home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Elvis i FIAT

Za potrebe snimanja reklame za pikap FIAT Strada, u Brazilu su "oživeli" Kralja rokenrola. Da je poživeo, Elvis bi danas imao 85 godina.

 (Dalje)BMW 3

Sve je više onih koji prodaju automobila ne rešavaju u klasičnom otkupu ili zameni staro za novo, već svoju sreću okušavaju na specijalizovanim ssajtovima poput eBaya. Jednom Nemcu je takav pokušaj ostao u gorkom sećanju.

 (Dalje)

Bugatti Chiron

Postavljanje klima-uređaja u automobile poput Bugatti Chirona nije jednostavan zadatak. Osim vrhunskih performansi motora, menjača ili oslanjanja, vlasnici traže i druge delove sistema koji su na visokom nivou. Tu su i visoke performanse koje na sve delove postavljaju dodatno opterećenje.

 (Dalje)

Omega

Omega Car je za mnoge automobil snova, bar kad su u pitanju performanse.

 (Dalje)

Bugatti replika

Već smo navikli da nam iz Rusije dolaze slike nekih od najluđih i nesvakidašnjih projekata, a sada je na Instagramu osvanula replika Bugatti Chirona. Pritom je naravno odmah jasno da nije reč o pravom modelu budući da je uradi sam majstor odlučio da sve to odradi na nepoznatom modelu koji pritom uopšte nema proporecije sportskog automobila. Rezultat? Pa, procenite sami...

 (Dalje)

Ford Focus ST

Kazna zbog prekoračenja dozvoljene brzine je noćna mora svakog vozača, a šta tek reći za italijansku vozačicu koja je dobila kaznu zbog vožnje brzinom od 703 km/h.

 (Dalje)

Lada Xray

Rusi od automobila napravili amfibiju i probali da plove u njoj

Jutjub kanal „Cirkus na točkovima“ objavio je video-snimak u kome su blogeri od automobila Lada Xray napravili amfibiju i probali da plove u njoj.

 (Dalje)

Raskrsnica

Beverly u istočnom Yorkshireu je tipično englesko mestašce, uređeno i pitoreskno. Međutim, Beverly ipak ima jednu znamenitost, a to je raskrsnica s čak 42 semafora. Na nekih stotinjak metara puta sve se šareni, kao tokom božićnih praznika.

 (Dalje)

Yugo

Amerikanci su proglasili naš „jugo“ najgorim automobilom, ali da to nije baš tako svedoči primer baš iz SAD, kada je jedan naš iseljenik uspeo da sredi i upali „jugo“ posle 15 godina stajanja u pustinji.

 (Dalje)

Bugatti od drveta

Modeli automobila u razmeri se danas nude u najrazličitijim verzijama, od onih iz ponude Lega do savršenih minijatura razrađenih do najsitnijih detalja koje nude specijalizovani proizvođači. Ali ovde je slučaj kudikamo drugačiji, piše Index.hr.

 (Dalje)

Ford droga

Da li se sećate filma "Mula" Klinta Istvuda u kome meksički kartel ponudi "dedici" da za njih švercuje drogu širom SAD-a?.

 (Dalje)

URAN iz Rusije

14 Jun 2020 - 10:30 Zanimljivosti Link
URAN

Kao što znamo, Rusija je zemlja bogata prirodnim bogatstvima i resursima dovoljnim da bude svet za sebe. Teška, krvava i namučena istorija Rusije, posebno u poslednjih 100 i kusur godina, stvorila je preduslove za razvoj i ulaganje u razne oblike industrije. Najviše od svega bismo istakli onu vojnu koja je sredinom 20. veka Rusiju digla u sam vrh vojne moći u svetu.

 (Dalje)

Bollinger

Nakon što smo upoznali električne automobile s dva prtljažnika predstavlja nam se prvi auto čiji tovarni prostor prolazi celom dužinom vozila.

 (Dalje)

Honda Civic

Sasvim je u redu kada cene Honde/Integre NSX ili Type R rastu s godinama, jer ipak je reč o istinskim modernim klasicima iz godina oko prelaska u novi milenijum.

 (Dalje)

Kia BMW

Modeli u gami korejskog proizvođača već godinama nisu dosadni. Naprotiv, pojedini Kijini proizvodi su itekako atraktivni, pogledajte samo Stinger. Kako piše Index.hr, neki idu i korak dalje, pa kažu da se i BMW poslužio idejom „tiger nose“ koja karakteriše prednji deo Kijinih vozila.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 163 164 165  Sledeći»