home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Škoda Fabia

Aktuelna, treća generacija popularne Škode Fabije je promovisana 2014. na sajmu automobila u Parizu, dok je prošle godine na sajmu u Ženevi prikazana i njena obnovljena verzija.

 (Dalje)Nissan Qashqai

Sledeće godine na tržište stiže i treća generacija modela Nissan Qashqai. Po svemu sudeći, taj model će biti dostupan sa najmanje dva hibridna pogonska sklopa, prenosi portal Vrele Gume.

 (Dalje)

Volkswagen Nivus

Volkswagen će svoju gamu na tržištu Južne Amerike tokom sledeće godine obogatiti i manjim SUV-Coupe modelom. Takođe, nakon Južne Amerike ovaj novitet će se kasnije naći i na drugim tržištima, uključujući tu i evropsko od 2021. godine.

 (Dalje)

Porsche 911 Hybrid

I nad Porscheom 911 ima Porsche 911, a nad Elferom ima Elfer. Za 2022. godinu najavljen je istinski Über Elfer s više od 700 KS. I to kakav?

 (Dalje)

Toyota je novi Yaris predstavila sredinom oktobra (dugačak je 3940 mm, dostupan samo u verziji sa 5 vrata i napravljen na TNGA platformi odnosno njenoj najmanjoj varijanta GA-B), a uskoro će prikazati i sportski Yaris GR-4 za koji se pobrinuo Gazoo Racing.

 (Dalje)

Audi A3 Sedan

Volkswagen Grupa je podigla lestvicu više novim talasom kompaktnih automobila predstavljanjem osme generacije Golfa i četvrte generacije Škode Octavije. Postavlja se pitanje šta je pripremila za Audi A3.

 (Dalje)Genesis GV80

Dok čekamo na zvaničnu promociju Genesisa GV80, pred nama je nekoliko novih slika ovog luksuznog SUV-a.

 (Dalje)

Hyundai pick-up

Hyundai je pick-up Santa Cruz u formi studije predstavio još 2015. godine na sajmu automobila u Detroitu, a u međuvremenu su predstavnici ove južnokorejske kompanije više puta potvrdili da definitivno stiže i njegova serijska varijanta.

 (Dalje)

Genesis GV80

Hyundaijev luksuzni brend Genesis će tokom decembra i zvanično predstaviti svoj prvi serijski SUV model GV80, dok će prve isporuke kupcima startovati na samom početku sledeće godine.

 (Dalje)

Nissan Note

Sledeća generacija japanskog hečbeka Nissan Note stiže na tržište za pola godine, prenosi B92.

 (Dalje)

* 2,5 litarski turbo petocilindrični motor sa oko 410KS, 7-stepeni menjač sa dvostrukim kvačilom, pogon na sva četiri točka, najveća brzina ena 250 km/hMcLaren Elva Coupe

Ranije ovog meseca McLaren je prikao ekskluzivni roadster pod nazivom Elva, koji je sada jedan nezavisni dizajner zamislio i u Coupe izdanju.

 (Dalje)

Citroen C4 Cactus

Kada je 2013. predstavljen u formi koncepta, Citroen C4 Cactus je otkrio dizajnerski pravac kojim će se francuski proizvođač kretati narednih godina.

 (Dalje)

Jaguar F-Type

Jaguar je pre nekoliko dana i zvanično potvrdio da će 2. decembra premijerno prikazati obnovljeni model F-Type, ali nekoliko slika je već sada procurelo u javnost.

 (Dalje)


1 2 3 ... 801 802 803  Sledeći»