home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Volvo EX90

Volvo je još ranije saopštio da će do 2030. godine preći na proizvodnju samo električnih vozila, a najavio je i naslednika za SUV XC90.

 (Dalje)

Lamborghini Huracan Sterrato

Lamborghini već neko vreme najavljuje da će napraviti serijsku verziju koncepta Huracan Sterrato koji se pojavio pre nešto više od tri godine.

 (Dalje)

Uskoro Kiwi EV

21 Sep 2022 - 10:30 Top secret Link
Kiwi EV

Baojun (nastao saradnjom američkog GM-a i kineskog SAIC-a) najavljuje električni crossover sa dizajnom koji podseća na Suzuki Jimny, a koji će po nekim informacijama prodavati pod novom markom – Kiwi.

 (Dalje)

Škoda Vision GT

Škoda sa nekoliko crteža najavljuje Vision GT, digitalni električni trkački automobil, inspirisan Škodom 1100 OHC iz 1957. godine.

 (Dalje)

BMW 1

Nakon osam godina proizvodnje, BMW je nedavno rekao „auf wiedersehen“ i3, nakon proizvodnje 250.000 jedinica ovog nesvakidašnjeg modela, u svakom slučaju nesvakidašnjeg po standardima bavarske marke.

 (Dalje)

Lamborghini LMDh

Lamborghini je objavio neke nove detalje vezane za njihov novi trkački automobil za klasu LMDh (Le Mans Daytona hybrid).

 (Dalje)

Mercedes-AMG C63

Mercedes-AMG C63 nove generacije (koji menja V8 za četvorocilindarski hibridni pogon) smo videli još krajem maja kada je prikazan u formi koncepta. Vreme je međutim i za definitivni serijski model, čija promocija je zakazana za 21. septembar.

 (Dalje)

Video: Auto AnalizaBMW M2

Dok čekamo da vidimo novi "standardni" M2, BMW već radi na snažnijoj verziji.

 (Dalje)

Lamborghini Huracan

Lamborghini je ranije ove godine već otkrio neke detalje o Huracanovom nasledniku.

 (Dalje)

Toyota Small SU EV

Small SU EV je bio jedan od brojnih koncept automobila koji su Toyota i Lexus predstavili u decembru prošle godine, u okviru kojih je najavljen niz budućih serijskih vozila.

 (Dalje)

Ford Mustang sedan

Zajedno sa premijerom novog Mustanga, Ford je objavio i fabričke crteže koji pokazuju razvoj dizajna ove sedme generacije.

 (Dalje)

Video: DPCcars
«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 947 948 949  Sledeći»