home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Porsche radni sto

Ukoliko ste veliki ljubitelj automobila nemačkog brenda Porsche, predstavljamo vam neverovatni sto kreiran originalnim delovima legendarne linije 911 ovog proizvođača.

 (Dalje)Eagle Talon u šumi

Možete li zamisliti kako izgleda proces detaljnog čišćenja automobila koji je 10 godina proveo u šumi, odnosno na mestu sa kojeg nije uopšte pomeran?

 (Dalje)

Aurus Senat

Ruski predsednik Vladimir Putin je prvi put seo za upravljač svoje nove limuzine Aurus Senat. Putin je to učinio na posebnom mestu – stazi u Sočiju, na kojoj je krajem prošlog meseca održana trka Formule 1, a slavio je Luis Hamilton.

 (Dalje)

McLaren Speedtail

Svih 106 primeraka koji će biti proizvedeno dobiće pozlaćenu 18-karatnu pločicu proizvođača.

 (Dalje)

BMW MIG23

Autoentuzijasta je odlučio da se provoza u svom automobilu na mlazni pogon i postao internet zvezda

Na YouTube-u je objavljen snimak testiranja automobila sa ugrađenim turbo-starterom mlaznog motora iz aviona MiG-23, prenosi TV Zvezda.

 (Dalje)

Iranski Lamborghini

Iranski tim inženjera je predstavio automobil na kome je radio četiri godine, a to je praktično kopija Lamborghinijevog modela Murcialago SV.

 (Dalje)

WRC biciklista

Večno pitanje je da li se brže putuje na dva ili na četiri točka. Ovaj put nam odgovor daje intenzivna trka niz brdo Lousã u Portugalu, i to sa dva potpuno različita načina prevoza.

 (Dalje)

Ford Mustang RTR

Ford Performance je jedan od brendova koji razvija svoje automobile na stazi Nirburgring, a ovoga puta vreme kruga nije bilo u fokusu.

 (Dalje)

Yugo

Tito, Dubrovnik, Boba Živojinović, Dragan Džajić, maskota Vučko za ZOI održane 1984. godine u Sarajevu, i naravno "jugo", bili su simboli po kojima je nekada bila poznata Jugoslavija širom sveta.

 (Dalje)

Cadillac Beast

Automobili državnika su uvek privlačili pažnju, a posebno kada su u pitanju predsednici Rusije i SAD. Pre nekoliko meseci smo videli kako izgleda nova limuzina kojom će se voziti Vladimir Putin, a novu "mašinu" ima i Donald Tramp.

 (Dalje)

Škoda Kodiaq parkiranje

U velikim gradovima se sve češće događa da stanovnici uzimaju zakon u svoje ruke i kažnjavaju vozače koji nepropisno parkiraju automobile. Oni manje ljuti se zadovoljavaju porukama upozorenja zakačenim za brisač, ali sve je više onih koji pribegavaju vandalizmu i prave štetu na nepropisno parkiranom vozilu.

 (Dalje)

Lamborghini Aventador radni sto

* Sto je proizvod poljske firme Design Epicentrum Manufacture, širok je 1900 mm, a napravljen je ručno (od fiberglasa)

 (Dalje)

Porsche pomogao biciklisti da dostigne 240 km/h

Porsche Cayenne Turbo vukao je bicikl do 177 km/h, a zatim je poslužio kao aerodinamični zaklon kako bi biciklista Nil Kembel samostalno ubrzao od 240 na sat.

 (Dalje)

Porsche parking

Nepoznavanje grada Rijeke i nepažnja naveli su 72-godišnjeg vozača iz Beograda, koji inače živi u Nemačkoj, da, tražeći parking skrene s puta i skupocenim Poršeom 911 završi na stepenicama između Rječine i Mrtvog kanala, nadomak gradskog parkinga na Delti u samom centru Rijeke.

 (Dalje)

Porsche traktor

U nedelju na stazi, u ponedeljek na njivi – tako bi se ukratko mogla opisati trka u kojoj će učestvovati Porscheovi traktori.

 (Dalje)


1 2 3 ... 136 137 138  Sledeći»