home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Wartburg 353 Cabrio

2 Nov 2023 - 22:46 Tuning Link
Wartburg 353 Cabrio

Slovaci prodaju jedinstveni Wartburg 353 koji je u prošlosti doživeo čudnu preradu u kabriolet. Ipak, trgovac naglašava da je ovo savršena prilika za uživanje u nepogrešivoj aromi spaljene dvotaktne mešavine i vetra u kosi.

 (Dalje)Jaguar E-Type sa motorom Toyote Supre

DevSpeed Motorsports je pripremio radikalno transformisani Jaguar E-Type koji je predstavljen na štandu Eneosa na SEMA sajmu u Las Vegasu.

 (Dalje)

7Design House Maserati MC20 Cielo

7Design House predstavlja modifikovani Maserati MC20 Cielo, opremljen njihovim Aria paketom.

 (Dalje)

Dodge Charger TUSK by Ringbrothers

Ringbrothers prikazuje svoju najnoviju kreaciju, „TUSK“, pedantno i temeljno remasterisanje kultnog Dodge Chargera iz 1969. godine.

 (Dalje)

Rolls-Royce Silver Cloud II Paramount by Ringbrothers

Ringbrothers na SEAMA sajmu predstavlja Paramount, modifikovani Rolls-Royce Silver Cloud II iz 1961. godine.

 (Dalje)

Loder1899 Ford Transit Custom 4x4

U pitanju je vozilo napravljen u Nemačkoj, a delo je kompanije Loder1899, sa istorijom koja počinje 1899. godine.

 (Dalje)

ErreErre Fuoriserie Alfa Romeo Giulia

ErreErre Fuoriserie iz Torina je svoj aero body kit za Alfinu Giuliju Quadrifoglio prvo prikazao u julu prošle godine, i to u obliku koncept vozila, a sada je promovisano i definitivno serijsko izdanje.

 (Dalje)

Mansory Stallone Tempesta Nera Verde

* Mansory prikazuje još jedan modifikovani Ferrari 812 GTS, ovde u dvobojnom izdanju Stallone Tempesta Nera Verde (kombinacija mat crne i tirkizne boje)

 (Dalje)

Boschert B300

Firme kao što su Styling Garage i Sbarro su Gullwing vrata stavljale na veliki C126 (500SEC) coupe, ali možda je bolje rešenje i najređe, manji Boschert B300.

 (Dalje)

Hennessey Venom 775 F-150

25 Okt 2023 - 14:45 Tuning Link
Hennessey Venom 775 F-150

Američki Hennessey ponovo predstavlja svoj unapređeni Venom 775 - pikap baziran na Fordu F-150 opremljen V8 motorom sa kompresorom koji nudi više konjskih snaga i obrtnog momenta od fabričkih verzija modela RAM TRX i Ford Raptor R.

 (Dalje)

Helm Motorcars E-Type

U britanskoj kompaniji Helm Motorcars, u kojoj se bave restauracijom i modifikacijom Jaguara E-Type iz Serije 1, smatraju da besprekorna restauracija i modifikacija sa sobom moraju doneti minimalne izmene na karoseriji i u unutrašnjosti automobila, što potvrđuje i poslednji posao koji su uradili na osnovi Jaguarovog modela za koji je veliki Enzo Ferrari 1961. godine rekao da je najlepši automobil koji je ikada ugledao svetlost dana.

 (Dalje)

Audi offroad buggy

Pronašli smo ga u Poljskoj, a kako se navodi u oglasu, ova prerada može na put. Naime, automobil je registrovan, a ponuda uključuje i prateću dokumentaciju.

 (Dalje)

Mansory Heritage Range Rover SV LWB

Range Rover se ponovo našao u fokusu nemačke tjuning kuće Mansory, a njihov najnoviji projekat je ovaj Mansory Heritage Range Rover SV LWB.

 (Dalje)

Mansory Porsche 911 Turbo S

Mansory je predstavio novi "soft kit" paket za Porsche 911 Turbo S, koji bi mogao da bude odgovor ove nemačke tjuning kuće na reakcije javnosti na PL9M Evo 900, a koji je "izmasakrirao" ovaj model.

 (Dalje)

Mansory P850 Mercedes-AMG G63

Mansory nastavlja da izbacuje modifikovane verzije Mercedesa-AMG G63, pri čemu ovaj crni primerak raspolaže sa 850 KS.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 647 648 649  Sledeći»