home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Chevrolet Corvette Z06 GT3.R

Chevrolet Corvette Z06 GT3.R je pripremljen za novoformiranu klasu GT3 koja će od naredne sezone biti prisutna u severnoameričkom IMSA šampionatu i Svetskom šampionatu u trkama izdržljivosti (WEC – World Endurance Championship).

 (Dalje)Doterani Hyundai Tucson

21 Nov 2023 - 00:48 Noviteti Link
Hyundai Tucson

Hyundai je modernizovao SUV model Tucson koji u modelsku godinu 2024 ulazi sa doteranim izgledom i potpuno novim kokpitom.

 (Dalje)

XPeng X9

20 Nov 2023 - 14:45 Noviteti Link
XPeng X9

Kineska kompanija XPeng je počela da prodaje svoj šesti model, i to električni MPV nazvan X9 koji u Kini startuje po ceni od 388.000 juana (49.320 evra).

 (Dalje)

Novi Nissan Pathfinder

20 Nov 2023 - 09:00 Noviteti Link
Nissan Pathfinder

Prvi put predstavljen 1985. godine, Nissanov porodični i tehnološki inovativan Pathfinder je postao ikona među SUV-ovima. Kao najavu za novu generaciju, Nissan je u aprilu ove godine na sajmu u Šangaju prvo prikazao Pathfinder concept, dok serijski model premijeru ima sada na Guangdžou sajmu u Kini.

 (Dalje)

Neo Motors

Prvi marokanski proizvođač automobila - Neo Motors, koji ovog meseca počinje s prodajom prvog domaćeg automobila u zemlji, cilja na ulazak na glavnu berzu kako bi proširio poslovanje na proizvodnju električnih vozila. Neo ima početni kapacitet proizvodnje od tek 3.000 automobila, ali želi to da podigne na 15.000 jedinica godišnje.

 (Dalje)

Hyundai Santa Fe XRT

Hyundai Santa Fe XRT je dizajniran kao SUV spreman za avanturu, koji spaja robusnu estetiku sa praktičnim karakteristikama za ljubitelje terenskih vožnji.

 (Dalje)

Obnovljeni Opel Vivaro

18 Nov 2023 - 13:00 Noviteti Link
Opel Vivaro

U seriji obnovljenih kombi vozila Stellantis grupe se nalazi i unapređeni Opel Vivaro, koji je za modelsku godinu 2024 osvežen doteranim izgledom i modernizovanom kabinom.

 (Dalje)

AITEKX, inovativna AI E-Mobility kompanija, vodi nas u budućnost koja je i izvodljiva i zamisliva. Sa fokusom na strast, luksuz i off-road avanturu, AITEKX predstavlja RoboTruck 1T, redefinišući automobilski pejzaž.

 (Dalje)

Bugatti Chiron Pur Sport Grand Prix

Bugatti je predstavio drugi od svega tri specijalna modela Chrion Pur Sport Grand Prix, koji je nastao u programu Sur Mesure.

 (Dalje)

Volkswagen Passat

Deveta generacija Passata, kao što je poznato, dostupna je isključivo u karavanskoj verziji. Svoj nedavno predstavljeni novitet Volkswagen je ovih dana učinio dostupnim, i to putem onlajn konfiguratora. Ponuda kreće benzincem 1.5 TSI u formi blagog hibrida.

 (Dalje)

BYD Sea Lion 07

17 Nov 2023 - 16:59 Noviteti Link
BYD Sea Lion 07

Kineski BYD je na Guangdžou sajmu predstavio potpuno električni kupe-SUV, nazvan Sea Lion 07.

 (Dalje)

Honda e:NP2

Honda je u aprilu ove godine na sajmu u Šangaju izložila tri nova koncept vozila iz svoje e:N serije, među njima i e:NP2 i e:NS2 koji su sada na sajmu u Guangdžouu prikazanui u serijskom obliku.

 (Dalje)

Cadillac Optiq

Optiq je ime novog Cadillacovog električnog krosovera koji premijeru ima na sajmu u Guangdžouu u Kini.

 (Dalje)

Alfa Romeo Tonale Tributo Italiano

Alfa Romeo u svojoj ponudi ima novu specijalnu seriju pod nazivom Tributo Italiano, koja je predviđena za sve modele u njihovoj paleti.

 (Dalje)

Lamborghini Huracan STO SC 10° Anniversario

Lamborghini je predstavio jedinstveni Huracan STO SC 10° Anniversario, dizajniran u čast decenije njihovog trkačkog odeljenja Squadra Corse.

 (Dalje)