home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
23 osobe u Suzuki Vitari

Tokom Suzukijevog porodičnog dana u Španiji, kojim se obeležavalo 20 godina kompanije Suzuki Iberica, japanski proizvođač je pokazao koliko je prostrana aktuelna Vitara.

 (Dalje)Napušteni Saabov salon

Saab je prestao s radom 2011. godine, a dok su mnogi distributeri prešli na prodaju drugih automobila, jedan salon u Francuskoj nije nego je zatvoren i napušten zajedno s dvadesetak automobila.

 (Dalje)

Cao Cao 60

Ovo još nismo videli, ali za sve uvek postoji vreme pa i za ono što se dogodilo u Čengduu u Kini. Tokom vožnje jednom električnom automobilu je ispala baterija i završila nasred puta, a auto se zaustavio malo dalje.

 (Dalje)

Honda Civic s pređenih 12 kilometara

Uz konstataciju da je reč o prvom Civicu EG generacije proizvedenom u Kanadi, hečbek pred nama je u proseku godišnje „prevaljivao“ manje od 400 metara, i to tokom tri decenije.

 (Dalje)

Napumpao gumu aparatom za gašenje požara

Nova doza suludih prizora iz autoservisa je objavljena na YouTube kanalu Just Rolled In, a kao i obično, radi se o prilično zabavnim zgodama servisera, koji su naleteli na “uradi sam” ili slične popravke. Naslovni “majstor” ipak uzima titulu najkreativnijeg vozača ove nedelje.

 (Dalje)

Fiat Panda

Još je u voznom stanju…

Bilo da se radi o tjuningu ili o fabričkim postavkama, takozvano spuštanje automobila ima vizuelni efekat, ali oseti se i u performansama. Nama koji smo na sredini radnog veka više se čini kao recept za neudobnost, ali spuštanje težišta poboljšava performanse.

 (Dalje)

Car 500 off-shore

I mada u svemu izgleda baš kao „fijat 500", nije automobil, i ne vozi po putu. Radi se o čamcu koji je moguće voziti po moru, jezerima i rekama iako bi na prvi pogled neko mogao da pomisli da je „fića" upao u vodu. To je miks automobila i čamca pod imenom "car 500 off-shore" čiji je idejni tvorac dvadesetčetvorogodišnjak iz okoline Napulja, kome je Stellantis dao licencu za ovaj poduhvat.

 (Dalje)

Lada Aura

Pre nekoliko dana, ruski proizvođač automobila AvtoVAZ predstavio je novi model Lada Aura, koji se bazira na Ladi Vesti.

 (Dalje)

Porsche umetnost

Porsche u slavljeničkoj godini učestvuje u nizu manifestacija gde njegovi automobili poprimaju status umetničkog dela.

 (Dalje)

Kamion & Seat Ibiza

U nemačkom gradu Erfurtu je zabeležena neuobičajena scena. Kamion je, naime, gurao Seat Ibizu 200 metara. Mali automobil je bio ispod kabine kamiona i vozač (51) očigledno nije ništa primetio, mada je vozač Ibize trubio i trubio…    

 (Dalje)

Bicikl s tri točka

Ovo nije prvi put da pričamo o popularnom YouTube kanalu The Q, na kojem ćete naći video priloge u kojima eksperimentišu sa svim mogućim izumima koristeći, između ostalog, bicikle kao bazu. U prošlosti smo vam već pokazali bicikl s četvrtastim točkovima, a danas vam donosimo još jedan njegov viralni video u kojem nam pokazuje bicikl s tri točka, gde su dva zadnja podeljena na pola.

 (Dalje)

Area 51

Američka Area 51 je mesto o kojem se pričaju legende. Kažu da tamo drže dokaze o postajanju vanzemaljskog života, tajnih tehnologija i slično. Jedan čovek je mislio da mu se sreća osmehnula kada je uspeo da dobije registarsku oznaku Area 51 za automobil. Ali gospodin koji se predstavlja kao Chris nije mogao da zna da će mu ta oznaka doneti brojne teškoće. Desetine njih.

 (Dalje)

Izvlačenje automobila iz mora

Screenshot, TikTok/maraislabonita

Škoda je sasvim slučajno završila u moru, a spasili su je kupači s obližnje plaže.

 (Dalje)

BMW 5

Landau je mesto u Bavarskoj, a tamošnja policija je pronašla zanimljiv automobil, na dnu reke. Niko ne zna ko je vlasnik BMW-a 520i koji je proveo više od 35 godina na dnu reke Isar, a slučajno ga je pronašao jedan ribar.

 (Dalje)

Shanxi Huayu

Sviđa vam se otmeni Mercedes G klase, ali nemate 166.000 evra za ispunjenje sna? Ne brinite, za novu G klasu dovoljno je i 6000 evra.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 180 181 182  Sledeći»