home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Sedišta 90k

Ova sedišta stara 68 godina vrede više od potpuno novog luksuznog automobila. U čemu je stvar? Komplet istrošenih auto sedišta se prodaje u Sjedinjenim Državama za visokih 90.000 USD, zahvaljujući njihovoj tituli  – prva sedišta ikada napravljena za Corvette.

 (Dalje)Mazda torba

Početak devedesetih godina prošlog veka je lepo vreme za Mazdu, sa MX-5 japanska kompanija je imala globalni hit, a 1991. je osvojila i trku 24 sata Le Mana s prototipom 787B s Wankelovim motorom. Mazdini direktori su iste godine osmislili interno takmičenje za svoja odeljenja, a ideja je bila kreirati neobično vozilo.

 (Dalje)

Clint Johnson

Koliko puta ste se pri kupovini automobila osećali kao da ste loše prošli?

Kupci neretko iz salona izađu s automobilom koji nisu ni nameravali da kupe, a onda se vremenom desi otrežnjenje, a ono po pravilu potvrdi da niste prošli najbolje. Međutim, postoje izuzeci, a ovaj primer definitivno spada u red dobrih vesti.

 (Dalje)

Automobil koji je svojom pojavom početkom ovog veka nemoguće učinio mogućim, otišao je u istoriju nakon 450 proizvedenih primeraka.

 (Dalje)

Kanta za Ginisa

Mladi 28-godišnji inženjer iz Velike Britanije, 28. septembra, postavio je novi Ginisov rekord nakon što je svoju zelenu kantu za otpad pretvorio u trkačku mašinu koji može da postigne brzinu do 65 km/h.

 (Dalje)

Ford Lilanga

Trgovina starim automobilima je danas vrlo profitabilan posao, posebno kada su u pitanju egzotični primerci klasika prošlog veka.

 (Dalje)

Honda Odyssey

Odmah ćemo rešiti nepoznanicu – to je Honda Odyssey koji se prodaje u SAD-u. S modelskom godinom 2019. i višim nivoima opreme Touring i Elite, Odyssey ima ugrađeni usisavač, koji je spakovan u bočnoj strani prtljažnika.

 (Dalje)

Prodavao lubenice iz prtljažnika Lamborghinija

Hurriyet Daily News izveštava da je turska policija kaznila iranskog blogera koji je na ulici prodavao lubenice.

 (Dalje)

Dozvola

Niko ne voli da padne na testovima i vožnji, ali to realno svakome može da se desi. Međutim, kada vam to hronično ne uspeva, ne ostaje vam ništa nego da budete uporni

 (Dalje)

Aston Martin DB5 Junior

* Pravi ga Little Car Company, a radi se o umanjenoj replici originalnog Aston Martina DB5

 (Dalje)

Autoput i neboder

Bio je početak devedesetih i investitor u japanskoj Osaki je želeo da izgradi neboder. Međutim, brinuo ga je prolazak autoputa na mestu gde je želeo da gradi. Raspitivao se o mogućnostima otkupa zemljišta i spuštanja saobraćajnice ispod svog nebodera, ali nije bilo uspeha. Jedan vlasnik parcele nije želeo da proda!

 (Dalje)

Karting od krila VW Bube

Možda ste i viđali male skutere napravljene od krila VW Bube, ali karting verovatno niste. Za taj projekat specijalizovana je Aldekas Studio iz Meksika, gde se originalna VW Buba proizvodila sve do 2003. godine.

 (Dalje)

Subaru i stablo

Zanimljiva priča nam stiže iz Čikaga, a reč je o bračnom paru Mazrimas-Levitt koji su se suočili s posledicama nedavnog olujnog nevremena u delu grada u kome žive. Naime, njihov Subaru Forester, koji je bio parkiran na ulici ispred njihove kuće, zdrobilo je ogromno drvo javora i potpuno ga zgnječilo.

 (Dalje)

Auto u bazenu

Neobičan incident se desio ove nedelje u Teksasu, a prava je sreća da nije bilo težih posledica. Naime, kako je objavila policija u Arlingtonu koja je prva došla na mesto nesreće, vozač Mitsubishi Lancera je vozio pod uticajem alkohola te je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad svojim automobilom.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 157 158 159  Sledeći»