home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
vw nikad bolje

*Prikazana cena, gume, aluminijumske felne, prva registracija i kasko u prvoj godini u saradnji sa Porsche Mobility

 (Dalje)

opel movano

Tokom BG Car Show-a koji će se održati od 22 do 28. marta u Beogradu Opel Srbija je pripremila veoma atraktivnu ponudu komercijalnih vozila Combo, Movano i Vivaro, u čije prednosti će posetioci moći da se uvere u Hali 4 Beogradskog sajma.

 (Dalje)

bg sajam

Nakon glamura sajma automobila u Ženevi i u očekivanju njegove "reprize" u Beogradu, putem agencije Smart Plus Research stigli su nam rezultati prodaje vozila, odnosno izveštaj broja novih vozila registrovanih u Srbiju u januaru i februaru ove godine. Svi podaci se baziraju na zvaničnoj statistici MUP Srbija.

 (Dalje)

Peugeot sajamska ponuda

Akcija važi za ograničen broj vozila / isporuka odmah

 (Dalje)

Honda HR-V

Honda Srbija je pripremila posebnu akciju HR-V modela u Comfort paketu opreme po ceni od 19.990€ i po prvi put sa specijalnom sajamskom cenom za HR-V u Elegance paketu opreme i popustom od 3.000€, odnosno po ceni od 20.990€.

 (Dalje)

opel sajam

Kompanija Opel Srbija pripremila je atraktivne sajamske akcije, neverovatne popuste, kao i specijalne uslove finansiranja, za sve posetioce ovogodišnjeg BG Car Show-a, koji se održava od 22. do 28. marta u Beogradu. Opel će u hali 4 predstaviti svoje najnovije modele sa pregršt inovativnih tehnologija i uz prepoznatljiv nemački kvalitet.

 (Dalje)

bg car show

Odvežite se, stižete

Odbrojavanje je počelo. Sajam automobila DDOR BG CAR SHOW 06 i 12. Sajam motocikala MOTOPASSION, jedinstvena sajamska manifestacija, najznačajniji godišnji regionalni događaj u sektoru auto i moto industrije, startuju 22. i trajaće sve do 28. marta 2018. godine.

 (Dalje)

Citroen C4 Cactus

Posle lansiranja modela C3 2016. godine, i predstavljanja C3 Aircross, svog prvog SUV-a tokom 2017. godine, Citroën prelazi u novu etapu razvoja svojih proizvoda i nastavlja da iznenađuje predstavljanjem novog Citroën-a C4 Cactus na našem tržištu, vrlo brzo posle svetske premijere.

 (Dalje)

bmw x2

Na ovogodišnjem sajmu automobila BG Car Show – biće predstavljena kompletna gama BMW limuzina i X modela.

 (Dalje)

honda civic type r

Delta Automoto je u 2017. ostvario porast prodaje novih vozila odnosu na 2016. od 5%, najprodavaniji model bila je Honda CR-V, koji čini više od 50% prodaje, dok je najprodavaniji motocikl bio NC 750 X. Godinu za nama obeležio je zapažen nastup na međunarodnom sajmu automobila, na kojem je premijerno predstavljen novi model Civica, kao i Hondin “super automobil” NSX.

 (Dalje)

Citroen C4 Cactus

Posle lansiranja modela C3 2016. godine, i predstavljanja C3 Aircross-a, svog prvog SUV-a u 2017. godini, Citroën prelazi novu etapu u razvoju svojih proizvoda i nastavlja da nas iznenađuje predstavljanjem novog Citroën-a C4 Cactus na našem tržištu, vrlo brzo posle svetske premijere.

 (Dalje)

ford vozila

Beograd, 28. februar 2018. – Za potencijalne kupce korišćenih Ford automobila izuzetna vest: u mreži Grand Motorsovih prodajno-servisnih centara u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu u toku je promotivna kampanja tokom koje se za sva Ford polovna vozila odobrava besplatna produžena petogodišnja garancija, odnosno do 50.000 km (šta pre nastupi).

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 284 285 286  Sledeći»