home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Volkswagen Half-track Fox

Volkswagen je završio restauraciju jednog posebnog kombija T1. Poluguseničar koji je konstruisan šezdesetih godina prošlog veka je dugo čekao obnovu i napokon je zasijao…

 (Dalje)Nissan Ariya e-4ORCE

Nissan je objavio svoje partnerstvo sa škotskim avanturistom Krisom Remzijem koji će se sledeće godine uputiti na električnu avanturu od Severnog pola do Južnog pola.

 (Dalje)

Alpine kazna

Saobraćajne kamere su prilično precizne, ali ni one nisu bez greha. To pokazuje i primer iz Francuske. Vlasnik spotskog modela Alpine A110 je na kućnu adresu dobio pisamce od policije. Kada vam stigne prepoznatljiva koverta ili preporučna pošiljka sa suda znate i sami da nije dobro.

 (Dalje)

Drvena stolica

Možda je Nemačka pravosudni El Dorado, ali ni tamo nije sve idealno. Evo, u Severnoj Rajni-Vestfaliji policija je zaustavila Volkswagen s neverovatnim komadom dodatne opreme.

 (Dalje)

DDR dokumenta

Nemačka policija ga je zaustavila na autoputu zbog registarskih tablica nekadašnje Nemačke Demokratske Republike (DDR), države koja ne postoji duže od tri decenije.

 (Dalje)

Jedinstvena hotelska usluga

Hoteli se trude da ugode gostima na sve moguće načine, a jadan od njih, smešten uz vazdušnu luku u Frankfurtu je otišao najdalje od svih. Po uzoru na neke stambene zgrade hotel b’mine je omogućio gostima da spavaju s pogledom na svoj automobil.

 (Dalje)

Tetovaža

Ljubav prema automobilima i markama je tolika da će ih neki tetovirati na svoja tela.

 (Dalje)

Lego Ferrari F40

* Napravljen od 358.000 kockica, težak 1361 kg

 (Dalje)

Suzuki račun

Tokom dve godine, jedan usamljeni automobil stajao je na novozelandskom aerodromu čekajući svoje vlasnike da se vrate, a bez ikakvog iznenađenja, računi koje je do sada prikupio prilično su veliki.

 (Dalje)

Škoda Octavia na balvanima

Vozači na putu A7 u blizini Goettingena (Nemačka) bili su prilično začuđeni kada su videli  kamion i prikolicu za prevoz drvenih trupaca na kojoj je bila Škoda Octavia Combi.

 (Dalje)

Bugatti kupovina

Znate onu situaciju kad vas ponese atmosfera pa u prodavnici kupite više nego što ste planirali? A sad zamislite da se nađete u Bugattijevoj fabrici.

 (Dalje)

Ferrari SF90 Stradale

U Ferrariju su odlučili da jedan SF90 Stradale opreme neobičnim Kuroki Superstone Bleach Denimom.

 (Dalje)

Policija

Neimenovanog starijeg muškarca (70) zaustavili su policajci u engleskom Staffordshireu zbog rutinske provere. Kako prenosi BBC, neko je možda i ranije prijavio vlasnika kombija. Policajci su od vozača zatražili idokumenta i dokaz o osiguranju, ali im je rečeno da takvih dokumenata nema.

 (Dalje)

Leopard

U Indiji je proizvodnja u fabrici Mercedesa zaustavljena na gotovo šest sati. Razlog je viša sila, u fabrički krug je ušetao veliki leopard.

 (Dalje)

Hummer H1 X3

Arnold Schwarzenegger je privukao pažnju novinara kada je vozio vojni Humvee po ulici, izazvavši ludilo za drumskim Hummerima koje su kupci voleli. Međutim, čak bi i The Terminator, međutim, bio zapanjen najnovijom kreacijom Rainbow Sheikha (aka Sheikh Hamad bin Hamdan Al Nahyan) iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, prevelikog Hummera H1 nazvanog “X3”.

 (Dalje)


1 2 3 ... 168 169 170  Sledeći»