home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Varis Toyota GR Yaris

Varis se ozbiljno pripremio za ovogodišnji Tokyo Auto Salon, a među brojnim modifikovanim automobilima su Toyota GR Yaris, Honda Civic Type R, kao i Subaru BRZ i WRX.

 (Dalje)Manhart Audi S3

11 Jan 2023 - 13:50 Tuning Link
Manhart Audi S3

Još jedna zanimljiva ponuda iz Manharta je i ovaj tjunirani Audi S3 sedan.

 (Dalje)

Mansory Venatus Coupe EVO C

Lamborghini Urus se u ponudi nemačke tjuning kuće Mansory pojavio već nekoliko puta, ali sada je pred nama njihov modifikovani Urus sa parom vrata manje.

 (Dalje)

Mansory Mercedes-AMG E63

6 Jan 2023 - 09:30 Tuning Link
Mansory Mercedes-AMG E63

U pauzi između modifikovanja ekskluzivnih modela iz game proizvođača kao što su Rolls-Royce, Bentley, Ferrari, Lamborghini i Maserati, Mansory se pozabavio i doterivanjem sportske limuzine Mercedes-AMG E63.

 (Dalje)

Carlex Mercedes-AMG G63 Gold & Mint Edition

Carlex Design je predstavio svoj novi projekat baziran na modelu Mercedes-AMG G63, koji je nazvao Gold & Mint Edition.

 (Dalje)

TOM’s Toyota Supra

4 Jan 2023 - 12:40 Tuning Link
TOM’s Racing Toyota Supra

TOM’s Racing će na ovogodišnjem Tokyo Auto Salonu prikazati više modifikovanih Toyotinih modela, među njima i dve Supre.

 (Dalje)

Lada Niva Turbo

Vlasnik ove modifikovane Lade Nive je iz Grčke, a u oglasu navodi da je Niva u potpunosti restaurirana pre nego što su izvršene modifikacije.

 (Dalje)

Arctic Trucks Land Rover Defender

Arctic Trucks sa svojim novim paketom modifikacija za novi Land Rover Defender poboljšava mogućnosti ovog terenca u teškim uslovima.

 (Dalje)

Strikeforce Hummer EV

Dovoljno je reći da je novi GMC Hummer EV ogromno vozilo. Ima preko 1000 KS koji imaju zadatak pokretanja 4100 kg teškog vozila. I to odrađuju na odličan način jer sprint do 96 km/h odrade za odlične 3 sekunde. 

 (Dalje)

Wheels Boutique Toyota Supra

Za ovu modifikovanu Toyotu Supru je zaslužan Wheels Boutique, koji je sem novog kompleta alu točkova predvideo i widebody kit.

 (Dalje)

Hot Rod Service 1959 Chevrolet Corvette

Jedan 1959 Chevrolet Corvette model koji ne liči ni na šta što smo do sada mogli da vidimo odlazi na aukciju sledećeg januara putem kompanije Barrett-Jackson.

 (Dalje)Damd Suzuki Jimny

Japanski DAMD je najavio listu modifikovanih vozila koje će izložiti na 2023 Tokyo Auto Salonu (od 13. do 15. januara), pri čemu najviše pažnje privlače paketi za doterivanje Suzukijevog malog terenca Jimny.

 (Dalje)

Tjunirani BMW M4 i M5

Moderni BMW-ovi modeli visokih performansi su poznati po prikazivanju konzervativnih brojki u papirima kada je reč o njihovoj snazi, što znači da kriju veliki potencijal za povećanje snage putem softverskih rešenja. Upravo su tjunirani primerci modela M4 i M5 imali okršaj u trci na 402 metra.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 627 628 629  Sledeći»