home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ferrari GTC4Lusso

* Vlasnik je britanski muzičar Jay Kay

 (Dalje)Suzuki Jimny

Suzuki Jimny je model koga od predstavljanja mnogi upoređuju s G klasom, što i ne čudi zbog sličnog oblika. Naravno, svi ipak koriste pridev „baby” G klasa, budući da je dimenzijama ipak nekoliko klasa ispod nemačkog terenca. Ipak, zahvaljujući projektu nepoznate tjuning kuće iz Dubaija, vlasnici Jimnyja sada mogu da svoj model urede tako da izgleda gotovo identično G klasi.

 (Dalje)

Chrysler PT Bruiser

* Motor je 5,6 litarski V8, uz automatski menjač

Foto: Facebook.com/billy.hensleyProject Kahn Range Rover Velar P300 Pace Car

Britanski Project Kahn prikazuje još jednu modifikovanu verziju Range Rover Velara, u ovom izdanju nazvanog Velar P300 Pace Car.

 (Dalje)

BBR Mazda MX-5

14 Jun 2019 - 10:30 Tuning Link
BBR Mazda MX-5

Britanski tjuner BBR sada nudi dva paketa za pojačanje Mazde MX-5, modelske godine 2019 i sa 2,0 litarskim SkyActiv-G motorom.

 (Dalje)

ABT Lamborghini Urus

14 Jun 2019 - 07:50 Tuning Link
ABT Lamborghini Urus

Nemački tjuner ABT Sportsline (poznat pre svega po doterivanju modela iz programa marki Volkswagen, Audi, Seat i Škoda), sada nudi i performance paket za Lamborghinijev SUV model Urus.

 (Dalje)

Outlaw 356

Nije neka tajna da je Emory Motorsports uz Singer najozbiljniji i najinventivniji tjuner vazduhom hlađenih Porschea. Nedavno su uspeli da uguraju pogon na sve točkove u 356 -icu, ali sada su otišli još dalje – sve do Le Mana!

 (Dalje)

Fiat 500 Jolly Icon-E

* Kreacija italijanske kompanije Garage Italia koja navodi da autonomija sa jednim punjenjem baterija iznosi do 120 km a najveća brzina 85 km/h

 (Dalje)

Topcar Inferno 4x4*2 GLE Coupe

Ruski tjuner Topcar je do sada već predstavio više paketa za Mercedes GLE i GLE Coupe, pa još jedan ne predstavlja neko iznenađenje.

 (Dalje)

DTE-Systems Škoda Scala

10 Jun 2019 - 10:30 Tuning Link
DTE-Systems Škoda Scala

Nova Škoda Scala već može da se dobije i sa paketima iz tjuning kompanije DTE-Systems, a koji su zaslužni za pojačanje tri benzinska i jednog dizel motora.

 (Dalje)

Delta 4x4 Suzuki Jimny Dakar Edition

Nemački off-road specijalista Delta 4x4 se pozabavio i modifikacijom nove generacije Suzukijevog mini terenca Jimny, pa je tako nastao ovaj Jimny Dakar Edition.

 (Dalje)

O.CT Tuning Jeep Grand Cherokee Trackhawk

Tjuner O.CT Tuning je pripremio modifikovanu verziju Jeepa Grand Cherokee Trackhawk čiji 6,2 litarski V8 motor sa kompresorom u fabričkom izdanju raspolaže sa 527 kW/716KS i 873 Nm.

 (Dalje)

G-Power Mercedes-AMG GT R "GP63" Biturbo

Nemački G-Power je do sada već obrađivao Mercedes-AMG GT, ali njihova najnovija ponuda koja se tiče Mercedes-AMG GT R verzije je ipak nešto posebno.

 (Dalje)