home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA

Pagani Huayra R Evo

8 Feb 2024 - 20:49 Noviteti Link
Pagani Huayra R Evo

Horacio Pagani u saopštenju ističe da su ga u razvoju Huayre R Evo sa dužim repom inspirisale dve vrste trkačkih automobila.

 (Dalje)Abarth 600e

Abarth i Stellantis Motorsport su još ranije najavili saradnju sa ciljem da postave novi standard u svetu električnih automobila sa rođenjem najmoćnijeg Abartha ikada zahvaljujući njegovih 240 KS.

 (Dalje)

Nissan Interstar

Nova generacija Nissana Interstar predstavljena je po prvi put sa potpuno električnim pogonom pored dizel opcije koja je takođe dostupna evropskim kupcima.

 (Dalje)

Obnovljeni Ford Puma

7 Feb 2024 - 16:57 Noviteti Link
Ford Puma

Ford je doterao popularni krosover Puma, koji je za novu modelsku godinu dobio modernizovanu unutrašnjost i izmene spoljašneg stila.

 (Dalje)

2025 Lincoln Aviator

7 Feb 2024 - 11:00 Noviteti Link
2025 Lincoln Aviator

Lincoln unapređuje svoj popularni SUV sa tri reda sedišta, uz evoluirani dizajnerski jezik brenda i fokusira se na prepoznatljive karakteristike i povezana iskustva.

 (Dalje)

Mercedes CLE Cabrio

7 Feb 2024 - 09:00 Noviteti Link
Mercedes CLE Cabrio

* Jedinstveni osećaj ušuškanosti  sa dinamičnim ambijentalnim osvetljenjem, hromiranim ukrasnim detaljima i presvlakama od veštačke napa kože
* Sportsko i udobno uživanje u vožnji sa elektrifikovanim motorima

Sa novim CLE Kabrioletom, Mercedes-Benz nastavlja svoju dugu tradiciju automobila sa otvorenim krovom i četiri sedišta. Ekspresivan dizajn, inteligentna tehnologija i vrhunska oprema garantuju užitak u vožnji na ekskluzivnom nivou.

 (Dalje)

Porsche Taycan

Električni Porsche Taycan je za novu modelsku godinu dobio veoma opsežno unapređenje. Nove verzije imaju više snage, veći domet, brže ubrzavaju i brže se pune.

 (Dalje)

BMW Serije 5 Touring

BMW je prošle godine prvo predstavio novu Seriju 5 u limuzinskoj verziji (G60), uključujući i električni BMW i5, a sada je paleta dopunjena i karavanskim Touring modelom (G61).

 (Dalje)

Mini Cooper S

Nekoliko meseci nakon novog električnog Minija (J01), stiže i novi Mini Cooper (F66) sa motorima sa unutrašnjim sagorevanjem.

 (Dalje)

Atom

Akcionarsko društvo Kama je prošle godine predstavilo prototip električnog automobila koji je dobio naziv Atom. Sada ja Atom i zvanično predstavljen u formi serijskog modela, uz najavu da proizvodnja treba da startuje sledeće godine.

 (Dalje)

Lynk & Co 07

6 Feb 2024 - 23:16 Noviteti Link
Lynk & Co 07

Lynk & Co (zajednički projekat između kompanija Geely i Volvo) još tokom prvog kvartala će i zvanično predstaviti limuzinu 07 EM-P, koja između ostalog dobija najnoviji dizajnerski jezik brenda i PHEV pogon.

 (Dalje)

2024 Jeep Renegade

6 Feb 2024 - 20:02 Noviteti Link
Jeep Renegade

* Na 10-godišnjicu i sa utvrđenom reputacijom najsposobnijeg u svom segmentu, Jeep Renegade modelske godine 2024 je sada spreman za naručivanje

 (Dalje)

Volkswagen ID.7 S

6 Feb 2024 - 17:05 Noviteti Link
Volkswagen ID.7 S

Volkswagen sa kineskom kompanijom SAIC uskoro kreće u proizvodnju nove verzije električnog modela ID.7.

 (Dalje)

Nissan Frontier Forsberg Edition

Uzbuđenje pustinjskih off-road trka dolazi u Nissan Frontier sa debijem paketa ograničenog izdanja inspirisanog modifikovanim Frontierom u kojem je Forsberg Racing nedavno pobedio u trci NORRA 500.

 (Dalje)

Fiat 500C Collezione 1957

Fiat je najavio specijalnu ograničenu seriju modela 500C, i to Fiat 500C Collezione 1957 kojim se odaje počast originalnom Fiatu 500 koji je prikazan 1957. godine.

 (Dalje)