home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mercedes-AMG C

Downsizing pogađa sve proizvođače (okej, možda pojedini američki nisu zahvaćeni, ali svi koji prodaju u Evropi jednostavno nemaju drugu opciju), a najnovije informacije vezane uz AMG modele neće se svideti ljubiteljima.

 (Dalje)Škoda Octavia

Nakon što su na poslednjem sajmu automobila u Frankfurtu predstavljeni obnovljeni Superb, hibridni Superb iV, Superb Scout, električna verzija gradskog modela Citigo, kao i Monte Carlo varijante modela Scala i Kamiq, u Škodi se sada pripremaju da promovišu i potpuno novu generaciju Octavije.

 (Dalje)

Snimljen MINI JCW GP

17 Okt 2019 - 01:34 Top secret Link
MINI JCW GP

MINI već neko vreme plasira „teasere” novog modela JCW GP, ali izgleda da je iznenađenje pokvario radoznali fotograf na parkingu u njihovoj centrali u Minhenu.

 (Dalje)

Honda Jazz

Honda je danas sa jednom teaser slikom i kratkim saopštenjem i zvanično potvrdila da će 23. oktobra na 46. sajmu automobila u Tokiju predstaviti novu, četvrtu generaciju modela Fit (u Evropi poznat kao Honda Jazz).

 (Dalje)

Volkswagen ID SUV

Volkswagen će do 2024. na tržištu ponuditi novi električni automobil koji će koštati manje od 20.000 evra, izjavio je Michael Jost, Volkswagenov šef za proizvodnu strategiju.

 (Dalje)

Morris JE

Britanski Morris Commercial sa nekoliko zatamnjenih teaser slika najavljuje svoje električno komercijalno vozilo, kratko nazvano JE.

 (Dalje)

Volkswagen Golf 8

U javnosti su se pojavile nove slike dugo najavljivanog i dugo očekivanog Volkswagen Golfa 8, uključujući tu i fotografiju njegove unutrašnjosti.

 (Dalje)

BMW Serije 2 Gran Coupe

BMW će po poslednjim najavama 16. oktobra predstaviti dugo očekivanu Seriju 2 Gran Coupe (interne oznake F44), dok se prodaja ovog noviteta očekuje početkom 2020.

 (Dalje)

Toyota Yaris

Toyota će uskoro i zvanično predstaviti potpuno novu generaciju popularnog Yarisa, ali dok se to ne desi pred nama je već sada set fotografija koje otkrivaju njegov izgled.

 (Dalje)

BMW X6 M Cabrio

BMW je nedavno objavio slike i detalje o sportskom SUV-u X6 M, koji je jedan nezavisni dizajner sada zamislio i u Cabrio izdanju.

 (Dalje)

Ajlani Dragon

* Ajlani Motors iz Ujedinjenih Arapskih Emirata za sledeći mesec najavljuje promociju svog hiperautomobila Dragon

 (Dalje)

Porsche Macan EV

Aktuelni Porsche Macan (predstavljen 2014. i obnovljen 2018. godine) će naslednika dobiti za nekoliko godina, ali će se on nuditi isključivo sa elektropogonom.

 (Dalje)

Audi e-tron sportback

Nakon prošlogodišnje premijere električnog SUV modela e-tron (dužine 490 cm), Audi najavljuje da će zvaničnu promociju njegove Sportback verzije održati još tokom ove godine.

 (Dalje)

Audi eTTron

Britanski mediji prenose da su se odgovorni u Audiju konačno saglasili oko predloga za naslednika Audija TT.

 (Dalje)