home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
MINI Cooper S

MINI Srbija je pripremila posebne pogodnosti za kupovinu MINI Cooper S modela, uz posebne uslove za Full Fleet rentiranje vozila. Akcijske cene sada donose uštede preko 4.000€ i omogućavaju da odvezete MINI Cooper S za 2.425€.

 (Dalje)Fordomanija

Akcija traje od 10.2. do 1.3.2020.

 (Dalje)

Hyundai i10

Na nedavno održanoj Konferenciji ovlašćenih zastupnika mreže Hyundai Srbije održanoj u Gračanici, premijerno je prikazan potpuno novi model i10. Poslovni partneri i zastupnici brenda, imali su priliku da prvi testiraju novi model.

 (Dalje)

Srbija je prepoznala značaj ekološki prihvatljivih vozila, kao što su to uradile i  razvijene zemlje sveta i EU. Hibridna vozila beleže znatno veću prodaju u našoj zemlji iako su ona mnogo skuplja nego obične verzije automobila sa SUS pogonom.

 (Dalje)

Toyotina Taxi ponuda

U svetlu usvojene Uredbe Vlade Srbije u vezi sa subvencionisanom obnovom voznog parka, Taxi prevoznici iz Srbije pokazali su posebno interesovanje za vozila iz Toyotine game.

 (Dalje)

Citroen Taxi vozila

U utorak 04. februara u periodu od 10 do 16 časova kompanija Avtonova KAB organizuje Open Day za samostalne taksiste i taksi udruženja u Citroën Centru na Adi, Radnička 22. Zbog velikog interesovanja taksi vozača za Citroën vozila doneta je odluka da se omogući posebna namenska nabavka sa subvencionisanim cenama već od 13.000 evra!

 (Dalje)

Specijalna ponuda Volkswagen Taxi modela

Primer za Volkswagen e-Golf

Puna cena po cenovniku sa PDV-om                         35.423 €

Specijalan popust za TAXI                                             6.433 €

 (Dalje)

Volkswagen T-Cross

Novi T-Cross je pravo sa proizvodne trake Volkswagen fabrike stigao u Beograd gde se prvo upoznao i predstavio predstavnicima medija u Muzeju Iluzija.

 (Dalje)

Peugeot 208

U godinama kada skoro svi modeli iz B segmenta više nego ikada liče jedni na druge, Peugeot je našao način da se definitivno izdvoji kreiranjem novog modela 208.

 (Dalje)

Škoda Octavia

Kompetirana je i 2019. godina i svodi se na sledeće: ukupan broj prodatih vozila je 34.202, što je za malo više od 11% u odnosu na prethodnu godinu.

 (Dalje)

Polovni

Država je već nameravala da pospeši kupovinu eko-vozila, ali su trenutne vremenske prilike i povećano zagađenje vazduha ubrzali donošenje odluka pa će, najverovatnije već od juna, stupiti na snagu zabrana uvoza vozila sa "evro 3" motorom, potvrđeno je nezvanično "Novostima" iz više izvora.

 (Dalje)

Ford Fiesta

U ponudi su modeli Ford Fiesta Business (5 vrata) 1.1L 70KS M5, Ford Focus Trend Edition 1.0 Ecoboost 100KS M6 i Ford EcoSport Business 1.0 Ecoboost 125KS M6.

 (Dalje)

Honda Civic

Iskoristite posebnu priliku da kupite nove Honda modele sa lagera sa specijalnim popustima. Ponuda se odnosi na ograničen broj vozila.

 (Dalje)

Renault Captur

Kompanija Renault Nissan Srbija juče je za novinare organizovala prvu promotivnu vožnju potpuno nove generacije modela Renault Captur. Time je označen i zvaničan početak prodaje, tako da i vi možete da isprobate novi krosover kod najbližeg ovlašćenog prodavca.

 (Dalje)

BMW 520d

Posebne pogodnosti za kupovinu BMW Serije 5 od sredine januara 2020. BMW 520d xDrive u M paketu i Sport Line paketu se prodaja sa popustom od 8.770€ do 9.190€, a u ponudi su i atraktivni uslovi finansiranja.

 (Dalje)


1 2 3 ... 323 324 325  Sledeći»