home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
LEGO Land Rover Defender 90 kit

* Dugačak je 32 cm, širok 16 cm i visok 16 cm, a košta 239.99 dolara

 (Dalje)Oracle Red Bull Racing RB18 Show Car Simulator – Champions Edition,

Formula 1 je ekskluzivan i skup sport, u kome mogu da se takmiče samo malobrojni, ali šira javnost uvek može da igra njihovu zvaničnu kompjutersku simulaciju. Da bi i to podigli na neki novi nivo, rukovodstvo F1 je u saradnji s aktuelnim šampionima, timom Red Bulla, napravilo “šampionski” simulator, ugrađen u repliku Red Bullovog pobedničkog bolida iz prošle sezone – međutim, i cena mu je prikladna tom “službenom” statusu.

 (Dalje)

Prljavi auto

Policija u nemačkom Neubrandenburgu je objavila fotografiju najprljavijeg automobila na svetu. Prilikom prošlonedeljne rutinske provere 68-godišnjeg vozača, policajci su ostali u šoku.

 (Dalje)

Honda NSX

Becca Nicole Johnson / Facebook

Hondin supersportista je u vodi proveo čak 15 godina.

Retki su ljubitelji automobila koji ne gaje simpatije za prvu generaciju Honde NSX, a priča pred nama je jedna od „luđih“, do te mere neverovatna da je teško poverovati u nju.

 (Dalje)

Zastava 101 u produženoj verziji s tri osovine

Foto: Zastava 101 forum/Facebook

Zastava 101, Stojadin ili Kec je po mnogima najbolji automobil bivše države. Ako i nije najbolji, onda je definitivno najpoznatiji.

 (Dalje)

Suzuki Jimny kutija za maramice

* Proizvod japanskog Camshopa, razmera 1/12, cena 41 dolar i paleta od šest raspoloživih boja

 (Dalje)

Vozač BMW-a

Do nesvakidašnjeg događaja u austrijskim Alpima je došlo nakon što je 77-godišnji vozač BMW-a pogrešno skrenuo i završio na planinskoj stazi.

 (Dalje)

VW Virtus

Zamislite ovo - sunčan je dan, a vi preuzimate svoj potpuno novi automobil. Ali za nekoliko minuta, prednji deo je smrskan i auto leži dijagonalno na putu. To je upravo ono što se dogodilo kupcu automobila u Indiji, koji je preuzeo novi sjajni automobil ispred salona.

 (Dalje)

Mazda MX-5 od čokolade

* Ovu jestivu Mazdu MX-5 je kreirao Kenta Hasegava, poslastičar iz Tokija

 (Dalje)

Blokirani auto

Colin Shaw, vlasnik građevinske firme Shaw Scaffolding Services iz Oldhama već mesecima se bori s vozačima koji svojim automobilima blokiraju pristup njegovom skladištu.

 (Dalje)

Tablice

Shai Karamosto, vladar kraljevine Yashar-El, završio je iza rešetka

Za Karamostu verovatno niko ne bi ni čuo da ga nije zaustavila policija te uočila da je na svoj Duster montirao nevažeće registarske tablice. Zanimljivo je da je prvi put vozač zaustavljen blizu grada Ashdoda, a nakon što je policajcu predočio dokument koji je diplomatska akreditacija kraljevine, pustili su ga.

 (Dalje)

Vožnja na ledu

Pojas glavu čuva! Vezanje sigurnosnim pojasem ne samo da je obaveza i da je nekorišćenje kažnjivo zakonom, već je decenijama zaslužno za hiljade spašenih života. Nekorišćenje pojasa u automobilu itekako povećava šansu od zadobijanja teških telesnih povreda i smanjuje šansu za preživljavanjem, naročito u težim sudarima.

 (Dalje)

Lamborghini Murcielago

Prvi dan 2001. godine je označio početak novog veka i novog milenijuma. Ta godina je takođe označila početak nove ere za Lamborghini koji je predstavio Murcielago, sada pod okriljem Volkswagen grupe. Ali da li ste znali da je Lamborghini Murcielago delio delove sa Seatovom Alhambrom i Renaultom Espaceom? Nikad ne biste rekli...

 (Dalje)

Reli vozač

Borio se za pobedu, a onda je izgubio koncentraciju i sleteo

Ruski reli vozač je pokleknuo niskim strastima koje su ga koštale pobede. Vodio je u trci Petrovskaya Versta, a onda je u jednom trenutku nakratko izgubio kontrolu nad vozilom, prošao pravo kroz krivinu i zabio se u sneg.

 (Dalje)

BMW Z1

Pronaći primerak modernog klasika u stanju kao što je ovaj BMW Z1 je za neke ostvarenje sna. Ako je reč o primerku koji nikad nije bio vožen s 0 kilometara, tada je to pravi "bingo".

 (Dalje)


1 2 3 ... 174 175 176  Sledeći»