home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Zastava 101

Đorđe Aleksić je za 44 dana prešao 13.000 kilometara i ostvario svoj dečački san da obiđe Evropu u „zastavi 101“.

 (Dalje)Hummer s Rolls-Royceom na krovu

Influenseri s istoka se poslednjih nedelja očigledno takmiče u neobičnoj još jednoj potpuno nepotrebnoj "disciplini": ko će putem provozati skuplju kombinaciju automobila, od kojih je jedan na krovu drugog.

 (Dalje)

Volkswagen Santana

Od predstavljanja prve generacije 1983. godine, Volkswagen Santana je bila jedna od najpopularnijih limuzina u Kini. Model prve generacije se proizvodio lokalno do početka 2013., a sada je pronađena do sada nepoznata zaliha novih automobila.

 (Dalje)

Meteorit pao na parkirani Renault Clio u Francuskoj?

Šta biste prvo učinili da krenete na posao u ponedeljak ujutro, pa na krovu svog parkiranog automobila zateknete rupu od pola metra? Da li bi prvo zvali policiju, vatrogasce ili osiguravajuću kuću? S ovakvim se problemom susreo jedan Francuz s periferije Strazbura ove nedelje. Na njegovom Renaultu Clio druge generacije je preko noći osvanula ogromna rupa.

 (Dalje)

Tesla light show

U pokušaju obaranja svetskog rekorda u finskom mestu Espoo, na trkačkoj stazi Vermo, okupilo se više stotina vlasnika automobila marke Tesla, kako bi priredili usklađenu predstavu. Dosadašnji rekord za ovakvo okupljanje je iznosio 255 automobila okupljenih u nemačkom mestu Hamm pre samo dva meseca. Međutim, organizator Tesla Club Finland je uspeo da taj rekord gotovo utrostruči.

 (Dalje)

Genesis G90

Suprotno očekivanjima radi se o limuzini, a ne o nekom supersportskom automobilu

U potrazi za najvećim poklopcem motora svi će verovatno pomisliti na Dodge Viper s ogromnim panelom ispod kojeg nervozno grglja takođe impozantni V10 motor. Danas važe neka druga pravila, pa tako najveći poklopac nalazimo u Koreji.

 (Dalje)

Adidas X Crazyfast Bugatti

Zbog ograničene serije od samo 99 pari, Adidas i Bugatti će ih ponuditi putem aukcije na Adidas Collect Web 3 platformi, gde će aukcija biti održana od 8. do 11. novembra

 (Dalje)

Dalmatinac pokušao da napumpa gumu vatrogasnim aparatom

U videu s jedne nadzorne kamere, navodno nastalom negde u Dalmaciji, zabeležen je zabavan prizor. Umesto da se posluži obližnjim kompresorom, čovek je za pumpanje gume pokušao da iskoristi vatrogasni aparat.

 (Dalje)

Napušteni Ford salon u Nemačkoj

Unutra su modeli Sierra, Escort, Fiesta i Orion, sve novo i zaključano u vremenskoj kapsuli od oko 1986. godine.

 (Dalje)

Kazna

Čoveka po imenu Konor Kejto uhvatila je kamera u američkoj državi Džordžiji u prekoračenju brzine. Prema izveštaju američkog kanala WSAV, vozač je jurio oko 145 km/h umesto dozvoljenih 90 km/h. Na kućnu adresu mu je stigla kazna. Obavešetenje o kazni nije ga iznenadilo, ali je skoro pao s nogu kada je video iznos kazne – 1.480.038,52 dolara (oko 1,4 miliona evra).

 (Dalje)

Zaglavljeni Nissan

Žena tvrdi da je pratila navigaciju pa je zaglavila auto na pešačkoj stazi…

Amerikanci su naviknuti na široke puteve, na kojima ne moraju preterano da razmišljaju o prostoru. Dolazak u Evropu mnogima je šok, pogotovo kada moraju da voze u Velikoj Britaniji, gde je i upravljač na drugoj strani. Jedna Amerikanka, s još jednom prijateljicom u autu, uspela je da zaglavi Nissan Juke izmađu dva kamena zida na uskoj stazi u velškom gradu Tenbiju.

 (Dalje)

Zastava 750 SC

Legendarni Fića i danas ima mnogo poklonika, a među njima je i mladi bračni par iz Beograda, Jovana i Marko, koji u svojoj kolekciji imaju i jednog zanimljivog Fiću.

 (Dalje)

DeLorean DMC-12

Primerak legendarnog modela DeLorean DMC-12 s malom kilometražom napokon je "spašen" iz skladišta u Viskonsinu gde je proveo više od 20 godina, a novi vlasnik namerava da ga ponovo vrati u život.

 (Dalje)

Hotel

Hoteli se trude da ugode gostima na sve moguće načine, a jadan od njih, smešten uz aerodrom u Frankfurtu je otišao najdalje od svih. Po uzoru na neke stambene zgrade hotel b’mine je omogućio gostima da spavaju s pogledom na svoj automobil. Pomoću posebnog lifta vozilo se podiže do sobe, gost će ga parkirati na balkonsku površinu koja je na nekoliko metara od kreveta i to je to.

 (Dalje)

Rivian R1T

Detailing je danas sve popularniji, što uključuje i manja oštećenja laka. Kod većih oštećenja još uvek je najčešća klasična popravka kod limara i lakirera.

 (Dalje)


1 2 3 ... 180 181 182  Sledeći»