home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Volkswagen Golf

Svetski bestseler kreće u budućnost sa novim brzim infotainment sistemom i plug-in hibridom velikog dometa

- Pre 50 godina, prvi Golf sišao je sa proizvodne trake. Na redu je sledeća evoluciona faza koja počinje svetskom premijerom novog Golfa 1
- Novi hardver i softver: Golf će biti opremljen novom generacijom infotainment sistema sa brzim procesorom, intuitivnim za rad i inteligentnim sistemom glasovne asistencije

 (Dalje)Porsche Macan

Porsche će zvaničnu promociju električnog Macana održati 25. januara, dok će se njegova proizvodnja odvijati u fabrici u nemačkom Lajpcigu.

 (Dalje)

Stiže BYD Atto 2

24 Jan 2024 - 11:00 Noviteti Link
BYD Atto 2

Električni BYD Yuan Up će u Kini startovati kasnije ove godine, dok bi u Evropu trebalo da stigne 2025. pod nazivom Atto 2.

 (Dalje)

Novi Chevrolet Equinox

24 Jan 2024 - 07:00 Noviteti Link
Chevrolet Equinox

General Motors je u Americi prikazao novu generaciju Chevroleta Equinox, modelske godine 2025.

 (Dalje)

VW Golf GTE

Modernizovani VW Golf 8 smo videli još prošle nedelje zahvaljujući procurelim slikama, ali sada je Golf 8.5 i zvanično pred nama (i dalje kao hečbek sa 5 vrata i karavanski Golf Variant koji ima zapreminu prtljažnika do 1642 litra).

 (Dalje)

Dongfeng eπ 007

23 Jan 2024 - 14:30 Noviteti Link
Dongfeng eπ 007

Dongfengova podmarka električnih vozila eπ, zvanično je prošle nedelje u pretprodaju pustila svoju limuzinu eπ 007 po ceni od 22.100 USD, dostupnu u potpuno električnoj i u verziji s produženim dometom koja prelazi 1.200 km s jedinim ''punjenjem''.

 (Dalje)

Exeed Sterra ET

23 Jan 2024 - 11:00 Noviteti Link
Exeed Sterra ET

Kineski Exeed (deo kompanije Chery) širi paletu svoje linije električnih modela Sterra, koji za izvozna tržišta koriste naziv Exlantix.

 (Dalje)

Novi Chevrolet Spin

23 Jan 2024 - 07:00 Noviteti Link
Chevrolet Spin

General Motors je u Južnoj Americi objavio prve zvanične slike novog Chevrolet Spina, koji će se na brazilskom tržištu pojaviti još u prvom kvartalu.

 (Dalje)

Valiance Convertible

21 Jan 2024 - 14:00 Noviteti Link
Valiance Convertible

Heritage Customs je krenuo sa proizvodnjom ograničene serije novog Defendera u kabrio izdanju, pri čemu je primerak na slikama u Sunbeam Yellow boji i sa crnim kontrastnim elementima.

 (Dalje)

Ford Mustang Mach-E GT Bronze Appearance Package

Ponuda električnog modela Ford Mustang Mach-E nastavlja da se širi novim Bronze Appearance Package-om koji je dostupan isključivo na Mustangu Mach-E GT.

 (Dalje)

BYD Sea Lion 07

20 Jan 2024 - 15:00 Noviteti Link
BYD Sea Lion 07

BYD je nakon pretprodukcijskog Sea Lion 07 modela sada pokazao i njegovu serijsku verziju koja će uskoro startovati na kineskom tržištu.

 (Dalje)

Li Auto L6

20 Jan 2024 - 13:00 Noviteti Link
Li Auto L6

Najnoviji model u paleti kineske marke Li Auto je krosover Li L6 za pet putnika, koji će se pojaviti na tržištu u aprilu.

 (Dalje)

Baojun Yep Plus

20 Jan 2024 - 11:00 Noviteti Link
Baojun Yep Plus

Baojun (nastao saradnjom američkog GM-a i kineskog SAIC-a) svoju paletu malog električnog SUV modela Yep proširuje i praktičnijom verzijom sa 5 vrata.

 (Dalje)

Great Wall Haval H9

Great Wall za prvu polovinu ove godine najavljuje novu generaciju SUV modela Haval H9 koji će biti dostupan sa benzinskim i dizel motorima.

 (Dalje)

Hyundai Kona Electric N Line

I električna Hyundai Kona dobija sportske verzije N Line i N Line S, uz najavu da će novi nivoi opreme biti dostupni na proleće.

 (Dalje)