home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Mitsubishi Pajero Final Edition

Jedan od najstarijih SUV-ova u prodaji, četvrta generacija Mitsubishijevog Pajera postoji od 2006. godine, a sada je proizvodnja zauvek završena.

 (Dalje)Bentley Flying Spur

Samo godinu dana nakon lansiranja Bentley je obnovio prestižnu limuzinu.

 (Dalje)

Estrema Fulminea

Automobili Estrema je promovisao električni hiperautomobil Fulminea, čije prve isporuke će startovati krajem 2023. godine.

 (Dalje)

MG6 XPower

14 Maj 2021 - 01:20 Noviteti Link
MG6 XPower

MG6 je predstavljen u novom ograničenom izdanju XPower, za koje se u fabričkom saopštenju kaže da poseduje "ultimativnu trkačku estetiku."

 (Dalje)

Range Rover Evoque P300 HST

Kompanija Jaguar Land Rover je pripremila specijalni Range Rover Evoque P300 HST, a čiji izgled je inspirisan modelom Range Rover Sport.

 (Dalje)

Volkswagen Passat

Volkswagen je aktuelnu generaciju Passata za tržište Kine predstavio u oktobru 2018. godine, a sada je izvršena i njegova modernizacija kako bi ova limuzina i dalje privlačila tamošnje kupce.

 (Dalje)

Alpine A110 Legende GT

13 Maj 2021 - 08:30 Noviteti Link
Alpine A110 Legende GT

Sportski model Alpine A110 je za modelsku godinu 2021 dostupan i u specijalnoj, ograničenoj seriji Legende GT (najavljeno je samo 300 primeraka).

 (Dalje)

Alfa Romeo Giulia GTA

           Alfa Romeo je predstavio novi model Giulia GTA međunarodnim medijima na Balocco stazi „za dokazivanje“ (provincija Verčeli), gde je Autodelta razvila njegovog legendarnog prethodnika – 1965 Giulia GTA, „Gran Turismo Alleggerita“, koji je nizao sportske uspehe širom sveta.

 (Dalje)

Mercedes-Maybach S680

12 Maj 2021 - 17:39 Noviteti Link
Mercedes-Maybach S680

Nakon promocije nove generacije S klase početkom septembra 2020. godine, Mercedes je dva meseca kasnije održao i premijeru njegove luksuzne Mercedes-Maybach verzije.

 (Dalje)

Genesis G70 Shooting Brake

Nakon što je prošle nedelje najavio svoj zvanični dolazak na evropsko tržište (prvo sa modelima G80 i GV80), Hyundaijev premium brend Genesis je u međuvremenu potvrdio da će svoju gamu proširiti i Shooting Brake verzijom modela G70.

 (Dalje)

Elaris Finn

Elaris Finn je još jedan električni kineski automobil, a koji je sada dostupan i kupcima u Evropi.

 (Dalje)

Volkswagen Tiguan Allspace

Volkswagen je obnovljenu verziju SUV modela Tiguan predstavio u julu prošle godine, dok je sada premijeru imala i restilizovana varijanta Tiguana Allspace.

 (Dalje)

Lynk & Co 09

Lynk & Co (brend kineske kompanije Geely) polako ali sigurno širi svoju gamu modela pa će tako klijenti moći da izaberu i njihov novi veliki SUV.

 (Dalje)

Estrema Fulminea

Automobili Estrema najavljuje da će uskoro prikazati električni hiperautomobil Fulminea, čije isporuke će međutim startovati u drugoj polovini 2023. (prvo u ograničenoj seriji od 61 primerka).

 (Dalje)

Mercedes EQA

Od februara, novi električni EQA je naručen u više od 20.000 primeraka, a sada su u Mercedesu otvorili i narudžbine za dve nove verzije s pogonom na sva četiri točka i motorima snage 228 KS i 292 KS.

 (Dalje)


1 2 3 ... 944 945 946  Sledeći»