home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Tesla Roamer

Ljubitelji Tesla automobila već neko vreme traže „kuću na točkovima“, te ova konačno stiže, ali ne direktno iz kompanije.

 (Dalje)Chyrsler Pacifica

Nicole Brandt iz Wisconsina je odlučila da svoju dvogodišnju ušteđevinu od 2.900 dolara iskoristi za kupovinu "novog" automobila. Počastila se Chryslerovim crossoverom, modelom Pacifica.

 (Dalje)

Vilijem Preston

Često u poslednje vreme deca su na udaru kritika kao neodgovorna, razmažena i bahata. Međutim, 13-godišnji Vilijem Preston ruši te predrasude.

 (Dalje)

Radar

Kazna zbog prekoračenja brzine je bolna tačka mnogih vozača. Iako je sve manje mogućnosti za izbegavanja sankcija, neki još pokušavaju da originalnim opravdanjima odobrovolje policiju.

 (Dalje)

Christian von Koenigsegg Mazda MX-5

Možda nije lako poverovati, ali Christian von Koenigsegg, vlasnik kompanije koja proizvodi najbrže automobile na svetu, ne poseduje u svom vlasništvu ni jedan primerak hiper-automobila koji pravi.

 (Dalje)

Fiat Multipla

S pravom ili ne, tek FIAT Multipla je za mnoge ljubitelje automobila estetski "trn u oku".

 (Dalje)

 LEGO McLaren Senna

* Napravljen od 467.854 kockica

 (Dalje)

Boss Hoss Cycles Germany

* Kreacija firme Boss Hoss Cycles Germany, a ima 6,2 litarski V8 motor sa 450KS

 (Dalje)

JEDAN METAR autoputa

Srbija i Rumunija imaju probližno isto kilometara (oko 800 km) autoputeva, s tim da je Rumunija 2,7 puta veća od naše zemlje. Pored toga, i ostali putevi su im u vrlo lošem stanje, pa se Rumunija može "pohvaliti" najlošijom mrežom puteva u celoj Evropskoj Uniji.

 (Dalje)

Crevo sa pumpe

Ponekad se zaista dešava se da rasejani vozač zaboravi da izvadi crevo za benzin iz otvora rezervoara i da ga otkine kada pokrene automobil, ali je potpuno neverovatno da ne primeti šta je učinio i nastavi vožnju kao da se ništa nije dogodilo.

 (Dalje)

Motocikl

Zaboravite na leteće automobile, jer su leteći motocikli prava stvar!

 (Dalje)

Oglas

Jedan oglas napravio je pravi urnebes na internetu. Jedan korisnik Tvitera objavio fotografiju oglasa na koji je naišao na internetu. Oglas ga je toliko oduševio da je morao da ga podeli sa svojim pratiocima.

 (Dalje)

LEGO BMW M1

 (Dalje)

BMW i8 Roadster Art Car

* Za eksterijer se ovde pobrinuo češki umetnik Milan Kunc

 (Dalje)

Opel Corsa točkovi

Bilo da govorimo o Ferrariju, Audiju ili Tavriji, svima je zajedničko da imaju četiri okrugla točka, i tako otkada je automobila. Ovaj Opel međutim ima drugačije točkove.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 144 145 146  Sledeći»