home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Brnabić i EV

Premijerka Ana Brnabić najavila je danas da će biti izmenjen zakon kako bi počelo da se naplaćuje punjenje vozila na struju na elektropunjačima i navela je da su Putevi Srbije pokrenuli incijativu da se za 13 odsto smanji putarina za električna i hibridna vozila, prenosi Tanjug.

 (Dalje)Real Madrid Audi RS6

Real i Audi sarađuju od 2003. godine, a od tada Audijeve modele voze svi igrači i trener prvog tima.

 (Dalje)

Tiger Woods

Jedan od najboljih golfera svih vremena 45-godišnji Amerikanac Tiger Woods (Tajger Vuds) izleteo je automobilom s puta u predgrađu Los Anđelesa, a pri prevrtanju je doživeo teške i višestruke povrede nogu.

 (Dalje)

Toyota Yaris

Prodaja novih putničkih automobila u Evropi je u januaru 2021. godine pala za 24 odsto u poređenju sa istim mesecom 2020., pokazuju podaci Asocijacije evropskih automobilskih proizvođača.

 (Dalje)

Mitsubishi Outlander

Kako pišu pojedini mediji, Mitsubishi bi mogao da poništi odluku o napuštanju evropskog tržišta, i to zbog sve većeg pritiska svojih partnera Renaulta i Nissana.

 (Dalje)

CUPRA Born

CUPRA je krenula u novu eru. Tri godine nakon lansiranja u Terramaru, CUPRA počinje transformaciju kompanije u pravcu elektrifikacije. U kombinaciji sa performansama CUPRA je pored svojih šest plug-in hibridnih varijanti lansirala i prvi 100% električni model, CUPRA Born.

 (Dalje)

Fiat 500L

Generalni štrajk u Fijat plastiku, zbog smanjenja zarada, nastavlja se jer nije postignut dogovor predstavnika Štrajkačkog odbora i kompanije Fijat Krajsler automobili Srbija (FCA).

 (Dalje)

Audi e-tron

Teksaška polarna zima je još jedan indikator moći prirode. Kada hladnoća dođe tamo gde je ne očekuju, njene posledice su razorne. Samo u Teksasu je umrlo najmanje 58 ljudi zbog ekstremnih hladnoća.

 (Dalje)

Jeep Cherokee

Poznato vozilo američke kompanije Džip (Jeep) "Čeroki" koje se proizvodi gotovo 50 godina uskoro bi moglo da promeni naziv pošto je vodja istoimenog plemena američkih Indijanaca ocenio da je došlo vreme da firme i sportski timovi u SAD prestanu da koriste njihovo ime.

 (Dalje)

Tesla Model S

Akcije „Tesle“ su posrnule i kako procenjuju tržišni akteri ušle su u „crveno“ na godišnjem nivou, usled snažne rasprodaje deonica ove visoko kotirane tehnološke kompanije i pada bitkoina, u koji je taj proizvođač električnih automobila nedavno uložio 1,5 milijardi dolara.

 (Dalje)

Porsche fabrika

Izvršni direktor Porschea je upozorio da bi na svakodnevno poslovanje nemačkog proizvođača mogla da utiče "vrlo ozbiljna" globalna nestašica poluprovodnika tokom sledećih meseci.

 (Dalje)

Toyota Prius

Usled ekonomske krize, pojedine dilerske radnje u Japanu se pretvaraju u uslužne komunalne centara za građanstvo kako bi se istakle i privukle mušterije. Pritisnuti krizom, prodavci automobila u Japanu pokušavaju da se spasu potonuća pružajući razne sadržaje nevezane za svoju osnovnu delatnost, prenosi RTS.

 (Dalje)

Parking

Reći da nam je koronavirus promenio život zvuči kao da kažemo da nakon ponedeljka dolazi utorak.

 (Dalje)

Unutrašnjost

Miris enterijera novog automobila nešto je po čemu se izdvaja svaki proizvođač, a na njegovom kreiranju rade posebni timovi.

 (Dalje)

Tesla Model Y

Deonice proizvođača električnih vozila Tesle pale su u ponedeljak više od četiri posto jer je kompanija prestala da prima narudžbine za najjeftiniju verziju Modela Y.

 (Dalje)