home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Dacia termofor

Dacia je u određenim britanskim salonima ponudila besplatne termofore čime je "bocnula" BMW i još neke proizvođače zbog njihove "pretplate na grejanje sedišta".

 (Dalje)Punjenje Tesle

Neverovatan video ili samo nameštaljka, procenite sami

Iskreno se nadamo da se radi o nameštaljci jer je nemoguće zamisliti da postoji neko ko nije čuo za Teslu i pogon na struju. A upravo to sugeriše ovaj snimak u kome dve devojke pokušavaju da napune Teslu gorivom.

 (Dalje)

Polestar Snow Space

Polestar je otvorio svoj prvi izložbeni prostor koji je u potpunosti napravljen od snega, a nazvan je Polestar Snow Space.

 (Dalje)

Tesla u bazenu

12 Jan 2023 - 18:35 Zanimljivosti Link
Tesla u bazenu

Jedan Tesla automobil je završio u bazenu nakon što je žena slučajno pritisnula papučicu gasa umesto kočnice i probila dvorišni zid u Kaliforniji, piše Insider.

 (Dalje)

Tunel

Veliki svetski tuneli su prava čuda modernog građevinarstva. Neki od njih idu ispod površine mora i okeana, neki su probijeni u planinana, a svima im je zajedničko da uveliko nadmašuju dužinu od deset kilometara.

 (Dalje)

Isuzu pick-up

Život piše svakakve priče, a ovo je jedna od zanimljivijih. Naime, Daily Mail javlja o avanturama bračnog para na Tajlandu. Muškarac je morao da obavi nuždu na putu za pokrajinu Maha Sarakham. Međutim, budući da u blizini nije bilo mesta za odmor, Tajlanđanin je sa svojim Isuzu pick-upom stao uz put i obavio posao u džungli.

 (Dalje)

Tesla s agregatom

Iako je utisak da su sva luksuzna vozila iz Ukrajine stigla na Zapad u prvim danima sukoba, postoje i ona koja su ostala. Među njima je i Tesla Model 3, čiji vlasnik se na originalan način snašao kako bi premostio probleme u ukrajinskom elektroenergetskom sistemu.

 (Dalje)

Seat Alhambra

Na graničnom prijelazu između Nemačke i Švajarske policajci su se nemalo iznenadili kada su u monovolumenu sa sedam sedišta otkrili 23 osobe, među kojima 14 dece, saopštila je policija u utorak.

 (Dalje)

Tiffany & Co sat

Tiffany & Co je predstavio dva sata inspirisana automobilima kao deo svoje kolekcije Time for Speed. Nijedan od ova dva sata nije jeftin.

 (Dalje)

Lamborghini Aventador SVJ art car

* Kreaciju potpisuje italijanska umetnica Elisa Chana Cecchetti

 (Dalje)

Mini pretinac

Izuzev najjeftinijih gradskih automobila, svi ostali imaju pretinac ispred suvozača, a neki i dva. Vlasnica ovog auta to nije znala. 

 (Dalje)

Volkswagen reklama

Ako se sećate Volkswagenove reklame u kojoj je baka prodala svoj Golf treće generacije mladiću i njegovom ocu, sada je ova priča dobila svoj nastavak.

 (Dalje)

Honda F1

Mada se formalno povukla iz Formule 1 na kraju 2021., Honda ozbiljno razmatra povratak na stazu 2026. kao snabdevač pogonskim jedinicama.

 (Dalje)

BMW Tokyo Auto Salon

Izložbeni prostor BMW-a za Tokyo Auto Salon biće u formi karakteristične maske koja je toliko velika da vozila mogu da se parkiraju unutar nje.

 (Dalje)

Isporuka automobila

Najveći nemački portal za kupovinu polovnih automobila Mobile.de, omogućio je kupovinu klikom miša, preko interneta. Želeći da naglasi i reklamira tu opciju, prvoj ženi koja je kupla auto online isporučio je automobil u Hamburgu u ogromnoj kutiji za cipele. 

 (Dalje)


1 2 3 ... 173 174 175  Sledeći»