home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Nissan Skyline

Nissan je jedna od automobilskih marki koja ima najheterogeniju ponudu na globalnom planu. Budući da je aktuelni trend unutar automobilske industrije unifikacija, definitivno je neophodno usvajanje novog poslovnog plana. Naravno, limuzine su najosetljivije s obzirom na trendove, ali je Skyline bezbedan. Ipak, ljubitelji Nissana još uvek ne treba da budu previše oduševljeni.

 (Dalje)McLaren F1

Na Gooding and Company aukciji koja će se u avgustu održati u Pebble Beachu biće ponuđen i 1995 McLaren F1 koji je do sada prešao samo 387 km.

 (Dalje)

Fiat 500e

Stellantis će u svojoj fabrici Melfi na jugu Italije od 2024. godine proizvoditi četiri električna vozila srednjeg segmenta različitih marki, saopštio je sindikat UILM.

 (Dalje)

Citroen 2CV 6 Charleston

I to je to, parkirao ga je u garažu i ostavio sve do danas, kada je odlučio da ga proda. Citroen 2 CV koji se se prodaje na francuskom aukcijskom portalu Aguttes, za 40 godina je putovao samo 39 kilometara.

 (Dalje)

Vin Dizel

Deveto izdanje Fast and Furios franšize biće zvanično predstavljeno 25. juna širom SAD, ali ovaj poslednji nastavak neće biti poslednji u ovoj filmskoj sagi.

 (Dalje)

Zastava 101 u srcu Afrike

16 Jun 2021 - 16:07 Vesti Link
Zastava 101 u srcu Afrike

Godina 2020. nam je ipak donela i ponešto lepo: jubilej 45 godina od Ekspedicije Kragujevac – Kilimandžaro i 49 godina od pocetka proizvodnje legendarnog Stojadina.

 (Dalje)

Buick GNX

Na Barrett Jackson aukciji će se 19. juna u prodaji naći i Buick GNX (Grand National Experimental) iz 1987. godine koji je do sada prešao tek 8.7 km (14 km).

 (Dalje)

Lamborghini Huracan

Izvršni direktor Lamborghinija Stephan Winkelmann je u intervjuu za Automotive News otkrio da je italijanski proizvođač superautomobila gotovo rasprodat za ovu godinu. Kompanija trenutno proživljava ponovni rast i veliku potražnju nakon pandemije koronavirusa prošle godine.

 (Dalje)

Hyundai Air taxi

Kompanija Hyundai napreduje s razvojem letećih automobila i veruje da će početi da koristi leteće taksije od sredine ove decenije.

 (Dalje)

Land Rover Defender

Jaguar Land Rover je jedan od brojnih proizvođača koji su najavili postepeno odustajanje od motora s unutrašnjim sagorevanjem. Jaguar će ukinuti sve SUS jedinice do 2025., kada će postati proizvođač čisto električnih automobila. Na dugoročnom planu, firma u vlasništvu Tata Motorsa će usvojiti u potpunosti nultu emisiju do 2036., da bi postala karbonski neutralna u okviru čitavog lanca snabedvanja, ukupnog poslovanja i proizvoda do 2039.

 (Dalje)

BMW enterijer

Ipak neće zameniti sudske veštake jer će za iščitavanje podataka uvek biti potreban ljudski faktor.

 (Dalje)

Alfa Romeo 75 Turbo Evoluzione

Alfa 75 iz 1980-ih je poznata i kao poslednji model Alfa Romea sa zadnjim pogonom i poslednji model nastao pre preuzimanja marke od strane giganta Fiata.

 (Dalje)

Opel Astra

Kako je danas saopšteno, Opel neće učestvovati na septembarskom sajmu automobila u Minhenu.

 (Dalje)

Mercedes eActros

Kompanija Mercedes-Benz je najavila plan da 30. juna predstavi električni kamion eActros.

 (Dalje)

Spavanje za volanom

Razvoj sve naprednijih sistema za podršku vozaču se odvija brzo, ali novo švedsko istraživanje otkriva problem: Sistemi vozača više umaraju.

 (Dalje)