home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Amfibija u Jadranu

16 Avg 2020 - 23:46 Zanimljivosti Link
Amfibija u Jadranu

Nesvakidašnji prizor je dočekao kupače na jednoj bolskoj plaži na ostrvu Brač. Jedan turista je, naime, do nje doplovio, ni manje ni više nego amfibijskim automobilom, piše portal Carspottingcroatia.com.

 (Dalje)Stark Cybertruck

Ovaj projekat je bio veliki izazov za našu firmu. Svesni svih nepoznanica koje je nosio sa sobom, uspeli smo da ga iznesemo do samog kraja. Sa stručnom i osposobljenom ekipom koju imamo u Starku, nismo ni sumnjali da projekat nećemo realizovati u potpunosti. To je rekao Mario Ćorić, direktor firme Stark Solutions iz Mostara, piše 24sata.hr.

 (Dalje)

Chevrolet 75D

Interesantna kupoprodaja automobila dolazi nam iz američke savezne države Minesota.

 (Dalje)

Fiat Uno

U potrazi za atraktivnim oltajmerima pronašli smo zanimljiv Fiat Uno. U stvari je pravilnije reći da je reč o "jangtajmeru" jer je prvi put registrovan u septembru 1996. godine i zakonski (još) ne spade u oldtajmere.

 (Dalje)

Benzin za Teslu

Bizarna situacija nam dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država. Samo zamislite da vas osoba koja vozi električni automobil, recimo Tesla, zamoli da im pozajmite malo benzina kako bi napunili automobil.

 (Dalje)

Srednji prst

Policijska uprava Gornje Frankonije, regiona u nemačkoj saveznoj pokrajini Bavarskoj, objavila je na Facebooku zanimljiv slučaj kršenja zakona koji se desio u aprilu, a ovih dana je dobio sudski epilog.

 (Dalje)

Berta Benc

Na današnji dan 1888. godine Berta Benc je rešila da ode u posetu majci. Sve ostalo je istorija

 (Dalje)

Okršaj na kamionu

S Floride stiže video zabeležen protekle subote u kome se vidi neobjašnjiv prizor koji kao da je iz nekog lošeg akcionog filma. Međutim, reč je o stvarnom događaju koji su zabeležili svedoci iz više uglova.

 (Dalje)

Ferrari 360 Modena limuzina

Bizarna limuzina Ferrari 360 Modena trenutno se prodaje u Australiji. Ako ste ljubitelj Ferrarija, preporučujemo da skrenete pogled jer bi ovo moglo da vas mentalno osakati.

 (Dalje)

Porsche jahta Royal Falcon

Superjahta koju je dizajnirala nemačka kompanija Porsche već neko vreme je dostupna na tržištu, a njen izgled privlači veliku pažnju.

 (Dalje)

Ferrari Testarossa

Ne tako davno, YouTuber Ratarossa je pronašao napušteni Ferrari F40 u Iraku, koji je nekada navodno vozio sin Sadama Huseina, Udayu Husseinu, a automobil je poslednji put bio viđen 2012. godine u Iraku. Ratarossa je pronašao i automobil i vlasnika pa je poželeo da ga kupi i vrati mu nekadašnji sjaj, međutim sadašnji vlasnik je tražio previše novca pa je Youtuber odustao.

 (Dalje)

Mercedes-Benz W124

Opšte je mišljenje da su dizel motori superiorni što se tiče pouzdanosti, naravno ukoliko se odgovarajuće održavaju.

 (Dalje)

Toyota Corolla 1,8 Hybrid Executive

Toyota je ove godine obogatila svoj program velikim brojem novih modela. Corolla je jedan od njih, i u varijanti limuzine sa hibridnim pogonom, našla se na našem testu

 (Dalje)

Kako se na kineskom izgovaraju auto brendovi

Izgovor naziva automobilskih brendova uvek je bio interesantan. Veliki broj ljudi se trudi da ih izgovori onako kako se izgovaraju u “originalu” na jeziku zemlje iz koje potiču.

 (Dalje)

Lamborghini od kartona

Već smo pisali o Vijetnamcima koji su se snašli s onim što imaju i tako na neki način ostvarili snove. Od kartona su napravili modele Bugattija i Ferrarija, a onda je pala odluka da se napravi ozbiljnija replika Lamborghinija.

 (Dalje)