home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ford servis

U okviru servisne akcije PickUp&Clean, Fordovi servisi u Beogradu, Novom Sadu i Subotici, koji posluju u sastavu Grand Motorsa, generalnog uvoznika, distributera, prodavca i servisera automobila i lakih komercijalnih vozila Ford, vlasnicima i korisnicima Fordovih vozila omogućavaju jedinstvenu, potpuno besplatnu uslugu: na poziv klijenta, zaposleni u ovim centrima dolaze na navedenu adresu, preuzimaju vozilo na servisiranje i, po obavljenim poslovima, vraćaju ga na istu ili dogovorenu lokaciju.

 (Dalje)British Motors

U skladu sa nastalom situacijom i vanrednim stanjem uvedenim u cilju sprečavanja širenja virusa Covid-19, British Motors, uvoznik i prodajno-servisni centar za Jaguar i Land Rover vozila za Srbiju i Crnu Goru, preduzeo je propisane mere zaštite. Sve mere predostrožnosti su preduzete sa ciljem da sačuvamo zdravlje i sigurnost naših klijenata, zaposlenih i poslovnih partnera.

 (Dalje)

Nissan Qashqai

Ponuda meseca

NISSAN QASHQAI 1.3 160 N-CONECTA SUN MAX

za 21.990€

 (Dalje)

Lindza

Kao generalni uvoznik marke “Linzda” možemo vam ponuditi dobar kvalitet vozila kao i odgovarajuću uslugu. Dobijate punu garanciju na vaše vozilo kupljeno kod nas. Pored provere kvaliteta u našoj raadionici nudimo vam i prodavnicu rezervnih delova na licu mesta.

 (Dalje)

Toyota garancija

Svesni smo da Vas ova situacije sa Corona virusom čini zabrinutima zbog mnogo toga, ali barem garancija za Vašu Toyotu ne treba da vas brine.

 (Dalje)

Mercedes-Benz obaveštenje

Poštovani kupci i prijatelji brenda Mercedes-Benz,

Zdravlje i sigurnost posetilaca i zaposlenih predstavljaju naš najveći prioritet. Prilagođavamo poslovanje  Mercedes-Benz prodajnih salona i servisnih centara na osnovu državnih smernica u cilju sprečavanja širenja pandemije COVID-19. Naše prodajno i servisno osoblje će i dalje biti na raspolaganju da odgovori na Vaša pitanja tokom ovog vremena za šta preporučujemo komunikaciju telefonom ili putem digitalnih kanala.

 (Dalje)

Suzuki Ignis Hybrid

Mali automobil za velike avanture

Na prvi pogled Suzuki Ignis je očito automobil kompaktnih dimenzija i kao takav idealan je za grad. Međutim, prostorna iskorišćenost kabine je ono što će vas prijatno iznenaditi i uveriti vas da je reč o automobilu koji pruža daleko više.

 (Dalje)

Toyota Yaris

Najpopularniji model Toyote u Srbiji može da se nabavi uz beskamatni kredit od 3.000 evra, s periodom otplate do 36 meseci

 (Dalje)

Toyota Corolla Hatchback 1.8 Hybrid

Prema prikupljenim podacima, stručni žiri je devetu godinu za redom proglasio EKO Auto 2020. godine, to je Toyota Corolla Hatchback 1.8 Hybrid.

 (Dalje)

CITNow

Kompanija Delta Motors, generalni uvoznik i distributer za BMW i MINI vozila, od nedavno je u svoj servis uvela, CITNow, poseban vid izveštavanja klijenata o radovima koje je potrebno izvršiti na njihovom vozilu nakon pregleda po dolasku u servis.

 (Dalje)

Delta Automoto

U skladu sa društvenom odgovornošću, kao i propisanim merama zaštite tokom vanrednog stanja, kompanija Delta Automoto, generalni zastupnik za brend Honda, prilagodila je radno vreme salona i servisa kako bi i dalje bila na raspolaganju za sve potrebe svojih klijenata.

 (Dalje)

Lambretta

Kompanija EURO SUMAR DOO je postala zvanični distributer legendarnog italijanskog brenda LAMBRETTA za tržište Srbije.

 (Dalje)

ISUZU D-Max Shogun Edition by TRIO Motors

Pored neosporno velike upotrebne vrednosti kada je reč o transportu, naročito na teško prohodnim terenima, ISUZU D-Max je u poslednjih par godina postao jednako popularan i u tzv. lifestyle segmentu, gde ga vlasnici koriste pre svega kao vozilo s kojim mogu da se upute gotovo u svaku avanturu, bilo na asfaltu, bilo van njega.

 (Dalje)

Delta Motors

U skladu sa društvenom odgovornošću, kao i propisanim merama zaštite tokom vanrednog stanja, kompanija Delta Motors, generalni zastupnik za BMW i MINI, prilagodila je radno vreme salona i servisa kako bi i dalje bila na raspolaganju za sve potrebe svojih klijenata.

 (Dalje)

Opel Combo Life N1

Čvrst, ultra praktičan i super prilagodljiv, Combo Life N1 sa lakoćom prevozi ljude i teret. Sa naprednim bezbednosnim sistemima i ekonomičnim motorima, Combo Life je podigao lestvicu tehničkih ambicija u ovom segmentu, a sada je dostupan u varijanti dostavnog vozila  sa oznakom N1 po ceni od 14.630 evra bez PDV-a.

 (Dalje)


1 2 3 ... 327 328 329  Sledeći»