home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Fast&Furious

U Edmontonu u Kanadi živi možda i najveći fan franšize Fast&Furious. U stvari, fan automobila iz filmova. Svoju ljubav je naime pretočio u posedovanje čak 24 replike modela automobila koji su se pojavljivali u filmovima. Sve je počelo kao hobi, objašnjava u videu, a sada više nema kuda s tako impresivnom brojkom automobila.

 (Dalje)Zaplena

Vlasniku „reno megana“ u Northemptonu oduzet je automobil čim ga je izvezao iz salona u kojem ga je kupio, prenosi RTS.

 (Dalje)

Losovi

U neke delove sveta je stigla zima mada smo kalendarski još u jeseni. Sa zimskim uslovima dolaze i specifični problemi, a vlasti u Džasperu u kanadskoj Alberti su im doskočili postavljanjem ekrana s upozorenjem uz put. Na njemu se smenjuju poruke: “Ne dajte losovima” i “Da vam ližu automobil”. Zimske službe posipaju puteve solju, a ona zatim završava i na automobilima. So je važna divljači jer razvija kosti, rogove, jača imunitet… Losovi koriste gužve na putevima kako bi se počastili pa neretko dolaze na puteve i oblizuju automobile.

 (Dalje)

Pauk odneo policijsko vozilo

Interesantna situacija desila se na ulicama Novog Sada.

 (Dalje)

Dwayne Johnson

Akcijski spektakl Red Notice je zapao u nove probleme. Za njih je kriv Dwayne Johnson lično, odnosno njegovo telo. Naime, bivši rvač i jedan od najbolje plaćenih glumaca je jednostavno prevelik da bi stao u supersportski automobil.

 (Dalje)

* Novi rekord je postavio 47-godišnji Finac Jussi Kallioniemi, gurajući Saab 9-7X jednu milju u vremenu 13 minuta i 26 sekundi (oko dva minuta bolje od prethodnog rekorda)Batman sat

Kross Studio je predstavio svoj vrhunski kolekcionarski Batman sat kao deo svoje predstojeće saradnje sa Warner Bros kompanijom.

 (Dalje)

Porsche Taycan Burj Khalifa

Uvođenje električnog modela Porsche Taycan na Bliskom istoku praćeno je megalomanskim svetlosnim efektima. Kao platno poslužila je najviša zgrada na svetu, slavna Burj Khalifa u Dubaiju, čija visina iznosi 828 metara.

 (Dalje)

BMW Wingsuit

Leteća odela su stvar naučno-fantastičnih filmova, ali šta ako postoje u stvarnom životu? U saradnji s BMW-om i Designworksom, pionir vazdušnih sportova Peter Salzman je dizajnirao upravo takvo odelo koristeći BMW-ove mogućnosti električnog vozila.

 (Dalje)

VW Caddy mobilni toalet

Holandska policija je smislila orginalni i novi način skrivanja kamere na putu koja se sada nalazi u mobilnom toaletu. Ove nedelje je mobilni toalet, od vozača popularno nazvan Dixi, viđen u blizini Maarssena.

 (Dalje)

Citroen Mille Pattes

Michelinovi inženjeri su 1972. godine konstruisali posebnu platformu za testiranje komercijalnih guma – Citroën (Michelin) PLR ili Mille Pattes ili PLR. Vozilo je nastalo na podvozju DS-a Safari, ima deset točkova i jedan testni, 700 KS i čak deset tona.

 (Dalje)

Mini na stazi

Na čuvenoj stazi Interlagos u brazilskom Sao Paulu je živo svakog vikenda, posebno kada se održavaju zvanične trke raznih nacionalnih šampionata.

 (Dalje)

Garaža

Pre dve godine digla se velika medijska buka oko kuće u nizu koja se u Amsterdamu prodavala za 1,5 miliona evra. Dok je ove godine glavna priča tražena cena za parking garažu u jednom od boljih kvartova Amsterdama koja se sasvim približila iznosu od milion evra.

 (Dalje)

Bruce Willis

Američki glumac Bruce Willis je ponovio svoju omiljenu ulogu Johna McClanea iz serijala "Umri muški" (Die Hard) u reklami za automobilske baterije istog imena – DieHard.

 (Dalje)

Audi A3

Uputstvo za upotrebu vozila ne spominjemo tako često, mada je reč o zaista važnom priručniku, koji nam kao vlasnicima automobila može često mnogo pomoći.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 159 160 161  Sledeći»