home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nissan Leaf

Velika Britanija pregovara sa šest firmi o izgradnji fabrika baterija za električna vozila, piše Financial Times, pozivajući se na upućene izvore.

 (Dalje)Steffen Cost

Kia Europe imenovala je Steffena Costa za novog podpredsednika operacija. Njegovo imenovanje došlo je nakon što je dosadašnji izvršni direktor Emilio Herrera postao predsednik i izvršni direktor Kia Iberia. Cost će raditi u centrali Kia Europe u Frankfurtu i biće odgovoran predsedniku kompanije, Jasonu Jeongu.

 (Dalje)

Renault Megane

Francuski istražni organi optužili su Renault za prevaru u vezi sa emisijama dizel motora. Istraga je povezana sa skandalom koji je izbio kada je Volkswagen prizano da je varao na testovima pre skoro šest godina.

 (Dalje)

Dacia logo

Objavivši novu strategiju početkom ove godine, Dacia je dala do znanja da okreće novu stranicu u svojoj istoriji. Novo poglavlje odražava se u novom logotipu, amblemu, bojama i terenima koje tek treba pokoriti.

 (Dalje)

Honda Clarity

Honda će ukinuti proizvodnju modela Clarity. Razlog leži u sporoj prodaji, sudeći po pisanju japanske publikacije Nikkei. Takođe će u „penziju“ otići Legend i Odyssey, pišu Vrele Gume.

 (Dalje)

Mazda MX-30

Mazda je još jedan u nizu proizvođača automobila koji je objavio planove za elektrifikaciju svoje palete modela na dugom putu ka postizanju ugljenične neutralnosti do 2050. godine.

 (Dalje)

EKO Serbia

Beograd, 17. jun 2021. – Komanija EKO Serbia, koju čini maloprodajna mreža od 55 benzinskih stanica, predstavila je novo, premium EKO Racing 100 RON gorivo. EKO Racing 100 RON je gorivo nove generacije, unapređene formule aditiva, povećane za 50% u poređenju sa prethodnom generacijom vrhunskog benzina.

 (Dalje)

Ford Hoonitruck

Profesionalni američki reli vozač Ken Block je početkom ove godine najavio okončanje desetogodišnjeg partnerstva s Fordom, a od tada smo u prodaji videli nekoliko njegovih legendarnih gymkhana i rallycross automobila. Jedan od njih je postao i Ford Hoonitruck.

 (Dalje)

Gorilla Glass

Sitni kamenčići će vam u sekundi promeniti raspoloženje za upravljačem vozila. Često će ih podići neka vozila ispred vas i završiće baš na vetrobranskom staklu. Ako imate sreće, neće se dogoditi ništa, a ako ste s njom posvađani, ostaće mala pukotina koja će se s vremenom širiti i zamena će biti neophodna.

 (Dalje)

Rimac Automobili

Reuters je preneo informaciju nemačkog Manager Magazina koji se poziva na izbore bliske kompanijama, a koji tvrdi da Rimac Automobili u 2022. planiraju da izađu na berzu te da će vrednost kompanije biti oko 5 milijardi evra.

 (Dalje)

Nissan Qashqai

Nissanova fabrika u Sunderlandu obeležava početak proizvodnje treće generacije Qashqaija te koristi priliku da bi inspirisala buduće generacije radnika u proizvodnji i inženjerstvu.

 (Dalje)

Ford Bronco

Godinu dana nakon premijere, novi Bronco ušao je u serijsku proizvodnju

Ford je u julu 2020. vratio u život čuveno ime iz svoje prošlosti, a tržište ga je spremno dočekalo pa je do danas američki proizvođač primio preko 190.000 rezervacija, a više od 125.000 kupaca već je naručilo svoj primerak i sada nestrpljivo čekaju da izađe iz fabrike u Mičigenu, piše B92.

 (Dalje)

Toyota Land Cruiser

Moćan terenski model Land Cruiser je oduvek bio dragulj u Toyotinoj gami modela. Izuzetno sposoban na terenu osvojio je svet, već generacijama koriste ga vojske, razne službe, lovci, rekreativci, porodice...

 (Dalje)

Porsche Cayenne Turbo Coupe

Porsche će krajem juna predstaviti i Cayenne Turbo Coupe sa 631KS koji će biti dostupan samo u verziji sa 4 sedišta. Kao najava za skoru premijeru služi i vest da je ovaj model (i dalje pod blagom kamuflažom) pre nekoliko dana oborio rekord za serijska SUV vozila na nemačkoj stazi Nirburgring.

 (Dalje)

Nissan Skyline

Nissan je jedna od automobilskih marki koja ima najheterogeniju ponudu na globalnom planu. Budući da je aktuelni trend unutar automobilske industrije unifikacija, definitivno je neophodno usvajanje novog poslovnog plana. Naravno, limuzine su najosetljivije s obzirom na trendove, ali je Skyline bezbedan. Ipak, ljubitelji Nissana još uvek ne treba da budu previše oduševljeni.

 (Dalje)