home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ford Focus

Isporuka odmah

Ford Finansiranje uz fiksnu kamatnu stopu 3,99% do kraja roka otplate kredita, rata već od 149 EUR

 (Dalje)Volvo XC60

Akcija koja donosi više od uštede

Uz standardne Volvo modele za samo 1 EUR odvezite bogatu dodatnu opremu, a uz elektrifikovane modele kućni punjač Wallbox.

 (Dalje)

Kako su se prodavali polovni automobili u 2022. godini?

Značajan pad prodaje polovnih automobila obeležio je godinu iza nas. Kupci polovnjaka i dalje preferiraju dizel motor, a većina kupljenih vozila je starija od 10 godina.

 (Dalje)

Opel Astra

Svako ko ima staro dizel vozilo uskoro će od države moći da dobije subvenciju od oko 2.000 evra za kupovinu automobila. Vlada Srbije je donela "Program za zaštitu vazduha" i u okviru toga su predviđene mere da se deregistruje određeni broj automobila, a to su automobili euro 1, 2 i 3. Svi oni koji poseduju te automobile i budu ih reciklirali ostvariće uslov za dobijanje subvencije za kupovinu automobila koji su euro 6 norme i izduvnih gasova, rekao je za RTS direktor Agencije za bezbednost saobraćaja Branko Stamatović.

 (Dalje)

Vlada Srbije usvojila je sredinom decembra Program zaštite vazduha u Republici Srbiji od 2022. do 2030. godine sa akcionim planom, a među merama i aktivnostima koje će se sprovoditi u narednom periodu u cilju poboljšanja kvaliteta vazduha našli su se i finansijski podsticaji za zamenu najstarijih dizel vozila novijim, koja manje zagađuju životnu sredinu.

 (Dalje)

Toyota Corolla

* Toyota Srbija je prodala 2770 vozila u 2022. i tako postavila novi rekord na srpskom tržištu
* S tržišnim učešćem od 10,2% u putničkom segmentu Toyota je zauzela drugo mesto, dok je na ukupnom tržištu treća s udelom od 9,1%

 (Dalje)

Citroen C4 X

Cene za Citroen C4 X sa benzincem PureTech 100, manuelnim 6-stepenim menjačem i Feel opremom počinju od 21.990 evra (sa uračunatim popustom).

 (Dalje)

Toyota Land Cruiser N1

Legendarni Toyotin terenac dostupan je na našem tržištu i sa N1 homologacijom, koja firmama i preduzetnicima omogućava povrat PDV-a i niže troškove registracije vozila

 (Dalje)

EV Days

Ministarstvo zaštite životne sredine Srbije najavilo je za 2023. budžet od 250 miliona dinara za subvencionisanje kupovine električnih i hibridnih vozila. Za različite kategorije vozila predviđeni su iznosi od 250 do čak 5.000 evra. Kako do subvencija pitali smo Ministarstvo zaštite životne sredine.

 (Dalje)

Maserati u Srbiji

Kompanija Delta Automoto, koja posluje pod okriljem Delta Auto grupe (Delta Holding), potpisala je ekskluzivni ugovor sa proizvođačem luksuznih automobila Maserati iz Modene, čime je postala zvanični uvoznik, distributer i ovlašćeni serviser prestižnog italijanskog brenda za područje Srbije, Hrvatske i Slovenije.

 (Dalje)

Delta Automoto Maserati

Kompanija Delta Automoto objavila je da postaje ekskluzivni uvoznik i distributer, kao i ovlašćeni serviser luksuznih sportskih automobila Maserati u Srbiji i regionu.

 (Dalje)

BMW XM

U svetlu jubilarne proslave 50 godina M odeljenja, BMW je predstavio prvi ikada BMW XM model koji je danas premijerno prikazan i u Beogradu. Reč je o drugom jedinstvenom M modelu, posle čuvenog BMW M1, koji je ugledao svetlost dana 1978. godine.

 (Dalje)

Citroen C5 X

C5 X predstavlja svoj novi vodeći model u Citroën gami koji obnavlja segment velikih vozila sa originalnim izgledom i koji predstavlja spoj limuzine i karavana. Ovo je inovativna ponuda u tradiciji velikih Citroëna. Novi izgled limuzine izražava savremenost, statusni simbol i inovativnost, koje očekuju kupci ovog segmenta, alii kupci SUV-a.

 (Dalje)

Suzuki Vitara & S-Cross

U Suzukiju volimo da kažemo - od naših SUV vozila uvek možete da očekujete više.

 (Dalje)

Hyundai Marić centar na Sajmu automobila "Auto Expo 2022"

* Hyundai Marić centar na Sajmu automobila "Auto Expo 2022" , od 8. do 11. decembra u Kragujevcu

* Na štandu će biti izloženi modeli: i10, i20, Bayon, Tucson i elektro vozilo Ioniq 5.

 (Dalje)


1 2 3 ... 358 359 360  Sledeći»