home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
“Kad pijem ne vozim”

Apatinska pivara donacijom alkometara  pomaže Upravi saobraćajne policije u efikasnijem radu i edukaciji svih učesnika u saobraćaju

Beograd, 15. avgust 2019. – U okviru kampanje „Kad pijem ne vozim“ Apatinska pivara je sada već tradicionalno Upravi saobraćajne policije donirala alkometre najsavremenije generacije, kako bi podržala efikasniju kontrolu saobraćaja.

 (Dalje)Kia ProCeed

Kia Motors je zabeležila najbolje polugodište u Evropi ikada. Po podacima evropskog udruženja proizvođača automobila (ACEA) Kia je u zemljama članicama EU i EFTA u prvih šest meseci ove godine ukupno prodala 268.305 vozila, što je 1,6% više nego u istom periodu prošle godine. Istovremeno se i povećao Kijin tržišni udeo i to sa 3,0% na 3,2%.

 (Dalje)

Toyota Poljska

Budući da prodaja hibridnih vozila Toyota Motor Europe (TME) konstatno raste, sve je veće i njihovo učešće u ukupnoj prodaji u evropskom regionu (dostigavši 52% u prvoj polovini 2019. godine).

 (Dalje)

Honda HR-V

Honda je još ranije ove godine saopštila da će od 2021. godine prestati da proizvodi automobile u Velikoj Britaniji i Turskoj, a sada je najavljeno da će od sledeće godine prestati da pravi vozila i u Argentini.

 (Dalje)

Telefoniranje

Novi trendovi bezbednosti u saobraćaju predviđaju nova ograničenja za korišćenje telefona tokom vožnje. Trenutno se ozbiljno razmatra da hands-free telefoniranje u kolima bude zabranjeno.

 (Dalje)

Provera automobila

Nažalost, činjenica da imate kupoprodajni ugovor, potpisan i overen kod notara, ne znači da je automobil automatski vaš. Daleko od toga...

 (Dalje)

Električni Hycan iz Kine

14 Avg 2019 - 17:15 Vesti Link
Hycan

U Kini će sledeće godine svoje modele početi da prodaje novi automobilski proizvođač Hycan, nastao saradnjom kompanija GAC i Nio.

 (Dalje)

Električni Ferrari

Pre oko deset godina, električni automobili su bili prava retkost. Međutim, sada, u 2019. godini, oni su postali popularni i gotovo svakodnevna pojava. Za tu vrstu automobila su interesovanje pokazali veliki i mali proizvođači automobila.Takođe, otvaraju se i male radnje čiji je primarni zadatak da ugrađuju električni pogon u klasične automobile kompanija Ferrari, Jaguar, Porsche…

 (Dalje)

Opel Corsa

           Direktan put ka multimilionskom bestseleru: preko 13,6 miliona Corsi prodato tokom 37 godina
           Pionir: Opel predstavlja vrhunske tehnologije iz viših klasa u malom automobilu
           Spremna za budućnost: Corsa broj 6 takođe sa električnom verzijom po prvi put
           Svetska premijera: Nova Corsa i Corsa-e na IAA Salonu automobila u Frankfurtu

 (Dalje)

Chevrolet Traverse

Kako prenosi B92, američki Chevrolet uveo je novi sistem uslovljavanja vozača da veže sigurnosni pojas.

 (Dalje)

Temperature

U automobilu parkiranom na suncu u Zagrebu u ponedeljak je izmeren 81 stepen Celzijusa, saopštili su iz Autokluba Maksimir.

 (Dalje)

Škoda Superb

Iz Rumunije stižu sjajne vesti koje će svakog vlasnika češke marke učiniti ponosnim...

 (Dalje)

Pagani Zonda Aether

Jedan od poslednjih primeraka Paganijeve Zonde i ujedno jedan od najsnažnijih je Aeather iz 2017. godine koji će biti prodat na aukciji.

 (Dalje)

Volvo transport

Volvo proširuje proizvodne kapacitete u svojim proizvodnim pogonima u Kini. Od nedavno, iz Kine stižu novi modeli na evropsko tržište.

 (Dalje)

Fiat SUV

Prema pisanju pojedinih italijanskih portala, koji se pozivaju na jednog od direktopra FCA grupacije Olivijea Fransoa, fabrika u Kragujevcu će, posle "fijata 500 L" početi proizvodnju novog SUV vozila iz C segmenta.

 (Dalje)