home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Fiat Uno

U potrazi za atraktivnim oltajmerima pronašli smo zanimljiv Fiat Uno. U stvari je pravilnije reći da je reč o "jangtajmeru" jer je prvi put registrovan u septembru 1996. godine i zakonski (još) ne spade u oldtajmere.

 (Dalje)Benzin za Teslu

Bizarna situacija nam dolazi iz Sjedinjenih Američkih Država. Samo zamislite da vas osoba koja vozi električni automobil, recimo Tesla, zamoli da im pozajmite malo benzina kako bi napunili automobil.

 (Dalje)

Srednji prst

Policijska uprava Gornje Frankonije, regiona u nemačkoj saveznoj pokrajini Bavarskoj, objavila je na Facebooku zanimljiv slučaj kršenja zakona koji se desio u aprilu, a ovih dana je dobio sudski epilog.

 (Dalje)

Berta Benc

Na današnji dan 1888. godine Berta Benc je rešila da ode u posetu majci. Sve ostalo je istorija

 (Dalje)

Okršaj na kamionu

S Floride stiže video zabeležen protekle subote u kome se vidi neobjašnjiv prizor koji kao da je iz nekog lošeg akcionog filma. Međutim, reč je o stvarnom događaju koji su zabeležili svedoci iz više uglova.

 (Dalje)

Ferrari 360 Modena limuzina

Bizarna limuzina Ferrari 360 Modena trenutno se prodaje u Australiji. Ako ste ljubitelj Ferrarija, preporučujemo da skrenete pogled jer bi ovo moglo da vas mentalno osakati.

 (Dalje)

Porsche jahta Royal Falcon

Superjahta koju je dizajnirala nemačka kompanija Porsche već neko vreme je dostupna na tržištu, a njen izgled privlači veliku pažnju.

 (Dalje)

Ferrari Testarossa

Ne tako davno, YouTuber Ratarossa je pronašao napušteni Ferrari F40 u Iraku, koji je nekada navodno vozio sin Sadama Huseina, Udayu Husseinu, a automobil je poslednji put bio viđen 2012. godine u Iraku. Ratarossa je pronašao i automobil i vlasnika pa je poželeo da ga kupi i vrati mu nekadašnji sjaj, međutim sadašnji vlasnik je tražio previše novca pa je Youtuber odustao.

 (Dalje)

Mercedes-Benz W124

Opšte je mišljenje da su dizel motori superiorni što se tiče pouzdanosti, naravno ukoliko se odgovarajuće održavaju.

 (Dalje)

Toyota Corolla 1,8 Hybrid Executive

Toyota je ove godine obogatila svoj program velikim brojem novih modela. Corolla je jedan od njih, i u varijanti limuzine sa hibridnim pogonom, našla se na našem testu

 (Dalje)

Kako se na kineskom izgovaraju auto brendovi

Izgovor naziva automobilskih brendova uvek je bio interesantan. Veliki broj ljudi se trudi da ih izgovori onako kako se izgovaraju u “originalu” na jeziku zemlje iz koje potiču.

 (Dalje)

Lamborghini od kartona

Već smo pisali o Vijetnamcima koji su se snašli s onim što imaju i tako na neki način ostvarili snove. Od kartona su napravili modele Bugattija i Ferrarija, a onda je pala odluka da se napravi ozbiljnija replika Lamborghinija.

 (Dalje)

Polovnjak

Na sajtu Polovniautomobili.com je objavljen jedan od zaniimljvijih oglasa u poslednje vreme.

 (Dalje)

Ferrari Mondial

Godine 1994. holandska policija je zaustavila potragu za Ferrari Mondialom ukradenim 1987. Osiguravajuće društvo je nadoknadilo štetu i to je trebalo da bude kraj priče.

 (Dalje)

Bugatti Baby II

O drugom modelu u Bugattijevoj gami se govori već godinama, a sada se to zaista desilo. Nije 16C Gabalier ni crossover. U stvari nije ni blizu onome što ste očekivali, piše Index.hr. Radi se o vozilu koje je predstavljeno prošle godine na ženevskom salonu. Ako se ne sećate, reći ćemo da mu je ime Baby II.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 156 157 158  Sledeći»