home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Na prodaju Ferrari F50

11 Maj 2021 - 11:30 Vesti Link
Ferrari F50

Ferrari F40 s razlogom privlači neverovatnu pažnju, a odmah iza njega je F50. Jedan od primeraka ovog modela sada traži novog vlasnika.

 (Dalje)Tesla fabrika

Nakon što je Tesla održala prezentaciju na Battery Day-u prošlog septembra, kompanija je predstavila razne novine u proizvodnji koje bi mogle prepoloviti troškove izrade EV baterija tokom sledećih nekoliko godina. Iz kompanije navode da bi mogli smanjiti roškove proizvodnje katoda za više od 75% ponovnom upotrebom vode potrebne za izradu te komponente.

 (Dalje)

Hongqi S9

Silk-FAW, zajednička kompanija kineskog proizvođača automoibla FAW i američke inženjerske i dizajnerske kompanije Silk EV, odabrao je Ređo Emiliju, kolevku ekskluzivnih italijanskih auto-moto marki, za proizvodnju svojih električnih i hibridnih luksuznih sportskih automobila.

 (Dalje)

semafor

Vozač iz američke savezne države Kolorado veoma se iznenadio kada mu je stigla kazna za prolazak na crveno na osnovu prijave jednog građanina.

 (Dalje)

Mercedes W123 300TD

Više od 40 godina i 782.000 pređenih milja (1.251.200 km) većina automobila nikad ne doživi. Ali ne i po mnogima najbolji Mercedes ikada (i automobil uopšte) serija W123.

 (Dalje)

Fiat Dino

Kada pomislite na italijanske kupe modele imena Dino, kompanija Ferrari će gotovo sigurno biti prvo što će vam pasti na pamet.

 (Dalje)

Acura NSX Cabrio

Classic Cars iz Sarasote je na prodaju ponudio Acuru NSX iz 1992. godine, i to primerak prepravljen u kabriolet sa mekim sklopivim krovom.

 (Dalje)

Nio ES8

Nio kreće u osvajanje evropskog kontinenta iz Norveške. Izbor je mudar jer je prihvatanje elektromobilnosti u skandinavskoj zemlji visoko, a to takođe znači da se kineski start-up mora takmičiti s konkurentima poput Tesle i VW-a.

 (Dalje)

Bratislav Braca Petković

Iznenada u 73. godini kasno sinoć je preminuo dramski pisac, reditelj i bivši ministar kulture Bratislav Braca Petković.

 (Dalje)

Corvette Cabriolet

Porodica iz Memfisa u državi Tenesi daje nagradu od 10.000 dolara i klasični model Chevrolet Corvette onome ko da bilo kakav dokaz vezan za nerešen slučaj ubistva od pre 10 godina, piše Jutarnji.hr.

 (Dalje)

MG Cyberster

MG Motor je prošlog meseca na sajmu u Šangaju izložio Cyberster concept, potpuno električni sportski dvosed, uz najavu da u kompaniji razmatraju mogućnost da kupcima ponude i serijski model.

 (Dalje)

Na prodaju 1991 BMW M3 E30

10 Maj 2021 - 09:30 Vesti Link
BMW M3 E30

U Americi je preko Bring a Trailera na prodaju ponuđen još jedan u nizu odlično očuvanih primeraka BMW-a M3 (E30).

 (Dalje)

Hyundai Prophecy Concept

Hyundai Motor Group priprema još jedan električni model koji će koristiti E-GMP platformu.

 (Dalje)

Porsche Taycan

Taycan se može pohvaliti s dosta teretnog prostora. Međutim, ako nekome nije dovoljan, uvek može da kupi opcionalnu krovnu kutiju. Nemci su upravo dopunili svoju ponudu takvim rešenjem, a kako i priliči Porscheu, usmeren je prema brzoj vožnji.

 (Dalje)

Opel ipak vraća Mantu?

10 Maj 2021 - 02:02 Vesti Link
Manta GSe ElektroMOD

Opel razmišlja o oživljavanju svog nekadašnjeg klasika Manta kao električnog automobila.

 (Dalje)