home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mercedes 190 Super 8mm

Zaboravite na jasne i oštre snimke visoke rezolucije sa optičkom stabilizacijom. Ovo je nešto samo za starije od 40 godina

 (Dalje)Meksički kartel

Kriminalci umeju biti vrlo domišljati i kreativni, što često ne da mira predstavnicima zakona. Međutim, jedna tura nelegalnog metamfetamina iz Meksika prošla je potpuno naopako, kada je droga stigla u ruke pogrešnog dilera.

 (Dalje)

Najbrži kauč na svetu

TV voditelj i mehaničar, Ed Čajna, konstruisao je kauč koji može da se vozi pri brzini od 140 km/h.

 (Dalje)

Električni Fića

Makedonski majstori ugradili su električni motor u legendarni automobil Zastava 750, poznatiji pod nadimkom Fića.

 (Dalje)

Punjač za električna vozila

Prelazak auto-industrije sa benzinaca i dizelaša na elektroautomobile neće biti jednostavan, kako za proizvođače, tako i za vozače.

 (Dalje)

Land Rover u roze izdanju

U očekivanju novog Land Rovera pronašli smo jedan primerak koji će kul faktorom bez problema zaseniti naslednika, ali i ostale danas popularne terence.

 (Dalje)

Lotus Esprit

Na godišnjem sastanku deoničara kompanije Tesla, koja je održana juče, Ilon Mask je odgovarao na pitanja. Među standardnim pitanjima o novim modelima (prototipu električnog pikapa, Model-u Y, Class 8 polu-kamionu…), pojavilo se jedno veoma interesantno pitanje i, slobodno možemo da kažemo, još interesantniji odgovor.

 (Dalje)

BMW E30 BMW X7

Najveći BMW ikad, model X7 izgleda moćno, a utisak je pojačan i zaista velikom maskom hladnjaka, popularnim "bubrezima".

 (Dalje)

Bugatti Replika

Bugatti Veyron je za većinu automobil snova, a neki ga toliko žele da su spremni i na kompromise.

 (Dalje)

Mercedes CLA

Reč talac obično povezujemo s oružanim pljačkama i otmicama, ali ovoga puta priča je potpuno drugačija. Naime, Dan Smith iz Sijetla je bio neprijatno iznenađen kada je otkrio da je neko ispred njegove kuće parkirao Mercedes CLA koji je deo Car2go car sharing sistema.

 (Dalje)

Mazda MX-5 pick-up

Foto: RedditLada beton

Kad su Rusi u pitanju budite spremni na sve, pa i na ovakav test koji uključuje Ladu, koji kubik betona i naravno puno mašte.

 (Dalje)

Lada Camper

* Proizvod moskovske firme Lux-Form, a baza je Lada Granta

 (Dalje)

Golubica

Dobro pozicionirana golubica sačuvala je jednom vozaču u Nemačkoj 105 evra. Kamera u Firzenu snimila je automobil koji se kretao prebrzo, ali ne i vozača čiji je identitet ostao sakriven krilima golubice.

 (Dalje)

Yugo GV

Na američkim farmama, u garažama i skladištima povremeno se pronalaze retki klasični automobili koji se zatim prodaju po visokim cenama. Međutim, sada je na prodaju ponuđen jedan nama dobro poznat automobil, a to je legendarni Yugo.

 (Dalje)


1 2 3 ... 144 145 146  Sledeći»