home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Uskoro i Hyundai Bayon

20 Jan 2021 - 01:51 Top secret Link
Hyundai Bayon

Hyundai Motor je objavio nove teaser slike svog novog crossovera Bayon. Dolazi na evropsko tržište u prvoj polovini 2021. godine, a biće važan dodatak trenutnoj Hyundai SUV liniji.

 (Dalje)Mercedes EQA

Mercedes je danas ponovo najavio električni model EQA čija premijera je zakazana za 20. januar.

 (Dalje)

Geely KX11 u aprilu

19 Jan 2021 - 19:08 Top secret Link
Geely KX11

Kineski Geely će na proleće predstaviti novi crossover koji je trenutno poznat pod kodnom oznakom KX11.

 (Dalje)

Smart SUV

Smart je još ranije potvrdio da priprema električni SUV za koji se kaže da će odmah biti lako prepoznatljiv kao Smart, ultra moderan, sofisticiran i napredan što se tiče mogućnosti konekcije.

 (Dalje)

Rolls-Royce 103EX

Rolls-Royce je već nekoliko puta potvrdio da radi na modelu sa elektropogonom, a najnovije vesti iz britanskih izvora otkrivaju i neke nove detalje.

 (Dalje)

Honda HR-V e: HEV

SUV koji sadrži Hondinu hibridnu tehnologiju sa dva motora HR-V e: HEV je najnoviji korak u našoj misiji da elektrifikujemo glavne modele u Evropi do 2022. godine. Najnoviju generaciju popularnog HR-V predstavićemo u februaru ove godine.

 (Dalje)

Toyota GR Corolla

Pojedini mediji su prošle godine objavili informaciju da je Toyota podnela zahtev za zaštitu naziva GR Corolla što je još jedan nagoveštaj da će ova japanska kompanija u budućnosti ponuditi i hot hatch varijantu Corolle.

 (Dalje)

Hyperion XP-1

Kompanija Hyperion Motors iz Kalifornije je posle više najava i odlaganja u avgustu prošle godine konačno prikazala svoj supersportski automobil XP-1.

 (Dalje)

Mercedes EQA

Još tokom promocije nove generacije crossovera GLA (u decembru 2019. godine) iz Mercedesa su stigle najave o novom električnom modelu. U pitanju je Mercedes EQA čija promocija je po ranijim planovima trebalo da se održi krajem 2020. godine.

 (Dalje)

Nissan Qashqai

Pariz – Potpuno novi Nissan Qashqai nudi beskompromisnu kombinaciju dinamičkih performansi, rafinirane pogonske opreme i efikasnih pogonskih sklopova.

 (Dalje)

Smart SUV

Smart je ugled u automobilskoj industriji stekao praveći male automobile, a sada žele da naprave iskorak, piše B92.

 (Dalje)

Nissan Z

Podsećanja radi, Nissan je u septembru prošle godine prikazao Z Proto kojim je najavio naslednika sadašnjeg sportskog modela 370Z.

 (Dalje)

Volkswagen Polo

Nedavno smo bili u prilici da vidimo špijunske slike maskiranog test primerka VW Pola facelift, a u međuvremenu je ruski sajt Kolesa.ru objavio i ove nezvanične rendere koji pokazuju kako bi trebalo da izgleda ovaj automobil posle skidanja kamuflaže.

 (Dalje)


1 2 3 ... 866 867 868  Sledeći»