home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
ferrari 2015

Prilikom kupovine novog automobila malo ko tada verovatno razmišlja o njegovoj prodaji, ali podaci koje je izbacio iSeeCars sugerišu da bi pažnju trebalo da obratimo bar na boju budućeg vozila.

 (Dalje)Opel Crossland X

Riselshajm. Samo godinu dana nakon otvaranja knjiga porudžbina, već je bestseler: 100.000 kupaca širom Evrope je odabralo Opel Crossland X. Izuzetno sveže i jedre pojave spolja, sa obiljem prostora i dodatnih podešavanja unutra, uz „kul“ dvobojni finiš i sportski SUV izgled, Crossland X je pogodio u sam centar SUV B segmenta.

 (Dalje)

Matthias Müller

Uprkos Volkswagenovim planovima štednje, ali i ogromnim troškovima afere Dieselgate, Volkswagenov šef je dobio veliku povišicu.

 (Dalje)

Piroški Djenić

NOVINARSTVO je lep, sladak i privlačan ZANAT, ALI, istovremeno zna da bude i ružan, gorak i odbojan. Zapravo govoreći, da li je to danas ZANAT, ili jednostavno kopiranje internet ponude, formiranje novih portala i sušto informisanje publike.

 (Dalje)

hyundai sonata

Američka Agencija za bezbednost u saobraćaju je pokrenula istragu nakon izveštaja da se vazdušni jastuci u automobilima Hyundai i Kia nisu aktivirali u trenutku sudara i da su prijavljena četiri smrtna slučaja.

 (Dalje)

mercedes x class

Potpuno novi model iz Štutgarta je već krenuo u osvajački pohod brojnih nagrada. Najnoviji član ovog proizvođača, pick-up X klasa, nagrađena je u Velikoj Britaniji.

 (Dalje)

cadillac ats-v

Predsednik američkog Cadillaca Johan de Nishen dao je vrlo ambicioznu izjavu u vezi sa najavljenim novim sedanom njegove kompanije.

 (Dalje)

opel grandland x

Mada je evopsko tržište tokom 2017. poraslo za 3,4 posto, Opel je prodao pet posto manje automobila nego godinu pre, uz poslovni minus veći od milijardu evra.

 (Dalje)

Filipini

Filipinci se odlučno bore protiv kriminala, a predsednik Rodrigo Duerte kao veliki problem vidi korupciju u lukama preko kojih se ilegalno uvoze skupoceni automobili. Kao "oružje" za borbu je izabrao buldožer.

 (Dalje)

audi a8

Audi je, sada već davne, 2001. godine premijerno predstavio model A8 sa W12 agregatom. Sada se čini da će životni vek tog motora završiti sa istim modelom sa kojim je i počeo.

 (Dalje)

fiat 500l

FIAT-ov monovolumen iz Kragujevca 500L predvodi listu vozila koji gube najviše na ceni u postprodaji posle prve godine.

 (Dalje)

Rimac C-Two

Gost HRT-ovog Dnevnika je bio preduzetnik Mate Rimac, koji je komentarisao svoja nova ulaganja, a požalio se i na prepreke s kojima se susreće pri radu u Hrvatskoj.

 (Dalje)

Mercedes-Maybach G650 Landaulet

Na sajtu Mobile.de se pojavio i Mercedes-Maybach G650 Landaulet, za koji prodavac traži svih 1.450.000 evra.

 (Dalje)

fiat 500x

Italijanski gigant FIAT i njegov podbrend Alfa Romeo pokušavaju da se probiju na najveće evropsko trižšte – Nemačku.

 (Dalje)

ds4

PSA premium brend DS je potvrdio da će u maju u fabrikama Mulhouse i Sochaux u Francuskoj prestati sa proizvodnjom modela DS4 i DS5.

 (Dalje)