home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Volkswagen T7 Transporter

Volkswagen priprema sedmu generaciju svoje Transporter linije, uz najavu da će zvanična promocija biti održana na proleće 2024. godine.

 (Dalje)Renault Captur

Ovi patentni renderi potvrđuju da u Renaultu pripremaju značajno modifikovanje svog malog i uspešnog SUV modela Captur, a koji bi u doteranom izdanju na evropskom tržištu trebalo da se pojavi u prvoj polovini sledeće godine.

 (Dalje)

Nissan Hyper Urban

Nova, električna generacija Nissan Qashqaija biće dizajnirana, projektovana i proizvedena u Velikoj Britaniji, a kompanija planira da novi model ima istu cenu kao i aktuelna verzija sa motorom sa unutrašnjim sagorevanjem.

 (Dalje)

Hyundai Ioniq 5 eN1 Cup

Hyundai je na N festivalu u Južnoj Koreji potvrdio trkački automobil Ioniq 5 eN1 Cup, sa ciljem da završi razvojne radove u februaru 2024.

 (Dalje)

Mitsubishi SUV EV

Mitsubishi je sa jednom zatamnjenom tizer slikom najavio da će sledeće godine ponuditi električni SUV model kako bi njime proširio svoju evropsku ponudu.

 (Dalje)

Novi tizer uključuje GPS koordinate prevoja Brener

Alfa Romeo već izvesno vreme na globalnu mrežu postavlja misteriozne tizere novog krosovera, ali je potonji nekako „najsveobuhvatniji“.

 (Dalje)

Renault 5 E-Tech

Francuski mediji su objavili patentne crteže koji pokazuju izgled serijske verzije električnog Renaulta 5, najavljenog za sledeći sajam automobila u Ženevi (promocija će se održati 26. februara 2024. godine).

 (Dalje)

Video: Motor.TV

O novom Ypsilonu u ranijem članku.Novi Nissan Leaf

Naslednik Nissana Leaf stiže krajem sledeće godine, a proizvodiće se u istoj fabrici u Velikoj Britaniji koja će se baviti i proizvodnjom električnog Qashqaija i budućeg električnog Jukea.

 (Dalje)Renault 5 E-Tech

Renault je povratak "petice" nagovestio još početkom 2021. godne, sa ​istoimenim konceptom potpuno električnog vozila. Serijski Renault 5 E-Tech će debitovati 26. februara 2024. na sajmu automobila u Ženevi, uz najavu da će bazna verzija koštati oko 25.000 evra.

 (Dalje)

Daihatsu Taft

Kako pišu japanski mediji, Suzuki Jimny bi trebalo da dobije novog lokalnog rivala.

 (Dalje)


1 2 3 ... 986 987 988  Sledeći»