home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
BMW i4

Kriza čipova i obustave proizvodnje automobila u Nemačkoj odlaze u prošlost, ali se popusti na nove automobile ne vraćaju u praksu, objavio je centar za istraživanje tržišta CAR u svom redovnom mesečnom izveštaju.

 (Dalje)Fiat Panda

* „Pandelleria“ je sada dostupna onlajn. Trejler dokumentarnog filma prikazan je radnicima fabrike u Pomiljano d’Arkou kao znak zahvalnosti za njihov doprinos uspehu Pande.
* Snimljen je na ostrvu Pantelerija, gde ima „više Panda nego ljudi“ i predstavlja omaž simbolu brenda FIAT.

 (Dalje)

Honda Civic Type R

Prvi čovek Honde Toshihiro Mibe je u nedavnoj izjavi za medije rekao da motori s unutrašnjim sagorevanjem ne treba da odu sa scene barem do 2040. godine, ako ne i nakon toga. Mibe se priključio sve većem broju vodećih šefova iz autoindustrije koji naglašavaju da su planovi o prestanku proizvodnje automobila s motorima s unutrašnjim sagorevanjem (a u kojima najagresivniji stav ima Evropska unija) preambiciozni, nerealni i na kraju kontraproduktivni.

 (Dalje)

Tesla proizveo 4-milionito vozilo

Tesla slavi proizvodnju svog 4-milionitog vozila, samo 7 meseci nakon što je kompanija proizvela svoje 3-milionito vozilo.

 (Dalje)

Tesla fabrika

Kompanija Tesla Inc mogla bi da počne proizvodnju svojih prvih automobila u Meksiku sledeće godine, budući da je proizvođač električnih vozila veoma blizu dobijanja konačnih dozvola koje omogućavaju početak izgradnje fabrike u Nuevo Leonu, u blizini granice sa SAD.

 (Dalje)

Mercedes Drive Pilot

Lako je razumeti privlačnost samovozećih automobila, a nekoliko godina činilo se da su ulaganja u industriju sugerisala da su oni neizbežni. Međutim, budući da su veličina izazova i posledice prevelikih obećanja postajali sve poznatiji, poverenje u tehnologiju je opalo.

 (Dalje)

Salon automobila u Beogradu

Manje od dvadeset dana pre otvaranja kapija 55. Međunarodnog salona automobila i 15. Međunarodnog sajma motocikala, kvadova, skutera i opreme „Motopassion“, koji se na Beogradskom sajmu održavaju od 22. do 28. marta 2023. godine, skoro sve je spremno za ovaj veliki svetski auto-moto hepening.

 (Dalje)

Ford fabrika

Prosečna mesečna rata za automobil se kreće prema 800 dolara, mladi kupci zanemaruju svoja plaćanja automobila, a najveći broj ljudi plaća više od 1.000 dolara mesečno za svoj automobil.

 (Dalje)

Tesla Model S

Kompanija Tesla saopštila je da je snizila cene dva svoja najskuplja električna vozila u SAD, nekoliko dana nakon što je njen izvršni direktor Ilon Mask (Elon Musk) rekao da je nedavno smanjenje cena drugih modela podstaklo potražnju.

 (Dalje)

Cruise Robotaxi

Haotične ulice San Franciska pružile su kompaniji dosta podataka o vožnji.

 (Dalje)

Mercedes punjač

Na razvijenim tržištima automobila u Evropi kao što je Nemačka svaki šesti prodati automobil je električni, a u Norveškoj je njihov udeo dostigao skoro 80 odsto ukupno prodatih automobila. Ipak, nije tako u celoj Evropi.

 (Dalje)

Tesla Model S

Consumer Reports je nedavno objavio ažurirani izveštaj o pouzdanosti koji se odnosi na najnepouzdanija električna vozila na današnjem tržištu. Kao što je to bio slučaj u prošlosti, na listi su i Tesla Model S i Model X.

 (Dalje)

Salon

Salon ispred kojeg su ukradeni automobili

Foto: Ferrari of Long Island/Facebook

Nedavno se na Long Ajlendu dogodila drska krađa.

 (Dalje)

Fiat 500

Iako je Fiat ostao veran tradiciji te se držao klasičnog recepta što je više moguće kada je reč o "novom modelu 500", ipak ima onih koji i dalje žele "original". Upravo to im može ponuditi kompanija Real Italian Car Company.

 (Dalje)

Opoziv za Teslu Model Y

5 Mar 2023 - 23:14 Vesti Link
Tesla Model Y

Američka kompanija Tesla povlači 3.470 vozila Modela Y, proizvedenih od 2022. do 2023. godine u Sjedinjenim Američkim Državama, jer vijci koji pričvršćuju naslon zadnjih sedišta možda nisu bili dobro zategnuti, prenosi Rojters.

 (Dalje)