home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Krađa Challengera

Lopovi imaju različite metode krađe automobila. Njihova kreativnost nema granica, što dokazuje priloženi video. U kadru možemo videti Dodge Durango koji staje pored Dodgea Challengera SRT Hellcat parkiranog ispred zgrade. Čovek izlazi iz terenca, otvara vrata i konačno ulazi unutra.

 (Dalje)Subaru Impreza

Na potrošnju goriva utiče niz faktora, a jedan od najvažnijih je aerodinamika.

 (Dalje)

Kazna

Samo pola sata nakon što je položio vozački ispit, neimenovanog vozača u Velikoj Britaniji je zaustavila policija i napisala mu kaznu.

 (Dalje)

Kabl i električni pick-up

Prošlog četvrtka doktor Christopher Yang se spremao da napravi operativni zahvat u svojoj ordinaciji u Teksasu, ali u tom trenutku je nestalo struje.

 (Dalje)

Yamaha XSR GP

Yamaha bi uskoro mogla da predstavi sopstveni motocikl retro stila s oklopom, čiji tržišni rivali će biti Honda Hawk 11 i Triumph Speed Triple 1200 RR.

 (Dalje)

Porsche 964 ili Subaru WRX

Kombinacije u trgovanju automobila su nešto što nije retkost, ali kultni model zameniti novim, ovo je već za puno rasprave…

 (Dalje)

Firma za čišćenje

Predani rad donosi rezultate, a u ovom poslu to je itekako vidljivo. Zato ne čudi što mnogi za promociju koriste fotografije automobila pre i posle njihovog zahvata. Što je auto bio prljaviji i zapušteniji, to je efekat iznenađenja čistim vozilom veći.

 (Dalje)

MINI Cummins Ice Cream Vans

Od svog nastanka, MINI modeli su korišćeni u različite svrhe, pa se u skladu sa tim često menjala karoserija automobila, kako bi bila što adekvatnija nameni.

 (Dalje)

Bugatti točak

Jedan naplatak za Bugatti Veyron košta od oko 10.000 do 40.000 evra, a cena jedne specijalne Michelinove gume iznosi oko 10.000 evra. Ne nismo pogrešili, sve ovo su cene u evrima.

 (Dalje)

Vlasnik Tesle ugradio u sebe čip

Jedan vlasnik Tesle, pronašao je prilično nekonvencionalan način da uđe u svoje vozilo.

 (Dalje)

VW Golf R sa zdrobljenim krovom

Kratki video s ulica Barselone se u rekordnom roku proširio društvenim mrežama.

 (Dalje)

Škotska policija

Vlasti Škotske ostale su ponižene nakon što je otkriveno da je investirano u električna policijska vozila, ali ne i u punjače koji bi omogućili da se koriste.

 (Dalje)

Kultard ulicama Lajpciga provozao Forsberga

Red Bull trenutno u promotivne svhre koristi bolid s V10 motorom i dva sedišta, a to je omogućilo bivšem vozaču Formule 1 Davidu Coulthardu (Dejvid Kultard) da provoza fudbalera Lajpciga Emila Forsberga ulicama istoimenog grada.

 (Dalje)

F1 na autoputu

Češka policija saopštila je da traga za vozačem koji se u Ferarijevom bolidu „formule 1“ velikom brzinom kretao autoputem.

 (Dalje)

Traktor

Iako su Amiši i Menoniti uspeli da odole porocima modernog doba, neke blagodati su si ipak priuštili.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 172 173 174  Sledeći»