home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Bentley Continental GT

1953. godine kupac iz Švajcarske je naručio beli Bentley R Type Continental, u to vreme najbrži luksuzni automobil sa četiri sedišta na svetu. Da bi proslavio njegov 70. rođendan, Bentley je sada kreirao unikatni Continental GT.

 (Dalje)Lada Niva Legend

Lada je ruskim kupcima ponudila modifikovanu Nivu Legend LCV, pri čemu su na raspolaganju različite verzije, sa jednim ili dva reda sedišta.

 (Dalje)

Polestar 2

Polestar 2 modelske godine 2024 pored blago doterane spoljašnjosti donosi nove električne motore, prelazak na pogon na zadnje točkove za verzije sa jednim motorom i novi paket baterija.

 (Dalje)

Pagani Huayra Codalunga

Svega pet primeraka Pagani Huayra Codalunga je kreirano do sada, ali nakon što su nove fotografije ovog savršenstva ugledale svetlost dana, italijanski virtuoz bez sumnje može računati na koju porudžbinu više.

 (Dalje)

BMW M3 CS i zvanično

25 Jan 2023 - 00:45 Noviteti Link
BMW M3 CS

BMW je još ranije najavio da će novi M3 CS (G80) prikazati krajem ovog meseca (u okviru 24 sata Dejtone, odnosno vikendom od 27. do 29. januara), ali je njegove zvanične fotografije i detalje objavio i pre toga.

 (Dalje)

Bugatti Centodieci Le Mans

Bugatti je prošlog meseca isporučio poslednji od ukupno 10 planiranih primeraka modela Centodieci, koji je napravljen kao moderna počast Bugattiju EB110.

 (Dalje)

DFSK Seres 5

Brisel je izabran za ekskluzivnu prezentaciju premium sport SUV modela Seres 5 čija dostupnost se na EU tržištu očekuje tokom drugog kvartala ove godine. U prilog ozbiljnosti Seresa na EU tržištu govori i činjenica da će od prvog kvartala 2023. imati predstavništvo u Amsterdamu. Na taj način podrška evropskim kupcima biće na prvom mestu.

 (Dalje)

Bentley Continental GT S "Bathurst 12 Hour" by Mulliner

Iz Mullinera je stigao par specijalnih Continentala GT S, poručenih u Australiji kao počast trkačkom modelu Continental GT3 koji je pobedio na 12-časovnoj trci Bathurst 2020.

 (Dalje)

BMW Alpina B5 GT

24 Jan 2023 - 01:30 Noviteti Link
BMW Alpina B5 GT

Alpina predstavlja novi B5 GT, dostupan u limuzinskoj i karavan verziji, pri čemu je kompletna serija ograničena na samo 250 primeraka.

 (Dalje)

Novi MG RX5

23 Jan 2023 - 13:50 Noviteti Link
MG RX5

MG je na pojedinim tržištima (kao što je Bliski istok) ponudio novu generaciju krosovera RX5.

 (Dalje)

Obnovljeni Hongqi HS5

23 Jan 2023 - 10:30 Noviteti Link
Hongqi HS5

Hongqi HS5 se na kineskom tržištu pojavio 2019. godine, a kako bi se nastavila njegova uspešna prodaja (ovaj model čini čak 45 odsto ukupne prodaje marke), uskoro stiže i njegova značajno obnovljena verzija.

 (Dalje)

Mitsubishi Outlander 40th Anniversary Edition

Mitsubishi je obeležio 40. godišnjicu prisustva na američkom tržištu, i to specijalnim izdanjem Outlandera.

 (Dalje)

Maserati GranTurismo

Maserati je novi GranTurismo predstavio početkom oktobra prošle godine, ali tada nije pokazao fotografije njegove 2+2 unutrašnjosti.

 (Dalje)

Električni BYD Seagull

19 Jan 2023 - 11:30 Noviteti Link
BYD Seagull

Kineski BYD će uskoro ponuditi novi električni automobil Seagull, a njegove prve slike su se u javnosti pojavile zahvaljujući kineskom Ministarstvu industrije i informacionih tehnologija (MIIT).

 (Dalje)

Hyundai Kona

Hyundai je prve slike nove Kone objavio prošlog meseca, dok je sada saopštio neke dodatne specifikacije, uz komplet novih fabričkih fotografija i video priloga.

 (Dalje)