home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Spaček

Uprkos statusu proizvođača neobičnih i specifičnih modela, Citroen nema nameru da oživi svoj legendarni 2CV (naziv 2CV dolazi od francuskog izraza "deux chevaux" što znači "dva konja").

 (Dalje)Peugeot 208

U novom postrojenju PSA grupacije u Maroku

Proizvodnja nove generacije modela Peugeot 208 danas je i zvanično počela. Ovaj model će se proizvoditi u novom postrojenju PSA grupacije u gradu Kenitra u Maroku.

 (Dalje)

Tesla model 3

Teslin Model 3 beleži sjajne rezultate u Evropi u svojoj prvoj godini sa Modelom 3 na tržištu "Starog kontinenta".

 (Dalje)

Lambda sonda

Lambda sonda je senzor koji meri sadržaj preostalog kiseonika u izduvnim gasovima koji se izbacuju nakon sagorevanja smeše vazduha i goriva u cilindrima.

 (Dalje)

Chevrolet Apache

Nekada davno, dok je Elvis imao #1 s “Are you lonesome Tonight”, šimpanza Ham i Jurij Gagarin su završili u svemiru a JFK je uzeo Henryja Kissingera za specijalnog savetnika. Da, bilo je to 1961., kada je Honda tek bacila oko na Svet…

 (Dalje)

Nissan Qashqai 10 million

Fabrika Nissan Sunderland u proseku svaka dva minuta proizvede novi automobil

Proizvodni pogon Nissan Sunderland proslavlja još jednu rekordnu prekretnicu, objavljeno je naime da je proizvedeno 10-milionito vozilo.

 (Dalje)

BMW M135i

U BMW-ovom čuvenom M odeljenju kažu da na osnovi nove Serije 1 neće praviti verziju koja bi išla ukorak s najsnažnijim modelima Audija i Mercedesa koji pripadaju C segmentu.

 (Dalje)

Genesis G70

I ovogodišnje izdanje studije J.D. Powera je u znaku dominacije prestižne korejske marke.

 (Dalje)

Miroslav Schossberger

Ovih dana je u italijanskom gradu BREŠA, u blizini velikog jezera GARDA, počeo i glamurozno se okončao još jedan RELI 1000 MILJA, najveći na svetu, najpopularniji,  najlepši, sa uvek najvećim brojem učesnika (i ove godine preko 450).

 (Dalje)

Alfa Romeo Gumball 3000

Test staza Balocco je ugostila učesnike Gumball 3000 relija tokom deonice od Venecije do Monaka.

 (Dalje)

Lexus 30 godina

Lexus će proslaviti 30. godišnjicu od svog osnivanja kao luksuznog brenda posebnim prezentacijama na Chantilly Arts & Elegance Richard Mille, jednom od evropskih najluksuznijih proslava automobila, umetnosti i životnog stila, 30. juna. Aktivnosti će uključivati finale takmičenja Lexus Art Car, prezentaciju studije novog LC koncepta kabrioleta s otvorenim krovom i evropsku premijeru novog RX SUV.

 (Dalje)

Aston Martin Valhalla

Sada je i zvanično: Britanski proizvođač legendarnih automobila potvrdio je da će u novom filmu o Džejmsu Bondu njihov budući hiperautomobil imati jednu od glavnih uloga

 (Dalje)

Bentley Bentayga Hybrid

Bentley je brend koji se prilikom proizvodnje luksuznih automobila drži tradicije. Međutim, već je zašao u vode elektrifikacije. Prvi korak ka električnoj budućnosti je napravljen predstavljanjem plug-in hibridne varijante modela Bentayga… 

 (Dalje)

Xpeng G3

Xpeng Motors je jedna od nekoliko stotina kineskih startap kompanija za proizvodnju električnih automobila, ali i samo jedna od tek nekoliko koje su već počele da proizvode i prodaju vozila na struju.

 (Dalje)

Aurora

Investicija će ojačati postojeće partnerstvo

Kia Motors, kao deo grupacije Hyundai Motor Group, i Aurora Innovation Inc. nedavno su potpisali dogovor da će kompanije sestre Hyundai Motor Company i Kia Motors Corporation dodatno investirati u Auroru kako bi ubrzali razvoj tehnologija namenjenih autonomnoj vožnji.

 (Dalje)