home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Liberty Walk Toyota Prius

24 Jun 2019 - 06:30 Tuning Link
Liberty Walk Toyota Prius

Liberty Walk je pre svega poznat po modifikacijama sportskih automobila, ali su se u ovom japanskom tjuneru ipak pozabavili i hibridnim automobilom kakav je Toyotin Prius.

 (Dalje)Militem Hero

23 Jun 2019 - 11:40 Tuning Link
Militem Hero

Italijanski Militem je na sajmu u Torinu izložio i modifikovani Jeep Renegade, koji je dovoljno promenjen da je zaslužio i novo ime – Militem Hero.

 (Dalje)

Defender 2.2 TDCI 110 Station Wagon The End Edition

Vreme do prezentacije potpuno novog Defendera (stiže u septembru) britanski Kahn Design i njihov podbrend Chelsea Truck Company prekraćuju kreiranjem još jednog specijalnog izdanja njegovog legendarnog prethodnika.

 (Dalje)

ABT Volkswagen Amarok

20 Jun 2019 - 10:30 Tuning Link
ABT Volkswagen Amarok

Jedna kratka vest iz tjuning kuće ABT Sportsline koja u svojoj ponudi ima i paket za pojačanje V6 dizelaša u Volkswagenovom pick-up modelu Amarok.

 (Dalje)

DTE Systems BMW Z4

20 Jun 2019 - 07:30 Tuning Link
DTE Systems BMW Z4

I novi BMW Z4 roadster (G29) je sada dostupan sa paketom za povećanje snage koji nudi tjuning kompanija DTE Systems.

 (Dalje)

Ferrari GTC4Lusso

* Vlasnik je britanski muzičar Jay Kay

 (Dalje)

Suzuki Jimny

Suzuki Jimny je model koga od predstavljanja mnogi upoređuju s G klasom, što i ne čudi zbog sličnog oblika. Naravno, svi ipak koriste pridev „baby” G klasa, budući da je dimenzijama ipak nekoliko klasa ispod nemačkog terenca. Ipak, zahvaljujući projektu nepoznate tjuning kuće iz Dubaija, vlasnici Jimnyja sada mogu da svoj model urede tako da izgleda gotovo identično G klasi.

 (Dalje)

Chrysler PT Bruiser

* Motor je 5,6 litarski V8, uz automatski menjač

Foto: Facebook.com/billy.hensleyProject Kahn Range Rover Velar P300 Pace Car

Britanski Project Kahn prikazuje još jednu modifikovanu verziju Range Rover Velara, u ovom izdanju nazvanog Velar P300 Pace Car.

 (Dalje)

BBR Mazda MX-5

14 Jun 2019 - 10:30 Tuning Link
BBR Mazda MX-5

Britanski tjuner BBR sada nudi dva paketa za pojačanje Mazde MX-5, modelske godine 2019 i sa 2,0 litarskim SkyActiv-G motorom.

 (Dalje)

ABT Lamborghini Urus

14 Jun 2019 - 07:50 Tuning Link
ABT Lamborghini Urus

Nemački tjuner ABT Sportsline (poznat pre svega po doterivanju modela iz programa marki Volkswagen, Audi, Seat i Škoda), sada nudi i performance paket za Lamborghinijev SUV model Urus.

 (Dalje)

Outlaw 356

Nije neka tajna da je Emory Motorsports uz Singer najozbiljniji i najinventivniji tjuner vazduhom hlađenih Porschea. Nedavno su uspeli da uguraju pogon na sve točkove u 356 -icu, ali sada su otišli još dalje – sve do Le Mana!

 (Dalje)

Fiat 500 Jolly Icon-E

* Kreacija italijanske kompanije Garage Italia koja navodi da autonomija sa jednim punjenjem baterija iznosi do 120 km a najveća brzina 85 km/h

 (Dalje)

Topcar Inferno 4x4*2 GLE Coupe

Ruski tjuner Topcar je do sada već predstavio više paketa za Mercedes GLE i GLE Coupe, pa još jedan ne predstavlja neko iznenađenje.

 (Dalje)


1 2 3 ... 527 528 529  Sledeći»