home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

HERE mapira Srbiju u 3D

19 Sep 2019 - 15:36 Vesti Link
HERE mapiranje

           HERE Technologies sakuplja precizne podatke o putevima i prikuplja panoramske snimke na nivou ulica u mnogim zemljama širom sveta u okviru nastojanja da kreira najnaprednije i najnovije digitalne mape na svetu.
           HERE koristi naprednu tehnologiju za snimanje i obradu ovih podataka, istovremeno posvećujući se poštovanju i zaštiti privatnosti

 (Dalje)„Leteći taksi“ mogao bi da bude zelena alternativa za zakrčene ulice. O prevozu koji bi se kretao Senom razmišlja i Pariz.

 (Dalje)

Fiat 500L

Radnici u proizvodnji „Fijat Krajsler automobili Srbija“ odlaze danas na novi „brejk“ koji će trajati do 1. oktobra kada će se nastaviti proizvodnja fijata 500L, rečeno je Beti u sindikatu fabrike.

 (Dalje)

Porsche fabrika

Potražnja za novim automobilima u Evropi je pala u prvih osam ovogodišnjih meseci, budući da je slabljenje na vodećim zapadnoevropskim tržištima prevagnulo nad blagim rastom u zemljama 'nove' Evrope, uključujući Hrvatsku, pokazali su podaci udruženja proizvođača automobila ACEA.

 (Dalje)

Volkswagen Golf JGL

Ljubitelji automobilizma znaju da su se u pogonima fabrike TAS u Sarajevu proizvodile prve dve generacije VW Golfa u periodu od 1976. do 1992. godine.

 (Dalje)

Mustang GT500 Shelby

Najjeftiniji novi auto u Americi košta oko 12.000 dolara, a Ford će traku na Mustangu tek naplatiti nešto manje.

 (Dalje)

Električni Bugatti Baby II

Bugatti se povodom svog 100. rođendana vratio svojim korenima pa je napravio električni automobil namenjen deci.

 (Dalje)

Honda e

Japanski proizvođač ima velika očekivanja od malog gradskog automobila na struju koji je debitovao na ovogodišnjem frankfurtskom auto-salonu.

 (Dalje)

Mapa prosečne starosti automobila u Srbiji

Kolika je prosečna starost automobila u Srbiji? Koliko je star auto koji vi vozite? Da li se starost automobila razlikuje po regijama u Srbiji?

 (Dalje)

Markus Duesmann

Prema najnovijim informacijama, transfer je dogovoren, a poznat je i datum prelaska na drugu stranu.

 (Dalje)

Volkswagen MEB

Ford bi mogao da napravi više od jednog modela koji će biti bazirani na Volkswagen-ovoj MEB platformi. Tako je bar naveo šef Forda u Evropi, Stjuart Rauvli.

 (Dalje)

Škoda Superb iV

Škoda je u fabrici Kvasiny u Češkoj i zvanično počela sa serijskom proizvodnjom plug-in hybrid verzije obnovljenog Superba, koga ovih dana mogu ianče da vide i posetioci sajma automobila u Frankfurtu.

 (Dalje)

Škoda Vision iV

U anketi za Best Of Mobility 2019, čitaoci su izabrali Škoda Vision iV za pobednika u kategoriji konceptni automobil.

 (Dalje)

3. American On Route 011

U nedelju 15. septembra, u organizaciji Oldtajmer kluba Beograd, u Beogradu je održan treći po redu skup American On Route 011, zamišljen kao druženje ljubitelja američkih automobila i kulture.

 (Dalje)

Tesla Model S

Internetom se širi informacija praćena videom, a koja govori da je Teslina limuzina krug na Nirburgringu odvezla osetno brže od Porscheovog Taycana.

 (Dalje)