home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Italdesign Zerouno Roadster

Na početku treba podsetiti da je Italdesign u martu prošle godine na sajmu automobila u Ženevi predstavio novi sportski automobil Zerouno, koji je zatim u junu prikazan i na sajmu u Torinu.

 (Dalje)Volvo V60

Nakon novog sedana S90 i karavana V90, kao i obnovljene i proširene SUV/crossover game (XC40, XC60 i XC90), Volvo je pripremio i naslednika modela V60.

 (Dalje)

Ford Edge facelift

Ford je predstavio svoj redizajnirani SUV i u Evropi, nakon januarskog debija na sajmu automobila u Detroitu.

 (Dalje)

hyundai santa fe

Hyundai je danas u Južnoj Koreji i zvanično promovisao novu, četvrtu generaciju SUV modela Santa Fe.

 (Dalje)

Opel Insignia Country Tourer

Riselshajm. Tlo je zaleđeno a para koja izlazi iz usta pri izdahu se ledi momentalno. Sneg je svuda gde pogled može da dopre. Savršeni uslovi da se nađete iza volana i odvozate zaista brze krugove –i to pri austrijskom „debelom“ minusu. Ljudima koji žele da se zabavljaju na snegu i ledu, potrebna je samo jedna stvar: Opel Insignia Country Tourer sa Twinster integralnim pogonom i vektorisanjem obrtnog momenta.

 (Dalje)

Peugeot 508

Nakon prvog seta procurelih fotografija, evo i novog kompleta fabričkih slika nove generacije Peugeotovog modela 508, čija promocija će se održati na predstojećem sajmu automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Peugeot Rifter

21 Feb 2018 - 12:06 Noviteti Link
Peugeot Rifter

PSA Grupa je danas predstavila i Peugeot Rifter, poslednjeg iz serije njihovih noviteta iz Leisure Activity Vehicles segmenta (LAV).

 (Dalje)

Lotus 3-Eleven 430

21 Feb 2018 - 08:30 Noviteti Link
Lotus 3-Eleven 430

Lotus nastavlja da izbacuje nove verzije pa je tako pred nama i ovaj 3-Eleven 430 koji je takođe postao i Lotusov najbrži drumski sportski automobil.

 (Dalje)

Cadillac ATS-V Vector Blue Edition

Japanskim kupcima je upravo ponuđen Cadillac ATS-V Vector Blue Edition, ali samo za pet najbržih budući da je reč o zaista ograničenoj seriji.

 (Dalje)

Ovo je novi Peugeot 508

20 Feb 2018 - 23:20 Noviteti Link
Peugeot 508

Nakon što je obnovio svoju SUV/crossover ponudu (a još planira i novi SUV-Coupe 4008), Peugeot će uskoro na sajmu automobila u Ženevi promovisati i novu 508-icu.

 (Dalje)

Mitsubishi Outlander PHEV

Mitsubishijev plug-in hybrid SUV model Outlander PHEV će na sajmu automobila u Ženevi biti predstavljen u osveženom i pojačnom izdanju.

 (Dalje)

Ferrari 488 Pista

20 Feb 2018 - 11:49 Noviteti Link
Ferrari 488 Pista

U poslednje vreme se dosta pisalo o tome da Ferrari priprema ekstremniju verziju modela 488 GTB, a u međuvremenu je taj automobil (pod nazivom Ferrari 488 Pista) već predstavljen odabranoj grupi srećnika, i to na zatvrorenoj prezentaciji.  

 (Dalje)

Subaru WRX STI Type RA

Poslednji, i bez pogovora najmoćniji Subaru WRX STI Type RA model, nalazi se već neko vreme u opticaju, a njegovo pojavljivanje na tržištu dolazi sa prilično visokom cenom.

 (Dalje)

BMW M4 Cabrio Edition 30 Jahre

Obeležavajući 30-godišnjicu M3 kabrioleta, BMW M je pripremio specijalnu (i ograničenu) seriju aktuelnog M4 kabrioleta.

 (Dalje)

Renault Zoe R110

19 Feb 2018 - 19:56 Noviteti Link
Renault Zoe R110

Renault je danas i zvanično potvrdio da će početkom sledećeg meseca na sajmu automobila u Ženevi predstaviti i novu verziju električnog modela Zoe.

 (Dalje)


1 2 3 ... 730 731 732  Sledeći»