home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Auto Moto Show Podgorica 2018

Ovogodišnji Sajam automobila, motocikala i opreme “Auto Moto Show Podgorica 2018”  biće održan od srede 25. aprila do subote 28. aprila, u specijalno adaptiranom prostoru, u garaži Delta City. Predviđeno radno vreme je od 11 do 21 sati.

 (Dalje)Edd China

Nakon rastanka sa popularnom emisijom o restauraciji automobila „Wheeler Dealers“ (Trgovci automobilima), omiljeni mehaničar, Edd China se vraća na male ekrane u svojoj, novoj emisiji koja se zove „Garage Revival“.

 (Dalje)

Shell Chevrolet

Pilot projekat Chevroleta i Shella

Chevrolet i Shell testiraju novi način naplate goriva na benzinskim pumpama.

 (Dalje)

vozači velika britanija

Neki voze prebrzo a da toga nisu ni svesni, drugi “jure” brže od ograničenja samo kada su u žurbi, treći kada znaju da ih neće “uhvatiti” kamera ili radar.

 (Dalje)

nissan qashqai

Brendovi Nissan, Ford i Fiat doživeli su oštar pad prodaje u Evropi u martu, pri čemu su nove registracije pale za 5,2 odsto, pogođene padom u tri od pet najvećih tržišta u regionu, Nemačkoj, Velikoj Britaniji i Italiji.

 (Dalje)

Policija

Kako je policija za jedan dan u Bavarskoj uhvatila skoro 8.500 brzih vozača

Na većini autoputeva u Nemačkoj nema ograničenja brzine, pa se vozači cesto "zaborave" i stisnu gas malo jače i na lokalnim putevima. A tamo ih je ove nedelje čekala policija Bavarske sa svojim radarima.

 (Dalje)

Bullitt Mustang

Ford Mustang iz 1968. korišćen tokom snimanja filma „Bullitt“ je tek nedavno pronađen, a sada je izložen u National Mallu u Vašingtonu D.C.

 (Dalje)

Cupra SBK

Kupra (Cupra), novi Seatov performantni brend, debitovala je kao sponzor Svetskog superbajk šampionata na stazi Motorland Aragon proteklog vikenda.

 (Dalje)

fiat gasovi

Evropska Komisija je dobila veća ovlašćenja novim zakonom koji bi trebalo da spreči mogućnost ponavljanja skandala poput Dieselgatea, u kojem je Volkswagen priznao korišćenje softvera kako bi njihovi dizelski motori prošli eko-testove.

 (Dalje)

Porsceh Cayenne

Kako prenosi Beta, jedan od menadžera Poršea priveden je u Nemačkoj u okviru istraga vezane za skandal oko nameštanja testova za dizel izduvne gasove.

 (Dalje)

vw tiguan allspace

Nemački automobilski koncern Volkswagen u prvom kvartalu 2018. godine prodao je rekordnih 2,6 miliona automobila, što je povećanje od 7,4 %.

 (Dalje)

Porsche 911 GT3 RS

Porsche je saopštio da je novi 911 GT3 RS legendarnu stazu Nirburgring prešao za manje od sedam minuta.

 (Dalje)

Bugatti Chiron

Mada na aktuelnoj automobiliskoj sceni glavna uloga pripada elektromotorima i električnoj energiji kao pokretačkoj energiji buduće mobilnosti ipak su i dalje neprikosnoveni motori sa unutrašnjim sagorevanjem - SUS motori.

 (Dalje)

Volvo V60

Nekoliko nedelja nakon što je vlasnik kineske kompanije Geely Šufu Li postao najveći pojedinačni vlasnik Daimlera, krenule su prve glasine o saradnji Mercedesa i Volvoa.

 (Dalje)

Jaguar XE 300 Sport

Novi Jaguar XE 300 Sport je debitovao postavljanjem jedinstvenog rekorda i time je postao prvi automobil koji je završio etapu najdužeg veštačkog spoljašnjeg ledenog kruga na svetu u mestu Flevonice u Holandiji - ali je morao da pobedi osvajača zlatne medalje na Zimskim olimpijskim igrama kako bi postavio rekord.

 (Dalje)