home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Audi R8

Kako prenosi B92, nemački Audi potvrdio je da će nova generacija R8 biti elektrifikovana. Međutim, u Ingolštatu još nisu odlučili kakvu vrstu motora će koristiti.

 (Dalje)Nissan Juke

Nissan je objavio još jednu teaser sliku kojom najavljue novu generaciju svog manjeg crossovera Juke.

 (Dalje)

BMW iNext

Postepeno otkrivanje inovativnog SUV-a iNext kompanija BMW nastavlja objavljivanjem fotografije naprednog električnog višeugaonog (poligonalnog) upravljača.

 (Dalje)

Volvo XC20

SUV ponuda kompanije Volvo bi mogla uskoro da poraste uvođenjem novih modela.

 (Dalje)

Volkswagen Sport Urban crossover

Pojedini izvori navode da će Volkswagen svoju već sada bogatu ponudu SUV/crossover modela proširiti još jednim članom.

 (Dalje)

Mitsubishi Pajero Sport facelift

Mitsubishi je aktuelnu generaciju Pajera Sport u Aziji predstavio u avgustu 2015. godine, a zatim se ovaj sedmosed pojavio i na pojedinim tržištima u Evropi (u Velikoj Britaniji pod nazivom Shogun Sport).

 (Dalje)

Audi RS Q8

Prelepi RS2 Avant je bio prvi model koji je nosio danas popularnu Audijevu RS oznaku, a s obzirom na to da je predstavljen 1994. godine, ove godine proslavlja 25. godišnjicu i obeležava je na poseban način.

 (Dalje)

Hyundai Verna facelift

18 Jul 2019 - 06:30 Top secret Link
Hyundai Verna facelift

Hyundai je aktuelnu generaciju modela Verna (negde i kao Solaris) kupcima ponudio u septembru 2016. godine, dok će njegova restilizovana verzija na tržište stići uskoro. To uostalom najavljuju i ove slike jednog potpuno nemaskiranog primerka.

 (Dalje)

Ferrari 812 Superfast

Neke nezvanične vesti kažu da bi Ferrari početkom septembra trebalo da prikaže Spider verziju modela 812 Superfast.

 (Dalje)

Hyundai Grandeur

Hyundai Motor je aktuelnu, šestu generaciju sedana Grandeur predstavio u oktobru 2016. godine, ali nakon manje od tri godine na tržištu već je spremna njena restilizovana verzija.

 (Dalje)

BMW Serije 2 Gran Coupe

BMW će uskoro predstaviti dugo očekivanu Seriju 2 Gran Coupe (interne oznake F44), a najnovije informacije kažu da će to biti 24. jula.

 (Dalje)

Ford crossover

Evropska filijala Forda ima u planu da kupcima velikih porodičnih vozila ponudi novi crossover koji će u njihovoj ponudi predstavljati zamenu za čak tri modela, i to Mondeo, S-Max i Galaxy.

 (Dalje)

Citroen C6

Prema najnovijim informacijama, Citroen planira da lansira čak tri nova limuzinska modela u naredne dve godine. Prvi od ovih noviteta će biti novi C6 čiji dolazak na tržište se navodno može očekivati već tokom sledeće godine.

 (Dalje)

Stiže i Opel Omega X?

15 Jul 2019 - 15:53 Top secret Link
Opel Omega X

Sve više se nazire da je Opel za PSA bio poželjna, izuzetna 'udavača', a neočekivano je napredovala, profitirala kompanija iz Riselshajma.

 (Dalje)

Cupra concept

Seat je još ranije najavio plan po kome će do 2021. godine na tržište lansirati šest novih električnih i plug-in hybrid modela, pri čemu se tu radi o vozilima iz različitih klasa.

 (Dalje)


1 2 3 ... 775 776 777  Sledeći»