home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW 5 BEV

BMW već dugo na tržištu ima i3, koji se dobro prodaje, ali to nije dovoljno. Ako želi da konkuriše Tesli, biće mu potrebno još toga, a ‘to’ je i u planu.

 (Dalje)Cupra Formentor

Prvi samostalni Cuprin model će biti serijska verzija Formentora koji je prošle godine predstavljan u koncept izdanju.

 (Dalje)

Fiat 500e

Kompanija FCA je prošle godine i zvanično potvrdila da će novi električni Fiat 500e imati premijeru na sledećem sajmu automobila u Ženevi, u martu 2020.

 (Dalje)

Maserati teaser

Maserati je i zvanično potvrdio da će njihov novi sportski model poneti oznaku MC20 (skraćeno za Maserati Corse 2020 i podsećanje na kompanijin trkački pedigre).

 (Dalje)

DS najavio novi model

20 Feb 2020 - 18:32 Top secret Link
DS 9

Već duže vreme je poznato da PSA grupacija priprema novi veći model za brend DS Automobiles, a rezultat bi mogli da vidimo 24. februara.

 (Dalje)

Volkswagen Golf GTI

Volkswagen je nedavno već potvrdio da će novi Golf GTI i Golf GTD premijeru imati u martu na sajmu automobila u Ženevi, dok će Golf R prikazati u julu na Goodwood festivalu brzine.

 (Dalje)

Honda City hatchback

Honda je u novembru prošle godine na azijskim tržištima prikazala novu, petu generaciju sedana City, dok će uskoro predstaviti i njegovo hatchback izdanje.

 (Dalje)

Renault City K-ZE

Dacia je i zvanično potvrdila da će na ovogodišnjem sajmu automboila u Ženevi predstaviti i koncept svog budućeg električnog vozila.

 (Dalje)

Polestar Precept concept

Stiže još jedan, i to treći u nizu modela sa znakom kompanije Polestar.

 (Dalje)

Renault Morphoz concept

Posetioci ovogodišnjeg sajma automobila u Ženevi će moći da vide i novi Renaultov koncept, nazvan Morphoz.

 (Dalje)

Porsche 911 Turbo

Porsche je aktuelnu generaciju legendarnog modela 911 (serija 992) predstavio u novembru 2018. godine na sajmu automobila u Los Anđelesu, ali u njegovoj gami i dalje nedostaju Turbo i Turbo S verzije.

 (Dalje)

Volkswagen ID Ruggdzz

Kako pišu pojedini mediji, u Volkswagenu planiraju još jedan električni model iz ID serije, i to terensko vozilo koje je trenutno poznato kao Ruggdzz (od Rugged – hrapav).

 (Dalje)

Toyota B-SUV

Toyota je do sada već prikazala novi Yaris u hatchback verziji sa 5 vrata i kao sportski 3-vratni GR Yaris, ali u planu je i SUV varijanta kojim će Toyota konkurisati Nissanu Juke i Renaultu Captur.

 (Dalje)

Maserati Karif

Kompanija Maserati je zvanično najavila dolazak novog SUV-a 2021. godine.

 (Dalje)

Glickenhaus 007

17 Feb 2020 - 17:13 Top secret Link
Glickenhaus 007

Glickenhaus 007 je budući konkurent u klasi hiperautomobila World Endurance Championshipa i naravno legendarnoj trci 24 sata Le Mana.

 (Dalje)


1 2 3 ... 815 816 817  Sledeći»