home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Lego crash test

Porsche 911 ubrzava, nakon nekoliko sekundi naleće na parkirani Bugatti Chiron. Usledio je strahovit sudar. Lego kocke lete kroz salu za testiranje tehničkog centra ADAC-a u Lanndsbergu. Eksperiment je uspeo, automobili Lego su uništeni.

 (Dalje)Veverice

Već je poznato da glodari svih vrsta u jesen vole da "zavire" pod poklopac motora i da glođu kablove, što je jedno vreme postala prava pošast u nekim zemljama poput Nemačke, ali Chris Persic i njegova supruga Holly iz Pitsburga, veverice su dovele u sasvim drugačiji problem.

 (Dalje)

Nissan Juke gume

Mariborski policajci su zaustavili 20-godišnjaka koji je vozio automobil uprkos činjenici da nikad nije položio vozački ispit, piše Index.hr.

 (Dalje)

VW Golf R

Možda ste čuli za nesvakidašnju vest da su nedavno lopovi ukrali toaletnu šolju od 18 karatnog zlata iz britanske palate Blenheim, gde je WC bio smešten u sklopu izložbe.

 (Dalje)

Policajac i Tesla

Jedan vlasnik Tesla automobila postavio je na YouTube snimak na kojem se vidi kako policajac zaustavlja Model 3 koji se kretao bez vozača, a navodno uz pomoć Smart Summon opcije.

 (Dalje)

Tesla sedišta

U patentnoj prijavi predatoj u februaru ove godine navodi se da bi vodeno hlađenje i grejanje automobilskih sedišta bilo u svakom pogledu bolje od vazdušnog.

 (Dalje)

guma sa mehurima

Policajac u Britanskom Derbyju se nije dvoumio ni trenutka kad je iz saobraćaja isključio automobil s gumom oblika kakav se ne viđa svaki dan. “Izgledala je kao da ima abnormalnu anomaliju materijala”, izjavio je kasnije.

 (Dalje)

Porsche točak

Za ovu posebnost Porschea jedan novinar je saznao sasvim slučajno.

 (Dalje)

Rolls-Royce Phantom by Marc Quinn

* Za eksterijer se pobrinuo umetnik Marc Quinn, a automobil je na nedavnoj dobrotvornoj aukciji prodat za 888.000 funti

 (Dalje)

Kolica supermarket

Jedan Argentinac odlučio je da parkira svoj Peugeot tačno na delu za odlaganje kolica u jednom tamošnjem supermarketu.

 (Dalje)

Bentley med

Britanski proizvođač automobila počinje da se bavi pčelarstvom. Od nedavno, Bentley nudi sopstvenu marku meda.

 (Dalje)

Corvette C7 za prevoz kauča


Registracija

Vozač iz Uroševca rešio se obaveze da jednom godišnje registruje auto, i to do kraja života. Naime, službenici Centra za registraciju napravili su grešku, zbog koje mu je auto registrovan do 3500. godine!

 (Dalje)

Auto u dnevnoj sobi

Kada je 2017. godine uragan Matthew poharao Karibe i Floridu, vest koju su ljubitelji automobila širom sveta zapazili i zapamtili odnosila se na Randyja Jalila koji je svoj BMW-a M3 iz 1988. godine uvezao u dnevnu sobu kako bi ga zaštitio od moguće havarije.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 147 148 149  Sledeći»