home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Ora R1

Great Wall najavljuje svoj povratak na evropsko tržište, i to za 2020. godinu.

 (Dalje)Luksemburg javni prevoz

Luksemburg će postati prva zemlja na svetu s besplatnim javnim prevozom u svim prevoznim sredstvima.

 (Dalje)

Bugatti Veyron

150.000 dolara je priličan budžet za kupovinu automobila. Ova suma prosečnom kupcu može da omogući pristup brojnim poželjnim modelima iz različitih segmenata - od sportskog do premium SUV.

 (Dalje)

Tesla pick-up

Kako se pojavi neka vest o novom uspehu i napretku Tesle, tako paralelno se postavlja pitanje održivosti tradiconalnog sistema poslovanja koje forsira Ford i njegovog opstanka.

 (Dalje)

Zimske gume

Možete imati vrhunski bezbedan automobil, ali bez odgovarajućih pneumatika, od njega ćete napraviti samo luksuzne sanke. S obzirom da su pneumatici jedine dodirne tačke vašeg automobila sa podlogom, važno je da napravite ispravan izbor.

 (Dalje)

Vauxhall Corsa

Prodaja novih automobila u Velikoj Britaniji je opala prošlog meseca za oko 3,0 odsto u odnosu na novembar 2017. godine, prema preliminarnim podacima Udruženja proizvođača i trgovaca motorinm vozilima (SMMT).

 (Dalje)

Buick Roadmaster

Porodice s više dece najčešće moraju da biraju kombi vozila, ali jedan američki karavan bi mogao da im odlično odgovara.

 (Dalje)

Range Rover Coupe

Jedna kratka vest iz kompanije Jaguar Land Rover (JLR) a koja se tiče sledećeg sajma automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Volkswagen plac

Više od 350.000 dizelskih Volkswagena trenutno čini najveća automobilska groblja u Americi i šire. Uskoro će se većina vratiti u život.

 (Dalje)

Carlos Ghosn

Smenjeni predsednik uprave japanskog proizvođača automobila Nissana Carlos Ghosn je suočen s novim optužbama da u protekle tri godine nije prijavio primanja od oko četiri milijarde jena (35,5 miliona dolara), objavili su sredu japanski mediji.

 (Dalje)

Volvo XC60

Volvo je u najnovijem saopštenju objavio podatke o prodaji svojih automobila tokom prvih 11 meseci 2018. godine.

 (Dalje)

Audi PB18 e-tron

Nemački proizvođač luksuznih automobila Audi je najavio da će do 2023. godine uložiti 14 milijardi evra u električnu mobilnost, digitalizaciju i tehnologiju visoko automatizovane vožnje.

 (Dalje)

Fiat Panda EuroNCAP

Svi još uvek pamtimo da je evropska bezbednosna agencija pre godinu dana Fiatovom Puntu u ponovljenom testu oduzela sve zvezdice. Sada su sličnu sudbinu doživela još dva modela, oba iz ponude Fiat Chrysler Auta.

 (Dalje)

Tesla Model S

Prošlog meseca kompanija Tesla je tržišnom kapitalizacijom premašila ukupnu vrednost BMW-a, a po zatvaranju berzi sinoć istu sudbinu je doživela i kompanija u čijem vlasništvu je Mercedes.

 (Dalje)

Volkswagen TDI

Nemački auto-gigant već je najavio ofanzivu svojih električnih modela, ali će prelazak sa konvencionalnih na elektromotore ipak teći postepeno.

 (Dalje)