home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Bugatti karton

NHET TV kanal prikazuje grupu momaka koji rekreiraju sve, od Ducati Panigale do BMW S 1000 RR korsiteći samo stara bicikla i karton.

 (Dalje)Rolls-Royce med

I Rolls-Royce je zaustavio svu proizvodnju svojih luksuznih vozila, ali to ne znači da ne rade. Rade, i te kako! Naime, Rolls-Royce beleži rekordnu proizvodnju, ali ne automobila već svog "najekskluzivnijeg meda na svetu" za kojim vlada velika potražnja, javlja portal Autoevolution.

 (Dalje)

Ducati novčanice

Jedan italijanski gradić ištampao je i pustio u opticaj sopstvene Ducati novčanice, koje se distribuiraju najugroženijima.

 (Dalje)

Toyota Supra McDonald's

McDonald's i Toyota, tačnije Toyota Gazoo Racing, sarađuju već neko vreme, a to znači da će u Japanu ponuda biti dodatno obogaćena. Nakon kulinarskih posebnosti poput teriyaki burgera u Japanu se nudi i Toyota Supra. I pritom ne mislimo na samu hranu, već na Happy Meal u kome se u ponudi našao model legendarnog automobila, piše Index.hr.

 (Dalje)

Ferrari F40

Poznati YouTuber Ratarossa je stvorio nemoguću misiju za koju treba pomoć celog sveta. Naime, kako prenosi portal Vozim.hr, njegova želja je da pronađe i kupi napušteni Ferrari F40 Udaya Husseina, koji je poslednji put viđen 2012. godine na ulicama Iraka.

 (Dalje)

Imena

Kako piše FoNet, više od 900.000 mališana širom sveta, a naročito u Sjednjenim Američkim Državama i Velikoj Britaniji, dobilo je ime po markama automobila.

 (Dalje)

BMW u ledu

Sećate se ekipe iz Rusije koja je odlučila da postavi Hummer na minijaturne 13-inčne točkove? Sada se vraćaju u velikom stilu - naime odlučili su da zalede BMW 3 E30 i da ga takvog - u velikoj ledenoj kocki – drže čak nekoliko meseci!

 (Dalje)

Mercedes 300SL Roadster

U zapuštenoj štali usred američke Indijane pronađen je Mercedes 300 SL Roadster iz 1960. godine, koji 40 godina nije ugledao svetlo dana, prenosi portal Vozim.hr. Ali cela priča je započela još početkom 1970-ih godina kada je originalni vlasnik isprobao 300 SL Roadster svog brata.

 (Dalje)

Acura NSX

Sportski automobil poput čuvene Honde NSX (Acura NSX u Sjedinjenim Državama) prve generacije možda i nije najpraktičniji za vožnju i kampovanje na putovanju širom Sjedinjenih Država.

 (Dalje)

Honda reklama

Zbog pandemije se ne savetuje nepotrebno izlaženje, a kamoli besciljna vožnja automobilom.

 (Dalje)

Jeep kamin

Na slikama je Jeep u obliku kamina za dvorište. Njegova uloga je pre svega dekorativna, a zatim i da ugreje društvo tokom druženja na otvorenom.

 (Dalje)

FIAT 500 LEGO Creator Exper

           FIAT i LEGO reprodukovaće scenu iz filma La Dolce Vita, s klasičnim modelom FIAT 500 u glavnoj ulozi.
           Novi komplet predstavljen je u izložbenom prostoru Spazio MRF u krugu fabrike Mirafiori u Torinu – neverovatan model čuvenog automobila FIAT 500 u stvarnoj veličini, napravljen od 189.032 LEGO kocki.

 (Dalje)

Nissan Versa

Prerade automobila ne moraju da idu samo u smeru tjuninga, vizuelnog i mehaničkog, nego su moguće i modifikacije koje drastično proširuju mogućnosti automobila.

 (Dalje)

Najveći roštilj

Oni neskloni mesu će reći da je ovo najveća glupost, a oni drugi da se radi o vozilu, tj. kamionu snova.

 (Dalje)

Kolekcija

U ovu neverovatnu kolekciju iz Sjedinjenih Država možemo da zavirimo zahvaljujući Jutjub kanalu AMMO NYC. Broj otkrivenih automobila se procenjuje na više od 300, a kako se navodi pripadaju kolekcionaru koji je počeo da ih prikuplja pre više od 40 godina.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 153 154 155  Sledeći»