home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Stiže i Karma SUV

19 Feb 2021 - 01:06 Top secret Link
Karma SUV

Američka kompanija Karma Automotive (poznata po Revero GT električnom sedanu) planira da na tržište lansira i električni SUV model.

 (Dalje)Škoda Kushaq

Škoda je u februaru prošle godine na sajmu Auto Expo u Nju Delhiju prikazala Vision IN Concept, za koji je već tada potvrđeno da najavljuje njihov budući SUV model, pripremljen specijalno za indijsko tržište.

 (Dalje)Dacia Logan MCV

Dacia je u oktobru završila proizvodnju karavanskog Logana i objavila da će taj model biti deo i nove generacije, ali u drugačijoj formi. Sada imamo uvid u opšti izgled tog automobila zahvaljujući ovim špijunskim snimcima.

 (Dalje)

* Nešto više o BMW-u i7 u ranijem članku.

Video: CarSpyMediaMitsubishi Lancer

Pred nama su novi nezvanični renderi koji pokazuju kako bi mogla da izgleda neka buduća generacija Mitsubishijevog Lancera.

 (Dalje)

Land Rover Defender

Mada Land Rover za sada još nije dao zeleno svetlo za pick-up izdanje novog Defendera (priznali su doduše da razmatraju nove članove Defenderove porodice), ovakav model bi navodno zaista mogao da se pojavi u ponudi ove marke.

 (Dalje)

Fiat Punto

Nakon prestanka proizvodnje Punta, Fiat trenutno u Evropi nema predstavnika u B segmentu. Kako bi rešili taj problem, Fiat-Chrysler Automobiles (FCA) će iskoristiti platformu francuske PSA grupe sa kojom su nedavno formirali Stellantis grupu.

 (Dalje)

Hibridni Ferrari F171

16 Feb 2021 - 07:30 Top secret Link
Ferrari F171

U Ferrariju pripremaju još jedan hibridni sportski model koji je trenutno poznat pod fabričkom kodnom oznakom F171.

 (Dalje)

Ioniq 5

Hyundai je već najavio da će u narednih nekoliko godina predstaviti više novih električnih modela, i to pod brendom Ioniq.

 (Dalje)

Mercedes C klase

Nakon promocije obnovljene E klase i nove generacije S klase (koje su predstavljene tokom prošle godine), na redu je i potpuno nova generacija Mercedesove C klase (fabričke oznake W206) koja će premijeru imati 23. februara.

 (Dalje)

Mitsubishi Outlander

Dok čekamo da Mitsubishi Motors i zvanično prikaže novu generaciju Outlandera (premijera je najavljena za 16. februar), pred nama je set fotografija koje otkrivaju njegov izgled.

 (Dalje)

Nissan Qashqai

Uveliko su u toku završe pripreme za predstavljanje treće generacije kompaktnog crossovera koji je promenio izgled evropskog tržišta automobila i iznedrio mnoge sledbenike – reč je o je Nissanu Qashqai.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 872 873 874  Sledeći»