home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
VW navigacija

Pre GPS navigacije vozači su se dovijali na razne načine kako bi stigli do željenog odredišta, a najčešće su se oslanjali na odštampane mape i lokalno stanovništvo koje bi pitali za pravac. Ipak, čak i u 1970-tim zabeleženi su pokušaji da se napravi automobilski navigacioni uređaj koji bi pomogao vozaču da se snađe na ruti koju ne poznaje.

 (Dalje)Prespora vožnja

I spori vozači su opasnost na putu, pa i za presporu vožnju postoji kazna.

 (Dalje)

Putin Aurus

Poslednjih nedelja u centru pažnje je bila premijera nove limuzine predsednika Rusije Vladimira Putina, ali on nije jedini svetski lider koji uživa u luksuznom prevozu.

 (Dalje)

Yugo

"Pridruži nam se, druže!" - u Beogradu turisti mogu da se ukrcaju u "jugo" i posete nestalu zemlju iz prošlih vremena tim "odltajmerom", simbolom nekadašnje Jugoslavije.

 (Dalje)

Porsche 356B

Najnovije "otkriće iz ambara" je klasični Porsche 356B Super 90 Coupe iz 1962.

 (Dalje)

Rupe

„Imperfekcije“, kod nas poznatije kao „rupčage“, na putevima često predstavljaju mnogo više od samo neudobne vožnje. One mogu prouzrokovati materijalnu štetu, kako vlasniku automobila, tako i gradu, u vidu pocepanih pneumatika, oštećenih naplataka i delova oslanjanja, pa čak i karoserije. Jednog dana (kod nas možda i nikada) dronovi (bespilotne letelice) bi mogli pojednostaviti proces popravke puteva.

 (Dalje)

Jaguar Vector

Struja i voda i mačke i voda, nisu baš pojmovi koji se slažu. Međutim, postoje izuzeci, i mačke koje vole vodu, a i struja koja se može iskoristiti na vodi. Jaguar je, uz pomoć prijatelja sastavio struju i vodu i stugao do novog brzinskog rekorda na vodi za električne čamce.

 (Dalje)

Audi katamaran

BMW proizvodi motocikle, Mercedes-Benz ima snažnu liniju komercijalnih vozila koja obuhvata i kamione, a Audi za sada proizvodi samo putnička vozila, ali, i to će se uskoro promeniti jer se okreću ekstremnim katamaranima za jedriličarske regate.

 (Dalje)

Tramp Kim

Istorijski susret lidera SAD-a i Severne Koreje nije prošao i bez automobilske pikanterije

Donald Tramp je iskoristio sastanak u Singapuru kako bi se Kim Džong Unu pohvalio svojim blindiranim Cadillacom po imenu ‘Zver’.

 (Dalje)

prinudno sletanje

U autoškoli nas uče da redovno proveravamo retrovizore u vožnji kako bi imali uvid u ponašanje svih učesnika u saobraćaju oko nas. Ali šta ako nas jedan od njih ne pretekne već preleti?

 (Dalje)

LaFerrari Aperta

Lewis Hamilton je ljubitelj supersportskih automobila, tako da nikog ne iznenađuje, da je njegvoa garaža puna ekskluzivnih primeraka.

 (Dalje)

Ferrari 458 Spider

Italijanska vlada konfiskovala je Ferrari 458 Spider koji je pripadao jednom članu organizovane kriminalne grupe u toj zemlji, a vozilo je zatim ustupljeno policijskoj upravi grada Milana.

 (Dalje)

Corvette crash

Navikli smo da bogati mladi Rusi svoju bahatost temelje na uticaju roditelja, ali ima i onih koji su do novca stigli vlastitim sposobnostima.

 (Dalje)

zmija u autu

Sama pomisao da se u vašem automobilu nalazi kraljevska kobra dužine 2,7 metara, deluje zastrašujuće. U nekim zemljama sveta, takve situacije su realnost.

 (Dalje)


1 2 3 ... 130 131 132  Sledeći»