home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Land Rover Defender 90 Hard Top N1

Jedinstvena ponuda za pravna lica i preduzetnike

Dostupan po ceni od 59.990€ + PDV

 (Dalje)Sajam korišćenih vozila

Sajam automobila u Beogradu tek što je zatvorio svoja vrata, a glavni grad Srbije po drugi put za redom otvara vrata i “Sajmu korišćenih vozila” koji se ove godine održava od 2. do 5. juna u beogradskoj Štark Areni pod sloganom “Kupiš danas, voziš sutra”.

 (Dalje)

Renault Megane E-tech Electric

Na ovogodišnjem Bg Car Show 2022 Renault zvanično prezentuje svoj novi vizuelni identitet i pretpremijerno predstavlja potpuno Novi Megane E-tech 100% Electric.

 (Dalje)

Citroen na sajmu u Beogradu

Na Beogradskom sajmu od 12. do 15. maja Citroën prikazuje svoju gamu električnih i plug-in hibridnih vozila. To je prilika da se premijerno vide najtraženiji modeli na struju u mnogim evropskim zemljama. Posetioci su, pored upoznavanja sa Citroën električnim i plug-in hibridnim vozilima, u prilici da dobiju i sve ostale informacije koje će olakšati odluku o prelasku na ekonomičniji način vožnje koji donosi sa sobom pregršt benefita.

 (Dalje)

Mercedes EQS

Kompanija Star Import d.o.o. predstavlja gamu potpuno električnih Mercedes-EQ vozila na ovogodišnjoj BG Eco Car show manifestaciji.

 (Dalje)

Jaguar i Land Rover na sajmu u Beogradu

Kompanija British Motors, ekskluzivni uvoznik Jaguar i Land Rover vozila za Srbiju i Crnu Goru, predstavlja ajamskoj publici neke od najreprezentativnijih modela čuvene JLR Grupe za koje je obezbedila sajamske povoljnosti pri kupovini, kao i veliki broj vozila dostupnih odmah za isporuku.

 (Dalje)

Hyundai Srbija na Eco BG Car Show

Kompanija Hyundai predstavila je na Beogradskom ekološkom sajmu automobila pod nazivom DDOR Eco BG Car Show, koji se održava od 12. do 15 maja, svu širinu svoje ponude električnih i hibridnih vozila. Prikazani modeli rezultat su integrisane strategije Hyundaia za postizanje nulte emisije štetnih gasova koja počiva na tri stuba - čista mobilnost, platforme sledeće generacije i zelena energija.

 (Dalje)

Škoda BG sajam

Kompanija „Auto Čačak“ predstavlja najatraktivnije modele brenda ŠKODA koji su izloženi u Hali 1 Beogradskog sajma. Među eksponatima su pored dobro poznatih modela predstavljeni i električni SUV modeli koji do sada nisu viđeni na našem tržištu.

 (Dalje)

Isuzu Srbija

Danas su za posetioce zvanično otvorena vrata ovogodišnjeg Sajma automobila u Beogradu, odnosno ECO DDOR BG CAR SHOW & Motopassion, nakon „pauze“ od pune dve godine.

 (Dalje)

Toyota Aygo X

Toyota Srbija na DDOR Eco BG Car Show 07 predstavlja nekoliko svetski ekskluzivnih modela.

 (Dalje)

BMW iX

Delta Auto Grupa, ovlašćeni uvoznik i distributer brendova BMW, MINI, Honda i KTM, za posetioce sajma automobila "DDOR BG ECO CAR SHOW 07" (koji traje od 12-15. maja) predstavila je ukupno 40 modela automobila i motocikala koji su izloženi u halama 1 i 4 Beogradskog sajma, uz posebne pogodnosti za kupovinu vozila.

 (Dalje)

Fiat 500

Na predstojećem BG Car Show, koji će se održati od 12. do 15. maja, Fiat će ekskluzivno predstaviti Novi 500, ikonu tehnologije i stila, elegantnog dizajna i najnovijih tehničkih rešenja – sa električnim pogonom i baterijom velikog dometa

 (Dalje)

Hyundai sajamska ponuda

Sajamska ponuda. Vozila dostupna odmah.

Hyundai i20

Cena od 13.390 €

Snaga motora: 84 KS, 100 KS

Menjač: Manuelni 5-stepeni, 6-stepeni

 (Dalje)

Jaguar Land Rover sajamska akcija

Kompanija British Motors ove godine je pripremila sajamsku ponudu koja će nadmašiti sva vaša očekivanja.

 (Dalje)

Polovni automobili

Sajt Polovni automobili organizuje jedinstvenu online manifestaciju pod nazivom Dani novih vozila, koja ima za cilj da svim potencijalnim kupcima predstavi objedinjenu aktuelnu ponudu novih automobila, motocikala i kombija na jednom mestu.

 (Dalje)


1 2 3 ... 355 356 357  Sledeći»