home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Jaguar XE

Nakon što je proizvođač automobila Jaguar Land Rover (JLR) zabeležio pad prodaje u Evropi i Kini, kompanija je privremeno zatvorila svoje fabrike.

 (Dalje)Volkswagen e-Up

Volkswagenovi inženjeri rade na optimizaciji troškova, ali brojne su prepreke u razvoju najpristupačnijeg električnog automobila.

 (Dalje)

Mobilni u vožnji

Sistem se aktivira ako se telefon koristi bez Bluetooth uređaja

Problem nepravilnog korišćenja mobilnih telefona u vožnji, koje može dovesti i do najtežih saobraćajnih nezgoda, je globalan.

 (Dalje)

Mazda CX-3

Da nekada nije dobra vest odlična prodaja, na svojoj koži upravo oseća Mazda

Odlična prodaja SUV-a CX-5 i CX-3 koje beleži Mazda, može dovesti do velikih kazni zbog toga što na nivou flote prodatih vozila beleži prevelik nivo emisije CO2. Prošle godine Mazda se flotama ujedinila sa Toyotom i tako smanjila prosečnu emisiju CO2, ali je pitanje da li će takva strategija važiti i za 2019.

 (Dalje)

Kia Sportage

Kia u martu u svetu prodala 242.617 vozila

Iz korporacije Kia Motors javljaju da su u martu širom sveta prodali 242.617 vozila. To je malo više nego u martu prošle godine kada su prodali 242.608 vozila.

 (Dalje)

Mercedes 190 SL

Kada na našoj fejsbuk stranici podelimo oglas sa automobilom starim dvadeset, trideset ili više godina, često se pojave komentari koji njegovu cenu upoređuju sa cenama novijih ili čak potpuno novih automobila.

 (Dalje)

Peugeot 308 GTi

Sportske verzije francuskih kompaktnih modela redovno privlače pažnju bogatom šminkom i moćnom motorizacijom, ali kako stvari stoje, uskoro će postati ugrožena vrsta.

 (Dalje)

Haval F7

Prodaja automobila u Kini ponovo je u martu pala, ali je pad bio manji nego u prethodnim mesecima.

 (Dalje)

Volkswagen fabrika

Nova fabrika kompanije Folksvagen biće otvorena u Bugarskoj ili u Turskoj, što znači da Srbija više nije kandidat.

 (Dalje)

Opoziv za Nissan Rogue

13 Apr 2019 - 15:10 Vesti Link
Nissan Rogue

Američka agencija za bezbednost u saobraćaju opozvala je 675.000 jedinica Nissan Rogue napravljenih 2017-2018.

 (Dalje)

Volkswagen Gol

Slabiji tržišni uskovi u Kini i Južnoj Americi u martu su uzrok pada prodaje Volkswagenovih vozila, saopštila je ova kompanija sa sedištem u Wolfsburgu.

 (Dalje)

Lada 4x4 Urban

Ruski proizvođač automobila AvtoVAZ obustaviće na neko vreme izvoz automobila marke Lada u Evropu, najavio je predstavnik ove kompanije, preneli su ruski mediji.

 (Dalje)

Autonomni Ford

CEO Forda, Jim Hackett, rekao je na “Detroit Economic Club” događaju da je proizvođač “precenio” koliko brzo će potpuno autonomni automobili biti dostupni, preneo je Bloomberg.

 (Dalje)

VW logo

Priština je uputila poziv kompaniji Folksvagen da investira na Kosovu i Metohiji, preneo je prištinski portal Telegrafi. com.

 (Dalje)

Prodaja Forda Ka+ u Evropi nije na zadovoljavajućem nivou (bez obzira što je obnovljen prošle godine kada je prikazan i Ka+ Active) pa nije iznenađenje da su u kompaniji odlučili da ga izbace iz svoje ponude na Starom kontinentu.

 (Dalje)