home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Toyota Kenshiki forum

Toyota Motor Europe je na Kenshiki forumu 2022., istakla svoju misiju koja podrazumeva ostvarivanje ugljenične neutralnosti do 2040.

 (Dalje)Auto Expo 2022

Danas, u prostorijama Medija centra na Šumadija sajmu održana je press konferencija povodom sajma automobila „AUTO EXPO 2022”, koji se u Kragujevcu održava u periodu od 8. do 11. decembra 2022. godine.

 (Dalje)

Tim OMV Srbija

Sa ciljem kontinuiranog doprinosa smanjenju emisije CO₂ i očuvanju prirodnog bogatstva Srbije, tim zaposlenih OMV Srbija, u saradnji sa javnim preduzećem “Srbijašume”, 15. novembra na obroncima Rudnika, zasadio je na površini od jednog hektara 2.500 sadnica crnog bora.

 (Dalje)

BMW M1 AHG Studie

Izuzetni primerak modela BMW M1 AHG Studie, koji je nekada pripadao glumcu Paulu Walkeru, biće prodat na aukciji ovog meseca.

 (Dalje)

Toyota Prius

Sajt Polovni automobili je razgovarao sa gospodinom Zoranom Likićem, vlasnikom i direktorom servisa za hibridna vozila „Hybrid Servis L“, koji nam je dao odgovore na najčešća pitanja potencijalnih kupaca hibrida.

 (Dalje)

Kia modeli

Korejska korporacija pohvaljena zbog "izuzetne" godine lansiranja novih modela

Kia je na dodeli nagrada TopGear.com 2022 proglašena "proizvođačem godine " čime uspešno završava ovu godinu. To je druga godina zaredom kako je Kia odnela pobedu u izboru TopGear.com, jer je prošle godine potpuno novi EV6 pobedio u kategoriji 'krosover godine'.

 (Dalje)

Lexus Electrified Sport

Lexus je potvrdio da razvija manuelni menjač za električna vozila. Cilj je da ga ponudi u serijskoj verziji koncepta Electrified Sport, koji se najavljuje kao duhovni naslednik modela LFA.

 (Dalje)

McLaren Artura

McLaren Holdings Ltd. je nedavno prodao deo svoje cenjene kolekcije automobila bahreinskom državnom fondu Mumtalakat Holding Co. da bi prikupio kapital.

 (Dalje)

Porsche Taycan

Glavni problem masovnog prelaska na električne automobile po pravilu je cena - osetno veća od benzinskih i dizelskih modela.

 (Dalje)

BYD Han

BYD je pretekao Volkswagen na listi najprodavanijih marki u Kini. 

 (Dalje)

BMW i Vision Circular

BMW Grupa je uverena da će snažne, inovativne, održivo proizvedene baterije biti ključne za uspeh individualne elektromobilnosti u budućnosti.

 (Dalje)

Tesla Model X

Američki proizvođač električnih vozila Tesla povukao je 435.132 električna automobila s tržišta u Kini zbog softverske greške koja je uzrokovala nepaljenje zadnjih svetala.

 (Dalje)

Volkswagen ID Buzz

Panel od 27 automobilskih novinara proglasio je Volkswagen ID Buzz Nemačkim automobilom godine za 2023.

 (Dalje)

Nemčaka policija

Nekim vozačima samo blizina policijske patrole ili kamera deluju kao podsticaj za smanjenje brzine. Ali postoje i oni kojima čak ni to ne pomaže.

 (Dalje)

Psi u vožnji

Psi su opušteniji kada putuju u električnom automobilu nego u vozilu s dizel motorom, pokazala je najnovija britanska analiza.

 (Dalje)