home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Seat Arona

* Skuplturu potpisuje portugalski umetnik Alexandre Farto, a napravljena je od 15 tona cementa, čelika, silikona i fiberglasa

 (Dalje)Nemačka policija

Osamnaestogodišnji Nemac nije ni sat vremena uspeo da zadrži vozačku dozvolu, jer su mu je, 49 minuta nakon uspešno završenog vozačkog ispita, policajci oduzeli zbog prebrze vožnje.

 (Dalje)

Kremenko

Saopštenje floridske policije na Facebokku je nasmejalo mnoge. Naime, oni su zaustavili "Kremenka" i njegov "Kremenko automobil" od drveta, tkanine i čelika. Kao što možete videti sa slika, reč je o dorađenom Smartu ForTwo, a policija je, kada je videla automobil, jednostavno morala da zaustavi "Freda Kremenka" kako bi izbliza pogledali njegovu kreaciju.

 (Dalje)

Planecar

Leteći automobili su postali stvarnost, a jedina prepreka komercijalizaciji je cena. Ipak, postoji jedan problem.

 (Dalje)

Renault EZ Ultimo

Samovozeći automobili će posebno biti zanimljivi u mestima gde prostitucija nije legalizovana

Automobili bez vozača će svakako promeniti način kako se prevozimo. Ali prema jednom istraživanju o potencijalnim uticajima autonomnih vozila (AV) navodi se da će ona uticati i na to kako i gde imamo seksualne odnose, prenosi magazin Fast Company.

 (Dalje)

Most Vladivostok

Dva kilometra dugačak Zlatni most u Vladivostoku zatvoren je za pešake, ali to nije sprečilo maštovitu grupu ljudi da smisli smeo plan da „zaobiđu“ sistem.

 (Dalje)

Aston Martin DB6 Volante

Mnogi verovatno ne znaju da je princ Čarls zaljubljenik u automobile, u svojoj kolekciji ih ima više od 100, a jedan od njih ide na vino.

 (Dalje)

Šleper navigacija

Put je bio sve uži i strmiji. Ali, 52-godišnji vozač turskog šlepera nije se obazirao. GPS mu je pokazivao da je na "pravom putu". Greška. Velika greška. Ne samo da nije bio na pravom putu nego se zaglavio u šumi.

 (Dalje)

Jamie Oliver

Nisu Italijani jedini koji umeju da naprave perfektan porodični marketing, povezujući tradiciju sa snagom domaćih brendova i poznatih ličnosti.

 (Dalje)

ZAZ 968

Automobil stavljen na prodaju je sišao sa proizvodne trake 1987, a njegova kilometraža iznosi svega 6 km.

 (Dalje)

Forgiato Maybach

Posetioci SEMA sajma u Las Vegasu bili su ne malo iznenađeni kada su na jednom od štandova ugledali Mercedes Maybach.

 (Dalje)

Nissan Patrol postavio Ginisov rekord

* Događaj je organizovan u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, učestvovalo je 180 Patrola, a formirali su siluetu ogromnog sokola

 (Dalje)

Mercedes kolica za bebe

Neke stvari se uče od malih nogu. Među njima je i upoznavanje sa premijum klasom vozila, bilo da je reč o automobilima ili dečijim kolicima.

 (Dalje)

Cadillac snow

U okviru pripreme automobila za zimu može se biti detaljan. Robert Falck iz Kanade se sasvim sigurno veoma detaljno pripremio za zimu i Cadilac limuzinu pretvorio u nešto između ratraka i grtalice, a sada ovu „specijalku“ povoljno prodaje, i ne kaže da ovo vozlio išlo samo do pijace i crkve.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 138 139 140  Sledeći»