home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Aurus Senat

Ministar trgovine i industrije u vladi Rusije Denis Manturov tvrdi da postoji velika potražnja za domaćim luksuznim automobilima.

 (Dalje)Nissan Sunderland

Japanski proizvođač automobila Nissan je upozorio da bi u slučaju izlaska Britanije iz Evropske unije bez dogovora njegov model poslovanja u Evropi mogao da postane neodrživ.

 (Dalje)

BMW M5 Touring

Možda se nećemo složiti da je Bangleov BMW Serije 5 E60 najatraktivnija Petica ikada, ali da je najposebnija ikada - sigurno hoćemo. Posebno to važi ako u obzir uzmemo M5 verziju koja se proizvodila pet godina, od 2005. do 2010. godine.

 (Dalje)

Gunhild Liljequist

Za karirana sedišta i "lopticu za golf" na vrhu ručice menjača je zaslužna Gunhild Liljequist.

 (Dalje)

Hyundai Tucson

Hyundaijeva fabrika Nošovice u Češkoj je proizvela milioniti primerak SUV modela Tucson, pri čemu su za taj rezultat fabrici bila potrebna 52 meseca.

 (Dalje)

Volvo XC40

Volvo Cars i njegova roditeljska kompanija Geely najavili su spajanje proizvodnje motora sa unutrašnjim sagorevanjem u samostalan biznis.

 (Dalje)

BMW 530 MLE

S obzirom da je bio namenjen južnoafričkom tržištu, mnogi nisu nikad čuli za BMW 530 Motorsport Limited Edition ili kraće MLE. Ovaj retki primerak je bio duhovni prethodnik modelu M5, a sada je u potpunosti restauriran.

 (Dalje)

Abarth 70

5. i 6. oktobar, najveći Abarth skup u istoriji održan  je u Milanu, privukavši ogroman broj vlasnika i ljubitelja, spremnih za proslavu 70. godišnjice brenda.

 (Dalje)

BMW i3

BMW i3 po svemu sudeći neće dobiti direktnog naslednika, ali ovaj električni model će u aktuelnoj generaciji ostati u proizvodnji još nekoliko godina.

 (Dalje)

Lamborghini Huracan

Pojedini mediji pišu da u nemačkoj Volkswagen Grupi razmatraju više opcija o tome šta da urade sa italijanskom markom Lamborghini koja je u njihovom vlasništvu.

 (Dalje)

Povećanje prodaje BMW-a

12 Okt 2019 - 11:30 Vesti Link
BMW 7 Series

Nakon Mercedesa i Audija, i BMW je objavio podatke o svojoj prodaji za septembar i prvih devet meseci ove godine.

 (Dalje)

Toyota litijum

Električna revolucija u automobilskoj industriji je izvesna, ali postoji nekoliko izazova u ovoj oblasti. Tehnički limiti elektromobila i njihova još uvek visoka cena, mogu se rešiti, ali mnogo ozbiljniji rizik postoji od nestašice baterija. Toyota je svesna toga i zato ulaže u rudarsku industriju.

 (Dalje)

Nissan GT-R u floti hitne pomoći u Dubaiju

Dubai je poseban grad i to dokazuje u svakom aspektu, pa i kada je reč o automobilima.

 (Dalje)

VW Passat

Odluka Volkswagena da napravi novu fabriku u Turskoj dovela je do zanimljive naredbe predsednika države Redžepa Tajipa Erdogana.

 (Dalje)

Audi Q3

Audi je saopštio da je širom sveta u prvih devet meseci ove godne prodao 1.357.100 svojih vozila, što je za 3,6 odsto manje nego u istom periodu 2018.

 (Dalje)