home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Tesla Model 3

 (Dalje)BMW šolja

Prva jutarnja kafa, pa još u BMW fazonu. Može li bolje?

 (Dalje)

Lamborghini Countach

U pitanju je 1981 Countach 500S (Lamborghini je napravio samo 321 primerak ove verzije), pokreće ga 4,8 litarski V12 motor, dok se vrednost procenjuje na oko 300.000 dolara

 (Dalje)

kazne

U četvrtak 9. avgusta policija i sudski izvršitelji su u ruskom Volgogradu izveli zajedničku akciju hapšenja. Pomalo neobično, meta njihove racije nije bio neki pljačkaš ili ubica nego vozač! I to kakav vozač!

 (Dalje)

Kuća karting

Spadate u one koji obožavaju da voze karting, ali ne želite skupo da plaćate svaku vožnju? Pred vama je jedinstvena mogućnost, da imate sopstvenu karting stazu - nažalost, ponovo je najveća prepreka cena, koja je astronomska.

 (Dalje)

Aerosmith

International Harvester Metro iz 1964. pronađen u Masačusetsu je ujedno i prvi touring van koji je koristila legendarna rock grupa Aerosmith. The Boston Globe prenosi da je van pronađen na privatnom posedu u gradu Chesterfield, na drugom kraju države, naspram grada u kome je grupa osnovana, Bostonu.

 (Dalje)

čekanje dosada

Dosada, vrućina, pomeranje mic po mic, i tako satima - ovako u jeku letnje sezone izgleda prelazak srpske granice u svim smerovima. Kako bi prekratili vreme, i pomalo se i našalili, vozači su smislili novi vid zabave - "pronađi svoj automobil na kameri".

 (Dalje)

Lamborghini kazne

Odmori su obično skupi, ali je jedan Britanac prešao sve granice tokom boravka u Dubaiju. Britanski turista je naime napravio nekoliko prekršaja prekoračenja dozvoljene brzine za koje ukupna novčana kazna iznosi 45.000 dolara.

 (Dalje)

Saobraćajna policija

Slobodan Bugarčić iz Dragačeva pre nekoliko godina je platio kaznu od 125 hiljada dinara kada su ga, posle 45 punih godina, uhvatili da vozi bez dozvole.

 (Dalje)

manuelni menjač

Jednu ženu iz grada Nešvil u Tenesiju su spasle tri pedale i malo “drugačija” ručica menjača. Dva tinejdžera su pokušala da urkadu ženin automobil na parkingu prodavnice, samo da bi saznali da automobil nema automatski menjač.

 (Dalje)

Hitch Hotel

Ako volite da spavate u prirodi, a pritom ne želite velike troškove, ovo rešenje bi moglo da bude idealna opcija.

 (Dalje)

Range Rover plaža

Terenska vozila i SUV-ovi poput Range Rovera uživaju imidž automobila kojima možete p(r)oći svuda, ali čak i najsvestraniji alati imaju svoja ograničenja.

 (Dalje)Cosmic Cruiser

Dugačak je poput jahte, ima osam točkova i životno je delo hrvatskog umetnika.

 (Dalje)

prodaja

Turski prevarant nasamario je najmanje 80 osoba prodavši im isti automobil.

 (Dalje)


1 2 3 ... 135 136 137  Sledeći»