home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
polovni

U Srbiju su prošle godine uvezena čak 158.462 polovna automobila od kojih su 97.393 imala "evro 3" motore stare između 13 i 18 godina, ali po svemu sudeći ta cifra će u ovoj godini biti znatno nadmašena!

 (Dalje)audi akcija

Audi brend je spremio jedinstvenu ponudu koja po mnogo čemu liči na sajamsku, a odnosi se na ukupno 40 automobila koji će potencijalnim kupcima biti dostupni odmah. Zapravo, radi se o Audi limuzinama A3, A4 i A6.

 (Dalje)

volvo fh

U proleće 1998-me, tačno tri decenije od dolaska prvog Volvo kamiona na naše prostore, Volvo kamionska korporacija otvorila je kompaniju u Srbiju, prvu u svom vlasništvu na teritoriji nekadašnje Jugoslavije.

 (Dalje)

fiat 500x

U Beogradu, 20.februara 2018.g - Porodica 500 upravo je postala još atraktivnija, a model FIAT 500X dostupan je i povezan sa svim vašim digitalnim nalozima putem novog sistema - Mirror.

 (Dalje)

Izmenjena je Uredba o uvozu motornih vozila, a najvažnija novina je to da se svaki automobil stariji od 30 godina sada automatski smatra oldtajmerom i može da se uveze bez obzira na to što ne ispunjava „evro 3 standard“. Novina je i što takva vozila moraju biti u ispravnom stanju.

 (Dalje)

VW Golf II

Izmenjena je Uredba o uvozu motornih vozila. Najvažnija novina je to da se svaki automobil stariji od 30 godina sada automatski smatra oldtajmerom i može da se uveze bez obzira na to što ne ispunjava Euro 3 standard. Međutim – mora da bude očuvan i u ispravnom stanju...

 (Dalje)

škoda fabia

Uvoznici i prodavci novih automobila u Srbiji najzad imaju razloga za širok osmeh na licu! U januaru je prodato 1.669 novih vozila (automobili i laka komercijalna vozila) što je za 20 odsto više nego u istom mesecu 2017. kada je kupcima isporučeno 1.387 vozila.

 (Dalje)

Jaguar E-Pace

Nakon pretpremijere u novembru prošle godine, kompanija British Motors je organizovala i premijeru novog Jaguar SUV modela E-Pace. Na atipičnom mestu za predstavljanje automobila, British Motors je svog novog člana iz Jaguar game, predstavio na ledu, tačnije na klizalištu Delta City-a.

 (Dalje)

opel crossland x

Beograd - Opel Srbija pripremila je specijalnu ponudu auto kredita za SUV modele Mokka X, Crossland X i Grandland X, indeksiranih u evrima sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom 0.00% i efektivnom kamatnom stopom 0.00%.

 (Dalje)

toyota sajam

Važi od 1.2.2018. do 28.3.2018.

Proverite sajamsku ponudu

 (Dalje)


1 2 3 ... 281 282 283  Sledeći»