home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Porsche jahta Royal Falcon

Superjahta koju je dizajnirala nemačka kompanija Porsche već neko vreme je dostupna na tržištu, a njen izgled privlači veliku pažnju.

 (Dalje)Ferrari Testarossa

Ne tako davno, YouTuber Ratarossa je pronašao napušteni Ferrari F40 u Iraku, koji je nekada navodno vozio sin Sadama Huseina, Udayu Husseinu, a automobil je poslednji put bio viđen 2012. godine u Iraku. Ratarossa je pronašao i automobil i vlasnika pa je poželeo da ga kupi i vrati mu nekadašnji sjaj, međutim sadašnji vlasnik je tražio previše novca pa je Youtuber odustao.

 (Dalje)

Mercedes-Benz W124

Opšte je mišljenje da su dizel motori superiorni što se tiče pouzdanosti, naravno ukoliko se odgovarajuće održavaju.

 (Dalje)

Toyota Corolla 1,8 Hybrid Executive

Toyota je ove godine obogatila svoj program velikim brojem novih modela. Corolla je jedan od njih, i u varijanti limuzine sa hibridnim pogonom, našla se na našem testu

 (Dalje)

Kako se na kineskom izgovaraju auto brendovi

Izgovor naziva automobilskih brendova uvek je bio interesantan. Veliki broj ljudi se trudi da ih izgovori onako kako se izgovaraju u “originalu” na jeziku zemlje iz koje potiču.

 (Dalje)

Lamborghini od kartona

Već smo pisali o Vijetnamcima koji su se snašli s onim što imaju i tako na neki način ostvarili snove. Od kartona su napravili modele Bugattija i Ferrarija, a onda je pala odluka da se napravi ozbiljnija replika Lamborghinija.

 (Dalje)

Polovnjak

Na sajtu Polovniautomobili.com je objavljen jedan od zaniimljvijih oglasa u poslednje vreme.

 (Dalje)

Ferrari Mondial

Godine 1994. holandska policija je zaustavila potragu za Ferrari Mondialom ukradenim 1987. Osiguravajuće društvo je nadoknadilo štetu i to je trebalo da bude kraj priče.

 (Dalje)

Bugatti Baby II

O drugom modelu u Bugattijevoj gami se govori već godinama, a sada se to zaista desilo. Nije 16C Gabalier ni crossover. U stvari nije ni blizu onome što ste očekivali, piše Index.hr. Radi se o vozilu koje je predstavljeno prošle godine na ženevskom salonu. Ako se ne sećate, reći ćemo da mu je ime Baby II.

 (Dalje)

Tesla na pumpi

Potrebno je dosta neznanja ili dekoncentracije da se na benzinskoj pumpi u benzinca nalije dizel gorivo ili obratno. Koliko je tek smušenosti potrebno da gorivo pokušate da natočite u – električni automobil?

 (Dalje)

Tommy i Fred

Kvalitet velikih marki je i da znaju da naprave duhovitu i inovativnu reklamu koja sadržajem neretko nadmašuje promociju konačnog proizvoda.

 (Dalje)

Elvis i FIAT

Za potrebe snimanja reklame za pikap FIAT Strada, u Brazilu su "oživeli" Kralja rokenrola. Da je poživeo, Elvis bi danas imao 85 godina.

 (Dalje)

BMW 3

Sve je više onih koji prodaju automobila ne rešavaju u klasičnom otkupu ili zameni staro za novo, već svoju sreću okušavaju na specijalizovanim ssajtovima poput eBaya. Jednom Nemcu je takav pokušaj ostao u gorkom sećanju.

 (Dalje)

Bugatti Chiron

Postavljanje klima-uređaja u automobile poput Bugatti Chirona nije jednostavan zadatak. Osim vrhunskih performansi motora, menjača ili oslanjanja, vlasnici traže i druge delove sistema koji su na visokom nivou. Tu su i visoke performanse koje na sve delove postavljaju dodatno opterećenje.

 (Dalje)

Omega

Omega Car je za mnoge automobil snova, bar kad su u pitanju performanse.

 (Dalje)


1 2 3 ... 154 155 156  Sledeći»