home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Renault Talisman

Kako prenosi Tanjug, kompanija Reno je saopštila da je 2019. godine zabeležila prvi gubitak u više od jedne decenije i da je smanjila ciljanu maržu za 2020.

 (Dalje)Lexus ES sa kamerama

Kamere i digitalni ekrani koji zamenjuju tradicionalne retrovizore sa ogledalima odavno nisu novost u auto-industriji, ali se, uglavnom zbog lokalnih propisa, još uvek retko primenjuju na produkcijskim modelima.

 (Dalje)

Indija

Iako je napetost vozača koji ne prestaju da trube u saobraćajnoj gužvi deo svakodnevnice na ulicama metropola, čelnici Mumbaija u Indiji odlucili su da prekinu ovu buku uvođenjem nove vrste kazni.

 (Dalje)

I Bugarska želi Teslu

14 Feb 2020 - 07:30 Vesti Link
Tesla factory

Bugarska komunicira s Teslom zbog potencijalnog ulaganja američkog proizvođača električnih automobila u fabriku u toj u zemlji, pišu lokalni mediji, citirajući ministra ekonomije Emila Karanikolova.

 (Dalje)

Tesla Model X

Tesla ima problem ili, bolje rečeno, 15.000 njih.

 (Dalje)

Pumpa gorivo

Cene nafte od početka godine niže su najmanje za 20 posto. To se odražava i na cene na našim pumpama pa od prošle sedmice naftni derivati pojeftinjuju, prenosi RTS.

 (Dalje)

Ghosn

Kako prenosi SRNA, japanski proizvođač automobila "Nisan" podneo je tužbu protiv bivšeg šefa kompanije Karlosa Gona, zbog toga što je oštetio firmu za oko 90 miliona dolara.

 (Dalje)

Policija Rusija

Moskovska saobraćajna policija iznenadila se pošto je zaustavila jedan luksuzni automobil u Rubljovki, najekskluzivnijem delu ruske prestonice. Ispostavilo se da je vozaču dozvola istekla, a da je to samo jedan od njegovih 2.000 prekršaja.

 (Dalje)

Renault Espace

Osim što mora da pruži odgovarajuću zaštitu i dozu luksuza, predsednička limuzina mora pre svega da bude pouzdana.

 (Dalje)

Alfa Giulietta

Neki mediji pišu da će Alfa Romeo još tokom ovog proleća prekinuti proizvodnju modela Giulietta koji se inače pravi već čitavu deceniju.

 (Dalje)

Lamborghini 830HP

Ljubitelji modela iz fabrike kraj Bolonje s nestrpljenjem oekuju više detalja o modelu sa V12 motorom i 830KS.

 (Dalje)

Jaguar I-Pace

Električna mobilnost je lepa ideja, ali u praksi na mnogim elementima tog projekta treba da se radi. Pojavila se tako vest da Jaguar privremeno, na nedelju dana, zaustavlja proizvodnju modrela I-Pace zbog toga što nema baterija.

 (Dalje)

Sto godina postojanja Mazde

11 Feb 2020 - 22:45 Vesti Link
Mazda 100 godina

Mazda Motor Corporation je obeležila stogodišnjicu kompanije u svom sedištu u Hirošimi, a na događaju je prisustvovalo oko 500 zaposlenih.

 (Dalje)

Broj motora

Nakon zastoja od oko tri nedelje, ponovo je „proradilo“ ukucavanje broja motora (i šasije).

 (Dalje)

Ford Sierra RS500 Cosworth

Sierra RS Cosworth je sama po sebi kultni model, ali ako je reč o prototipu, tada će mnogi reći da je reč o "svetom gralu".

 (Dalje)