home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Range Rover Sport 5.0 V8 Supercharged SVR Pace Car First Edition

Pred nama je Range Rover Sport 5.0 V8 Supercharged SVR Pace Car First Edition modelske godine 2019, još jedna kreacija britanskog Project Kahna.

 (Dalje)Vansports Mercedes Vito 119 Mixto VP Spirit

Vozila poput Mercedesovog Vita nisu često na meti tjunera, pa ova kreacija tjuning kuće Vansports zaslužuje bar malo vaše pažnje.

 (Dalje)

ABT Audi Q8

Nemački ABT Sportsline je još prošle godine predstavio svoj program za doterivanje novog Audija Q8, mada njihova tjuning ponuda tada još nije kompletna

 (Dalje)

Chrysler 300 sa prednjim delom Dodge Challengera

Foto: Reddit.comRuf CTR Anniversary

21 Feb 2019 - 16:32 Tuning Link

Na Sajmu automobila u Ženevi nemačka kompanija Ruf će prikazati i prvi dugo čekani produkcijski CTR Anniversary koji neodoljivo podseća na njihov legendarni CTR "Yellowbird".

 (Dalje)

Rhino GX

Za one koji žele da kupe luksuzni SUV, ali im Bentley Bentayga ili Rolls-Royce Cullinan deluju previše “blago”, tu je Rhino GX. Reč je o SUV-u koji je baziran na modelu Ford F-450 Super Duty. Upravo jedan takav model se prodaje po ceni od 262.950 dolara.

 (Dalje)

Overfinch Range Rover Velar

Sem Range Rovera i Range Rovera Sport, britanska tjuning kuća Overfinch nudi i modifikovanu verziju ionako atraktivnog Range Rovera Velar.

 (Dalje)

Lumma Audi Q8 CLR 8S

20 Feb 2019 - 06:30 Tuning Link
Lumma Audi Q8 CLR 8S

Tjuning kuća Lumma sa nekoliko slika najavljuje svoj novi widebody kit CLR 8S namenjen Audijevom crossoveru Q8.

 (Dalje)

Hofele Mercedes Ultimate S

19 Feb 2019 - 07:50 Tuning Link
Hofele Mercedes Ultimate S

Nemački tjuner Hofele se pobrinuo za još jednu atraktivnu kreaciju, ovoga puta na bazi Mercedesove S klase.

 (Dalje)

JE Design Cupra Ateca

Nakon što je još ranije ponudila pakete za doterivanje regularne Seat Atece, tjuning kompanija JE Design je svoju ponudu proširila i paketom za doterivanje već i fabrički dovoljno snažne Cupre Atece.

 (Dalje)

Stratos

MAT, odnosno Manifattura Automobili Torino, zvanično najavljuje da će na predstojećem ženevskom auto salonu predstaviti prve produkcijske verzije reinkarnisanog modela Stratos.

 (Dalje)

Inkas Cadillac Escalade Chairman Package

* Kao baza je poslužio Cadillac Escalade modelske godine 2019, a delo je kanadske firme Inkas, specijalizovane za blindirana vozila

 (Dalje)

ABT Volkswagen e-Transporter

Sem električnog Buggy concepta, posetioci ovogodišnjeg sajma automobila u Ženevi će moći da vide još nekoliko električnih Volkswagenovih modela.

 (Dalje)


1 2 3 ... 516 517 518  Sledeći»