home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Mercedes-AMG A35 L 4Matic seda

Nedavno je javnosti prikazana sportska limuzina Mercedes-AMG A35 4Matic sedan, dok je danas na sajmu automobila u Šangaju premijeru imala i njegova produžena L verzija.

 (Dalje)Lexus LM

16 Apr 2019 - 15:45 Noviteti Link
Lexus LM

Lexus je još ranije najavio da će na ovogodišnjem sajmu automobila u Šangaju predstaviti novi model, što se danas i desilo.

 (Dalje)

Chevrolet Tracker

Uz novi Buick Encore, General Motors na sajmu autotomobila u Šangaju predstavlja i novu generaciju SUV modela Chevrolet Tracker.

 (Dalje)

Aston Martin Rapide E

Aston Martin je na sajmu u Šangaju i zvanično promovisao njihov prvi serijski električni automobil.

 (Dalje)

Renault City K-ZE

Renault je prošlogodišnji sajam automobila u Parizu iskoristio da javnosti prikaže K-ZE Concept (K za Kwid i ZE za Zero Emission), i to kao najavu budućeg serijskog električnog modela za mase.

 (Dalje)

Osveženi Mini Clubman

16 Apr 2019 - 11:30 Noviteti Link
Mini Clubman

Osveženje druge generacije Minijevog modela Clubman uključuje manje izmene na karoseriji i u kabini, a pored opcionog sportskog oslanjanja tu je i nekoliko novih boja karoserije.

 (Dalje)

Bordrin iV6

Na sajmu automobila u Šangaju premijeru imaju i dva električna modela kineske kompanije Bordrin Motor.

 (Dalje)

Buick Encore

General Motors na ovogodišnjem sajmu automobila u Šangaju pored novog SUV modela Chevrolet Tracker predstavlja i njegovog rođaka – novi Buick Encore.

 (Dalje)

Alfa Giulia i Stelvio Quadrifoglio

U Alfa Romeu su uvažili sugestije s terena, pa najsnažnije verzije modela Giulia i Stelvio za gromoglasan zvuk izduvnog sistema više ne moraju da budu u radnom programu "Race“.

 (Dalje)

Jetour X70 Coupe

Kineski Jetour (marka u vlasništvu kompanije Chery) za sajam automobila u Šangaju najavljuje nekoliko noviteta, među njima i X70 Coupe.

 (Dalje)

Hyundai ix35 za Kinu

15 Apr 2019 - 08:35 Noviteti Link
Hyundai ix35

Tucson, ix35, opet Tucson… Tako je Hyundai u ovom veku označavao tri generacije kompaktnog SUV-a na našem i tržištima širom sveta.

 (Dalje)

Volkswagen Teramont X

15 Apr 2019 - 07:30 Noviteti Link
Volkswagen Teramont X

Volkswagen je u Kini promovisao i SUV-Coupe verziju modela Teramont (na nekim tržištima poznat kao Atlas), koja će nositi naziv Teramont X.

 (Dalje)

Maserati Levante

Maserati će na Salonu automobila u Njujorku, koji počinje 17. aprila, predstaviti mnoštvo vozila, a u centru pažnje biće Levante za 2019. godinu, sa unutrašnjošću Ermenegildoa Zegne, što će ujedno biti i severnoamerički debi ovog vozila.

 (Dalje)

Baojun RS-5

Kineski Baojun (nastao saradnjom kompanija General Motors, SAIC i Wuling) je za sajam automobila u Šangaju pripremio dve premijere, i to serijski SUV model RS-5 i koncept vozilo RM-C.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 816 817 818  Sledeći»