home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Tesla Model X

U Hrvatskoj je zbog velikog interesovanja, fond za novi krug subvencija za kupovinu električnih vozila povećan na 2.290.000 evra

Hrvatska je prepoznala potrebu za očuvanjem životne sredine i smanjenjem zagađenosti vazduha. Upravo iz tog razloga je odlučeno da građanima koji budu hteli da kupe električna vozila budu dodeljene subvencije za kupovinu istih.

 (Dalje)Tesla Model 3

Početkom godine organizatori bezbednosne konferencije Pwn2Own CanSecWest u kandskom Vankuveru su izazvali hakere da pokušaju da upadnu, na bilo koji način, u Teslin softver.

 (Dalje)

Fudbalski klub TSC

Fudbalski klub TSC Bačka Topola je na Sajmu automobila u Beogradu zvanično preuzeo četiri pik-ap vozila Isuzu D-Max, čime je započeto partnerstvo perspektivnog fudbalskog kluba sa Kompanijom X-Tim Logistic, ovlašćenim prodavcem i serviserom Isuzu vozila.

 (Dalje)

Lamborghini Huracan Performante

Britanski prodavac automobila HR Owen je u zapadnom delu Londona organizovao susret ljubitelja automobila, ali događaj nije prošao bez problema.

 (Dalje)

Lancia Aurelia B20GT

Ovaj prelepi automobil se prodaje po ceni od 215.000 evra

Lancia je proizvela svega 720 primeraka Series III, a ova Aurelia B20GT je jedna od njih. Ovaj prelepi automobil je fabričku traku napustio 1953. godine, a njegov prvi vlasnik je bio iz Italije.

 (Dalje)

Škoda salon Ćirinac

U Beogradu je nedavno počeo radom NOVI ŠKODA SALON ĆIRINAC. Podigla ga je porodica ŽIVANOVIĆ, koja već 50 godina saradjuje sa ŠKODOM…

 (Dalje)

OMV MaxxMotion Izazov

Da li verujete u sebe i svoje vozačke veštine? Volite da se takmičite? Onda prošetajte do OMV Srbija štanda na 54. Međunarodnom salonu automobila jer je ova kompanija svim posetiocima uputila interesantan izazov. Radi se o nagradnoj akciji „OMV MaxxMotion Izazov“ u kojoj najspretniji vozači mogu da pokažu svoje vozačke sposobnosti.

 (Dalje)

Honda Odyssey

I dok su kod nas kubikaža i snaga uz cenu automobila jedini bitni faktori, američke osiguravajuće kuće se oslanjaju i na karakter samog automobila, odnosno vozača.

 (Dalje)

BMW fabrika

Bavarski automobilski div BMW će svojim radnicima u Nemačkoj (njih 81.000) isplatiti godišnji bonus od 9.175 evra, što je 280 evra manje nego prošle godine.

 (Dalje)

Mercedes fabrika

Američki predsednik Donald Tramp je kritikovao evropske proizvođače automobila, sugerišući mogućnost nametanja carinskih tarifa kompanijama kao što su BMW i Mercedes ukoliko ne izgrade nove fabrike na tlu SAD-a.

 (Dalje)

Miss 54. Salona automobila i 13. Motopassiona

Miss Nevena Golubović (Peugeot), prva pratilja Isidora Milosavljević (British Motors) i druga pratilja Bisenija Kazaković (BMW)

Takmičenje za titulu MISS, najlepše među najlepšim hostesama, koje svojim likom, šarmom a neretko i obrazovanjem i informisanošću oplemenjuju štandove sa izloženim automobilima i motociklima, ali i manifestaciju u celini, za mnoge nije ni sporedan ni manje važan deo ukupne atmosfere koja prati 54. Međunarodni salon automobila i 13. Međunarodni sajam motocikala, skutera, kvadova i opreme „Motopassion“.

 (Dalje)

PSA Grupa

Grupa PSA, odnosno proizvođač Peugeota, Citroëna, DS-a i Opela, jeste drugi najveći evropski proizvođač automobila, odmah iza Grupe Volkswagen. Sada stiže vest da Francuzi, nakon što su pre dve godine kupili Opel (i Vauxhall), planiraju novo proširenje.

 (Dalje)

Suzuki RAV4

Imena dva modela koje će Toyota raditi za Suzuki još nisu poznata

Toyota Motor Corporation (Toyota) i Suzuki Motor Corporation (Suzuki) su krajem marta objavili da razmatraju početak konkretne saradnje na novim poljima, a to je samo nastavak nakon zaključenja Memoranduma o razumevanju o poslovnom partnerstvu iz februara 2017. godine.

 (Dalje)

Delta Motors

Na svečanom otvaranju BMW hale na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, kompaniji Delta Motors uručeno je specijalno priznanje - priznanje izvrsnosti BMW grupe za ostvarene poslovne rezultate u prethodnoj godini – Certificate of Excellency.

 (Dalje)

Punjači

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da će Vlada Srbije nastaviti da razvija mrežu elektropunjača na auto-putevima i da će pored pet postojećih, na leto biti postavljeno još 10 novih brzih punjača.

 (Dalje)