home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Aston Martin Project 003

Svemirski model Valkyrie i njegova AMR Pro verzija su Project 001 i 002, a sada je britanski proizvođač potvrdio da je već počeo rad na Projectu 003. Skicu tog vozila možete videti priloženu uz ovu vest, a glavna trenutno poznata razlika između 001 i 002 s jedne i 003 s druge strane je da će potonji novitet biti namenjen širem krugu potencijalnih kupaca, ako tako nešto možemo uopšte i reći u svetu super sportskih, odnosno hyper automobila.

 (Dalje)

BMW Serije 3

BMW planira da zvaničnu premijeru nove generacije serije 3 održi na ovogodišnjem pariskom auto salonu koji će svoja vrata otvoriti početkom sledećeg meseca. Ranije smo imali par prilika da vidimo ovaj automobil, odnosno test modele s obzirom da je BMW omogućio uvid u deo razvojnog procesa, a sada je objavljen teaser konačnog produkcijskog vozila.

 (Dalje)

Škoda Rapid

Nešto više o novom Rapidu (uz ranije objavljene slike) OVDE.

 (Dalje)

Snimljen novi BMW X6M

21 Sep 2018 - 00:27 Top secret Link
BMW X6M

Pored testiranja nove generacije modela X6, kompanija BMW takođe radi i na njegovoj novoj, performantnoj varijanti X6M.

 (Dalje)

Hyundai je još ranije saopštio da će sportski i30 Fastback N početkom oktobra moći da vide posetioci sajma u Parizu (od 4. do 14. oktobra), ali će pre toga ovaj automobil 26. septembra pokušati da postavi rekord na trci od Rima do Pariza.

 (Dalje)

Mercedes-AMG Project ONE

Prvi hipersportski automobil iz Mercedesovih pogona, Project ONE, nalazi se u završnoj fazi testiranja, a uskoro bismo mogli da ga vidimo i u premijernom serijskom izdanju

 (Dalje)

Škoda Kodiaq RS

Više o Škodi Kodiaq RS možete pročitati OVDE.

 (Dalje)

CHTC L4600

China Hi-Tech Group (CHTC) priprema novi SUV model sa V8 motorom, mada pažnju ipak više privlači njegov izgled koji je praktično kopija Toyote Land Cruiser.

 (Dalje)

Mercedes GLE Coupe

Novi Mercedes-Benz GLE predstavljen je javnosti prošle nedelje, a nemački gigant nastavlja sa radom na novoj kupe varijanti ovog modela.

 (Dalje)

Chrysler Portal

FCA Automobiles je na prošlogodišnjem CES sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu predstavlio i električnu studiju nazvanu Chrysler Portal concept, koji bi po najnovijim informacijama nekih američkih medija tokom 2020. godine trebalo da uđe u serijsku proizvodnju.

 (Dalje)


1 2 3 ... 705 706 707  Sledeći»