home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
BMW Serije 5

Svega nekoliko dana nakon globalne premijere, beogradskoj publici u The BMW Store-u ekskluzivno je predstavljena osma generacija BMW-a Serije 5 koja je prvi put dostupna i u potpuno električnoj verziji BMW i5. Najnovija verzija najuspešnije biznis limuzine prepoznatljivog elegantnog dizajna pored inovacija, donosi i novi nivo komfora.

 (Dalje)Citroen akcija

C4 za 20.990 € ili novi C4 X za 21.990 €

Iskoristite ekstra ponudu i snižene cene za sve verzije C4 i novog C4 X.

 (Dalje)

Suzuki Vitara

Kompanija Euro Sumar je obezbedila veliki lager modela Suzuki Vitara za brzu isporuku.

 (Dalje)

Geely Atlas Pro

Na nedavnom Salonu u Beogradu, imali smo priliku da vidimo štand brenda Džili (“Geely”) sa modelom “atlas Pro”. Mesec i po kasnije, kineski kompaktni SUV je već na našim ulicama, u čije smo vozne sposobnosti mogli da se uverimo kraćom test-vožnjom.

 (Dalje)

Suzuki S-Cross

Najbogatije opremljena verzija modela Suzuki S-Cross, s metalik bojom i pogonom na prednje točkove, trenutno za svega 25.700 evra sa PDV-om

 (Dalje)

Ford Fiesta

U ponudi se nalazi više modela iz Fordove game, između ostalog Fiesta, Focus i Kuga.

Ušteda za Fiestu iznosi 1.800 evra, za Focus 2.000 evra, a za Kugu do 3.900 evra.

 (Dalje)

Škoda Salon

› Od male servisne radionice do najsavremenijeg salona automobila
› 30 godina poslovanja obeleženo otvaranjem digitalnog salona automobila
› Svečano otvaranje novog prodajnog salona upriličeno je 1. aprila
› Moto kojim se vode svi zaposleni: „Vaš automobil je za nas lična stvar“

 (Dalje)

Renault Austral

Nekako s proleća, prvom polovinom maja Renault je domaćoj javnosti predstavio novu strategiju brenda „NOUVELLE VAGUE” (Novi talas) oličenu u potpuno novom model Austral.

 (Dalje)

Suzuki S-Cross

Obezbeđen je lager modela S-CROSS u najvišem paketu opreme ELEGANCE SA POGONOM NA SVA 4 TOČKA po akcijskoj ceni od 27.700 evra.

 (Dalje)

VW Polo

Prodaja polovnih vozila u prvom krvartalu pala je za 5,7 odsto u odnosu na isti period prošle godine, pokazuje nova analiza sajta Polovni automobili realizovana na osnovu podataka dobijenih u saradnji sa Cube Team-om. Konkretno, u prva tri meseca prvi put su registrovana 30.363 polovnjaka iz uvoza, dok je u istom periodu 2022. godine taj broj iznosio 32.215.

 (Dalje)

Suzuki vitara

Kompanija EURO SUMAR DOO je za klijente obezbedila lager modela VITARA HYBRID sa automatskim menjačem, u specifikacijama PREMIUM 2WD i ELEGANCE 2WD za brzu isporuku.

 (Dalje)

OMR Group

Beograd, Srbija – 3. maj 2023.: OMR Group postaje novi Stellantisov partner na tržištu Srbije i Crne Gore za sve komercijalne aktivnosti, preuzimajući odgovornost za uvoz brendova Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Fiat Professional, Jeep i Parts & Services. Finalizacija i zaključivanje transakcije podležu odobrenju nadležnog organa za zaštitu konkurencije.

 (Dalje)

Suzuki S-Cross

Kompanija Euro Eumar d.o.o. je pripremila akcijski kontigent S-Cross vozila u najvišem serijskom paketu opreme Elegance za brzu isporuku.

 (Dalje)

Honda Jazz

Popularni hečbek model sa restilizovanim eksterijerom i mnoštvom uzbudljivih, novih karakteristika. Pogledajte redizajnirani Jazz u salonu na Novom Beogradu.

 (Dalje)

Ford Mustang Mach-E

Po ugledu na druge zemlje, kod nas država subvencioniše kupovinu hibridnih i električnih vozila (skoro) svih vrsta.

 (Dalje)