home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Bugatti Chiron Sport "Alice"

* Poklon (neimenovanog) muža za njegovu ženu povodom Dana zaljubljenih, pri čemu je spoljašnjost u kombinaciji mat bele i Silk Rose metalik boje, a unutrašnjost je sa Gris Rafale kožom, alkantarom i imenom "Alice" na više mesta

 (Dalje)Unikatni Audi

Ovaj Audi je poput senzora toplote, reaguje i na najmanju promenu temperature.

 (Dalje)

Tržni centar

Malo vesti će nadmašiti onu iz američkog Oregona, ako su kriterijumi drama i komični elementi. Uglavnom, ispred tržnog centra u Beavertonu Crystal Leary žena je ostavila uključen motor svog automobila i četvorogodišnjeg sina na zadnjem sedištu.

 (Dalje)

Fiat 850 Coupe

U sarajevskom naselju Alifakovac prilikom rušenja stare garaže pronađen je stari Fiat 850 Coupe.

 (Dalje)

Parkiranje

Zanimljiva scena, čija lokacija i vreme dešavanja nisu poznati, objavljena je na Instagram profilu Autoprove.it, koji redovno objavljuje nesvakidašnje prizore sa puteva širom sveta.

 (Dalje)

Ispit

Položiti teorijski deo vozačkog ispita nije svima lako. Britanac je prošao tek nakon 157 pokušaja i platio ukupno više od 4.000 evra naknada za ispite. Činio je to prilično dugo tako da je broj dva na ovoj slavnoj listi, izvesnu 34-godišnjakinju, ostavio na 117 još uvek neuspešnih pokušaja.

 (Dalje)

Tablice

Pošto je saobraćajna policija Kalifornije tražila od jednog vlasnika automobila Tesla da zameni tablice na kojima piše „XYECLA“ (jer neko joj je bio šapnuo da su prva tri slova naziv muškog polnog organ na ruskom), pitali smo se koliko je u Americi Rusa koji voze automobile i imaju smisao za humor? Krenuli smo da čeprkamo i rezultati nas nisu razočarali.

 (Dalje)

Kako prodati stari Ford Focus

Da oglasi za polovnjak ne moraju da budu jednolični i dosadni, pokazuje video koji je napravio vlasnik ovog Ford Focusa iz Sjedinjenih Država.

 (Dalje)

Ford Fiesta

Mržnju prema šefu pokazaćemo na različite načine. Najčešće je to dobro staro ogovaranje u krugu ljudi koji mu to neće preneti. Neki će napustiti posao, neki će mu to reći u lice, a 23-godišnjak u nemačkom Engelskirchenu se odlučio na radikalnu metodu. Uzeo je šefovu Ford Fiestu, krenuo je na put i vozio je toliko brzo da su ga kamere snimile dvadeset puta.

 (Dalje)

Pas za volanom

Vozači uhvaćeni pod uticajem alkohola imaju puno mašte pri davanju opravdanja, ali ova vozačica ih je sve nadmašila.

 (Dalje)

Bez točka

Ne, nije skrivena kamera ili snimanje filma: jedan vozač je na autoputu u Sjedinjenim Državama zaista snimio muškarca kako vozi tamnoplavi Nissan Titan koji je razbijen spreda, bez prednjeg levog točka i s podignutim poklopcem motora.

 (Dalje)

Toyota GR Yaris

Britanska filijala Toyote je otkrila specijalnu verziju Yarisa

Osnova je sportski Yaris GR, a karakteriše ga unikatna spoljašnjost vozila, piše Index.hr. Osmislila ju je 16-godišnja Alice Goodlife u okviru konkursa za novi dizajn reli automobila, Design a Rally Car Livery.

 (Dalje)

VW Beetle

Srebrna Volkswagen Buba proizvedena 2000. godine, prodaje se, dobro očuvana, prvi vlasnik, vozila ga doktorova žena… Cena? Samo 450.000 evra! Šta? Kako?

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 162 163 164  Sledeći»