home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mercedes štand

Organizatori ovogodišnjeg Sajma automobila u Ženevi bili su prinuđeni da čitav događaj otkažu samo nekoliko dana pred otvaranje zakazano za 5. mart, a kako sada stvari stoje velika je verovatnoća da ženevskog auto-salona neće biti ni 2021. godine.

 (Dalje)Renault Nissan Alijansa

Grupa Renault, Nissan Motor Co., Ltd- i Mitsubishi Motors Corporation, članovi jedne od najvećih alijansi u automobilskoj industriji, najavili su nekoliko inicijativa u okviru novog poslovnog modela kojim će povećati konkurentnost i profitabilnost sva tri člana partnerstva.

 (Dalje)

pritisak u gumama

Mnogi vozači neverovatnu pažnju posvećuju izgledu svog auta – redovno ga peru i usisavaju, zatamnjuju stakla, kupuju atraktivne alu felne, ugrađuju ksenone, itd. Međutim, na pritisak u gumama slabo obraćaju pažnju; nekoliko puta godišnje. Obično kada menjaju zimske/letnje ili pred neki duži put. Pritom zaboravljaju da je pritisak u gumama neuporedivo važniji od svih gore navedenih stvari.

 (Dalje)

Renault Nissan Mitsubishi

Proizvođači automobila Renault, Nissan Motor i Mitsubishi su odlučili da raspodele proizvodnju po regijama i tipovima vozila kako bi smanjili troškove i lakše prebrodili krizu koju je izazvala pandemija koronavirusa.

 (Dalje)

Opel Mokka

          Glavna stvar kod Mokke: logo je centralno pozicioniran na zadnjem delu
          Jasno čitljiv: Opelov font je modernizovan za bolji vizuelni prikaz
          Nova filozofija: razvoj nove generacije Mokke prati Opelov dizanerski pravac

Rüsselsheim.  Automobil iz jednog kalupa, precizna, direktna, kvalitetna - to je nova Opel Mokka.

 (Dalje)

Peugeot 208

Francuski predsednik Emanuel Makron predstavio je "istorijski plan" pomoći od osam milijardi evra proizvođačima automobila, znatno ugroženima posledicama pandemije.

 (Dalje)

McLaren 600LT Spider

Britanski proizvođač automobila i ekipa Formule 1 McLaren planira da smanji više od četvrtine radne snage zbog krize izazvane pandemijom koronavirusa.

 (Dalje)

Napolitano

Fiat nastavlja sa svojom direktnom strategijom komunikacije, gde Luka Napolitano – direktor brendova Fiat i Abarth za region EMEA – odgovara direktno, lično i bez filtera na pitanja i dileme korisnika Fiat četa posvećenog novom modelu 500.

 (Dalje)

Tobias Moers

Odbor Aston Martin Lagonde je danas objavio da su imenovali Tobiasa Moersa na mesto glavnog izvršnog direktora.

 (Dalje)

Lada Largus

Na rang-listi automobila ove marke kojima najsporije pada cena prvo mesto su zauzeli Lada Largus i Lada 4x4.

 (Dalje)

Fiat „One-Shot”

Trejler Fijatovog prvog dokumentarnog filma “One-Shot”, počeo je da se emituje, prikazujući kako su se “iza scene” stvarali limitirani modeli, tri ekskluzivne interpretacije novog fiat 500, od strane Armanija, Bulgarija i Kartela.

 (Dalje)

TME

Kao deo neprestanih aktivnosti u Evropi u prelasku svog poslovanja na čistu i obnovljivu energiju, Toyota Motor Europe (TME) uložila je u dve nove tehnologije za proizvodnju električne energije na licu mesta, u svom sedištu u Briselu.

 (Dalje)

Renault Megane

Kako prenosi SRNA, francuski proizvođač automobila “Reno” bi krajem nedelje mogao da objavi plan za ukidanje radnih mesta i zatvaranje postrojenja pošto kompanija pokušava da uštedi dve milijarde evra.

 (Dalje)

BMW M2 CS

Već je bilo reči o tome da će BMW M760i xDrive i njegov V12 motor biti penzionisani na evropskom tržištu, a najnovije informacije kažu da će to isto zadesiti aktuelni BMW M2.

 (Dalje)

ISUZU P’up

Bolji poznavaoci automobila, naročito oni stariji, možda će se i prisetiti da je tokom ’80-ih godina, daleko pre nego što je debitovao D-Max, ISUZU u ponudi imao i pikap model prilično prozaičnog imena Pick Up (P’up), koji je, zavisno od tržišta, bio poznat i pod imenom Rodeo, Faster, Isuzu KB, dok je Chevrolet proizvodio svoju verziju pod imenom LUV.

 (Dalje)