home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Parkiranje

Zanimljiva scena, čija lokacija i vreme dešavanja nisu poznati, objavljena je na Instagram profilu Autoprove.it, koji redovno objavljuje nesvakidašnje prizore sa puteva širom sveta.

 (Dalje)Ispit

Položiti teorijski deo vozačkog ispita nije svima lako. Britanac je prošao tek nakon 157 pokušaja i platio ukupno više od 4.000 evra naknada za ispite. Činio je to prilično dugo tako da je broj dva na ovoj slavnoj listi, izvesnu 34-godišnjakinju, ostavio na 117 još uvek neuspešnih pokušaja.

 (Dalje)

Tablice

Pošto je saobraćajna policija Kalifornije tražila od jednog vlasnika automobila Tesla da zameni tablice na kojima piše „XYECLA“ (jer neko joj je bio šapnuo da su prva tri slova naziv muškog polnog organ na ruskom), pitali smo se koliko je u Americi Rusa koji voze automobile i imaju smisao za humor? Krenuli smo da čeprkamo i rezultati nas nisu razočarali.

 (Dalje)

Kako prodati stari Ford Focus

Da oglasi za polovnjak ne moraju da budu jednolični i dosadni, pokazuje video koji je napravio vlasnik ovog Ford Focusa iz Sjedinjenih Država.

 (Dalje)

Ford Fiesta

Mržnju prema šefu pokazaćemo na različite načine. Najčešće je to dobro staro ogovaranje u krugu ljudi koji mu to neće preneti. Neki će napustiti posao, neki će mu to reći u lice, a 23-godišnjak u nemačkom Engelskirchenu se odlučio na radikalnu metodu. Uzeo je šefovu Ford Fiestu, krenuo je na put i vozio je toliko brzo da su ga kamere snimile dvadeset puta.

 (Dalje)

Pas za volanom

Vozači uhvaćeni pod uticajem alkohola imaju puno mašte pri davanju opravdanja, ali ova vozačica ih je sve nadmašila.

 (Dalje)

Lexus HX Sleigh Concept

 (Dalje)

Bez točka

Ne, nije skrivena kamera ili snimanje filma: jedan vozač je na autoputu u Sjedinjenim Državama zaista snimio muškarca kako vozi tamnoplavi Nissan Titan koji je razbijen spreda, bez prednjeg levog točka i s podignutim poklopcem motora.

 (Dalje)

Toyota GR Yaris

Britanska filijala Toyote je otkrila specijalnu verziju Yarisa

Osnova je sportski Yaris GR, a karakteriše ga unikatna spoljašnjost vozila, piše Index.hr. Osmislila ju je 16-godišnja Alice Goodlife u okviru konkursa za novi dizajn reli automobila, Design a Rally Car Livery.

 (Dalje)

VW Beetle

Srebrna Volkswagen Buba proizvedena 2000. godine, prodaje se, dobro očuvana, prvi vlasnik, vozila ga doktorova žena… Cena? Samo 450.000 evra! Šta? Kako?

 (Dalje)

Mercedes EQC

Autoindustrija je puna rivalstva, ali u božićno vreme su čuda ipak moguća

Jedno takvo čudo se dogodilo ovih dana u Nemačkoj. Dva ljuta rivala, BMW i Mercedes, odlučili su se na gest kakav se gotovo nikad ne viđa u automobilskom svetu. Svesni krize i teških situacija koje je ova godina donela, odlučili su da godinu ipak završe na jedan lepši, vedriji način, piše Index.hr.

 (Dalje)

Chevrolet Impala

Mnogi vozači vole da se igraju svetlima na automobilu, a neretko idu u ilegalu i ugrađuju kojekakve imitacije xenon svetala ili padaju na atraktivnija LED svetla. Vlasnik ove Chevrolet Impale je međutim otišao je u krajnost, u šta je mogla da se uveri policijska patrola koja ga je zaustavila.

 (Dalje)

Pursuit Seat

Ovaj dodatak koji se savršeno uklapa u prtljažnik Rolls-Roycea košta poput solidnog polovnog automobila.

 (Dalje)

Chrysler Voyager

Na društvenim mrežama je osvanuo zanimljiv oglas.

Chrysler Voyager nije stran auto ni na našim putevima, ali definitivno nije jedan od onih automobila za kojim se okrećete. Ovaj primerak bi međutim mogao da izazove veliki interes kada bi se pojavio na putu.

 (Dalje)


1 2 3 ... 159 160 161  Sledeći»