home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ferrari Testarossa

Foto: Reddit.com

LEGO Lamborghini Sian

* LEGO Lamborghini Sian u razmeri 1:1 se sastoji od 400.000 delova, pri čemu je za razvoj i konstrukciju potrošeno 8.660 sati

 (Dalje)

Chevrolet C8 Corvette Stingray p

Ovaj Chevrolet C8 Corvette Stingray prepolovljen je u saobraćajki ali, osim toga što mu nedostaje čitav prednji deo, ostatak vozila prilično je očuvan. To je iskoristio AZ Cycle Parts da na Fejsbuku najavi prodaju preostalih delova automobila, od kojih je svakako najvredniji atmosferski 6.2-litarski LT2 V8 motor koji proizvodi skoro 500 konjskih snaga.

 (Dalje)

LEGO McLaren Elva

* Sastoji se od 263 dela, dugačak je 16 cm, širok 7 cm, visok 4 cm, a cena iznosi 19.99 američkih dolara

 (Dalje)

Bentley Unifying Spur

* Za eksterijer se pobrinuo dizajner Rich Morris

 (Dalje)

Auto na izmet

Deluje kao šala, ali ovo je vrlo ozbiljna priča koja pokazuje da se zaista sve može iskoristiti pa i otpad koji je nama samo – otpad. Pogledajte malo bolje bočnu stranu automobila i biće vam jasno o čemu se radi… Naime, ovo su klasični električni automobil, ali energijom ih ne snabdevaju termoelektrane, nuklearke, solarne elektrane…

 (Dalje)

Toyoya Supra

O privrženosti kućnih ljubimaca svojim vlasnicima čuli smo brojne priče, dok je onih o ljubavi vlasnika prema ljubimcu nešto manje. Ipak, postoje primeri gde su vlasnici spremni na sve kako bi spasili svog dlakavog člana porodice.

 (Dalje)

Chevrolet Chevette

Zbog sudskog procesa Chevroleti su ostali parkirani i zaboravljeni u ambaru koji se nalazi u mestu Kserem u području Rio de Žaneira. Radi se većinom o primercima Chevroleta Chevette s 1.6 benzincem i Chevette Junior s malim 1.0 benzincem, a tu je i nekoliko Corsi te Volkswagen Gol.

 (Dalje)

Prevoz

Policijska patrola je ostala u čudu kada je primila poziv zabrinutih vozača o onome što su videli na putu. Ubrzo su poslali patrolu i zaustavili Focusa u blizini Trnave, pedesetak kilometara severno od Bratislave.

 (Dalje)

Mao Mao

Ne spavaju baš sve mačke - predu i jedu - po ceo dan, neke od njih zarađuju novac pozirajući pred blicevima fotoaparata.

 (Dalje)

Rozberg pad

Nekadašnji šampion Formule 1, Niko Rozberg, doživeo je neprijatan pad s motocikla tokom prošle sedmice.

 (Dalje)

Autić

Najmanji auto na svetu je osetno manji od Smarta, ali ovaj autić predstavlja potpuno novu dimenziju.

 (Dalje)

Nissan 350Z

Foto: RedditMenjač

Jedna poučna priča iz Australije, koja govori mnogo o ugroženosti ručnog menjača i prevlasti automatika. Jedan 30-godišnjak se vraćao kući u predgrađe Melburna kada su ga napala dvojica kriminalaca. Zapretili su mu noževima i zatražili novčanik te ključeve auta.

 (Dalje)


1 2 3 ... 162 163 164  Sledeći»