home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA

Tehnički pregled

Nova pravila tehničkog pregleda vozila postavljaju pred vozače i nove zahteve koji podrazumevaju i dodatne isprave, potvrde i deklaracije.

 (Dalje)Renault dizajnerski centar u Šangaju

• Dizajnerski tim Renault grupe sledi svoju strategiju međunarodnog razvoja otvaranjem dizajnerskog centra u Šangaju, koji je već šesti takav centar u svetu.

 (Dalje)

The Grand Tour

Poslednja epizoda treće sezone emisije “The Grand Tour” emitovana je u petak. Sam Džeremi Klarkson, jedan od voditelja, je rekao da je ta epizoda kod njega izazvala posebne emocije.

 (Dalje)

Tesla Model 3

Tesla je povukao iz ponude za internet poručivanje osnovne verzije Modela 3 čija je cena 35.000 dolara.

 (Dalje)

Toyota C-HR

Prodajom 279.000 vozila u prva tri meseca Toyota je, godinu dana pre planiranog roka, povećala učešće hibridnih električnih vozila na preko 50 odsto

 (Dalje)

Singulato iC3

Japanska automobilska kompanija Toyota Motor je postigla dogovor o prodaji tehnologije proizvodnje električnih automobila kineskoj inovativnoj tehnološkoj kompaniji Singulato kako bi proširila poslovanje na kineskom tržištu.

 (Dalje)

Volkswagen Mexico

Na vest koju je objavila nemačka agencija DPA, da je "Folksvagen" suzio izbor zemalja na Bugarsku i Tursku, stigao je demat iz Volfsburga.

 (Dalje)

BMW i3

Pojedini poslanici nedavno su u Skupštini Srbije pokrenuli inicijativu za uvođenje subvencija i podsticaja za kupovinu električnih, hibridnih i plag-in vozila, saznaju "Novosti". Sada se traži model kako da ova podrška ekološkim automobilima ne optereti budžet.

 (Dalje)

Volkswagen MEB

Nemački automobilski div Volkswagen traži od investicijskih partnera da izgrade fabrike električnih baterija minimalnog proizvodnog kapaciteta od jednog gigavata, izjavio je glavni izvršni direktor Herbert Diess.

 (Dalje)

Ford ključ

Novi ključ dobiće dva najpopularnija modela iz Forda. Verovali ili ne, uprkos crossover maniji, to su još uvek Fiesta i Focus. Budući vlasnici ovih modela će ubuduće biti bezbrižniji kada su u pitanju krađe automobila tzv. "skidanjem signala“.

 (Dalje)

Martin Winterkorn

Tužioci u nemačkom gradu Brunzviku podigli su danas optužnicu protiv bivšeg direktora Folksvagena Martina Vinterkorna.

 (Dalje)

FCA Heritage

Ljubitelji automobila FCA grupacije će od sada moći da se dive modelima te kompanije u novootvorenom Heritage HUB muzeju. On je dizajniran sa ciljem da promoviše istroiju italijanskih brendova te grupacije.

 (Dalje)

BMW fabrika

Električni motor za automobil ima samo dvadesetak delova, nema izduvnog sistema, menjača ili rezervoara goriva, cena izrade je manja, a može da ga podigne samo jedan čovek

 (Dalje)

Mazda 3

Japanska fabrika automobila Mazda, zbog loše urađenih brisača vetrobrana, povlači blizu 190.000 Mazda 3 kompaktnih automobila.

 (Dalje)

Vovlo XC40

Jedna kratka vest iz Volvoa koji je najavio da će zbog velike potražnje model XC40 početi da proizvodi i u Kini.

 (Dalje)