home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Položila vozački ispit iz 960. puta

Njenoj istrajnosti pomogla je inspiracija koju je dobila od svog instruktora. Kao poklon za položeni ispit dobila je novi automobil od Hjundaija.

 (Dalje)A-traktor

Premlada za vozačku dozvolu s 15 godina Evelin Kristijansen već vozi elegantni BMW u Švedskoj gde tinejdžeri mogu da voze bilo koji automobil modifikovan tako da brzina ne može da pređe 30 kilometara na sat.

 (Dalje)

Oštećeni Hyundai

41-godišnja Australijanka nije videla problem u tome što automobilu nedostaju pojedini delovi karoserije. Naime, ona je vozila luksuzni Hyundai Palisade bez prednjih panela s potpuno otkrivenim prostorom motora.

 (Dalje)

LEGO Land Rover Defender 90 kit

* Dugačak je 32 cm, širok 16 cm i visok 16 cm, a košta 239.99 dolara

 (Dalje)

Oracle Red Bull Racing RB18 Show Car Simulator – Champions Edition,

Formula 1 je ekskluzivan i skup sport, u kome mogu da se takmiče samo malobrojni, ali šira javnost uvek može da igra njihovu zvaničnu kompjutersku simulaciju. Da bi i to podigli na neki novi nivo, rukovodstvo F1 je u saradnji s aktuelnim šampionima, timom Red Bulla, napravilo “šampionski” simulator, ugrađen u repliku Red Bullovog pobedničkog bolida iz prošle sezone – međutim, i cena mu je prikladna tom “službenom” statusu.

 (Dalje)

Prljavi auto

Policija u nemačkom Neubrandenburgu je objavila fotografiju najprljavijeg automobila na svetu. Prilikom prošlonedeljne rutinske provere 68-godišnjeg vozača, policajci su ostali u šoku.

 (Dalje)

Honda NSX

Becca Nicole Johnson / Facebook

Hondin supersportista je u vodi proveo čak 15 godina.

Retki su ljubitelji automobila koji ne gaje simpatije za prvu generaciju Honde NSX, a priča pred nama je jedna od „luđih“, do te mere neverovatna da je teško poverovati u nju.

 (Dalje)

Zastava 101 u produženoj verziji s tri osovine

Foto: Zastava 101 forum/Facebook

Zastava 101, Stojadin ili Kec je po mnogima najbolji automobil bivše države. Ako i nije najbolji, onda je definitivno najpoznatiji.

 (Dalje)

Suzuki Jimny kutija za maramice

* Proizvod japanskog Camshopa, razmera 1/12, cena 41 dolar i paleta od šest raspoloživih boja

 (Dalje)

Vozač BMW-a

Do nesvakidašnjeg događaja u austrijskim Alpima je došlo nakon što je 77-godišnji vozač BMW-a pogrešno skrenuo i završio na planinskoj stazi.

 (Dalje)

VW Virtus

Zamislite ovo - sunčan je dan, a vi preuzimate svoj potpuno novi automobil. Ali za nekoliko minuta, prednji deo je smrskan i auto leži dijagonalno na putu. To je upravo ono što se dogodilo kupcu automobila u Indiji, koji je preuzeo novi sjajni automobil ispred salona.

 (Dalje)

Mazda MX-5 od čokolade

* Ovu jestivu Mazdu MX-5 je kreirao Kenta Hasegava, poslastičar iz Tokija

 (Dalje)

Blokirani auto

Colin Shaw, vlasnik građevinske firme Shaw Scaffolding Services iz Oldhama već mesecima se bori s vozačima koji svojim automobilima blokiraju pristup njegovom skladištu.

 (Dalje)

Tablice

Shai Karamosto, vladar kraljevine Yashar-El, završio je iza rešetka

Za Karamostu verovatno niko ne bi ni čuo da ga nije zaustavila policija te uočila da je na svoj Duster montirao nevažeće registarske tablice. Zanimljivo je da je prvi put vozač zaustavljen blizu grada Ashdoda, a nakon što je policajcu predočio dokument koji je diplomatska akreditacija kraljevine, pustili su ga.

 (Dalje)

Vožnja na ledu

Pojas glavu čuva! Vezanje sigurnosnim pojasem ne samo da je obaveza i da je nekorišćenje kažnjivo zakonom, već je decenijama zaslužno za hiljade spašenih života. Nekorišćenje pojasa u automobilu itekako povećava šansu od zadobijanja teških telesnih povreda i smanjuje šansu za preživljavanjem, naročito u težim sudarima.

 (Dalje)