home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Rodin FZero

11 Avg 2022 - 00:20 Noviteti Link
Rodin FZero

Novozelandska kompanija Rodin Cars predstavlja svoj hiperautomobil pod nazivom FZero.

 (Dalje)Ora Cat 01

Kineski proizvođači automobila polako ulaze na evropsko tržište. Tu su već prisutni Nio i Lynk & Co (proizvođač je Geely, vlasnik Volvoa). Sada u Evropu dolazi još jedan veliki proizvođač iz Kine. Automobilska grupacija Great Wall Motors ulazi s dve marke, Ora i Wey. Obe marke su svoja vozila predstavile javnosti pre skoro godinu dana na sajmu u Minhenu, uz odlične reakcije.

 (Dalje)

Radar RD6 (dopunjeno)

10 Avg 2022 - 15:00 Noviteti Link
Radar RD6

Kineski proizvođač automobila Zhejiang Geely Holding je predstavio novi električni pick-up, ciljajući na rastuću potražnju stanovnika iz gradova, jer korona virus podstiče interesovanje za aktivnostima na otvorenom poput kampovanja.

 (Dalje)

Avatr 011

Saradnjom kompanija Changan, Huawei i CATL je nastala marka za proizvodnju električnih automobila, koja je u novembru prošle godine prvo prikazala koncept električnog crossovera Avatr 11.

 (Dalje)

Meyers Manx 2.0 Electric

10 Avg 2022 - 11:30 Noviteti Link
Meyers Manx 2.0 Electric

Meyrs Manx iz 1960-ih se vraća na scenu kao električni bagi.

 (Dalje)

Nova Toyota Yaris Ativ

10 Avg 2022 - 09:30 Noviteti Link
Toyota Yaris Ativ

Na Tajlandu je promovisana nova, četvrta generacija Toyote Yaris Ativ, poznata na nekim tržištima i kao Vios.

 (Dalje)

Zeekr 009

Zeekr 009 (2023) je i dalje velika nepoznanica – s naglaskom na “veliki”, jer električni kombi kineske sestrinske marke Volvo impresionira svojim voluminoznim izgledom na prvim fotografijama. Da li se to odnosi i na cenu i asortiman?

 (Dalje)

Obnovljeni Audi A6 L

9 Avg 2022 - 09:30 Noviteti Link
Audi A6 L

Audi je u Kini počeo da prima narudžbine za blago obnovljenu limuzinu A6 L (slovo L u nazivu označava produženo međuosovinsko rastojanje).

 (Dalje)

BYD Seal

Prodaja novog električnog automobila BYD Seal počela je u Kini, a kompanija BYD je potvrdila da se prve isporuke očekuju krajem ovog meseca.

 (Dalje)

Baltasar Revolt

Baltasar Revolt, prvi električni supersportski automobil koji je razvio španski automobilski inženjer i preduzetnik Baltasar Lopez, testiran je u ekstremnim uslovima tokom ovog leta.

 (Dalje)

MG4

MG je objavio informacije o cenama i specifikacijama za novi električni hečbek MG 4 pre njegovog tržišnog lansiranja sledećeg meseca.

 (Dalje)

Geely Boyue L

6 Avg 2022 - 09:30 Noviteti Link
Geely Boyue L

Novi Geely crossover Boyue L (do sada poznat pod kodnom oznakom FX11) na klineskom tržištu zvanično stratuje ove jeseni, po ceni od 21.000 do 27.000 američkih dolara.

 (Dalje)

Honda Fit facelift

6 Avg 2022 - 01:30 Noviteti Link
Honda Fit

Honda je sa nekoliko slika i zvaničnim saopštenjem potvrdila da će uskoro u Japanu prikazati blago obnovljenu verziju modela Fit (u Evropi kao Honda Jazz).

 (Dalje)

Maserati Grecale PrimaSerie

Maserati je saopštio da će kasnije ove godine u Severnoj Americi ponuditi ograničenu seriju krosovera Grecale.

 (Dalje)

Volkswagen Tayron

Volkswagenov crossover Tayron se na kineskom tržištu pojavio 2018. godine, dok se od proleća 2020. nudi i Tayron X, koji se osim drugačijom linijom krova od obične verzije razlikuje i po drugačijim zadnjim svetlima.

 (Dalje)