home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Toyota Land Cruiser

Sada je i zvanično potvrđeno da će premijera nove Toyote Land Cruiser biti održana 9. juna.

 (Dalje)Toyota Prius

U današnje vreme hibridi dominiraju, a sve je počelo s Toyotom Prius, davne 1997. godine.

 (Dalje)

Ford Maverick

Fordov novi manji pick-up model Maverick će premijeru imati 8. juna, a Fordu će u promociji pomoći glumica Gabrielle Union.

 (Dalje)

Honda CRX

Model CRX ima posebno mesto u srcima mnogih fanova Hondinih automobila, a njegovo oživljavanje u formi moderne verzije bilo bi ispunjenje sna.

 (Dalje)

Lexus NX

U javnosti su se još pre nekoliko meseci pojavile prve slike nove generacije Lexusa NX tako da tajne oko njegovog izgleda nema već neko vreme. Sada iz japanske premium marke stiže i zvanična najava da će premijera ovog noviteta biti održana 12. juna.

 (Dalje)

Ferrari F171

U Ferrariju pripremaju još jedan hibridni sportski model koji je trenutno poznat pod fabričkom kodnom oznakom F171.

 (Dalje)

Porsche Cajun

U Porscheu razmatraju mogućnost da svoju gamu prošire još jednim električnim modelom. Takvim električnim modelom, manjim od Taycana, Porsche bi konkurisao Teslinom Modelu 3 i novom BMW-u i4.

 (Dalje)

BMW M2

Mada još uvek nismo videli novi BMW serije 2 Coupe, u međuvremenu je mnogo toga napisano u vezi s vodećom verzijom. Treba da debituje negde u toku sledeće godine, kao model za 2023. M2 mnogi smatraju (mi takođe) poslednjim bastionom istinske „M“ filozofije i onoga što automobili s ovom oznakom treba da reprezentuju. Nema hibridizacije, nema preteranog upliva tehnoloških „štaka“ za (ruku na srce) loše vozače, i nema automatskog menjača.

 (Dalje)

Rolls-Royce 102EX

O elektrificiranoj budućnosti Rolls-Roycea je vrlo malo poznato, ali jedno je sigurno: svi brendovi BMW Groupe će se pridružiti električnom pokretu.

 (Dalje)

Ford Evos

Ford je prošle godine već prekinuo proizvodnju američkog Fusiona, dok će krajem marta 2022. godine prestati i proizvodnja njegovog evropskog brata Mondea.

 (Dalje)

Kia Sportage

Kia je danas i zvanično potvrdila da će novu, petu generaciju SUV modela Sportage (kodne oznake NQ5) predstaviti 8. juna, a istovremeno je objavljeno i nekoliko teaser slika.

 (Dalje)

Renault 4 EV

Nedavno smo videli patentne crteže koji potvrđuju da Renault zaista planira modernu verziju legendarne "četvorke", i to sa elektropogonom.

 (Dalje)

Dacia Duster Facelift

Aktuelna, druga generacija Dustera je predstavljena 2017. godine, pa je vreme da Dacia dotera ovaj popularni SUV.

 (Dalje)

Uskoro i Ford Maverick

31 Maj 2021 - 00:55 Top secret Link
Ford Maverick

Fordov novi manji pick-up model Maverick će po pisanju pojedinih medija svetlost dana ugledati uskoro, budući da je premijera po tim navodima zakazana za prvu polovinu juna.

 (Dalje)