home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
2019 Kia Sportage

Akcijski cenovnik za novi Sportage sa uračunatih 4.500 evra popusta možete pogledati na sajtu Kia.rs

 (Dalje)

Auto kuća Kole

Jedan od najvećih i najagilnijih dilera Fiata, zemunska Auto kuća Kole, iz dana u dan ima i sve bogatiju ponudu kvalitetnih polovnih vozila s veoma konkurentnim cenama.

 (Dalje)

Honda akcija zima

Tradicionalna Honda zimska servisna akcija, koja vozačima Honda modela obezbeđuje mnogobrojne pogodnosti kada je reč o održavanju i opremanju vozila počela je 01. novembra i trajaće do 31. marta 2019. godine.

 (Dalje)

Fiat Panda

Idite bilo kuda i svuda. Jednostavno Fiat Panda.

 (Dalje)

Hyundai Safety pack

Samo bezbedan automobil pruža istinsko uživanje u vožnji. Zato su Hyundai vozila opremljena najsavremenijim sistemima bezbednosti. Pripremili smo za Vas Safety pack pogodnosti za i20, Elantru i Tucson po sjajnoj ceni uz 4 zimske gume i bonus za “staro za novo”.

 (Dalje)

Toyota C-HR Hybrid

Akcijska cena uz naprednu hibridnu tehnologiju i 10 godina brige o hibridnoj bateriji

Važi do 30.11.2018.

 (Dalje)

Range Rover Sport

Njegove performanse uzbudiće i najtvrdokornije sportiste. Britanski dizajn, gde se ništa ne prepušta slučaju, oduševiće i najveće komformiste. Range Rover Sport sada već od 75.990 EUR.

 (Dalje)

BG Car Show

Svaki šesti novi automobil u Srbiji spada u kategoriju "luksuznih" a kupci ih, ukoliko se ne radi o flotnim prodajama, u velikoj većini kupuju za keš! Jeftiniji automobili pretežno se kupuju na rate, kroz kredite i lizing.

 (Dalje)

Ford Focus

Ford Focus je jedna od nestrpljivo očekivanih novina na našem tržištu, a prodaja je upravo počela

 (Dalje)

Ford Focus

Predstavnici GRAND MOTORSA, na čelu sa VUKOM MALOVIĆEM, na stazi NACIONALNE VOZAČKE AKADEMIJE – već dobro poznatom NAVAKU (koji je nastao zahvaljujući nezaboravnom MIRKU ALVIROVIĆU) predstavili su potpuno novog FORD FOKUSA kao i FORD FIESTU.

 (Dalje)

Honda zimska servisna akcija

U Hondinim ovlašćenim servisima aktuelna je tradicionalna zimska akcija tokom koje su vlasnici Honda vozila u prilici da po najvišim standardima obave sezonsku proveru automobila u 12 tačaka za 999 dinara, kao i da ostvare brojne popuste na pojedine rezervne delove i uslugu njihove zamene, kao i odabranu dodatnu opremu.

 (Dalje)

Kompanija Auto Nena Still koja je zvanični diler i serviser za vozila Pežo u našoj zemlji, pred zimsku sezonu pripremila je specijalnu servisnu akciju za svoje kupce i vlasnike Pežo vozila.

 (Dalje)

U čitavoj prodajno-servisnoj mreži Toyote na teritoriji Srbije od sredine oktobra pa sve do 31. januara 2019. godine biće sprovedena specijalna akcija posvećena pripremi automobila za zimu.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 300 301 302  Sledeći»