home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Cadillac Escalade-V

Cadillac je još u januaru objavio prve zvanične slike i najavni video SUV modela Escalade u verziji visokih perfomansi, a sada je ovaj novitet i zvanično promovisan.

 (Dalje)Mercedes-AMG CLA 45 Edition 55

BMW proslavlja pola veka svog M odeljenja, ali i Mercedes obeležava 55. godišnjicu AMG-a te nudi nekoliko specijalnih modela.

 (Dalje)

Cadillac Escalade

AddArmor je transformisao Cadillac Escalade u blindirani model B6 koji nudi bazbednost na nivou banke i dodatne luksuzne karakteristike zahvaljujući opsežnim modifikacijama.

 (Dalje)

Obnovljeni Subaru Legacy

13 Maj 2022 - 19:30 Noviteti Link
Subaru Legacy

Aktuelna, sedma generacija Subaruovog Legacya se pojavila u modelskoj godini 2020, a za modelsku goodnu 2023 je pripremljena i manja restilizacija.

 (Dalje)

Audi A6 Design Edition

Audi je za modele S6 i S7 u novoj modelskoj godini predvideo novi Design Edition paket, zaslužan za ekskluzivniji estetski nastup ova dva automobila.

 (Dalje)

Audi A1 Allstreet

13 Maj 2022 - 11:30 Noviteti Link
Audi A1 Allstreet

Audi je pre manje od tri godine model A1 Sportback ponudio i u atraktivnijem (pro)terenskom izdanju pod nazivom A1 Citycarver, mada samo na određenim tržištima.

 (Dalje)

Rolls-Royce Phantom Series II

* Rolls-Royce Motor Cars najavljuje novi izraz za Phantom Series II
* Adaptacije na osmu generaciju Phantoma uključuju vizuelna i estetska poboljšanja „lakog dodira“ u skladu sa zahtevima i povratnim informacijama klijenata

 (Dalje)

Mustang Shelby GT500-H

13 Maj 2022 - 08:30 Noviteti Link
Mustang Shelby GT500-H

Kompanije Shelby American i Hertz su predstavile tjunirane primerke Fordovog Mustanga od kojih neki imaju više od 900KS, a koristiće se za iznajmljivanje.

 (Dalje)

Range Rover Sport

Novi SUV luksuznih performansi Range Rover Sport izbegao je opasan pad i prkosio vodenoj bujici kako bi stigao na svoju globalnu premijeru sa prvom u svetu demonstracijom dinamičkih sposobnosti

Novi Range Rover Sport predstavljen je na globalnoj premijeri sa istorijskim prvim u svetu usponom uz poplavljeni prelivnik brane na Islandu.

 (Dalje)

Deep Blue C385

11 Maj 2022 - 14:00 Noviteti Link
Deep Blue C385

Kineski Changan će tokom ove godine pod svojim podbrendom Deep Blue početi da prodaje novi model C385.

 (Dalje)

Video: DPCcarsRange Rover Sport

Kao što je i bilo i najavljeno, večeras je i zvanično promovisana nova generacija Range Rovera Sport, koja će 2024. godine dobiti i potpuno električnu verziju.

 (Dalje)

Bentley Bentayga EWB

10 Maj 2022 - 17:47 Noviteti Link
Bentley Bentayga EWB

Bentley je proširio ponudu svog luksuznog SUV modela Bentayga, i to produženom verzijom Bentayga EWB (Extended Wheelbase) koja će kupce pre svega tražiti na Bliskom istoku i u Kini.

 (Dalje)

Električni Leap C01

10 Maj 2022 - 15:00 Noviteti Link
Leap C01

Kineski Leap Motor trenutno prodaje tri električna modela a uskoro na tržište stiže i njihov veliki sedan C01.

 (Dalje)

Ford E-Transit Custom

9 Maj 2022 - 17:00 Noviteti Link
Ford E-Transit Custom

Ford je danas preduzeo još jedan veliki korak u svojoj transformaciji elektrifikacije jer je Ford Pro otkrio prve detalje potpuno novog, potpuno električnog modela E-Transit Custom.

 (Dalje)