home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mazda CX-60 bez maske

16 Nov 2021 - 16:42 Top secret Link
Mazda CX-60

Tek što je Mazda juče i zvanično predstavila novi CX-50 za Severnu Ameriku (proizvodiće se od januara 2022. u Alabami u SAD-u), evo još jednog novog crossovera iz ove japanske kompanije.

 (Dalje)* U novom video klipu Lotus pokazuje crossoverov zadnji deo i njegovu aktivnu aerodinamiku, a nešto više o Type 132 možete pročitati u ranijem člankuAudi RS6 E-tron

Audi Sport divizija će se u narednim godinama transformisati u potpuno električni sportski brend, što između ostalog znači da će naslednik modela RS6 Avant imati elektropogon.

 (Dalje)

Škoda Karoq

*Vizuelno i tehničko podešavanje za kompaktni SUV brenda ŠKODA
* Uočljiviji prednji deo kao i redizajnirana LED prednja i zadnja svetla
* Digitalna prezentacija redizajniranog ŠKODA KAROQ održaće se 30. novembra

ŠKODA je objavila dve skice dizajna koje prikazuju redizajnirani KAROQ. Kompaktni SUV model češkog proizvođača automobila – prvi put predstavljen pre četiri godine, 2017. – sada je doživeo nadogradnju dizajna i tehnologije. Njegova digiotalna prezentacija medijima održaće se 30. novembra.

 (Dalje)

Mercedes-AMG GT Coupe

AMG-ov odgovor na Porsche 911 se ovaj put neće nuditi u verziji GT Roadster, jer je open air ulogu preuzeo novi Mercedes-AMG SL, a u Affalterbachu za novi Coupé dvosed kažu da će biti beskompromisniji u odnosu na prethodnika.

 (Dalje)

Škoda Kushaq

Škoda je ranije ove godine u Indiji prikazala mali SUV model Kushaq (dužine 422 cm), ali iz ove fabrike stižu i informacije da je u razmatranju još manji SUV.

 (Dalje)

Toyota GR Corolla

Pojedini mediji su prošle godine objavili informaciju da je Toyota podnela zahtev za zaštitu naziva GR Corolla što je bio još jedan nagoveštaj da će ova japanska kompanija u budućnosti ponuditi i hot hatch varijantu Corolle.

 (Dalje)

Suzuki S-Cross

Suzuki je pre dva dana sa jednom teaser slikom i kratkim saopštenjem najavio da će još tokom ovog meseca predstaviti novi model.

 (Dalje)

Lexus LFA

Japanski mediji pišu da u Lexusu navodno radi na nasledniku sportskog modela LFA koji bi trebalo da se pojavi tokom 2025. godine.

 (Dalje)

Renault Air4 concept

Renault je ranije ove godine već predstavio prototip električnog retro modela 5 (serijska verzija se očekuje 2023. godine), ali u planu je oživljavanje još jedne legende francuske fabrike.

 (Dalje)

* U najnovijem video klipu Lotus pokazuje crossoverov LIDAR sistem, a nešto više o Type 132 možete pročitati u ranijem člankuDrako Dragon

Američka kompanija Drako Motors je u avgustu 2019. godine javnosti prikazala svoj električni superautomobil Drako GTE, dok sada najavljuje da će u januaru 2022. predstaviti njegovu značajno unapređenu verziju pod nazivom Dragon.

 (Dalje)