home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Fiat 500L

Zaposleni u kragujevačkoj fabrici Fiat Chrysler automobili (FCA) Srbija vratili su se danas na posao posle pauze od 16. marta, i proizvodnja fijata 500L se nastavlja u dve smene, rečeno je Beti u Samostalnom sindikatu FCA.

 (Dalje)Toyota 2000GT

Nakon što je pre više od godinu dana Toyota predstavila oživljenu Supru, japanska kompanija je otkrila da će početi da proizvodi rezervne delove za modele Supre A70 i A80, a sada je potvrđeno da će to biti slučaj i s modelom 2000GT.

 (Dalje)

Renault Clio

Tokom juna u Hrvatskoj je prodato 4.150 novih putničkih vozila, što je 49,6 posto manje nego u istom mesecu prošle godine kada ih je prodato 8.235. Od početka godine prodato je 17.436 novih vozila, uz pad od 54,3 postu u odnosu na isti period 2019., pokazuju podaci agencije Promocije plus.

 (Dalje)

Volvo XC90

Volvo je saopštio da je u junu ove godine prodao 61.484 automobila, što je pad od samo 2,1 odsto u poređenju sa junom 2019.

 (Dalje)

Audi i Bayern

Ugovor Audija i Bayerna je produžen do 2029. godine, a nemački proizvođač automobila ističe da će više od polovine igrača i funkcionera dobiti električne modele.

 (Dalje)

Hyundai i10 N Line

● Hyundai uskoro počinje proizvodju N linije modela i10 namenjenog evropskom tržištu, u fabrici u Izmitu u Turskoj
● Unapređenog dizajna, dostupan je sa 1.0 turbo GDi motorom, prvi put ugrađenim u model i10
● Novi i10 N Line će biti dostupan u Evropi u drugoj polovini godine

 (Dalje)

Ford Focus Active

Broj registrovanih novih automobila u Velikoj Britaniji u junu, mesecu u kojem su, posle izolacije uvedene zbog korona virusa, ponovo otvoreni mnogi auto-saloni, bio je manji za trećinu u odnosu na isti mesec prošle godine, ali je taj pad ipak manji u poređenju sa martom, aprilom i majem.

 (Dalje)

Ford GT Roadster

Jedan od dva "preživela" prototipa i jedini GT bez krova koji se takmičio na trci 24 sata Le Mana biće prodat na aukciji.

 (Dalje)

Mercedes GLC

Kako prenosi Beta, kompanija Mercedes-Benc će opozvati skoro 670.000 svojih vozila u Kini krajem godine zbog mogućeg curenja goriva.

 (Dalje)

Mercedes fabrika

Nakon novog velikog pada prodaje automobila koji je u junu iznosio 40% u odnosu na isti mesec 2019, Nemačka je na putu da se vrati na nivo od pre tridesetak godina.

 (Dalje)

Mercedes S Cabrio

U Mercedesu stvaraju trendove, nekad manje, a nekad više uspešno.

 (Dalje)

Jeep Gladiator

Suočavanje sa pogubnim posledicama pandemije koronavirusa navelo je proizvođače automobila da masovno nude kupcima popuste.

 (Dalje)

Fiat 500 Casa

Porudžbine za Novi 500 „la Prima“ kabriolet sada mogu da se otvore

           FIAT je pokrenuo Virtual Casa 500 kako bi proslavio 63. rođendan modela 500.
           Virtual Casa 500 je virtuelni muzej, koji otkriva prošlost, sadašnjost i budućnost italijanskog simbola automobilizma https://www.fiat.com/casa-500-virtual-museum
           Procedura poručivanja Novog kabriolet 500 „la Prima“ sada je otpočela

 (Dalje)

Kia Go Electric

Obogaćena realnost pruža vizuelizaciju i upoznavanje električnih vozila Kia u realnom svetu 

Kia Motors Europe nedavno je lansirala novu aplikaciju ‘Go Electric’, koja strankama koje razmišljaju o kupovini plug-in hibrida objašnjava sve vidike Kijinih električnih vozila (EV). Nova aplikacija odgovara na pitanja koja brinu brojne vozače u vezi sa novim EV-ovima, kao što su npr. kako deluju pojedini pogoni, kako se razlikuje vozačko iskustvo i kako se pune.

 (Dalje)

BMW

Obično bi u premium automobilima trebalo da imate bogatu opremu, ali znate i sami, pogledom na cenovnik (ako ništa drugo), da to uglavnom nije slučaj. Sve što je doplata zahteva i veliki finansijski izdatak. BMW je sada otkrio nekoliko novih karakteristika za automobile koji pokreću najnoviju verziju iDrive 7 infotainment sistema što će s vremenom uključivati mogućnosti uključivanja raznih opcija, poput pretplate na grejana sedišta. Dakle, novca nikad dosta.

 (Dalje)