home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Citroen C5 Aircross

Posle sedana i karavana, Citroën C5 dobio je svoju treću i najodvažniju karoserijsku verziju - SUV, koja nosi naziv C5 Aircross. Do srpskih kupaca, ovaj atraktivni SUV stiže sa četiri motora i nekoliko atraktivnih paketa opreme.

 (Dalje)BMW Serije 3

Prvi primerci potpuno nove BMW Serije 3 već su stigli u BMW prodajne salone. 

 (Dalje)

Seat Ibiza

Standardna oprema koja će vas učiniti ponosnim.

 (Dalje)

Dacia Sandero Techroad

Neka vaš svakodnevni život bude ispunjen zadovoljstvima i avanturama. Upravo za tu svrhu namenjena je ograničena serija Techroad, dostupna kod modela marke Dacia.

 (Dalje)

Kia Sportage

KIA je opet priredila više nego dobru PRESS PREZENTACIJU. U hotelu PRESIDENT, u Kovilovu kraj BEOGRADA, gospodin MILAN DERBOGOSIJAN je kroz odabrani govor predstavio unapredjene verzije KIE SPORTAGE a potom su predstavnici medija imali priliku i da za kratko provozaju  KIA SPORTAGE…

 (Dalje)

Renault Kadjar

Tri godine nakon premijere i 450.000 prodatih primeraka, Renault je osvežio Kadjar, svoj SUV koji kupcima nudi sa opcijama prednjeg i pogona na svim točkovima, a koji je upravo počeo da se prodaje u Srbiji.

 (Dalje)

Dacia Duster

Trajanje ponude: do 28.02.2019.

 (Dalje)

Kia Ceed

Pre nešto manje od godinu dana smo najavili da će nova generacija "kije sid" (Ceed) imati svetsku premijeru na sajmu u Ženevi. Nepunih 350 dana kasnije, novi "sid" je stigao u Srbiju! Glavni razlog ovolikom čekanju jeste bilo obezbeđivanje što povoljnije cene za kupce u Srbiji, i ona je izdejstvovana.

 (Dalje)

Dacia Sandero Stepway

Građani su lično kupili 8.932 vozila tokom prošle godine, što je 35 odsto ukupne prodaje putničkih automobila u Srbiji

Nakon finalnih podataka o ukupnoj prodaji novih automobila u 2018, evo i konačnih brojki o "stvarnoj" prodaji, odnosno koliko automobila su kupila privatna lica u Srbiji.

 (Dalje)

Toyota RAV4

Uvoznik Toyote za Srbiju je na svom sajtu objavio i cene za novu generaciju modela RAV4.

 (Dalje)

Srbija 2018

Ako je rast ili pad prodaje novih automobila u nekoj zemlji pokazatelj opšteg stanja privrede, onda je podatak da je u Srbiji u 2018. do kupaca stiglo za 14,4 odsto više novih vozila jasan signal da nam je ipak krenulo. Možda ne baš u petoj brzini, ali s obzirom na sve, niko, bar od uvoznika, ne može da bude nezadovoljan.

 (Dalje)

Volkswagen e-Golf

I dalje vladaju razne zablude vezane za električne automobile, od toga da ne mogu da se registruju, do same cene registracije. Krenimo redom da raspetljamo ovaj čvor.

 (Dalje)

BG Car Show 2018

U Srbiji je prošle godine prodato sedam odsto više automobila nego 2017. godine, kažu u Asocijaciji uvoznika automobila i auto-delova. Posebno je uvećana kupovina lakih komercijalnih vozila. Stručnjaci to objašnjavaju boljom privrednom situacijom. Za svaku novu fabriku potrebno je, kažu, minimalno 50 vozila. Automobil za koji se ne plaća PDV, pravi je prodajni hit.

 (Dalje)

Akcijska ponuda BMW Serije 1 Edition M Sport Shadow

BMW Srbija je pripremio posebne pogodnosti za kupovinu BMW Serije 1 iz M Sport Shadow edicije, uz posebne uslove za finansiranje vozila putem renta. Akcijske cene sada donose uštede od 4.724€ do 6.384 € i omogućavaju da odvezete BMW Serije 1 za 2.200€.

 (Dalje)

Toyota Yaris Limited Edition

Tokom dve decenije i tri generacije Yaris je postao jedan od najvažnijih modela u ponudi Toyote. Yaris je najprodavanija Toyota u Evropi, a proizvodi se lokalno – u Francuskoj (Valenciennes).

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 303 304 305  Sledeći»