home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA ISTORIJA
Porsche umetnost

Porsche u slavljeničkoj godini učestvuje u nizu manifestacija gde njegovi automobili poprimaju status umetničkog dela.

 (Dalje)Kamion & Seat Ibiza

U nemačkom gradu Erfurtu je zabeležena neuobičajena scena. Kamion je, naime, gurao Seat Ibizu 200 metara. Mali automobil je bio ispod kabine kamiona i vozač (51) očigledno nije ništa primetio, mada je vozač Ibize trubio i trubio…    

 (Dalje)

Bicikl s tri točka

Ovo nije prvi put da pričamo o popularnom YouTube kanalu The Q, na kojem ćete naći video priloge u kojima eksperimentišu sa svim mogućim izumima koristeći, između ostalog, bicikle kao bazu. U prošlosti smo vam već pokazali bicikl s četvrtastim točkovima, a danas vam donosimo još jedan njegov viralni video u kojem nam pokazuje bicikl s tri točka, gde su dva zadnja podeljena na pola.

 (Dalje)

Area 51

Američka Area 51 je mesto o kojem se pričaju legende. Kažu da tamo drže dokaze o postajanju vanzemaljskog života, tajnih tehnologija i slično. Jedan čovek je mislio da mu se sreća osmehnula kada je uspeo da dobije registarsku oznaku Area 51 za automobil. Ali gospodin koji se predstavlja kao Chris nije mogao da zna da će mu ta oznaka doneti brojne teškoće. Desetine njih.

 (Dalje)

Izvlačenje automobila iz mora

Screenshot, TikTok/maraislabonita

Škoda je sasvim slučajno završila u moru, a spasili su je kupači s obližnje plaže.

 (Dalje)

BMW 5

Landau je mesto u Bavarskoj, a tamošnja policija je pronašla zanimljiv automobil, na dnu reke. Niko ne zna ko je vlasnik BMW-a 520i koji je proveo više od 35 godina na dnu reke Isar, a slučajno ga je pronašao jedan ribar.

 (Dalje)

Shanxi Huayu

Sviđa vam se otmeni Mercedes G klase, ali nemate 166.000 evra za ispunjenje sna? Ne brinite, za novu G klasu dovoljno je i 6000 evra.

 (Dalje)

 Toyota Land Cruiser 79 Series

Živeti u figurativnom mehuru zaštićen od svega na ovome svetu predstavlja staru izreku, koju mi definišemo staklenim zvonom, ali je jedan Australijanac odlučio da se kocka sa potpuno novim 2021 Toyota Land Cruiser 79 Series modelom klasičnog stila, kreiranog u okviru sedamdesete godišnjice linije i držanog dve godine u pravom zaštitnom balonu.

 (Dalje)

Specijalni Porsche Taycan

Dok čekamo prvi redizajn prvog električnog Porschea, na severu Evrope je predstavljen jedan zaista poseban primerak.

 (Dalje)

Bugatti Mistral

Tu je Bugatti kišobran...

Bugatti Mistral je superskupi roadster baziran na Chironu, poslednji plemenite W16 loze. Kada je sunčano uživancija u jurcanju bez krova je zagarantovana, ali šta ako počne kiša? Ovaj vozač na nedavnoj izložbi Concorso d‘Eleganza Villa d‘Este na jezeru Komo u Italiji je improvizovao kišobranom, koji dobro doduše pristaje, jer je Bugattijev.

 (Dalje)

Parkirani BMW

Jedan BMW ostao je parkiran na jednom putu pa su radnici koji su presvlačili asfalt bili primorani da idu oko njega

 (Dalje)

Musk

Nekada je kineska autoindustrija bila predmet sprdnje. Tradicionalni proizvođači je uopšte nisu ozbiljno doživljavali, a kamoli kao moguće rivale. Zaljuljani u svoju tehnološku i dizajnersku premoć reagovali su samo kad je neki kineski proizvođač kopirao njihov dizajn. Smatrali su to uvredom, a da neki kineski auto liči na njihov i sramotom za brend.

 (Dalje)

16-godišnji vozač početnik

U nekim zemljama moguće je voziti automobil već sa 16 godina, a zakon pritom ne postavlja ograničenja u pogledu snage, veličine, a time ni cene.

 (Dalje)

Deformis 10

Pitanje iz naslova su postavili u jednoj britanskoj lizing kući, pa su stvorili imaginarni koncept tog "Frankenštajna na točkovima", i to od delova 10 najružnijih automobila prema izboru publike.

 (Dalje)

Lexus UX

Kako se vreme menja, menjaju se trendovi i ukusi, pa tako i izgled pneumatika i felni. Pneumatici su u 19. veku bili čvrsti komadi gume, a sada su ispunjeni vazduhom. Pre sto godina, pneumatici su bili beli. Danas su skoro sve gume koje vidimo na putu potpuno crne.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 181 182 183  Sledeći»