home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Telom štitio auto od grada

Nema tu puno da se govori. Oluja je dolazila, a srećni vlasnik plemenite Toyote nije imao spremno skrovište. Zato je svog limenog ljubimca odlučio da zaštiti onim što je imao kod sebe, ćebetom, kartonom i vlastitim telom.

 (Dalje)Kradja

Australijska policija je uhvatila 41-godišnjaka nakon što je ukradenim bagerom usred noći ukrao dva motocikla iz salona. Video zapis prikazuje čoveka koji utovarivačem razbija izlog salona, nakon čega trakama grabi dva motocikla i beži s njima.

 (Dalje)

Zaplenjeni auto

Bračni par iz Velike Britanije je nedavno ‘zaplenio‘ automobil koji je greškom parkiran na njihovom prilazu. Zatim su od vlasnika tražili 100 funti da mu ga vrate. Međutim, možda je najviše apsurdno to što policija navodi da je čin u skladu sa zakonom.

 (Dalje)

Porsche 356 na gusenicama

Ekstremno modifikovani Porsche 356 se priprema za veoma zahtevan zadatak, a to je osvajanje Antarktika.

 (Dalje)

Cellarette

Rolls-Royce je predstavio najnovije stavke u svom luksuznom portfoliju kolekcionarskih predmeta. Držač za viski i ovlaživač za cigare (Cellarette) savršeni su za svako veče i koštaju kao dobro opremljen BMW 420i Coupe.

 (Dalje)

Chevrolet Corvette

Amerikanac Steve Stone je vlasnik Chevroletovog modela Corvette Stingray od 1963. godine s kojim je prešao ogromnu kilometražu.

 (Dalje)

Veverica

Veverice su vrlo slične ljudima po tome što su sposobne da unapred planiraju upravljanje svojim zalihama hrane kroz duži vremenski period. Međutim, ovi mali glodari nisu u stanju da uvek izaberu odgovarajuće mesto za skladištenje svoje žetve.

 (Dalje)

LEGO F1 bolid

* Sastavljen je od 500.000 LEGO kocki, i to u šoping centru u Džedi, a napravljen je sa ciljem promovisanja ovogodišnje F1 trke za VN Saudijske Arabije

 (Dalje)

‘Oktanski‘ prsten

Ako ste ljubitelj automobila i razmišljate o prosidbi svoje bolje polovine, onda će vas ovi venčani prstenovi inspirisani automobilima možda zainteresovati. Ne možemo da garantujemo isto i za vašu bolju polovinu...

 (Dalje)

Škoda Kodiaq sa helikopterom na krovu

ŠKODA KODIAQ se ne boji izazova. Popularni terenac to je ponovo dokazao tako što je postao mesto za sletanje helikoptera! Bila je potrebna samo platforma pričvršćena na krov automobila.

 (Dalje)

Ford Transit

Stari Ford Transit nakon 12 godina stajanja ne izgleda obećavajuće.

 (Dalje)

Bentley

Činjenica da ste napunili 100 godina je sama po sebi nagrada, ali dobiti luksuznog „bentlija“ za stoti rođendan je posebna trešnja na vrhu torte. Posebno ukoliko je to automobil koji ste pre više od 55 godina vozili kao šofer.

 (Dalje)

Garaža

Mnogi od nas sanjaju o velikoj kolekciji automobila, ali retko ko razmišlja o njihovom skladištenju. Tipične garaže su male, predviđene su za jedan ili dva automobila, zato bi svako dodatno vozilo koje želimo verovatno moralo da 'sedi' napolju. Postoje kreativniji načini korišćenja garažnog prostora, a jedan vlasnik mini kolekcije je to učinio, pretvorivši svoju garažu namenjenu za tri automobila u onu za njih sedam.

 (Dalje)

GilletteLabs Bugatti Special Edition Heated Razor

Stigao je, ali nema prevelike veze s automobilima. Naime, Bugatti i Gillette su udružili snage i osmislili prvi sistem za ručno brijanje s grejačem. Punim imenom GilletteLabs Bugatti Special Edition Heated Razor navodno "ulazi u neku novu dimenziju" brijanja, ali je sasvim sigurno da izgleda odlično.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 165 166 167  Sledeći»