug, nemački proizvođač automobila Dajmler snizio je prognozu zarade za 2018. godinu.

 (Dalje)

Ford vs Ferrari

Matt Damon će igrati ulogu Carroll Shelbyja u predstojećem “Ford protiv Ferrarija” filmu. Prvobitno, glavna uloga bila je namenjena Tomu Cruiseu. Zvezda filmova „Top Gun“ i „Nemoguća Misija“ je navodno trebao da glumi Carrol Shelbyja u filmu koji opisuje bitke Forda sa Ferrarijem u auto sportu. Međutim, ta ideja rodila se još 2013. godine, a Hollywood je nastavio sa životom od tada.

 (Dalje)

Harley-Davidson bicikl

Da li ste znali da je legendarni proizvođač motocikala iz Milvokija u periodu između 1917. i 1922. godine proizvodio bicikle? Nismo ni mi.

 (Dalje)

Fiat 500L vikend

Zapratite FIAT 500L i osvojite ga na vikend

Povodom održavanja gastronomsko-turističkog Festivala Serbika, koji se održava u Beogradu u periodu od 23.- 24.juna 2018.g. na Sava Promenadi, i u okviru kojeg je predviđena i promocija automobila Fiat 500L, organizuje se atraktivna aktivacija na Instagram profilu Proudlymadeinserbia posvećenom putovanju za volanom Fiat 500L. 

 (Dalje)

Tesla fabrika

Kompanija Tesla podnela je tužbu protiv jednog bivšeg zaposlenog zbog hakovanja u sisteme električnih automobila i prenošenja poverljivih informacija trećim licima, piše BBC.

 (Dalje)

Mercedes fabrika

Uz olakšavanje radnih uslova, Mercedes je pokrenuo video-platformu na kojoj starije kolege uče mlađe složenijim radnim zadacima.

 (Dalje)

Uber

Uber je pokrenuo projekat čiji cilj je da vozači odbace svoje automobile sa konvencionalnim motorima i da pređu na električna vozila. Kompanija je spremna da im ponudi više novca kako bi prešli na ekološki prihvatljive automobile.

 (Dalje)