home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mercedes EQS

Kompanija Star Import d.o.o. predstavlja gamu potpuno električnih Mercedes-EQ vozila na ovogodišnjoj BG Eco Car show manifestaciji.

 (Dalje)Jaguar i Land Rover na sajmu u Beogradu

Kompanija British Motors, ekskluzivni uvoznik Jaguar i Land Rover vozila za Srbiju i Crnu Goru, predstavlja ajamskoj publici neke od najreprezentativnijih modela čuvene JLR Grupe za koje je obezbedila sajamske povoljnosti pri kupovini, kao i veliki broj vozila dostupnih odmah za isporuku.

 (Dalje)

Hyundai Srbija na Eco BG Car Show

Kompanija Hyundai predstavila je na Beogradskom ekološkom sajmu automobila pod nazivom DDOR Eco BG Car Show, koji se održava od 12. do 15 maja, svu širinu svoje ponude električnih i hibridnih vozila. Prikazani modeli rezultat su integrisane strategije Hyundaia za postizanje nulte emisije štetnih gasova koja počiva na tri stuba - čista mobilnost, platforme sledeće generacije i zelena energija.

 (Dalje)

Škoda BG sajam

Kompanija „Auto Čačak“ predstavlja najatraktivnije modele brenda ŠKODA koji su izloženi u Hali 1 Beogradskog sajma. Među eksponatima su pored dobro poznatih modela predstavljeni i električni SUV modeli koji do sada nisu viđeni na našem tržištu.

 (Dalje)

Isuzu Srbija

Danas su za posetioce zvanično otvorena vrata ovogodišnjeg Sajma automobila u Beogradu, odnosno ECO DDOR BG CAR SHOW & Motopassion, nakon „pauze“ od pune dve godine.

 (Dalje)

Toyota Aygo X

Toyota Srbija na DDOR Eco BG Car Show 07 predstavlja nekoliko svetski ekskluzivnih modela.

 (Dalje)

BMW iX

Delta Auto Grupa, ovlašćeni uvoznik i distributer brendova BMW, MINI, Honda i KTM, za posetioce sajma automobila "DDOR BG ECO CAR SHOW 07" (koji traje od 12-15. maja) predstavila je ukupno 40 modela automobila i motocikala koji su izloženi u halama 1 i 4 Beogradskog sajma, uz posebne pogodnosti za kupovinu vozila.

 (Dalje)

Fiat 500

Na predstojećem BG Car Show, koji će se održati od 12. do 15. maja, Fiat će ekskluzivno predstaviti Novi 500, ikonu tehnologije i stila, elegantnog dizajna i najnovijih tehničkih rešenja – sa električnim pogonom i baterijom velikog dometa

 (Dalje)

Hyundai sajamska ponuda

Sajamska ponuda. Vozila dostupna odmah.

Hyundai i20

Cena od 13.390 €

Snaga motora: 84 KS, 100 KS

Menjač: Manuelni 5-stepeni, 6-stepeni

 (Dalje)

Jaguar Land Rover sajamska akcija

Kompanija British Motors ove godine je pripremila sajamsku ponudu koja će nadmašiti sva vaša očekivanja.

 (Dalje)

Polovni automobili

Sajt Polovni automobili organizuje jedinstvenu online manifestaciju pod nazivom Dani novih vozila, koja ima za cilj da svim potencijalnim kupcima predstavi objedinjenu aktuelnu ponudu novih automobila, motocikala i kombija na jednom mestu.

 (Dalje)

Nissan Qashqai

Za 27.899€

Isporuka odmah

Nissan Qashqai 1.3 158KS Acenta CVT

 (Dalje)

MG ZS

Na ovogodišnjem DDOR BG Car Show 07, koji će za posetioce biti otvoren od 12. do 15. maja u Beogradu, svetski poznata automobilska marka MG Motor predstaviće svoje inovativne modele prvi put i u Srbiji.

 (Dalje)

Volvo sajamska ponuda

Pogledajte posebnu sajamsku ponudu bogato opremljenih modela sa lagera po dodatno sniženim cenama.

 (Dalje)

Land Rover Discovery Sport

Idealan automobil je onaj koji vam pruža kompletno zadovoljstvo tokom vožnje.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 357 358 359  Sledeći»