home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Hyundai prečišćivač vazduha

Inženjeri su iskoristili i preradili delove uključujući LED zadnja svetla, infotainment jedinicu i točkove od lake legure.

 (Dalje)Gibraltar

Međunarodna aerodrom Gibraltar se nalazi u istoimenom Gibraltaru, maloj britanskoj teritoriji na južnoj obali Španije. Ukupna teritorija Gibraltara od samo 260 hektara je poznata širom sveta zahvaljujući aerodromu koji ima jedinstvenu arhitekturu.

 (Dalje)

Dacia Duster

Kako izgleda automobil nakon zahtevnog off-roada u kišnoj sezoni? Kao da se kupao s prasićima u blatnoj kupki. Upravo to planira da priušti svojim kupcima britanski prodavac Dacije. Naime, svi vlasnici Dustera mogu da dođu na lokaciju salona London West da im okupaju automobil u blatu, odnosno da izgleda kao da je prošao off-road teren.

 (Dalje)

BMW iX koji menja boju

Novi BMW-ov SUV iX je do sada bio poznat pre svega po naglašenoj prednjoj masci s ogromnim "bubrezima", da bi sada pažnju javnosti privukao izuzetno brzim i atraktivnim menjanjem boje.

 (Dalje)

Policija Nemačka

Vremena u kojima živimo ostavljaju tragove na svima. Pandemija koronavirusa je promenila i menja mnoge od nas, a to utiče i na ponašanje na putevima.

 (Dalje)

Zaleđeni automobili

Brod ironičnog imena "Sun Rio", koji je prevozio polovne automobile iz Japana u Rusiju, uplovio je u luku Vladivostok sa palubom okovanom ledom.

 (Dalje)

Slupani Porsche

Nakon što je pošteno razbio svoj Porsche, vlasnik je nastavio da vozi sve dok ga nije zaustavila policija.

 (Dalje)

Marfy

U moru sličnih, dizajnerskih 'copy paste' automobila, teško je pronaći model koji se izdvaja iz mase. Upravo takav, unikatni primer smo pronašli u Japanu.

 (Dalje)

Sherry porodica

Noćna mora svake trudnice ostvarila se 34-godišnjoj Yiran Sherry iz Filadelfije! Dok je sa suprugom Keatingom vodila trogodišnje dete u vrtić pukao joj je vodenjak. Budući da je bolnica bila udaljena 20 minuta, suprug je napravio hrabar i pametan potez: uključio je autopilot!

 (Dalje)

Guranje aviona

Društvenim mrežama kruži video zapis koji prikazuje putnike koji guraju avion s piste. Avionu je pukla guma, nakon čega je blokirao jedinu uzletno-sletnu pistu male vazdušne luke, pa su putnici odlučili da pomognu.

 (Dalje)

Honda Mean Mower V2

Hondina Mean Mower V2 kosilica je ultra brza i može do 161 km/h (100 mph) za 6.285 sekundi. Ovo nije proizvod nekog kućnog tjuninga nego je legitiman proizvod japanskog proizvođača automobila, čak i potvrđen u Ginisovoj knjizi rekorda.

 (Dalje)

Vožnja

Kada vam pukne guma najbolje je odmah stati na bezbednom mestu i zameniti je. Zašto? Ova vest je dokaz šta sve može da se dogodi ako nastavite s vožnjom.

 (Dalje)

Jestive karte

Javni prevoz sačinjavaju sva ona vozila, plava, žuta ili bela, koja se čine dosadnim, ali korisnim delom naše svakodnevice. U Berlinu konstantno pokušavaju da popularizuju taj oblik transporta, a to čine i maštovitim marketinškim akcijama. Sada su se odlučili za jednu od najoriginalnijih pa sve do petka korisnici mogu da uplate 8.80 za dnevnu kartu koja je jestiva i pritom premazana uljem konoplje. Ona je smeštena u plastičnoj kesici da sve do kraja dana zadržava svežinu i čistoću…

 (Dalje)

Cyberwhistle

Iako je lansiranje Cybertrucka odloženo, u Tesli imaju novi hit.

 (Dalje)

Pontiac & Yugo

Prošle nedelje na društvenim mrežama se pojavio promotivni spot čoveka koji se predstavlja kao kandidat za guvernera Mičigena. U njemu ništa ne bi bilo neobično da mu kao “vreća za udaranje” nije poslužio tridesetak godina star Yugo.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 168 169 170  Sledeći»