home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
DMC Aventador Edizione-GT Las Americas

* Kreacija nemačke tjuning kuće DMC, a podrazumeva aero body kit, Forgiato točkove, CB kit za pojačanje V12 motora (koji sada raspolaže sa 988KS) i Fie izduvni sistem

 (Dalje)TechArt Porsche Panamera Sport Turismo Grand GT

Nemački TechArt će na sajmu automobila u Ženevi izložiti i svoj Grand GT program za modifikaciju Porscheove Panamere Sport Turismo.

 (Dalje)

Dreams Factory Automotive

Kako bismo se razlikovali, mi konstantno težimo ka izmišljanju novih detalja, kombinacija i ideja koje nas mogu izdvojiti iz gomile, a isto važi i za naše automobile.

 (Dalje)

3D Design BMW i8

23 Feb 2018 - 10:30 Tuning Link
3D Design BMW i8

Japanski tjuner 3D Design u svojoj bogatoj gami ima i kompletan paket za modifikovanje BMW-ovog hibridnog sportskog modela i8.

 (Dalje)

Carlex Design Ferrari 488 Spider

Poljski Carlex Design je u januaru već predstavio modifikovani Ferrari 488 Spider (kada je ovom italijanskom sportisti podario kombinaciju materijala i boja kakva do tada u njemu nije viđena), a sada je prikazao još jednu verziju.

 (Dalje)

Kahn Design i njihov podbrend Chelsea Truck Company su za predstojeći sajam automobila u Ženevi najavili premijeru modela Chelsea Truck Company Civilian 6x6.

 (Dalje)

Mitsubishi Allroads Ronin

Specijalista za individualizaciju vozila Vilner nije propustio da modifikuje sportski sedan kakav je Mitsubishi Lancer Ralliart, pa je tako nastao ovaj Mitsubishi Allroads Ronin ("Ronin" - naziv za samuraja bez gospodara u feudalnom Japanu).

 (Dalje)

Liberty Walk Honda NSX

20 Feb 2018 - 09:30 Tuning Link
Liberty Walk Honda NSX

Japanski tjuner Liberty Walk je zaslužan za ovaj agresivni primerak nove Honde NSX, a svoj doprinos daju i Forgiato Maglia ECL točkovi.

 (Dalje)

Jeep Wrangler LS3 V8

Poznato nam je da će se novi Jeep Wrangler prodavati sa samo tri agregata.

 (Dalje)

Edo Competition Mercedes-AMG GT R

Standardni Mercedes-AMG GT R pokreće 4,0 litarski bi-turbo V8 motor sa 585KS i 700 Nm obrtnog momenta, od 0 do 100 km/h ubrzava za 3,6 sekundi, dok je najveća brzina 318 km/h.

 (Dalje)

ABT Audi SQ5

16 Feb 2018 - 23:12 Tuning Link
ABT Audi SQ5

Tjuning kuća ABT Sportsline nudi i paket za pojačanje Audijevog modela SQ5.

 (Dalje)

AC Schnitzer BMW M4 Cabrio

15 Feb 2018 - 16:00 Tuning Link

* Automobil je u upadljivoj Speed Yellow, a ima i AC Schnitzer body kit, AC Schnitzer zadnji spojler, AC Schnitzer izduvni sistem, GTS haubu i M Performance pragove, crno-žute točkove, kao i crni kožni enterijerDotz Volkswagen T-Roc

VW T-Roc je na tržištu prisutan od novembra 2017., ali već je postao predmet tjuning kuća.

 (Dalje)


1 2 3 ... 480 481 482  Sledeći»