home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ford Open Week

Beograd, 19. jul 2018. – Grand Motorsova poslovna jedinica Beograd-Jug, do sada poznata po prodaji i servisiranju automobila i lakih komercijalnih vozila Ford, od nedavno je dobila novu namenu, pa će se na toj lokaciji – na ulasku u Beograd Ibarskom magistralom – prodavati i premijum polovna vozila najprestižnijih brendova.

 (Dalje)Uvoznik Hyundaija za Srbiju je na svom sajtu (Hyundai.rs) objavio i cenovnik za novu generaciju modela Santa Fe.

 (Dalje)

Honda HR-V

Honda Srbija je pripremila posebnu akciju za model HR-V u Elegance paketu opreme sa popustom od 3.000€, odnosno po ceni od 20.990€.

 (Dalje)

Slavljenik je bio prisutan na rođendanskoj proslavi u krugu FIAT 500 porodice u Beogradu na događaju koji je organizovan za klijente, kupce, ljubitelje brenda FIAT, koji su tom prilikom imali mogućnost da saznaju više o svim mogućnostima koje ovaj poznati model pruža, ali i da saznaju kako bi mogli da postanu vlasnik istog na vrlo nekonvencialan način.

Mobil Auto TVSrbija 2018.

U prvih šest meseci ove godine na tržištu Srbije je prodato 16.291 novo vozilo, što predstavlja rast od 12,3 odsto u odnosu na isti period prošle godine kada je isporučeno 14.461 novo vozilo.

 (Dalje)

Dolazak ovog sjajnog automobila na naše tržište obeležio je Autokomerc Centar Aerodrom dinamičkom prezentacijom i test-vožnjom za svoje vip klijente i potencijalne kupce.

 (Dalje)

Nissan X-Trail

Svi koji su imali nameru, a iz bilo kog razloga nisu uspeli da iskoriste specijalnu ponudu ovlašćenog dilera Nissana, beogradskog LF Auto Centra, da u aprilu, tokom prvog ovogodišnjeg petka s datumom 13 nabave novi automobil po osetno nižim cenama od zvaničnih, imaju novu šansu – opet petak, ali 13. jula. Ovo je ujedno i poslednji petak s datumom 13 u 2018. godini, pa se ovakva šansa obično ne propušta.

 (Dalje)

Opel salon

Analizirajući okolnosti na tržištu, naišli smo na interesantne činjenice koje nam je dostupnim učinio portal „Polovni automobili“. Ukupno je jedanaest novih vozila koja su proizvedena i uvezena u Srbiju tokom 2016. godine, a koja evo, na početku drugog polugodišta 2018. godine, još uvek nisu pronašla put do svojih prvih vlasnika.

 (Dalje)

Polovnjaci

Iako je najavljeno početkom marta da će Srbija pooštriti uvoz polovnih vozila iz zemalja EU, koje sa svojih drumova ubrzano proteruju krševe, sa ciljem da se spreči da naša država postane otpad četvorotočkaša, poslednji podaci pokazuju da su uvoznici korišćenih vozila dodali gas.

 (Dalje)

Ford Fiesta

Sniženje i za druge modele Forda

Ford je pripremio specijalnu cenu za svoj najnoviji model u gami. Fiesta može da se nabavi već od 9.990 evra. Sniženje važi i za druge modele Forda

 (Dalje)

Suzuki Vitara

Još samo nekoliko dana po početnoj ceni od 13.290 evra

Uvoznik Suzukijevih automobila i motocikala, beogradski Euro Sumar, ovih dana nudi veoma ograničenu količinu kompaktnog krosovera Vitara po akcijskim cenama. Ovaj dokazano popularan automobil uskoro dobija nove, više cene formirane po uslovima proizvođača, pa je sada izuzetna prilika za kupovinu kojom se osetno štedi.

 (Dalje)

Kia akcija

Tokom trajanja svetskog prvenstva u fudbalu, Kia je obezbedila veliki popust na svoje modele koji su čak povoljniji nego tokom sajma automobila

 (Dalje)

Mini Cooper JCW

Na raspolaganju su nam bile sportske verzije "minija" u čak pet varijanti – "mini kuper S" i "mini JCW" u hečbek i kabriolet verzijama, kao i "mini kantrimen JCW".

 (Dalje)

Opel Combo Life

Combo Life – najbolji prijatelj porodice

U Beogradu je ekskluzivno u sjajnoj atmosferi, začinjenoj fudbalskim navijačkim duhom, pretpremijerno predstavljen Combo Life. Brojni mediji imali su priliku da se uvere u sve performanse ovog vozila na eksluzivnom ručno rađenom primerku iz pretprodukcije.

 (Dalje)


1 2 3 ... 293 294 295  Sledeći»