home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Volkswagen Glamper Van

Volkswagen predstavlja unikatni kombi nekonvencionalnog izgleda.

 (Dalje)Rolls-Royce Ghost

Milijarder iz kineskog Fuđena je odlučio da u svom penthausu smeštenom na 44. spratu ima i luksuzni Rolls-Royce Ghost.

 (Dalje)

Jodie Kidd

Manekenka, model, TV voditeljka, povremena vozačica trka i zaljubljenica u automobile Jodie Kidd se ovih dana izložila neverovatnom izazovu. Za potrebe promocije novog SUV-a - kroz Kidd je puštena struja od milion volti, a slavnoj manekenki se nije dogodilo baš ništa.

 (Dalje)

Ferrari Purosangue

Vrlo je lako ovo na fotografijama zameniti za pravi auto, ali se u stvari se radi o igrački, preciznije kolekcionarkom modelu dugom 62 cm koji je verno izrađen u razmeri 1:8.

 (Dalje)

Honda burme

11 Jul 2023 - 23:03 Zanimljivosti Link
Honda burme

Jedna prodavnica nakita u Japanu ima poseban program burmi namenjen ljubiteljima Honde.

 (Dalje)

Aston Martin DB5

Amalgam Collection je predstavio ograničeno izdanje replike Aston Martina DB5 Vantage u razmeri 1:8 (dužina oko 56 cm). Cena je tolika da možete da kupite nov Dacijin Sandero.

 (Dalje)

Lamborghini Urus

Među markama koje proizvode automobile u velikim serijama je uobičajeno deljenje platformi, motora, tehnologije, pa čak i dizajna. To je pametan način za uštedu troškova i povećanje profitnih marži. Osim toga, omogućava smanjenje cene vozila jer nudi jeftinije alternative koje omogućava privlačenje još potencijalnih kupaca.

 (Dalje)

23 osobe u Suzuki Vitari

Tokom Suzukijevog porodičnog dana u Španiji, kojim se obeležavalo 20 godina kompanije Suzuki Iberica, japanski proizvođač je pokazao koliko je prostrana aktuelna Vitara.

 (Dalje)

Napušteni Saabov salon

Saab je prestao s radom 2011. godine, a dok su mnogi distributeri prešli na prodaju drugih automobila, jedan salon u Francuskoj nije nego je zatvoren i napušten zajedno s dvadesetak automobila.

 (Dalje)

Cao Cao 60

Ovo još nismo videli, ali za sve uvek postoji vreme pa i za ono što se dogodilo u Čengduu u Kini. Tokom vožnje jednom električnom automobilu je ispala baterija i završila nasred puta, a auto se zaustavio malo dalje.

 (Dalje)

Honda Civic s pređenih 12 kilometara

Uz konstataciju da je reč o prvom Civicu EG generacije proizvedenom u Kanadi, hečbek pred nama je u proseku godišnje „prevaljivao“ manje od 400 metara, i to tokom tri decenije.

 (Dalje)

Napumpao gumu aparatom za gašenje požara

Nova doza suludih prizora iz autoservisa je objavljena na YouTube kanalu Just Rolled In, a kao i obično, radi se o prilično zabavnim zgodama servisera, koji su naleteli na “uradi sam” ili slične popravke. Naslovni “majstor” ipak uzima titulu najkreativnijeg vozača ove nedelje.

 (Dalje)

Fiat Panda

Još je u voznom stanju…

Bilo da se radi o tjuningu ili o fabričkim postavkama, takozvano spuštanje automobila ima vizuelni efekat, ali oseti se i u performansama. Nama koji smo na sredini radnog veka više se čini kao recept za neudobnost, ali spuštanje težišta poboljšava performanse.

 (Dalje)

Car 500 off-shore

I mada u svemu izgleda baš kao „fijat 500", nije automobil, i ne vozi po putu. Radi se o čamcu koji je moguće voziti po moru, jezerima i rekama iako bi na prvi pogled neko mogao da pomisli da je „fića" upao u vodu. To je miks automobila i čamca pod imenom "car 500 off-shore" čiji je idejni tvorac dvadesetčetvorogodišnjak iz okoline Napulja, kome je Stellantis dao licencu za ovaj poduhvat.

 (Dalje)

Lada Aura

Pre nekoliko dana, ruski proizvođač automobila AvtoVAZ predstavio je novi model Lada Aura, koji se bazira na Ladi Vesti.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 181 182 183  Sledeći»