home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Škoda Superb

U Škodi pripremaju novu generaciju svog najluksuznijeg modela Superb, čiji mogući izgled je prikazan na ovim renderima iz britanskog magazina Auto Express.

 (Dalje)Mercedes-AMG One

Mercedes-AMG je potvrdio da će sredinom sledeće godine konačno početi proizvodnja dugo najavljivanog superautomobila One (kao koncept se pojavio još septembra 2017. godine).

 (Dalje)

Ford Ranger

* Premijera se očekuje još tokom ove godine, dok prodaja treba da startuje početkom 2022. godine

 (Dalje)

BMW Serije 7

Britanski magazin Auto Express je objavio nekoliko rendera koji pokazuju mogući izgled nove generacije BMW-a Serije 7 (G70/G71) čiji debi se očekuje krajem 2022. godine.

 (Dalje)

Škoda Slavia

U nastavku i ranije objavljeno PR saopštenje

 (Dalje)

Mini hatch

Šef dizajna Oliver Heilmer, razgovarajući nedavno sa britanskim Autocarom, obećao je evoluciju stila za „ikonu“ svog asortimana, hečbek sa troja vrata, ali i radikalniji dizajn za ostatak linije, sa nagoveštajima koje pruža koncept Urbanaut.

 (Dalje)Lexus LX

Nakon što je u junu predstavio novi NX, Lexus za sledeću nedelju najavljuje i novu generaciju većeg LX modela.

 (Dalje)

Audi A4

Kako pišu britanski mediji, i sledeća generacija Audija A4 će zadržati motore sa unutrašnjim sagorevanjem mada bi potpuno električna verzija mogla da se pojavi kasnije u toku njegovog životnog ciklusa.

 (Dalje)

Škoda Slavia

Beograd, 7. oktobar 2021 – Drugi proizvodni model nakon modela KUSHAQ iz projekta INDIA 2.0 koji je pokrenula ŠKODA na indijskom potkontinentu biće poznat kao SLAVIA.

 (Dalje)

Ford Ranger

* Premijera se očekuje još tokom ove godine, dok prodaja treba da startuje početkom 2022. godine

 (Dalje)

Škoda Superb

U Škodi za 2023. pripremaju novu generaciju svog najluksuznijeg modela Superb, dok ruski magazin Kolesa.ru sa ovim nezvaničnim renderima pokazuje njegov najverovatniji izgled. 

 (Dalje)

Subaru Forester

Nakon nedavne restilizacije aktuelne generacije (na slici), Subaru priprema potpuno novi Forester i to u saradnji sa Toyotom.

 (Dalje)

Smart SUV

Prošlog meseca smo na sajmu u Minhenu mogli da vidimo Smart Concept #1, najavu budućeg Smartovog SUV modela, dok su sada pred nama i patentni renderi njegove serijske verzije.

 (Dalje)

Chevrolet Silverado EV

Iz General Motorsa je stigla najava da će električna verzija Chevroleta Silverado premijeru imati u januaru sledeće godine na CES sajmu u Las Vegasu.

 (Dalje)


1 2 3 ... 905 906 907  Sledeći»