home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Bentley Unifying Spur

* Za eksterijer se pobrinuo dizajner Rich Morris

 (Dalje)Auto na izmet

Deluje kao šala, ali ovo je vrlo ozbiljna priča koja pokazuje da se zaista sve može iskoristiti pa i otpad koji je nama samo – otpad. Pogledajte malo bolje bočnu stranu automobila i biće vam jasno o čemu se radi… Naime, ovo su klasični električni automobil, ali energijom ih ne snabdevaju termoelektrane, nuklearke, solarne elektrane…

 (Dalje)

Toyoya Supra

O privrženosti kućnih ljubimaca svojim vlasnicima čuli smo brojne priče, dok je onih o ljubavi vlasnika prema ljubimcu nešto manje. Ipak, postoje primeri gde su vlasnici spremni na sve kako bi spasili svog dlakavog člana porodice.

 (Dalje)

Chevrolet Chevette

Zbog sudskog procesa Chevroleti su ostali parkirani i zaboravljeni u ambaru koji se nalazi u mestu Kserem u području Rio de Žaneira. Radi se većinom o primercima Chevroleta Chevette s 1.6 benzincem i Chevette Junior s malim 1.0 benzincem, a tu je i nekoliko Corsi te Volkswagen Gol.

 (Dalje)

Prevoz

Policijska patrola je ostala u čudu kada je primila poziv zabrinutih vozača o onome što su videli na putu. Ubrzo su poslali patrolu i zaustavili Focusa u blizini Trnave, pedesetak kilometara severno od Bratislave.

 (Dalje)

Mao Mao

Ne spavaju baš sve mačke - predu i jedu - po ceo dan, neke od njih zarađuju novac pozirajući pred blicevima fotoaparata.

 (Dalje)

Rozberg pad

Nekadašnji šampion Formule 1, Niko Rozberg, doživeo je neprijatan pad s motocikla tokom prošle sedmice.

 (Dalje)

Autić

Najmanji auto na svetu je osetno manji od Smarta, ali ovaj autić predstavlja potpuno novu dimenziju.

 (Dalje)

Nissan 350Z

Foto: RedditMenjač

Jedna poučna priča iz Australije, koja govori mnogo o ugroženosti ručnog menjača i prevlasti automatika. Jedan 30-godišnjak se vraćao kući u predgrađe Melburna kada su ga napala dvojica kriminalaca. Zapretili su mu noževima i zatražili novčanik te ključeve auta.

 (Dalje)

Wartburg 353 W Turist

Lansiran je pre nešto više od pola veka - da bi se proizvodio tokom narednih 25 godina, a bio je čest prizor i na putevima bivše Jugoslavije.

 (Dalje)

Parking mesta

Neki za šest godina završe fakultet, neki proputuju celi svet, a neki uspeju da parkiraju na sva slobodna mesta svoje omiljene prodavnice.

 (Dalje)

Ford fabrika

Automobili koji često pate od kvarova se ponekad nazivaju i automobilima proizvedenim u ponedeljak ujutro. To se događalo prilično često, posebno u 20. veku. Manje je poznato da su u SAD-u bili posebno cenjeni automobili proizvedeni sredom koji su se prodavali u velikim količinama, piše francuski magazin L’Argus.

 (Dalje)

Bugatti Chiron od gline

Proizvođači automobila već decenijama prave modele od gline kako bi usavršili dizajn svojih automobila, a video objavljen na kanalu NHET TV je dokaz da uz određene veštine i strpljenje svako može da napravi jedan.

 (Dalje)

Corvette Cadillac

Komična situacija.

Na video snimku možemo videti da automobil Corvette C8 na svom ekranu prikazuje Cadillac logo umesto svog, što je kroz šalu okarakterisano kao kriza identiteta.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 163 164 165  Sledeći»