home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Veliki Audi

Neko je u Kini sastavio repliku Audija Q7, ali značajno uvećanu, toliko da prosečna osoba u njemu izgleda kao dete u vozilu na baterije.

 (Dalje)Luvly 0

Luvly - švedska firma koja proizvodi mikroautomobile, priprema se za lansiranje malog električnog automobila pod nazivom ‘0‘. Luvly je skraćenica od LUV (Light Urban Vehicle) - koja predstavlja male automobile dizajnirane za gradsku upotrebu, a upravo takav je i model Luvly 0.

 (Dalje)

Kamuflaža

Ukoliko ste nedavno kupili auto i naravno želite da ga zaštite od krađe na najbolji mogući način, ovo rešenje bi moglo da bude prava stvar za vas.

 (Dalje)

Zastava 101

Popularni „kec" se proizvodio skoro 40 godina u fabrici Zastava automobili u Kragujevcu. Poslednji je sa trake sišao pre deceniju i po uz stihove radnika koji su ga emotivno pozdravili. Nema ih mnogo na ulicama, ali svakako mame poglede i prizivaju sećanja.

 (Dalje)

LEGO Peugeot 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar

Napravljen od 1775 delova, u razmeri 1:10, dostupan u tamno sivoj, crnoj i zelenoj boji, u prodaji od 1. maja po ceni od 199,99 dolara

 (Dalje)

Bicikl s kockastim točkovima

Inženjeri iza Youtube kanala ‘The Q‘ su predstavili svoju verziju bicikla koji se kotrlja na kockastim točkovima.

 (Dalje)

Yugo A

Yugo je verovatno ostao najpoznatiji model nekadašnje domaće autoindustrije. Automobil je svojevremeno imao veliku popularnost, a izvozio se u brojne zemlje. Zastavini automobili su se nudili i na zapadu Evrope, ali kao najveći posao je upamćen izvoz u SAD s gotovo 150.000 prodatih primeraka.

 (Dalje)

Diranje kvake

Informacije o bizarnoj situaciji nam dolaze iz Velike Britanije, gde je jedan čovek osuđen zbog diranja kvaka automobila. Njegov pravni tim ističe da se radi o zavisnosti, dok policija smatra da je njegov primarni cilj zapravo krađa.

 (Dalje)

Asprey Bugatti Egg Collection

Bugatti je odlučio da ponudi još nešto svojim (bogatim) obožavaocima: u prodaji je ograničena serija posebno ukrašenih dekorativnih – jaja.

 (Dalje)

Kineski sajam

Znate da neki kineski proizvođači ne razbijaju glavu s idejom šta će drugi učiniti i kako će reagovati. Jedostavno kopiraju dizajn nekih automobila i idu dalje, do sledeće sudske parnice u kojoj će im blagonakloni lokalni sud verovatno pogledati kroz prste. Ono što se do sada nije znalo jeste da postoji sajam automobila na kojem se izlažu kopije Porschea, Honde, Minija, Maseratija, Range Rovera…, s električnim pogonom.

 (Dalje)

BMW Baby Racer

8 Apr 2023 - 09:30 Zanimljivosti Link
BMW Baby Racer

Većina ljudi je počela da se privikava na BMW-ove ogromne prednje "bubrege". Možda je to zato što je BMW celo vreme bio u pravu i samo trebamo da prebrodimo svoj šok, ili je možda jednostavno zato što smo ih sada već videli dovoljno na modelima kao što su Serija 4, M3, X1 i X7.

 (Dalje)

Fiat Punto

‘Deda Mario‘ ima 80 godina, vlasnik je Fiat Punta s kojim je donedavno italijanskim autoputem vozio bez plaćanja putarina, no nakon dve godine besplatne vožnje – stigao je kraj.

 (Dalje)

Cupra Born

Jedan dan - 146.946 evra!

Vozač iz Beča je prošle subote iznajmio verovatno najskuplji rent-a-car automobil ikada. Kako navodi Heute, 27-godišnjem vozaču se pokvario njegov automobil, pa je na jedan dan odlučio da iznajmi Cupru Born.

 (Dalje)

Porsche 917

Neobičan i jedinstven artikl se našao u ponudi na internetskoj aukciji ovih dana, a već na prvi pogled vidimo da je reč o pravom “ulovu” za kolekcionare dubljeg džepa i ljubitelje autosporta.

 (Dalje)

Fiat Cinquecento

U moru suludih situacija koje svakodnevno viđamo na putevima, pojavio se novi biser. Na Redditu su objavljene fotografije vozača Fiat Cinquecenta koji u svom automobilčiću prevozi gotovo devet metara dugačko drvo.

 (Dalje)