home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Svetla

Verovatno ste zapazili da značajan broj automobila na našim putevima ima neispravne farove ili stop svetla, što može da bude veoma opasno, naročito u uslovima noćne vožnje. Ukoliko vas saobraćajac zaustavi zbog ovog problema, velika je verovatnoća da će vam napisati kaznu.

 (Dalje)Mercedes-Benz 600

Mercedes-Benz 600 koji je pripadao engleskom muzičaru, pevaču, tekstopiscu, muzičkom i filmskom producentu te gitaristi legendarnih Bitlsa prodat je za 145.000 funti.

 (Dalje)

Put

Znate kako je s saobraćajnim pravilima i kampanjama – odgovorni za bezbednost saobraćaja uvek od vas traže da prilagodite brzinu uslovima na putu i ograničenjima i da usporite. Međutim, u Holandiji imaju drugačije probleme pa će pokrenuti kampanju da na jednoj saobraćajnici vozači budu – brži!

 (Dalje)

Električni Citroen DS

28 Jul 2021 - 18:33 Vesti Link
Električni Citroen DS

I klasični Citroen DS može da se pretvori u električno vozilo što kao rezulat daje jedan ovakav elektromod projekat.

 (Dalje)

Mercedes CLA

Nemački proizvođač automobila „Dajmler“ morao je da zaustavi proizvodnju u tri pogona u Nemačkoj i jednom u Mađarskoj. Razlog je nestašica čipova na globalnom nivou, prenosi RTS.

 (Dalje)

Miss Francuske dobila novi Peugeot e-208

Od premijere 2019. godine, Peugeot 208 je postigao veliki uspeh, prodavši gotovo 630.000 primjeraka širom sveta i najprodavaniji je putnički automobil u Francuskoj za prvu polovinu 2021. godine.

 (Dalje)

ClearBlade

ClearBlade, startap iz Denvera počinje proizvodnju brisača vetrobranskih stakala s dve oštrice. ClearBlade tvrdi da ovaj brisač vrši dvostruko čišćenje i mnogo bolje koristi tečnosti za pranje stakala.

 (Dalje)

Honda NSX-R

Kada automobilskim entuzijastima pomenete pojam "Type-R", većina pomisli na legendarni snažni Hondin hatchback Civic ili fantastičnu Integru Type-R coupe, ali samo retki će se setiti nečega još "ozbiljnijeg".

 (Dalje)

30 kmh

Koliko brzo sme da se vozi? U malo kojoj zemlji se o tome diskutuje toliko emotivno kao u Nemačkoj. Rasprava dobija zamah posebno o ideji ograničenje brzine u gradovima na 30 kilometara na sat.

 (Dalje)

Citroen e-C4

Prodaja hibridnih i električnih automobila u Francuskoj je za poslednje dve godine povećana tri puta, a za to su delom zaslužne subvencije koje država daje za njihovu kupovinu.

 (Dalje)

McLaren 765LT

Izgleda da je pandemija promenila način razmišljanja bogatih vlasnika automobila u poimanje da ne žele mesecima da čekaju da njihova luksuzna vozila ili superautomobili stignu.

 (Dalje)

Saobraćaj

Otkako su se dronovi udomaćili na nebu iznad naših gradova, sve je više sektora i ljudskih jelatnosti u kojima se oni pokazuju korisnima. Eto, vozači u Poljskoj su među prvima koje nadziru i policijski dronovi.

 (Dalje)

BMW Connected

Istraživanje koje je sproveo Ipsos za Gjensidige (norveško osiguravajuće društvo) i Udruženje za bezbednost saobraćaja (Traffic Safety Association – TSF) pokazuje da informacijski sistem u automobilu oduzima puno pažnje vozaču i može dovesti do nesreće.

 (Dalje)

Tesla Model Y

Proizvođač električnih automobila "Tesla" saopštio je da je prvi put u jednom kvartalu zaradio više od milijardu dolara.

 (Dalje)

Tesla Semi

Kompanija Tesla Motors je odložila dolazak svog električnog kamiona Tesla Semi za narednu godinu.

 (Dalje)