home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW X5

BMW će sledeće nedelje prikazati obnovljeni X5, a dok čekamo na njegovu zvaničnu premijeru pred nama je još jedna slika ovog noviteta.

 (Dalje)Honda CR-V

Ideja da ćemo od 2035. kupovati samo nove električne automobile (na baterije) čini se sve manje izvesnom jer mnogi proizvođači ozbiljno računaju na vodonik kao pogonsko gorivo – u klasičnim motorima s unutrašnjim sagorevanjem ili sistemima s gorivim ćelijama vodonika.

 (Dalje)

McLaren 720S

Nezvanične informacije kažu da će McLaren 750S debitovati u aprilu, i to kao zamena za 720S (na slici).

 (Dalje)

Mitsubishi Colt

Nakon što je ranije već najavljeno da tokom marta 2023. godine na evropsko tržište stiže novi ASX (na bazi Renaultovog Captura), iz Mitsubishija je takođe potvrđeno da je u pripremi i naslednik Colta.

 (Dalje)

Mazda CX-90

Sem što je ranije ove nedelje prikazala model CX-90 (na slici), Mazda je potvrdila da će ove godine u Americi predstaviti još jedan novi SUV.

 (Dalje)Bizzarrini Giotto

Ponovo rođeni italijanski proizvođač superautomobila Bizzarrini najavljuje svoj automobil Giotto (ime je dobio po osnivaču kompanije), koji će biti ponuđen u ograničenoj seriji.

 (Dalje)

Video: DPCcarsToyota Prius GRMN

Novi Toyotin Prius je predstavljen u novembru prošle godine, a sada iz Japana stižu informacije da je u pripremi i sportska GRMN verzija.

 (Dalje)

Audi A6 Avant e-tron

Glasine su bile tačne, jer su u Ingolstadtu potvrdili da naredne godine na scenu stiže elektropokretano izdanje Audija RS6.

 (Dalje)

Audi Grandsphere

Audi trenutno nema na raspolaganju veliku električnu limuzinu, ali to će se promeniti krajem 2024. sa predstavljanjem nove generacije A8.

 (Dalje)

Zeekr 003

Kineski Zeekr priprema kompaktni krosover koji bi trebalo da ponese oznaku 003 i koji će biti ponuđen i na odabranim evropskim tržištima.

 (Dalje)

Fiat Panda

U 2024. godini kreće nova Fiat Panda koja će se najverovatnije proizvoditi u Kragujevcu u Srbiji.

 (Dalje)


1 2 3 ... 958 959 960  Sledeći»