home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Audi logo

Violinistka Lisa Batiashvil, umetnički direktor “Audi Summer” koncerata, održaće ekskluzivni koncert u utorak, 14. aprila, od 20 časova zajedno sa poznatim muzičarima Maksimilian Hornung, François Leleux, Sarah Christian i Jano Lisboa u centrali Audija u Ingolstadtu.

 (Dalje)E-Prime

Inspirisani velikim zagađenjem vazduha koje muči Srbiju već neko vreme, domaći stručnjaci koji se bave proizvodnjom električnog bicikla došli su na ideju da dizajniraju jedan takav koji ima mogućnost merenja nivoa zagađenja u vazduhu.

 (Dalje)

Chevrolet Corvette C8

Može li nešto gore nego da automobil koji ste dugo sanjali, platili, preuzeli i dan nakon kupovine "razbili"?

 (Dalje)

Ford proizvodnja

Nakon prvobitne informacije da zaustavlja svoju proizvodnju u većini evropskih prostrojenja, kompanija Ford je saopštila da ona neće biti nastavljena bar do 4. maja.

 (Dalje)

Toyota Land Cruiser 70

Iako Toyota redovno na tržište izbacuje nove generacije Land Cruisera, klasična verzija ovog terenca sa oznakom "70", koja se prvi put pojavila u prodaji pre 35 godina, i dalje s emože nabaviti u zemljama kao što su Južna Afrika ili Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE).

 (Dalje)

Sajam u Pekingu

Godišnji Sajam automobila u Pekingu odgođen je zbog epidemije korona virusa, saopštili su organizatori manifestacije koja je trebalo da počne 21. aprila. U saopštenju se navodi da će Sajam biti održan od 26. septembra do 5. oktobra.

 (Dalje)

Hyundai i10

Potpuno novi Hyundai i10 osvojio nagradu “Value champion 2020“u A-segmentu

• Naziv ukazuje na to da je potpuno novi i10 među automobilima sa najstabilnijom vrednošću na nemačkom tržištu
• Najnovija generacija i10 dostupna je u Evropi od početka februara, u Srbiji se očekuje lansiranje modela polovinom ove godine.

 (Dalje)

Hongqi E115

Kako prenosi B92, kineski proizvođač automobila Hongqi objavio je da počinje da proizvodi svoj SUV model E115.

 (Dalje)

Tesla punjači

Tesla otpušta radnike na određeno vreme iz svojih američkih postrojenja za automobile i baterije, kažu tri radnika i dopisi koji su delili s CNBC-om.

 (Dalje)

OMV kafa

OMV Srbija je pokrenula kampanju da se svim zdravstvenim radnicima koji posete benzinske stanice OMV omogući da dobiju besplatnu VIVA kafu po njihovom izboru.

 (Dalje)

McLaren Elva

McLarenov novi speedster Elva neće biti proizveden u seriji od 399 primeraka kako je prvobitno planirano, već će svetlost dana ugledati samo 249 njih.

 (Dalje)

GM Ultium

Nedugo nakon što je General Motors otkrio Ultium, inovativnu arhitekturu baterijskog pogona kojom želi da se obori cena na 100 dolara/kWh, američki gigant je dobio i prvu konkretnu ponudu. U električnu priču koja bi trebalo da dovede do značajnog pojeftinjenja pogona, ali i veće modularnosti GM ne ide sam, već će mu se pridružiti Honda.

 (Dalje)

Peugeot 208

Francuski proizvođač automobila Peugeot je šesti put osvojio nagradu za dizajn. Sada je i zvanično saopšteno da su novi Peugeot 208 i novi SUV 2008 primili nagradu Red Dot u kategoriji 'Product Design'. Oba Peugeot modela su impresionirala međunarodni žiri svojim dizajnom i kvalitetom završne obrade.

 (Dalje)

Citroen C3 XR

Kineska kompanija Dongfeng Motor Group preispituje ugovor sa PSA Peugeot Citroenom o smanjenju udela u francuskom proizvođaču automobila nakon pada cena deonica izazvanog pandemijom koronavirusa.

 (Dalje)