home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Rage Yard

Ova godina je najviše zbog pandemije koronavirusa definitivno za zaborav te je potrebno učiniti sve kako bi se sačuvao zdrav razum.

 (Dalje)Kamion kamion

Kamion koji prevozi kamion, koji prevozi automobil, u ovom slučaju Škodu Ocatviju Combi. Policija u nemačkom Krefeldu je zaustavila ovu čudnu konstrukciju, a verovatno će vas zanimati odgovor na naše pitanje? Ne, ovo vozilo nije moglo da nastavi dalje jer je premašilo maksimalnu dozvoljenu masu za 30 posto.

 (Dalje)

BMW u reci

Momak je ubrzo uhapšen posle ovog incidenta...

Rajan Tejlor je prilično popularan Instagramer i Youtuber koji ima dosta fanova u Britaniji i širom planete. Međutim, ovoga puta, on je uradio malo neobičnu stvar kako bi zadivio svoju publiku. On je sa svojim prijateljima kupio stariji model BMW serije 3,a zatim ga odvezao na offroad puteve gde mu je „izvadio život“.

 (Dalje)

Policija

Za vas smo odabrali još neke zakone u saobraćaju koji bi mogli da se čine čudnima. Primera radi, u Memfisu (SAD) su žene svojevremeno smele da voze samo ako je muškarac hodao ispred automobila i mahao crvenom zastavom kako bi upozorio pešake i druge vozače na predstojeću opasnost.

 (Dalje)

Tata mehur

Više nikog ne iznenađuju sve bizarnije pojave u našoj civilizaciji i našem svakodnevnom funkcionisanju s donedavno naučenim obrascima ponašanja pa smo, eto silom prilika, morali da naučimo da živimo s pandemijom u režimu "novog normalnog".

 (Dalje)

Fast&Furious

U Edmontonu u Kanadi živi možda i najveći fan franšize Fast&Furious. U stvari, fan automobila iz filmova. Svoju ljubav je naime pretočio u posedovanje čak 24 replike modela automobila koji su se pojavljivali u filmovima. Sve je počelo kao hobi, objašnjava u videu, a sada više nema kuda s tako impresivnom brojkom automobila.

 (Dalje)

Zaplena

Vlasniku „reno megana“ u Northemptonu oduzet je automobil čim ga je izvezao iz salona u kojem ga je kupio, prenosi RTS.

 (Dalje)

Losovi

U neke delove sveta je stigla zima mada smo kalendarski još u jeseni. Sa zimskim uslovima dolaze i specifični problemi, a vlasti u Džasperu u kanadskoj Alberti su im doskočili postavljanjem ekrana s upozorenjem uz put. Na njemu se smenjuju poruke: “Ne dajte losovima” i “Da vam ližu automobil”. Zimske službe posipaju puteve solju, a ona zatim završava i na automobilima. So je važna divljači jer razvija kosti, rogove, jača imunitet… Losovi koriste gužve na putevima kako bi se počastili pa neretko dolaze na puteve i oblizuju automobile.

 (Dalje)

Pauk odneo policijsko vozilo

Interesantna situacija desila se na ulicama Novog Sada.

 (Dalje)

Dwayne Johnson

Akcijski spektakl Red Notice je zapao u nove probleme. Za njih je kriv Dwayne Johnson lično, odnosno njegovo telo. Naime, bivši rvač i jedan od najbolje plaćenih glumaca je jednostavno prevelik da bi stao u supersportski automobil.

 (Dalje)

* Novi rekord je postavio 47-godišnji Finac Jussi Kallioniemi, gurajući Saab 9-7X jednu milju u vremenu 13 minuta i 26 sekundi (oko dva minuta bolje od prethodnog rekorda)Batman sat

Kross Studio je predstavio svoj vrhunski kolekcionarski Batman sat kao deo svoje predstojeće saradnje sa Warner Bros kompanijom.

 (Dalje)

Porsche Taycan Burj Khalifa

Uvođenje električnog modela Porsche Taycan na Bliskom istoku praćeno je megalomanskim svetlosnim efektima. Kao platno poslužila je najviša zgrada na svetu, slavna Burj Khalifa u Dubaiju, čija visina iznosi 828 metara.

 (Dalje)

BMW Wingsuit

Leteća odela su stvar naučno-fantastičnih filmova, ali šta ako postoje u stvarnom životu? U saradnji s BMW-om i Designworksom, pionir vazdušnih sportova Peter Salzman je dizajnirao upravo takvo odelo koristeći BMW-ove mogućnosti električnog vozila.

 (Dalje)

VW Caddy mobilni toalet

Holandska policija je smislila orginalni i novi način skrivanja kamere na putu koja se sada nalazi u mobilnom toaletu. Ove nedelje je mobilni toalet, od vozača popularno nazvan Dixi, viđen u blizini Maarssena.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 163 164 165  Sledeći»