home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Suzuki Swift

Nakon japanske verzije promovisane krajem oktobra u Tokiju, Suzuki je sada predstavio i novi Swift za evropsko tržište. U svojoj četvrtoj iteraciji, Suzukijev kultni hečbek je evoluirao u sofisticirani, pametni kompakt sa oštrim dizajnom, naprednim bezbednosnim funkcijama i razigranošću zabavne vožnje koja redefiniše svakodnevnu mobilnost.

 (Dalje)Mercedes-AMG CLE 53 4Matic+ Coupe

Mercedes je ranije ove godine predstavio model CLE koji je u Coupe izdanju zauzeo mesto C i E klase Coupe, dok je CLE Cabrio zamenio C i E klasu Cabrio. Sada stiže novi član porodice, i to Mercedes-AMG CLE 53 4Matic+ Coupe.

 (Dalje)

Toyota Hilux Hybrid 48V

Toyota je za modelsku godinu 2024 lansirala i elektrifikovanu verziju pick-up modela Hilux, nadogradivši dizel pogon sa 48V blago hibridnom tehnologijom za poboljšanu efikasnost.

 (Dalje)

Toyota GR Supra GT4 100th Edition Tribute

Toyota je pripremila još jednu ograničenu seriju aktuelne GR Supre. 

 (Dalje)

2024 Alpine A110

5 Dec 2023 - 07:00 Noviteti Link
A110 R Turini

Među novim karakteristikama je više standardne opreme kod verzija A110, A110 GT i A110 S kako bi se ponudilo još više sadržaja i vrednosti, a tu je i A110 R Turini, nova verzija A110 R.

 (Dalje)

2024 Lada Niva

Ruski AvtoVAZ  još uvek pravi legendarni terenski automobil Lada Niva (u proizvodnji od 1977. godine), koji je za modelsku godinu 2024 doživeo i određena unapređenja.

 (Dalje)

GWM Wey 03

Kineski proizvođači automobila se ozbiljno spremaju za ultimativni napad na tržište Evrope, a to čak ni ne rade električnim vozilima. Naime, najnoviji model s kojim žele da pokore Stari kontinent je "plug-in" hibrid s dvolitarskim turbo-benzinskim motorom koji je uparen s jednim ili dva elektromotora, zavisno od toga da li automobil ima pogon na jednu ili obe osovine.

 (Dalje)

Peugeot 208 Rallye

1 Dec 2023 - 07:00 Noviteti Link
Peugeot 208 Rallye

Peugeot 208 Rallye odaje nezvaničnu počast kultnom reli automobilu 205 Turbo 16 Group B i služi kao duhovni naslednik popularnih drumskih Rallye verzija modela 205 i 106.

 (Dalje)

Tesla Cybertruck

Najjača verzija ima 845 konjskih snaga, zahvaljujući opcionom tromotornom pogonu u Cyberbeast paketu.

 (Dalje)

Porsche Sonderwunsch 992

30 Nov 2023 - 13:00 Noviteti Link
Porsche Sonderwunsch 992

Program personalizacije Sonderwunsch je odgovoran za još jedan izuzetan primerak.

 (Dalje)

Dacia Duster

Potpuno nova Dacia Duster otvara sledeće poglavlje u priči o modelu koji je izrastao u postavljača standarda na svom tržištu.

 (Dalje)

Toyota Land Cruiser 70 Series

Toyota je početkom avgusta predstavila modifikovani Land Cruiser Serije 70, i to kao model sa 5 vrata ili pick-up. Sada stiže i kraća verzija sa 3 vrata koja je namenjena samo određenim tržištima (kao što su Ujedinjeni Arapski Emirati).

 (Dalje)

Porsche Panamera

Porsche predstavlja treću generaciju Panamere, pri čemu novi model luksuzne sportske limuzine ima više digitalizovanu unutrašnjost, a biće dostupan sa četiri elektrifikovane verzije (E-Hybrid).

 (Dalje)

Kaiyi Shiyue

24 Nov 2023 - 14:45 Noviteti Link
Kaiyi Shiyue

Kineski Kaiyi Auto (povezan sa Cheryjem) sada kupcima nudi i mali gradski električni automobil Shiyue.

 (Dalje)

Callum Skye

24 Nov 2023 - 11:15 Noviteti Link
Callum Skye

Ubrzo nakon što je napustio Jaguar, Ian Callum je osnovao nezavisnu agenciju za dizajn automobila i proizvoda po imenu Callum. Kompanija sa sedištem u Velikoj Britaniji sada proširuje svoje poslovanje svojim prvim proizvodom osmišljenim, dizajniranim i projektovanim u potpunosti u kompaniji.

 (Dalje)