home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Smart u kuhinji

Nakon što je opustošio Bahame, uragan Dorijan stigao je do obale Floride.

 (Dalje) Vozio automobil s drugim automobilom na krovu

Velšanin je dobio novčanu kaznu i tri kaznena boda nakon što je vozio automobil s drugim automobilom na krovu, javlja BBC.

 (Dalje)

Novi svetski rekord u brzini vožnje biciklom

Britanac Nil Kempbel je na aerodromskoj pisti Elvington u severnom Jorkširu u Velikoj Britaniji postavio novi svetski rekord u brzini vožnje bicikla, postigavši maksimalnu brzinu od 280,557 kilometara na čas.

 (Dalje)

Volkswagen se prilagođava tržištu električnih automobila, ali ne i novim britanskim propisima o reklamiranju.

 (Dalje)

Kolona

Koliko puta se u saobraćaju desilo da vam drugi vozači ne dozvoljavaju da se uključite u njihovu traku. Ponekad, doduše, imaju razloga za takvo ponašanje, kada se suoče s bezobzirnim vozačima koji "na silu" žele da izbegnu ili skrate čekanje u koloni.

 (Dalje)

London

Za razliku od emisija Top Gear, a sad The Grand Tour, gde je moralo, u većinu slučajeva, da se vodi računa o jeziku, na portalu Drive Tribe to ne mora.

 (Dalje)

Vožnja

Tridesetšestogodišnji Keni Ngujen iz Brentvuda u Nju Hemširu vozio je pijan dva puta iste noći, zbog čega mu preti ozbiljna kazna, prenosi FoNet.

 (Dalje)

Jedan Indijac gurnuo je rođendanski poklon automobil "BMW" u reku, ljut što nije dobio "jaguara", prenosi Srna.

 (Dalje)

Mitsubishi Pajero prikolica

Nedavno je češka policija zaustavila Mitsubishi Pajera sa prikolicom za prevoz konja. Kada su opštinski policajci videli šta se nalazi u prikolici, odmah su pozvali državnu policiju.

 (Dalje)

Telefoniranje

Jedan petogodišnjak u Vircburgu pozvao je policiju i prijavio oca da je kolima u dva navrata prošao na crveno svetlo na semaforu.

 (Dalje)

Tank Limo

Tank Limo je verovatno prvi i jedini produženi tenk na svetu koji je moguće iznajmiti. Nalazi se u Velikoj Britaniji, a njime upravljaju poslovni parneri Nick Mead i Tod Chamberlain.

 (Dalje)

Izolda

Nije želeo da baci delove sportskog coupea Ford Cougar, uključujući i 2,5 litarski V6 motor. Onda se setio zaboravljenog Ferarrijevog koncepta F250 i odlučio je da napravi repliku modela koji nikad nije ušao u serijsku proizvodnju, prenosi Radiosarajevo.ba.

 (Dalje)

Bentley Mulsanne W.O. Edition by Mulliner

Svaki kupac će dobiti ključeve dostavljene u specijalnom pakovanju s posebnim dodacima.

 (Dalje)

Zitrön

Kako piše B92, jedan od pionira automobilske industrije, francuski Citroen odlučio je da promeni ime u Nemačkoj.

 (Dalje)

Lunar

Skoro pet decenija pre Ilona Maska, u svemir je po prvi put je lansiran jedan automobil. Za razliku od Tesla Roadstera, ovo vozilo je zaista korišćeno u svemiru.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 147 148 149  Sledeći»