home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Travis Pastrana show

Subaru Family Huckster je konačno spreman za svoju ulogu u Gymkhani 2022, tako da je legendarni Travis Pastrana izašao na ulice Floride i napravio još jedan spektakularni show.

 (Dalje)Chevrolet Corvette 427

Automobili "pronađeni" u skladištima i garažama nakon dugog niza godina uvek privuku pažnju, a to se posebno odnosi na modele o kojima su nekada sanjali mnogi. Primer je Chevrolet Corvette C3 iz 1968. godine.

 (Dalje)

Volkswagen Italia

Jedan korisnik na Redditu je podstakao raspravu o Volkswagenovom profilu na Instagramu. 

 (Dalje)

MINI EV punjač

MINI je napravio neobično veliki punjač koji je visok oko 2,7 metara.

 (Dalje)

Volkswagen hi-tech stolica

Volkswagenovi inženjeri iz Odeljenja komercijalnih vozila u Norveškoj su se potrudili da kreiraju kancelarijsku stolicu koja bi bila zanimljivija od proseka.

 (Dalje)

Porsche 911 Soundbar 2.0 Pro

Porsche savršeno dobro zna kako naterati kupce da im daju još više svog novca. Odeljenje modnih dodataka s logom Porschea je zaista bogat artiklima.

 (Dalje)

Tesla Model 3

Nedaleko od plaže Santa Barbare u SAD-u pronađen je Teslin Model 3 kako pluta u okeanu.

 (Dalje)

Renault šala

Tesla već godinama ima praksu da debelo unapred najavljuje nove modele. Tako su Semi i Cybertruck najavljeni davno, ali ni jedan nije stigao do serijske proizvodnje.

 (Dalje)

Die Rhätische Bahn - RhB

Svetski rekord je oboren! Švajcarska Retijska železnica (Die Rhätische Bahn - RhB) u subotu je saobraćala najdužim putničkim vozom na svetu, što je potvrdio i žiri iz Ginisove knjige rekorda.

 (Dalje)

Aktivisti

Aktivisti protiv klimatskih promena pod nazivom Scientist Rebellion provalili su u Porscheov muzej u Autostadtu u Wolfsburgu. Zatim je usledilo lepljenje ruku za pod paviljona tako da niko ne može da ih ukloni. 

 (Dalje)

Bugatti sat

Bugatti se još jednom udružio s austrijskim proizvođačem pametnih satova i predstavio limitiranu seriju ručnih satova namenjenih sportistima i avanturistima dubljeg džepa.

 (Dalje)

Burnt Hair

Sve što je vezano uz Elona Muska ili njegov vodeći brend, Teslu, vrlo brzo postaje bestseler. Nije važno da li se radi o kratkim pantalonama, boci tekile ili bacaču plamena. Ako ga najbogatiji čovek na svetu promoviše, budite uvereni da će ljudi masovno kupovati. Najnoviji primer je parfem Elona Muska nazvan "Burnt Hair". Košta 100 evra, a za manje od 24 sata je prodato 20.000 bočica.

 (Dalje)

Meda

Automobili i divlji svet ne dolaze često u dodir. Međutim, u nekim delovima SAD, to nije slučaj.

 (Dalje)

Lamborghini med

Lamborghini je definitivno najpoznatiji po svojim superautomobilima, ali ima i neke druge proizvode.

 (Dalje)

Mini po ukusu Dejvida Bouvija

Malo je toga što se ne zna o Dejvidu Bouviju. Bio je umetnik koji je neprekidno istraživao, definisao i redefinisao svet oko sebe, stvorivši nezaboravna umetnička dela. Ujedno, bio je prepoznatljiv po svojoj ljubaznosti, uzdržanom smislu za humor i visprenosti.

 (Dalje)


1 2 3 ... 172 173 174  Sledeći»