home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
vauxhall

Osim vozača u Velikoj Britaniji, oko 35 odsto svetske populacije vozi levom stranom ulice. Reč je pretežno o zemljama koje su bivše britanske kolonije. Šta je uzrok ove pojave?

 (Dalje)uaz tesla

Uljanovski automobilski zavod (UAZ) odgovorio je na lansiranje najnovije rakete-nosača Falcon Heavy koja je iznela električni automobil u orbitu.

 (Dalje)

bmw audi plakati

Rivalstvo Audija i BMW-a traje deset i više godina, a sada su se obračunali i na severu Afrike.

 (Dalje)

kolekcija

Kada parkirate u otvorenoj garaži možda budete dovoljno srećni i vidite nekoliko veoma dobrih automobila.

 (Dalje)

Geely 01

Pre nekoliko dana kineska kompanija Geely Group je kupila tri odsto učešća u Daimler AG-u, a prema navodima Rojtersa planira da preuzme još 6,8 procenta. To će kineskoj kompaniji omogućiti da postane najveći akcionar nemačkog proizvođača automobila, poznatog po slavnom brandu Mercedes.

 (Dalje)

defender nožić

Na tržištu postoji veliki izbor multifunkcionalnih džepnih alatki, ali retko koja izgleda tako "kul" kao ova Land Roverova.

 (Dalje)

subaru salon

U ovaj salon novi automobili su stigli pre 30 godina i od tada stoje.

 (Dalje)

partisan one

O Partisan Motorsu i njihovom "najboljem vozilu na svetu za najgore uslove" smo čuli štošta, ali nemačka firma sada najavljuje i osvajanje Marsa, i to uz pomoć Elona Muska.

 (Dalje)

space x

Kako prenosi Beta, američka kompanija "Spejs eks" (Space X) noćas je, posle odlaganja zbog vetra, uspešno lansirala svoju najveću raketu do sada, a u orbitu oko Sunca zajedno s njom poleteo je i crveni sportski automobil.

 (Dalje)

filipini

Kako prenosi Srna, buldožeri i ostale teške mašine uništili su više od 20 luksuznih automobila marki "mercedes", "jaguar" i "porše", kao i sportski model "ševrolet korveta" u akciji filipinskih vlasti protiv kriminala i korupcije.

 (Dalje)

Phantom AI

Phantom AI je američka kompanija koja razvija sisteme za autonomnu vožnju. Chan Kyu Lee, osnivač kompanije iz Burlingamea, poželeo je da novinarima pokaže dostignuće novog sistema.

 (Dalje)

pesma put

Tekst popularne pesme ispisan na asfaltu jednog autoputa u Belgiji na zabavan i relaksirajući način pomaže vozačima da odrede koje je bezbedno odstojanje od vozila ispred njihovog.

 (Dalje)

lada oka kamaz

Po pisanju lokalnih medija ovo nije prvi terenac koji automehaničar Aleksandar Jutkin sklapa po svojoj viziji.

 (Dalje)

Brisači

Uobičajeno je, da automobili imaju brisače na vetrobranskom staklu i kod Hatchback modela i karavana na staklu u vraima prtljažnika. 80-ih godina prošlog veka, japanski automobili su imali brisače na vema čudnim mestima.

 (Dalje)

Aston Martin Valkyrie

Aston Martin Valkyrie jedan je od onih automobila koje samo nekolicina srećnika ima privilegiju da poseduje, a samim tim su u mogućnosti i da vrše bezbrojne kustomizacije.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 124 125 126  Sledeći»