home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Chevrolet Impala

Mnogi vozači vole da se igraju svetlima na automobilu, a neretko idu u ilegalu i ugrađuju kojekakve imitacije xenon svetala ili padaju na atraktivnija LED svetla. Vlasnik ove Chevrolet Impale je međutim otišao je u krajnost, u šta je mogla da se uveri policijska patrola koja ga je zaustavila.

 (Dalje)Pursuit Seat

Ovaj dodatak koji se savršeno uklapa u prtljažnik Rolls-Roycea košta poput solidnog polovnog automobila.

 (Dalje)Chrysler Voyager

Na društvenim mrežama je osvanuo zanimljiv oglas.

Chrysler Voyager nije stran auto ni na našim putevima, ali definitivno nije jedan od onih automobila za kojim se okrećete. Ovaj primerak bi međutim mogao da izazove veliki interes kada bi se pojavio na putu.

 (Dalje)

Rage Yard

Ova godina je najviše zbog pandemije koronavirusa definitivno za zaborav te je potrebno učiniti sve kako bi se sačuvao zdrav razum.

 (Dalje)

Kamion kamion

Kamion koji prevozi kamion, koji prevozi automobil, u ovom slučaju Škodu Ocatviju Combi. Policija u nemačkom Krefeldu je zaustavila ovu čudnu konstrukciju, a verovatno će vas zanimati odgovor na naše pitanje? Ne, ovo vozilo nije moglo da nastavi dalje jer je premašilo maksimalnu dozvoljenu masu za 30 posto.

 (Dalje)

BMW u reci

Momak je ubrzo uhapšen posle ovog incidenta...

Rajan Tejlor je prilično popularan Instagramer i Youtuber koji ima dosta fanova u Britaniji i širom planete. Međutim, ovoga puta, on je uradio malo neobičnu stvar kako bi zadivio svoju publiku. On je sa svojim prijateljima kupio stariji model BMW serije 3,a zatim ga odvezao na offroad puteve gde mu je „izvadio život“.

 (Dalje)

Policija

Za vas smo odabrali još neke zakone u saobraćaju koji bi mogli da se čine čudnima. Primera radi, u Memfisu (SAD) su žene svojevremeno smele da voze samo ako je muškarac hodao ispred automobila i mahao crvenom zastavom kako bi upozorio pešake i druge vozače na predstojeću opasnost.

 (Dalje)

Tata mehur

Više nikog ne iznenađuju sve bizarnije pojave u našoj civilizaciji i našem svakodnevnom funkcionisanju s donedavno naučenim obrascima ponašanja pa smo, eto silom prilika, morali da naučimo da živimo s pandemijom u režimu "novog normalnog".

 (Dalje)

Fast&Furious

U Edmontonu u Kanadi živi možda i najveći fan franšize Fast&Furious. U stvari, fan automobila iz filmova. Svoju ljubav je naime pretočio u posedovanje čak 24 replike modela automobila koji su se pojavljivali u filmovima. Sve je počelo kao hobi, objašnjava u videu, a sada više nema kuda s tako impresivnom brojkom automobila.

 (Dalje)

Zaplena

Vlasniku „reno megana“ u Northemptonu oduzet je automobil čim ga je izvezao iz salona u kojem ga je kupio, prenosi RTS.

 (Dalje)

Losovi

U neke delove sveta je stigla zima mada smo kalendarski još u jeseni. Sa zimskim uslovima dolaze i specifični problemi, a vlasti u Džasperu u kanadskoj Alberti su im doskočili postavljanjem ekrana s upozorenjem uz put. Na njemu se smenjuju poruke: “Ne dajte losovima” i “Da vam ližu automobil”. Zimske službe posipaju puteve solju, a ona zatim završava i na automobilima. So je važna divljači jer razvija kosti, rogove, jača imunitet… Losovi koriste gužve na putevima kako bi se počastili pa neretko dolaze na puteve i oblizuju automobile.

 (Dalje)

Pauk odneo policijsko vozilo

Interesantna situacija desila se na ulicama Novog Sada.

 (Dalje)

Dwayne Johnson

Akcijski spektakl Red Notice je zapao u nove probleme. Za njih je kriv Dwayne Johnson lično, odnosno njegovo telo. Naime, bivši rvač i jedan od najbolje plaćenih glumaca je jednostavno prevelik da bi stao u supersportski automobil.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 162 163 164  Sledeći»