home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen Commercial Vehicles je i zvanično potvrdio da će ponuditi i autonomnu verziju budećeg električnog modela ID. Buzz.

 (Dalje)Hyundai Motor za 2. mart najavljuje premijeru potpuno novog SUV crossover-a u B-segmentu, pod nazivom Bayon. Serija slika pri slabom osvetljenju otkriva širok i povezan dizajn čistog, visokotehnološkog izgleda.

 (Dalje)

Mercedes C

Direktor kompanije Mercedes-Benz Markus Schafer je rekao da električna verzija C klasa neće stići na tržište pre 2024. godine, a otkrio je i da će biti bazirana na novoj platformi fokusiranoj na električni pogon.

 (Dalje)

GMC Terrain Denali

GMC će kasnije ove godine predstaviti obnovljeni Terrarin (i Terrain Denali), ali jedna slika ovog crossovera je već u javnosti.

 (Dalje)

Škoda Fabia

Nova ŠKODA FABIA je predstavljena prvim vozačima. Iako je njen izgled još uvek prikriven, nešto o ovom modelu je već otkriveno. Saznajte šta nudi i kako je kreirana njena kamuflaža.

 (Dalje)

Volkswagen Golf GTI 45 edition

Povodom 45-godišnjice sportskog Golfa GTI, Volkswagen priprema specijalno izdanje kojim će na pravi način obeležiti pojavljivanje originalnog Golfa I GTI na evropskom tržištu 1976. godine.

 (Dalje)

GTO Engineering Moderna

Moderno izdanje na temu legendarnog Ferrarijevog modela 250 GTO iz šezdesetih godina pokretaće atmosferski V12 motor, a automobil već može da se naruči.

 (Dalje)

BMW M4 Shooting Brake

Jedan nezavisni dizajner se pozabavio idejom o još jednoj karoserijskoj verziji novog BMW-a M4.

 (Dalje)

Suzuki Swift

Nakon što je nedavno doterao aktuelnu generaciju Swifta, Suzuki po pisanju nekih medija već za sredinu sledeće godine priprema novu, petu generaciju ovog modela B segmenta.

 (Dalje)

Mercedes C klase

Nakon promocije obnovljene E klase i nove generacije S klase (koje su predstavljene tokom prošle godine), na redu je i potpuno nova generacija Mercedesove C klase (fabričke oznake W206) koja će zvaničnu premijeru imati 23. februara.

 (Dalje)

Porsche Taycan Cross Turismo

Električni Taycan Cross Turismo će promociju po nekim informacijama imati u narednih nekoliko nedelja (to bi trebalo da nude u drugoj polovini marta), a do tada pred nama je novi fabrički video koji služi kao najava.

 (Dalje)

Murray T.50s

Nakon promocije standardnog modela T.50 u avgustu prošle godine, Gordon Murray za 22. februar najavljuje i premijeru njegove trkačke verzije T.50s.

 (Dalje)

Morgan Plus 8 GTR

Britanski Morgan Motor Company sa par crteža najavljuje model Plus 8 GTR koji će se u ograničenoj seriji pojaviti još tokom ove godine.

 (Dalje)

Gemballa Sandbox

Marc Philipp Gemballa (sin Uwea Gemballe) je još prošle godine najavio da će lansirati svoj brend automobila kao i da će predstaviti i prvi projekat.

 (Dalje)

Stiže i Karma SUV

19 Feb 2021 - 01:06 Top secret Link
Karma SUV

Američka kompanija Karma Automotive (poznata po Revero GT električnom sedanu) planira da na tržište lansira i električni SUV model.

 (Dalje)


1 2 3 ... 872 873 874  Sledeći»