home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Bicikle

Kako prenosi Tanjug, novosadska biciklistička inicijativa podnela je Ministarstvu zaštite životne sredine i Vladi Srbije predlog da subvencioniše kupovina bicikala, kako bi se smanjilo zagađenje.

 (Dalje)Capri

Zainteresovani će u Velikoj Britaniji uskoro moći da isprobaju autonomne kapsule koje će prevoz putnika obavljati potpuno samostalno, bez supervizije ljudskih vozača.

 (Dalje)

Subaru EV

Subaru definitivno nije jedina kompanija koja želi da sve svoje resurse preusmeri na eletrična vozila.

 (Dalje)

Muzej Škodinih automobila u Čačku

Neki automobili nakon godina vožnje i hiljade kilometara puta ostavljenih iza sebe, završe na optadu ili kao staro gvožđe, a samo retki postaju – oldtajmeri.

 (Dalje)

AVIS Mercedes B Klase

Emil Frey Auto Centar, ovlašćeni diler i servisni centar za Mercedes-Benz i smart vozila, isporučio je flotu od dvadeset Mercedes-Benz B-Klasa kompaniji AVIS.

 (Dalje)

G-Drive Diesel gorivo

21 Jan 2020 - 21:57 Vesti Link
G-Drive Diesel gorivo

Za siguran start i na "debelom" zimskom minusu, NIS predstavlja G-Drive Diesel gorivo, koje je pouzdano i do -30 oC

 (Dalje)

Jaguar I-Pace

„Beograd je najzagađeniji grad u Evropi“, „Vazduh koji dišemo je opasan“, „Građani u strahu zbog zagađenosti vazduha“, samo su neki od naslova koji već nedeljama pune novinske stubce i predstavljaju jednu od glavnih tema kojom se bave elektronski mediji.

 (Dalje)

Mitsubishi Outlander

Racija je sprovedena u utorak u prostorijama nemačke filijale automobilskog koncerna Mitsubishi zbog sumnje u manipulacije dizel motorima, a pokrenut je istražni postupak i protiv centrale te kompanije u Japanu.

 (Dalje)

Peugeot 208

Saloni automobila su danas kudikamo drugačiji nego ranije. Za velike promene je pre svega zaslužna nova tehnologija, pa se tako proizvođači za svoje premijere sve više odlučuju na manja događanja koja su često i jeftinija od izlaganja na salonu.

 (Dalje)

Porsche fabrika

Kako prenosi Tanjug, američki predsednik Donald Tramp izjavio je da ozbiljno razmišlja da uvede carine na uvoz evropskih automobila, ukoliko SAD i Evropska unija ne uspeju da postignu sporazum o trgovini.

 (Dalje)

Sono Sion

Nemački Sono Motors već nekoliko godina najavljuje svoj solarni električni automobil Sion, a kako stvari sada stoje njegova proizvodnja će konačno startovati krajem ove godine.

 (Dalje)

Joby Aviation

U najnovijem krugu finansiranja koji je zatvorio američki startap Joby Aviation prikupljeno je ukupno 590 miliona američkih dolara za projekat letećih taksija.

 (Dalje)

OMV Super kartica

Kompanije OMV Srbija i program za nagrađivanje lojalnosti Super Kartica, nastavile su uspešnu saradnju uključivanjem OMV-a u ovaj program. Kupci na OMV benzinskim sada imaju mogućnost da sakupljaju bodove i uživaju u prednostima koje sa sobom nosi Super Kartica. Kada prikupe dovoljan broj bodova, potrošači mogu te bodove da iskoriste za umanjenje računa tokom budućeg plaćanja na OMV stanicama, ali i kod drugih partnera učesnika u programu Super kartice.

 (Dalje)

Ferrari na aukciji

Na aukciji koja je nedavno održana u Arizoni, lažni Ferrari je prodat po mnogo višoj ceni od početne, pa čak i višoj nego što košta novi Ferrari, prenosi Index.hr.

 (Dalje)

Šta vozi šef Bugattija?

21 Jan 2020 - 01:05 Vesti Link
Porsche Panamera Sport Turismo

Bugattijeva budućnost bila je glavna tema intervjua sa prvim čovekom firme, pored izbora automobila.

 (Dalje)