home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Garaža

Pre dve godine digla se velika medijska buka oko kuće u nizu koja se u Amsterdamu prodavala za 1,5 miliona evra. Dok je ove godine glavna priča tražena cena za parking garažu u jednom od boljih kvartova Amsterdama koja se sasvim približila iznosu od milion evra.

 (Dalje)Bruce Willis

Američki glumac Bruce Willis je ponovio svoju omiljenu ulogu Johna McClanea iz serijala "Umri muški" (Die Hard) u reklami za automobilske baterije istog imena – DieHard.

 (Dalje)

Audi A3

Uputstvo za upotrebu vozila ne spominjemo tako često, mada je reč o zaista važnom priručniku, koji nam kao vlasnicima automobila može često mnogo pomoći.

 (Dalje)

Belgijska policija

Dobra stara represija u većini slučajeva pomaže, a taj metod koriste sve saobraćajne policije sveta. Izvesnost kazne primiri mnogo vozače, a nekima na žalost ne pomaže ni to. Međutim, to je neka druga priča. Belgijska policija nedavno je u blizini mesta Namur organizovala kontrolnu tačku. Proveravani su vozači, odnosno testirani su na prisutnost alkohola u organizmu.

 (Dalje)

Jugićem pretiče Teslu

Fotografija snimljena kod Zadra u Hrvatskoj nasmejala je mnoge ljubitelje automobila. Objavljena je na Fejsbuk stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca.

 (Dalje)

Sedišta 90k

Ova sedišta stara 68 godina vrede više od potpuno novog luksuznog automobila. U čemu je stvar? Komplet istrošenih auto sedišta se prodaje u Sjedinjenim Državama za visokih 90.000 USD, zahvaljujući njihovoj tituli  – prva sedišta ikada napravljena za Corvette.

 (Dalje)

Mazda torba

Početak devedesetih godina prošlog veka je lepo vreme za Mazdu, sa MX-5 japanska kompanija je imala globalni hit, a 1991. je osvojila i trku 24 sata Le Mana s prototipom 787B s Wankelovim motorom. Mazdini direktori su iste godine osmislili interno takmičenje za svoja odeljenja, a ideja je bila kreirati neobično vozilo.

 (Dalje)

Clint Johnson

Koliko puta ste se pri kupovini automobila osećali kao da ste loše prošli?

Kupci neretko iz salona izađu s automobilom koji nisu ni nameravali da kupe, a onda se vremenom desi otrežnjenje, a ono po pravilu potvrdi da niste prošli najbolje. Međutim, postoje izuzeci, a ovaj primer definitivno spada u red dobrih vesti.

 (Dalje)

Automobil koji je svojom pojavom početkom ovog veka nemoguće učinio mogućim, otišao je u istoriju nakon 450 proizvedenih primeraka.

 (Dalje)

Kanta za Ginisa

Mladi 28-godišnji inženjer iz Velike Britanije, 28. septembra, postavio je novi Ginisov rekord nakon što je svoju zelenu kantu za otpad pretvorio u trkačku mašinu koji može da postigne brzinu do 65 km/h.

 (Dalje)

Ford Lilanga

Trgovina starim automobilima je danas vrlo profitabilan posao, posebno kada su u pitanju egzotični primerci klasika prošlog veka.

 (Dalje)

Honda Odyssey

Odmah ćemo rešiti nepoznanicu – to je Honda Odyssey koji se prodaje u SAD-u. S modelskom godinom 2019. i višim nivoima opreme Touring i Elite, Odyssey ima ugrađeni usisavač, koji je spakovan u bočnoj strani prtljažnika.

 (Dalje)

Prodavao lubenice iz prtljažnika Lamborghinija

Hurriyet Daily News izveštava da je turska policija kaznila iranskog blogera koji je na ulici prodavao lubenice.

 (Dalje)

Dozvola

Niko ne voli da padne na testovima i vožnji, ali to realno svakome može da se desi. Međutim, kada vam to hronično ne uspeva, ne ostaje vam ništa nego da budete uporni

 (Dalje)

Aston Martin DB5 Junior

* Pravi ga Little Car Company, a radi se o umanjenoj replici originalnog Aston Martina DB5

 (Dalje)


1 2 3 ... 156 157 158  Sledeći»