home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
MAZ-541

Ako mislite da je najveći auto luksuzna limuzina kalibra Rolls Roycea ili Maybacha, varate se. Najveći auto je ovaj MAZ-541, napravljen u nekadašnjem Sovjetskom Savezu i zaista je ogroman.

 (Dalje)Huracam

U Americi su došli na ideju, da na hyperbrzi Lamborghini Huracan montiraju veliku filmsku kameru. Huracan + Steadycam = Huracam.

 (Dalje)

PG Nerad

Na ulicama Beograda uslikano je vozilo sa crnogorskim tablicama na kojima piše nešto što se često pripisuje Crnogorcima

Izvor: Telegraf.rsPorsche 917

Kako dobro zvuči ideja da se ode na kaficu Porscheom 917. Neki to sebi mogu da priušte

 (Dalje)

Volkswagen T1

Legendarni “Bulli” se dugo odupirao uticajima prirode, a onda je priča dobila najlepši mogući nastavak...

 (Dalje)

klipovi drvo

Nakon što su istražili da li je moguće voziti automobil na betonskim točkovima, ekipa ruskog kanala na YouTubeu, Garage 54, ponudila je odgovor i na pitanje - da li je moguće pokrenuti automobil motorom na drvene klipove.

 (Dalje)

Aston Martin DBS Superleggera

Aston Martin radi punom parom. Iako su mnogi očekivali da će britnaski proizvođač nakon predstavljanja novih modela Vantage i DB11, hteti da malo odmori, on je zapravo zauzet radom na model koji nazivaju „Super GT perjanica“.

 (Dalje)

Porsche 911 Turbo 3.0

* razmera je 1:1, a izložen je u Porscheovom muzeju u Štutgartu

 (Dalje)

put holandija

Eto, izgleda da glavni grad Srbije nije jedini raspevan i vedar, veseo, jer su Holanđani pokušali da naprave nešto što je bizarnije deset puta od muzičke fontane u Beogradu.

 (Dalje)

Škoda logo

Škoda je pod kapom Volkswagena doživela renesansu, ali neki će reći da je izgubila osobenost.

 (Dalje)

Fića Zagreb

Stari model automobila „zastava 750“, popularni „fića“, crvene boje, završio je u voznom parku Ambasade Indonezije u Zagrebu sa diplomatskim tablicama.

 (Dalje)

Lada 4x4

* Ovaj kamuflažni eksterijer za legendarnu Nivu je fabrička opcija od 400 evra

 (Dalje)

GAZ-13

Uz neobične “budževe” koji se mogu naći po oglasima na prostorima bivšeg SSSR-a, s vremena na vreme se nađe i na pravi raritet, i to još sa pedigreom!

 (Dalje)

volvo v60

Škole bezbedne vožnje neretko koriste automobile sa točkićima umesto zadnjih točkova kako bi polaznicima omogućili bolji uvid u sile koje deluju na vozilo prilikom promena smera i kako bi ih naučili metodama za savladavanje neugodnih situacija.

 (Dalje)

Hayward

Stanovnici rezidencijalne četvrti u kalifornijskom Haywardu bili su svedoci neobične saobraćajne nezgode. Na jednu kuću "aterirala" je siva Honda Civic, vlasnik doma to nije ni primetio, ujutru sasvim normalno otišao na posao.

 (Dalje)


1 2 3 ... 126 127 128  Sledeći»