home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
B&B Volkswagen Beetle

Mada se više ne proizvodi, Volkswagen Beetle i dalje privlači pažnju tjunera.

 (Dalje)Carlex Design Mercedes-Maybach S

Malo je automobila luksuznijih od Maybacha, ali zato ima onih kojima nikad nije dosta ekskluzivnosti. Njih će odrati poznati tjuner ovom zlatnom verzijom.

 (Dalje)

Dacia Duster Prokop

Dacia Duster je automobil koji većina kupaca ceni zbog svoje robusnosti, pouzdanosti i dobre cene. Ipak, 3D dizajner Rostislav Prokop je odlučio da svoju viziju pretoči u rendere koji prikazuju kako bi izgledala tjunirana verzija Dustera s proširenjima na karoseriji i niskoprofilnim gumama.

 (Dalje)

Toyota Supra Widebody

Evasive Motorsports i EVS Tuning najavljuju da će na ovogodišnjem SEMA sajmu tjunera u Las Vegasu prikazati modifikovanu verziju nove Toyote Supre, a koja se pre svega ističe Widebody paketom.

 (Dalje)

Kahn Mercedes X klase

18 Sep 2019 - 22:16 Tuning Link
Kahn Mercedes X klase

Britanska tjuning kompanija Kahn nije specijalizovana samo za modele iz game Land Rovera i Jeepa, već su svoje umeće pokazali i na vozilima drugih proizvođača.

 (Dalje)

AC Schnitzer BMW Serije 3

16 Sep 2019 - 10:30 Tuning Link
AC Schnitzer BMW Serije 3

Nemačka tjuning kuća AC Schnitzer u svojoj gami ima i kit za novu BMW-ovu Seriju 3 (G20), a najavljuje i da će kasnije paleta biti još šira.

 (Dalje)

Posaidon Mercedes-AMG GT 63 S

Nemački tjuner Posaidon je nedugo nakon pojačanog Mercedes-AMG GT R modela (u njihovoj režiji razvija 800KS) sada predstavio i kit za pojačanje modela Mercedes-AMG GT 63 S.

 (Dalje)

Novitec Lamborghini Urus

* 4.0L V8 motor ovde razvija 782KS i 1032 Nm obrtnog momenta

 (Dalje)

BMW Alpina B3 Touring

10 Sep 2019 - 14:01 Tuning Link
BMW Alpina B3 Touring

Nemački BMW Alpina na sajmu automobila u Frankfurtu prikazuje novu generaciju Alpine B3, i to u karavanskoj Touring varijanti.

 (Dalje)

G-Power Mercedes-AMG GLE 63 S

Nemački G-Power privalači pažnju svojom novom ponudom, i to paketom za pojačanje modela Mercedes-AMG GLE 63 S (uključujući i Coupe verziju).

 (Dalje)

Brabus G V12 900

9 Sep 2019 - 17:04 Tuning Link
Brabus G V12 900

Brabus, specijalista za obradu Mercedesovih modela, za ovogodišnji sajam automobila u Frankfurtu najavljuje još jedan modifikovani Mercedes G klase.

 (Dalje)

Posaidon Mercedes-AMG GT R

Nemački tjuner Posaidon je predstavio još jedan kit za pojačanje Mercedes-AMG GT modela, ovoga puta za njegovu GT R verziju.

 (Dalje)

B&B Volkswagen Golf GTI TCR

B&B Automobiltechnik je svoju ponudu proširio i novim paketima za Volkswagen Golf GTI TCR, pri čemu ovaj hot hatch u najjačoj verziji raspolaže sa 450KS.

 (Dalje)

Project Kahn 5.0 V8 Sport SVR Pace Car

I ove nedelje je pred nama kreacija britanskog Project Kahna, u ovom slučaju to je Volcanic Rock Satin Project Kahn 5.0 V8 Sport SVR Pace Car (ima 5.0 litarski V8 motor sa kompresorom i 550 konja).

 (Dalje)

HGP-Tuning Audi RS3

* Od 0 do 100 km/h za 3,1 sekundu, najveća brzina 320 km/h, cena 79.950 evra

 (Dalje)