home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Rolls-Royce Cullinan

I dok Bregzit zabrinjava neke britanske kompanije, u Rolls-Royceu traže način da zadovolje enormnu potražnju za svojim prvim ultraluksuznim SUV-om.

 (Dalje)Jaguar XF

Jaguar Land Rover za svoje gubitke u poslednjem kvartalu krivi “problematične uslove na tržištu” u Kini, kao i zategnute trgovinske odnose između Kine i SAD.

 (Dalje)

Mercedes E300 de

Što se Mercedesa tiče 2019. je godina plug-in hibrida. Naime, ovaj proizvođač sprema se na lansiranje još nekoliko modela s elektrifikovanim, odnosno plug-in hibridnim (PHEV) pogonom. Podsetimo, C, E i S klasa su već dostupni s hibridnim pogonima, a kod C i E klase kupci mogu da biraju između dizelske i benzinske verzije.

 (Dalje)

ZAZ 966

Analiza ukrajinskog tržišta novih automobila na kraju januara ove godine je ukazala na podatak od istorijskog značaja: Prvi put se desilo da nije prodat nijedan automobil domaće marke ZAZ!

 (Dalje)

Rivian R1T

Po svemu sudeći i Amazon ulazi u trku sa električnim vozilima. Doduše, neće sam da proizvodi električna vozila, već investira 700 miliona USD u kompaniju Rivian koja razvija električna pikap i SUV vozila.

 (Dalje)

Kraj i za Buick Cascadu

18 Feb 2019 - 06:30 Vesti Link
Buick Cascada

Jedna vest iz General Motorsa koji je i zvanično potvrdio da će iz Buickove ponude nakon modelske godine 2019 izbaciti kabriolet Cascadu (američka verzija Opel Cascade).

 (Dalje)

Cadillac EV

General Motors razvija električnu BEV platformu sličnu Volkswagenovoj MEB, ali će biti spremna tek za tri godine.

 (Dalje)

BMW M5 E34

Svakome ko prati tržište modernih klasika za oko bi mogao da zapadne ovaj fantastično očuvani BMW M5 E34 iz 1990. godine sa tek 50.000 pređenih kilometara.

 (Dalje)

Ferrari J50

Ferrari je u decembru 2016. godine predstavio roadster J50, kojim je na prigodan način obeležio 50-godišnjicu svog prisustva na japanskom tržištu.

 (Dalje)

Punjač

Veliki svetski proizvođači automobila najavljuju ofanzivu vozila na struju, ali globalna infrastruktura punjača ne prati ove ambiciozne planove.

 (Dalje)

Kia EV

Kia Motors Europe počinje s ‘Električnom misijom’ na najnaprednijim tržištima za električne automobile – na severu Evrope, a njen partner pri tom projektu je preduzeće World Shopper, koje se bavi istraživanjem automobilske djelatnosti.

 (Dalje)

Vozač BMW-a

Vozač BMW-a iz Engleske kažnjen je sa tri meseca zatvora zato što je koristio spravu za ometanje kamera koje mere prekoračenje brzine.

 (Dalje)

Mercedes GLE

Stroži testovi su pokazali značajno veću emisiju štetnih gasova iz Mercedes-Benzovih automobila u 2018. pa su u krovnoj kompaniji Daimler najavili agresivniji razvoj električnih i hibridnih modela automobila.

 (Dalje)

udarna rupa

Prešli ste preko udarne rupe – puklo je kao da se auto prelomio. Zaustavljate se, izlazite, gledate točkove i shvatite da je prednja leva felna iskrivljena i napukla, a guma izduvana.

 (Dalje)

BMW 8 series

Izvoz nemačkih automobila u SAD bi, dugoročno gledano, mogao da padne za gotovo 50 odsto ako bi SAD uvele trajne uvozne carine od 25 odsto.

 (Dalje)