home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA
Kamioni

Prebrza vožnja kamiona je i dalje hronični problem, što pokazuju i rezultati velike inspekcije kamiona i autobusa na evropskim putevima. Kampanja koja je sprovođena od 10. do 16. maja je bila usmerena na kontrolu prevoza robe i putnika.

 (Dalje)Beč

Prema navodima austrijskog auto-moto saveza VCÖ broj domaćinstava u Beču koji ne poseduje automobil povećao se za 25 odsto u poslednjih deset godina.

 (Dalje)

Ford Escort

Princeza Dajana je bila jedna od najpoznatijih ličnosti devedesetih godina prošlog veka, a automobil koji joj je pripadao sada ide na aukciju.

 (Dalje)

Fiatu 500L odbrojani dani

11 Jun 2021 - 01:06 Vesti Link
Fiat 500 family

Iz „Fijat Krajsler automobila”, koji sa „Pežoom” posluje u okviru „Stelantisa”, najavljuju da od 2025. godine postepeno prelaze na proizvodnju električnih vozila

 (Dalje)

Mercedes-Maybach Landaulet

Mercedesova legendarna G-Klasa je doživela veoma malo promena u proteklim godinama, a nemačka kompanija se sada priprema za radikalan potez.

 (Dalje)

Hyundai i20 N

Offenbach, 10. jun 2021. - Hyundai Motor započeo je proizvodnju novih modela i20 N i i20 N Line u proizvodnom pogonu Hyundai Assan Otomotiv Sanayi u Izmitu u Turskoj. Novi modeli pridružuju se i10, i10 N Line i standarnom modelu, potpuno novom i20. Potpuno novi BAYON takođe će uskoro započeti proizvodnju u istoj fabrici.

 (Dalje)

Bugatti EB110 Sport Competizione

Trkački Bugatti EB110 Sport Competizione se vraća na stazu nakon 25 godina od poslednje trke na kojoj je učestvovao.

 (Dalje)

Northvolt

Nemački proizvođač automobila Volkswagen je objavio da će uložiti dodatnih 620 miliona dolara u švedskog proizvođača litijum-jonskih baterija Northvolt kako bi osigurao snabdevanje ključnim delovima za svoja električna vozila.

 (Dalje)

Električni auto

Električna vozila su ušla na velika vrata – iz godine u godinu se beleže značajni porasti u prodaji, brojne države podstiču kupovinu električnih vozila, porezi na gorivo i emisije gasova rastu, a sve zelene akcije promovišu upravo takvu vrstu mobilnosti zbog nulte emisije izduvnih gasova.

 (Dalje)

Ferrari F171

U Ferrariju pripremaju još jedan hibridni sportski model koji je trenutno poznat pod fabričkom kodnom oznakom F171.

 (Dalje)

Zastava 750

Oldtajmeri dobra investicija, za čuvenog Fiću kupac daje više od 9.000 evra

Procenat istorijskih vozila svakim danom sve je manji, jer ekonomski ne opravdava upotrebu. Takva vozila skupa su za održavanje, nabavka delova je teška, veoma često potrebno je uraditi limarske i farbarske radove koji nisu manji od 200.000 dinara, pokazuje Analiza postojećih problema vezano za istorijska vozila koju je uradio predsednik Srpskog saveza za istorijska vozila (SSIV), Dalibor Ružić.

 (Dalje)

Stadler

Kako prenosi Tanjug, nemački proizvođač automobila Folksvagen (VW) je saopštio da je sa bivšim čelnicima kompanije, uključujući bivšeg izvršnog direktora Martina Vinterkorna, postigao nagodbu od 288 miliona evra u vezi sa skandalom “dizelgejt“.

 (Dalje)

EV test

Norveški autoklub (NAF) je odlučio sa sprovede test mereći domet svakog električnog vozila vozeći ga dok se ne ugasi. Test je trebalo da uporedi stvarni električni domet u stvarnim uslovima sa zvaničnim podacima.

 (Dalje)

Rolls-Royce Ghost

Izgleda da je Floyd Mayweather, promoter boksa i bivši profesionalni bokser, osoba koju biste poželeli da imate za prijatelja. Naime, nedavno je potrošio gotovo milion američkih dolara kako bi počastio sebe i svoju pratnju automobilima.

 (Dalje)

Parking

Parking mesto u Hong Kongu je prodato za rekordnih 1,1 miliona evra. Prethodni rekordni iznos za parking mesto je takođe plaćen u Hong Kongu.

 (Dalje)