home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Alfa Romeo

Nakon glasina da će Alfa na ženevskom auto-salonu predstavi kompaktni SUV, oglasio se i ovaj italijanski proizvođač.

 (Dalje)Chevrolet

Iako to možda nije evropski moto, pogotovo u ovo vreme, mnogi će se složiti da zamene za radnu zapreminu motora nema, a General Motorsova buduća komercijalna vozila Klase 7 bi mogla da budu dostupna sa V8 motorom zapremine preko osam litara, prenosi GM Authority pozivajući se na neimenovane izvore.

 (Dalje)

Ford Fiesta

Kompanija Ford Motor je saopštila da će zatvoriti svoju najstariju fabriku u Brazilu.

 (Dalje)

Koenigsegg Agera

Iako ima kapacitete da se takmiči sa ozbiljnim igračima kao što su Lamborghini i Ferrari, Koenigsegg je još uvek proizvođač automobila minijaturnih razmera, uz ogromne kapacitete razvoja tehnologija.

 (Dalje)

Audi GLOSA

Nervira vas često zaustavljanje na crveno na semaforu i stani-kreni vožnja? Voleli biste da možete da prilagodite brzinu tako da vas na sledećoj raskrsnici sačeka zeleno svetlo?

 (Dalje)

Lamela

Lamela će se potrošiti kad-tad. Stoga dajemo razne savete i odgovore.

 (Dalje)

Škoda Octavia

Nemačka je najjače evropsko tržište sa 13.800 prodatih vozila u januaru mesecu. Snažan rast u zapadnoj Evropi, Izraelu, Alžiru i Rusiji.

 (Dalje)

Toyota ukida Prius C

20 Feb 2019 - 06:50 Vesti Link
Toyota Prius C

Toyota će prestati da proizvodi najmanju verziju svog hibridnog modela - Prius C, najavili su u toj japanskoj kompaniji.

 (Dalje)

Aurus Komandant

Fond za odbranu, bezbednost i razvoj Tawazun (Ujedinjeni Arapski Emirati), rusko Federalno državno unitarno preduzeće „NAMI” i ruska kompanija Sollers potpisali su na sajmu vojne industrije IDEX sporazum o ulasku arapskog fonda među deoničare kompanije „Aurus” sa 36% akcija.

 (Dalje)

Kia Telluride

Nakon premijere koja je prošlog meseca održana na sajmu automobila u Detroitu, Kia je u svojoj fabrici u Džordžiji i zvanično starovala sa proizvodnjom novog modela Telluride.

 (Dalje)

Honda Swindon

Kompanija Honda Motor je zvanično saopštila danas da će zatvoriti svoju jedinu fabriku u Britaniji 2021. godine.

 (Dalje)

General Motors ARIV

Prodajom Opela američki General Motors se povukao iz Evrope. Sada imaju novi proizvod s kojim žele da ostvare značajan tržišni rezultat.

 (Dalje)

BMW 3 Li

Prodaja automobila u Kini pala je u januaru za 15,8 dosto u odnosu na isti mesec 2018, objavilo je danas najveće udruženje auto-industrije u toj zemlji, što je sedmi mesec zaredom da najveće svetsko tržište automobila beleži negativan trend.

 (Dalje)

BMW fabrika

Evropska unija je obećala brz i efikasan odgovor u slučaju da Sjedinjene Države uvedu uvozne carine na evropske automobile, izjavio je u ponedeljak predstavnik Evropske komisije.

 (Dalje)

Honda Civic

Japanski proizvođač automobila Honda sprema se da objavi da zatvara svoju jedinu fabriku automobila u Britaniji 2022. godine.

 (Dalje)