home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Lotus EV

Lotus je fabričkim saopštenjem i sa par zatamnjenih teaser slika potvrdio četiri nova električna modela koji će se na tržištu naći između 2022. i 2026. godine.

 (Dalje)Subaru Solterra

Toyota i Subaru su još 2019. godine saopštili da će zajednički razviti potpuno električni crossover, i to na novoj platformi koju će koristiti još nekoliko budućih modela.

 (Dalje)

Dodge Hornet

Dodge će po pisanju nekih medija svoju ponudu obogatiti i kompaktnim krosoverom pod nazivom Hornet.

 (Dalje)

Audi Grandsphere Concept

Audi je nedavno i zvanično potvrdio da će 2. septembra predstaviti i Grandsphere Concept, a sada je objavio i novu najavnu sliku koja pokazuje prednji deo ove autonomne studije.

 (Dalje)

Dacia Jogger

* Novi model biće poznat pod nazivom Dacia JOGGER. Jednostavno i zvučno međunarodno ime za najnoviju prinovu u paleti vozila Dacia! Predstavljanje ovog svestranog porodičnog automobila sa sedam sedišta pratite uživo na online događaju 3. septembra.

 (Dalje)

Nissan Imk

Nissan u saradnjii sa Mitsubishijem priprema mali električni automobil koji će u Japanu imati premijeru već početkom sledeće godine.

 (Dalje)

Kia Niro

Kia Niro, kompaktni crossover druge generacije, proizvodiće se kao blagi i plug-in-hibrid te električni, s dometom većim od 300 milja (483 km)

 (Dalje)

Mercedes-AMG GT63 E-Performance

Automobil će biti deo AMG E-Performance strategije, a po nekim informacijama će poneti oznaku Mercedes-AMG GT63 E-Performance (neki izvori su pominjali naziv Mercedes-AMG GT 73e).

 (Dalje)

Snimljen BMW M4 CSL

29 Avg 2021 - 20:01 Top secret Link


BMW i5

Iako je BMW rano startovao sa elektrifikovanim modelima i3 i i8, bavarski proizvođač je poslednjih godina malo zaostao za konkurencijom kada je reč o vozilima na struju.

 (Dalje)

Na Bimmerpostu se još ranije pojavila vest da će Alpina novi B4 prikazati početkom sledeće godine. Model će se bazirati na G26 generaciji Serije 4 koji je Gran Coupe model sa četiri vrata.

 (Dalje)

Snimljen BMW M8 CSL

28 Avg 2021 - 00:04 Top secret Link


Hyundai H

Hyundai se priprema da predstavi svoje planove o seriji proizvoda i tehnologija sa vodoničnim gorivim ćelijama.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 903 904 905  Sledeći»