home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Parkiranje

Parkiranje po trotoarima toliko je uzelo maha, da smo se gotovo navikli na ovakvo bahato ponašanje vozača. Ipak, ima i onih koji se ne mire sa tim, o čemu svedoči primer iz susedne Hrvatske.

 (Dalje)Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador SVJ Roadster je prilično skup superautomobil, ali ovaj primerak koji je jedan YouTuber 'uhvatio' na saobraćajnici u Monaku je verovatno najskuplji Lamborghini na putu. Za sve je zaslužna registarska oznaka koja vredi 10 miliona evra.

 (Dalje)

Vespa 50 Special

Vespa 50 Special, ukradena u Pizi pre 41 godinu, vraćena je sinu originalnog vlasnika ovog skutera.

 (Dalje)

Toyota motor

Zaista je neverovatno do koje mere motori s unutrašnjim sagorevanjem mogu biti otporni. Ponovo smo s momcima iz Garage 54 YouTube kanala, u čije je ruke sada dopao Toyotin „dizelaš“, nakon što je godinu dana bio zakopan u zemlji.

 (Dalje)

Terenski Golf II

Ne, ovo nije ona terenska Golf Country verzija razvijena u saradnji sa austrijskom firmom Steyr-Daimler-Puch.

 (Dalje)

Ford Mach Eau

Proizvođač automobila Ford, koji pokušava da kupce prilagodi na činjenicu da će njihov kultni Mustang u budućnosti voziti na struju, došao je na ideju kako olakšati prelaz s benzina na električni pogon.

 (Dalje)

Ellenator

Fotografija ove pomalo bizarne prerade malog Fiata 500 je nedavno osvanula na Redditu i izazvala velik interes.

 (Dalje)

Drveni kamionet

Metin Tercan, stolar iz severnog turskog grada Rizea, na orginalan način pokazao je svoje stolarsko umeće tako što je stari automobil transformisao u kamionet koji je potpunosti napravio od drveta.

 (Dalje)

Kamera

Phillip Dodd (63) iz Mančestera je dobio 78 kaznenih bodova na vozačkoj dozvoli nakon što ga je ista kamera za brzinu u samo tri meseca snimila 26 puta.

 (Dalje)

Honda Civic

Honda Civic je odličan auto, pre svega zbog pouzdanosti i odličnog motora. Međutim, brzina više nije u fokusu, a danas trendovi u autoindustriji idu u smeru infotainmenta, nulte emisije i autonomnih sistema upravljanja.

 (Dalje)

Tata MBPV

Tata Motors već nepunu deceniju nudi MBPV, odnosno Micro Bullet-Proof Vehicle. Radi se o borbenom vozilu namenjenom borbi u zatvorenim prostorima. Da, dobro ste pročitali, ovo vozilo ide tamo gde klasično borbeno vozilo ne staje. Ako pomislite na aerodrome, železničke stanice, šoping-centre i slične objekte ova ideja postaje puno jasnija i logičnija.

 (Dalje)

Ferrari model

Ako ste sanjali o Ferrariju sada možda konačno možete da si ga priuštite ali u njemu nećete moći da se vozite.

 (Dalje)

Toyota Hilux

Iako brojna svedočanstva najbolje govore o pouzdanosti Toyotinog kamioneta, neki s izazovima ipak idu predaleko.

 (Dalje)

Ferrari Testarossa

Foto: Reddit.comLEGO Lamborghini Sian

* LEGO Lamborghini Sian u razmeri 1:1 se sastoji od 400.000 delova, pri čemu je za razvoj i konstrukciju potrošeno 8.660 sati

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 165 166 167  Sledeći»