home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Cyberwhistle

Iako je lansiranje Cybertrucka odloženo, u Tesli imaju novi hit.

 (Dalje)Pontiac & Yugo

Prošle nedelje na društvenim mrežama se pojavio promotivni spot čoveka koji se predstavlja kao kandidat za guvernera Mičigena. U njemu ništa ne bi bilo neobično da mu kao “vreća za udaranje” nije poslužio tridesetak godina star Yugo.

 (Dalje)

Mercedes kolica za bebe

* Kolica su napravljena uz pomoću nemačkog Hartana, a u ponudi su modeli AVANTGARDE, PERFORMANCE i AMG GT

 (Dalje)

Brzina

Da nekim vozačima ne bi bilo loše porazgovarati s psihologom, manje-više svi smo svesni. Evo jednog dobrog primera… Prošlog vikenda je uhapšen 26-godišnji Poljak nakon što je velikom brzinom preticao policijski automobil na holandskom autoputu A16. Kada su mu policajci predočili da je vozio brzinom od 173 km/h, rekao je da je vozio puno brže.

 (Dalje)

Auto sa kravljim izmetom

Kako bi se rešila problema, posegnula je za dobrim starim rešenjima

Klima se najčešće pokvari tokom nesnosnih vrućina, a upravo se to dogodilo Indijki Sejal Shah na njenoj Toyoti Corolli. Posegla je za "uradi sam" rešenjem, a išlo je u smeru dodatne izolacije na automobilu. Izbor je pao na ono što se koristi već decenijama, pa i vekovima, a to je smesa blata i kravlje balege, piše Index.hr.

 (Dalje)

Ovce

Volkswagenova fabrika Chattanooga u SAD trenutno zapošljava 4000 ljudi i stado od 50 ovaca koje pomažu novom solarnom projektu kompanije.

 (Dalje)

Prelazi za rakove

U Australiji milioni rakova izlaze iz šume na Božićnom ostrvu da bi se razmnožavali u okeanu, a lokalne vlasti će zaustaviti saobraćaj i zatvoriti puteve (ponekad u kratkom roku, kaže Odeljenje za parkove) da bi osigurale siguran prolaz. Negde to nije moguće pa su postavljeni nadvožnjaci.

 (Dalje)

Lancia Fulvia

Automobil koji je parkiran na istom mestu u Italiji tokom 47 godina postao je pravi gradski spomenik.

 (Dalje)

Arturo Vidal

Fudbaler milanskog Intera Arturo Vidal pohvalio se na društvenim mrežama svojim novim automobilom.

 (Dalje)

Medved na putu

Na magistralnom putu Bihać - Bosanski Petrovac, na lokaltetu Lipa, zvanično je postavljen prvi saobraćajni znak "medved na putu, vozači oprez" sa siluetom mrkog medveda.

 (Dalje)

Tesla dim

Ako ste mislili da je vlasnik Teslu preradio ugradnjom dizelskog motora, prevarili ste se.

 (Dalje)

Shibuya

Prelaz Shibuya u Tokiju je najprometniji na svetu. Kad se upali zeleno svetlo na semaforu za pešake, prelaz prosečno koristi oko 2500 ljudi. I tako svaka tri minuta, pa neke procene kažu da svakog dana ovim prelazom prođe i do pola miliona ljudi.

 (Dalje)

Lamborghini u jezeru

Kako navodi austrijska policija, incident se dogodio u utorak oko 23h, kada je Lamborghini sa 31-godišnjim vozačem i 40-godišnjim suvozačem skrenuo na parking pored jezera Mondze.

 (Dalje)

Semafor

Crveno-zeleni semafori za pešake su standard u celom svetu, pa na svakom delu zemaljske kugle možemo razumeti šta se od nas traži na pešačkim prelazima. Osim onih koji jurišaju po prelazima i kad im je crveno pa ugrožavaju vlastite živote.

 (Dalje)

Polcija parking

Ako se ne radi o parking mestu, važno je pogledati da li ste vozilo parkirali na sigurno mesto.

 (Dalje)


1 2 3 ... 165 166 167  Sledeći»