home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
F-Racer Junior

Ferrari F40 ima status legende iz mnogo razloga, a ovaj model je takođe inspiracija za različite replike i igračke. Jedna od takvih kreacija je i karting koji je pretvoren u mini repliku modela iz Maranella.

 (Dalje)Krave na putu

Bezbednost saobraćaja počiva na tri ključna načela: vozač – automobil – put. U mnogim slučajevima mogli bismo dodati i – životinje, domaće i divlje.

 (Dalje)

Mario Bonetti

Rođen 6. maja 1920., Mario Bonetti iz Toskane još uvek sme da vozi svoju Fiat Pandu jer je u dobroj formi te dobro vidi i čuje.

 (Dalje)

Kazna

Žena iz Grčke je dobila verovatno najskuplju kaznu za parkiranje u istoriji. O neobičnom događaju na ostrvu Rodosu su pre nekoliko dana pisale grčke lokalne novine Rodiaki. Žena je kaznu dobila tokom juna, a kada je otvorila kovertu skoro je pala u nesvest. Na njoj je naime pisalo da je dužna da plati više od 6 miliona evra za nepropisno parkiranje vozila.

 (Dalje)

Twike 5

Automobil na pedale? Deca ih obožavaju, a sada bi trebalo da ih prgrle i odrasli. Novi automobil se zove Twike 5 i ide u serijsku proizvodnju.

 (Dalje)

Najbrža promena gume na automobilu u pokretu

Dvojac iz Italije postavio je novi Ginisov svetski rekord za najbržu promenu guma na automobilu u pokretu. Da, u pokretu i, da, postoji ta kategrija u Ginisovovoj knjizi.

 (Dalje)

Kosilice

Mladost, ludost… Mladi su puni ideja, ali neke od njih su i opasne. Sellen je selo u nemačkoj pokrajini Severnoj Rajni i Vestfaliji, a u medije ga je gurnula priča o dvojici prijatelja s tjuniranim vozilima. Policija je zaustavila mladiće (starosti 21 i 22 godine) koji su se vozili s modifikovanim kosilicama.

 (Dalje)

Porsche sladoled

17 Jul 2022 - 19:15 Zanimljivosti Link
Porsche sladoled

Porsche je u saradnji sa proizvođačem Pretty Cool Ice Cream iz Čikaga kreirao ograničeno izdanje sladoleda, čiji ukusi su počast aktuelnim i bivšim bojama ovog brenda.

 (Dalje)

Iskopavanje Corolle

Muhammad Umar je bio talibanski vođa tokom preuzimanja vlasti u Avganistanu 1996. godine. Bilo je to u vreme kada su talibani kontrolisali gotovo celu teritoriju Avganistana. S vremenom je Umar postao najtraženiji terorista na svetu zbog svojih veza s militantnom terorističkom organizacijom Al-Qaeda.

 (Dalje)

Bugatti EB.03 Bolide

Bugatti se ozbiljno upustio u prodaju proizvoda koji nemaju baš nikakve veze s automobilima. Osim toga što su prošle godine počeli da proizvode ograničenu seriju od 30 luksuznih biljarskih stolova (?!), Bugatti ima i svoju liniju šampanjaca.

 (Dalje)

Najcrnji Porsche na svetu

Toliko je crn da će na sebe povući sve nevolje u okolini.

 (Dalje)

Audi deo

Policija Solt Lejk Sitija je ispraznila čitavu zgradu zbog predmeta koji je pronađen. Odlučili su da postupe „krajnje oprezno“, navodi se u saopštenju, pa su čak i pozvali specijalnu jedinicu koja se bavi eksplozivnim napravama.

 (Dalje)

Najmanji rotacioni motor na svetu

S obiljem snage iz malog „pakovanja“, uz nezaboravnu motornu „ariju“, Wankel je jedan od agregata o kojima se najviše govori čak i u današnje vreme opšte elektrifikacije.

 (Dalje)

Mini slagalica

Kriza s čipovima i usporenim logističkim lancima povećava nervozu na sastancima direktora kompanija koje deluju u autoindustriji pa se rađaju i neke kreativne ideje.

 (Dalje)

Mačke

U američkoj saveznoj državi Minesoti 47 mačaka je spašeno iz parkiranog automobila u kojem su živele s vlasnikom.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 172 173 174  Sledeći»