home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Putarine

Putovanje Srbijom ovog leta biće skuplje i to za najmanje 12 odsto. Do poslanika još nisu stigle, ali će se verovatno sledeće nedelje na dnevnom redu Skupštine Srbije naći nove cene putarine.

 (Dalje)Aston Martin Valhalla

Aston Martin je pre nekoliko dana otkrio da će se novi hiperautomobil ovog proizvođača zvati Valhalla, a na Internetu se već spekuliše da bi upravo to mogao biti glavni auto Džejmsa Bonda u sledećem filmu iz ove franšize.

 (Dalje)

Punjači

Gradonačelnik Londona, Sadiq Khan, predstavio je ažuriran plan realizacije infrastrukture za električna vozila, koji ima za cilj da do 2025. godine u gradu instalira do 50.000 punjača za električna vozila, jer će London do 2030. godine postati grad bez emisija štetnih gasova.

 (Dalje)

Ljudi iz kompanije Lexus smatraju da je “dobro osvetljen put, bezbedan put”. Upravo iz tog razloga su oni odlučili da tehnologiju farova podignu na još veću lestvicu. Njihova nova tehnologija će se po prvi put naći na “osveženoj” verziji modela Lexus RX, koji će biti predstavljen tokom ove godine.

 (Dalje)

Fiat 500

Ovo je samo poslednji u nizu rekorda koje je postavila ova izvanredna porodica koja uključuje modele 500, 500L i 500X i koja prolazi kroz konstantan proces evolucije kako bi zadovoljila sve različitiju klijentelu po pitanju godina, ukusa i potreba vezanih za mobilnost.

 (Dalje)

Volkswgen Golf

Okružni sud u Pragu presudio je danas, u postupku vezanom za Folksvagenov dizel-skandal, da vlasnici automobila marke „škoda” i VW vozila imaju pravo na odštetu u vrednosti od 533 miliona kruna (23,3 miliona dolara).

 (Dalje)

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Ceremonija dodele nagrade za „Katarski automobil godine 2019.“ (Qatar Car of the Year, QCOTY), najveće automobilske nagrade u zemlji, koju je organizovao magazin Maqina Middle East u saradnji sa Mawater Centre, održana je u Dohi (Katar).

 (Dalje)

Bavarci će nakon završetka proizvodnog ciklusa modela BMW Serije 2 Active Tourer i Gran Tourer ugasiti ova dva modela.

 (Dalje)

Audi R8

Kompanija Audi je odlučila da 38 novih R8 V10 modela preda njihovim novim vlasnicima u svom sedištu u Ingloštatu, i to u istom danu. To nije nešto što proizvođači automobila često praktikuju, te je ovo svakako jedinstven prizor… 

 (Dalje)

Škoda Scala

Nakon osam uzastopnih meseci pada, prodaja novih automobila na evropskom tržištu je u maju 2019. godine iznosila 1,4 miliona automobila čime je zaustavljen pad prodaje i zabeležen skroman rast od 0,1 odsto u odnosu na isti period prethodne godine.

 (Dalje)

Mercedes A klase

BMW i Audi će morati da se u narednim mesecima dobro namuče kako bi stigli marku iz Štutgarta…

Mercedes-Benz je samo u maju prodao 195.690 vozila širom sveta. Pozitivan efekat i odlično prihvaćena nova A-klasa, kao i CLA, sigurno su najviše doprineli tom uspehu.

 (Dalje)

Nuro

Startap kompanija Nuro udružila se sa lancem picerija Domino’s kako bi do kraja godine u Hjustonu počeli da raznose pice samovozećim automobilima.

 (Dalje)

Porsche Taycan

Porsche je skoro spreman da pokaže svoj prvi električni automobil u vidu Taycana, ali CEO ove marke misli da SUS motori ostaju

 (Dalje)

Punjenje

Evropa i svet prave veliki zaokret u automobilskoj industriji. "Benzinci" i "dizelaši" će polako odlaziti u istoriju, a sve više će na drumovima biti onih automobila koje nazvamo "zelenim", odnosno onima koji idu na električni pogon.

 (Dalje)

Škoda Octavia

ŠKODA je isporučila 104.900 vozila kupcima širom sveta u maju mesecu. U odnosu na isti mesec prošle godine, to predstavlja pad od 6,6% (maj 2018,112,400 vozila).

 (Dalje)