home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Obnovljeni DS 3

26 Sep 2022 - 17:22 Noviteti Link
DS 3

DS Automobiles je u Francuskoj prikazao obnovljenu verziju kompaktnog krosovera DS 3 (prvi put se pojavio 2018. godine kao DS 3 Crossback), koji je ovom prilikom izgubio dodatak u nazivu Crossback.

 (Dalje)Dodge Challenger Black Ghost

Uoči najavljene elektrifikacije Dodge je za 300 kupaca pripremio jedan od poslednjih Challengera koji će pokretati gromoglasni HEMI V8 motor.

 (Dalje)

Caterham Super Seven

Britanski Caterham je izvršio određene promene u paleti modela Super Seven, crpeći uticaj iz automobila ove marke iz 1970-ih i 1980-ih.

 (Dalje)

Mercedes-AMG C63 S

Ono što je bilo i najavljivano, danas se i desilo. Predstavljen je novi Mercedes-AMG C63 S E Performance (u limuzinskoj i karavan verziji), koji raspolaže sa ukupno 680KS iz njegovog električno potpomognutog 2,0 litarskog benzinca.

 (Dalje)

Renault Trafic E-Tech

21 Sep 2022 - 09:30 Noviteti Link
Renault Trafic E-Tech

Renault na sajmu u Hanoveru izlaže Trafic E-Tech, potpuno električnu verziju svog kombija srednje veličine.

 (Dalje)

BMW Alpina XB7

21 Sep 2022 - 01:28 Noviteti Link
BMW Alpina XB7

BMW je predstavio obnovljeni model X7 u aprilu ove godine, a nakon toga je i Alpina pokazala svoju verziju velikog SUV-a. Reč je o modelu XB7 s istim podeljenjim prednjim svetlima kao i SUV na kojem je baziran, a sada je još snažniji.

 (Dalje)

Nikola Tre

Kompanija Nikola Corporation je na sajmu u Hanoveru u Nemačkoj predstavila evropsku verziju svog električnog kamiona Tre.

 (Dalje)

Mitsubishi ASX

Mitsubishijev ASX se na evropskom tržištu pojavio još 2010. godine (za to vreme je doživeo više restilizacija), ali u japanskoj kompaniji su konačno pripremili naslednika.

 (Dalje)

Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen privredna vozila (VWCV) učestvuju na sajmu IAA Transportation 2022 u Hanoveru (Nemačka) s velikim brojem novih modela.

 (Dalje)

Novi Ford Transit Custom

20 Sep 2022 - 09:30 Noviteti Link
Ford Transit Custom PHEV

Ford nastavlja da obnavlja svoju gamu, pa je tako sada prikazao i novi Transit Custom.

 (Dalje)

MG4 Electric

Nećemo previše pisati o engleskom brendu MG, koji je oživeo u Kini (vlasnik je SAIC). Uglavnom, ovaj proizvođač se sada vratio na evropski kontinent, a kreće i s novom ponudom modela. Jedan od noviteta je električni kompakt MG4 Electric, koji je nedavno predstavljean, a sada mu je poznata i izuzetno kompetitivna cena.

 (Dalje)

Volkswagen Multivan Edition

Volkswagen Multivan sada može da se dobije i sa novom opremom Edition, a dostupan je i paket Good Night koji ga pretvara u laki kamper.

 (Dalje)

Delage D12 Speedster

19 Sep 2022 - 09:30 Noviteti Link
Delage D12 Speedster

Delage je ponudio i Speedster verziju svog D12 hibridnog superautomobila, i to po ceni do 190.000 evra.

 (Dalje)

Lightyear 0

Prvi testovi u vazdušnom tunelu su potvrdili da se radi o automobilu s najboljom aerodinamikom  na svetu, odnosno s najmanjim koeficijentom otpora vazduha.

 (Dalje)